در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایشنامه‌خوانی ملودی شهر بارانی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 08:18:14
امکان خرید پایان یافته
شنبه ۰۵ آبان ۱۳۹۷
۱۷:۳۰  |  ۲ ساعت
بها: ۱۰,۰۰۰ تومان
مهیار پس از هفت سال تحصیل در اروپا، به دلیل فوت پدرش که یکی از ارباب های رشت است به زادگاهش باز می گردد و با وقایعی روبرو می شود که بین دو راهی ماندن و رفتن قرار می گیرد.

با همراهی: آرزو جلالی، حنان سعادت، محمدجواد حشمتی، سارا مدنی، نیلوفر هنرکار، ایمان حمیدی، سجاد درگاهی، خدیجه منیرواقفی، امیرحسین یزدان‌دوست، زهرا حمیدی‌زاده، مهسا الیاسی، علی صابری، فرهاد ریاضی، مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، نشر قطره و بنیاد استاد اکبر رادی

 این نمایشنامه‌خوانی، اولین برنامه از سلسلسه برنامه‌های"هفته تیاتر دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی" خواهد بود. در این سلسله برنامه‌ها، سعی بر آن است که با تمرکز موضوعی بر اندیشه‌های یک درام‌نویس، یک ژانر و یا یک برهه تاریخی، خوانش تازه‌ای از آثار برجسته ادبیات نمایشی ایران و جهان با جهت‌گیری شناخت گمشده‌های زیستی، فرهنگی و اجتماعی این روزهای خود و جامعه‌مان انجام داد.

از مهمانان گرامی خواهشمندیم با توجه به برگزاری مراسم در محیط دانشگاهی، الزامات پوشش در این فضا را مدنظر قرار دهند.

رزرو و هماهنگی: ۰۹۳۷۹۹۶۸۲۸۵

 

مکان

میدان ونک، خیابان ملاصدرا، خیابان پردیس، تالار اجتماعات دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اکبر رادی(1318-1386)، نمایشنامه‌نویسِ جریان ساز ایرانی است که در کنار شاهین سرکیسیان، غلامحسین ساعدی، بهرام بیضایی، اسماعیل خلج، آربی آوانسیان، عباس نعلبندیان، محمود استادمحمد و..از تاثیرگذارترین هنرمندان"تئاتر ایرانی" در تاریخ معاصر کشورمان به شمار می‌رود. درام‌نویسی که در هیچ دوره‌ای قلم خود را زمین نینداخت و در همه برهه‌های تاریخی در تلاش بود که نگاه و قرائت شخصی خود را در قبال تحولات اجتماعی با مردم‌اش تقسیم کند. از او از پیشگامان جریان "واقع‌گرایی انتقادی" در جریان ادبیات نمایشی کشورمان بود. از مهم‌ترین آثار او می‌توان به "آهسته با گل سرخ"، "پلکان"، "لبخند باشکوه آقای گیل"، "آمیزقلمدون"، "شب روی سنگفرش خیس" و "در مه بخوان" اشاره کرد. راه فکری او پس از درگذشت‌اش، توسط "بنیاد اکبر رادی" توسط همسر او، حمیده‌بانو عنقا و شاگردانش با چاپ کتاب، برگزاری سلسله نشست‌های پژوهشی و جشنواره رادی‌خوانی، ادامه پیدا کرد.
این نمایشنامه‌خوانی، اولین برنامه از سلسلسه برنامه‌های"هفته تئاتر دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی" خواهد بود. در این سلسله برنامه‌ها، سعی بر آن است که با تمرکز موضوعی بر اندیشه‌های یک درام‌نویس، یک ژانر و یا یک برهه تاریخی، خوانش تازه‌ای از آثار و جریان‌های فکری برجسته ادبیات نمایشی ایران و جهان با جهت‌گیریِ شناخت گمشده‌های زیستی، فرهنگی و اجتماعی این روزهای خود و جامعه‌مان انجام داد. اولین برنامه، در هفتاد و نهمین زادروز استاد اکبر رادی به این نمایشنامه‌نویس برجسته ایرانی اختصاص پیدا کرد.
حضور تک تک شما عزیزان، دلگرمی و امید ما خواهد بود.
به امید دیدارتان هستیم..

کانون تئاتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
امیر، میترا و محمد لهاک این را خواندند
شادی اسدپور این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید