در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش روی موج یکشنبه‌ها
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 06:55:10
امکان خرید پایان یافته
۱۹ تیر تا ۱۴ مرداد ۱۴۰۱
۲۰:۳۰  |  ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
بها: ۷۰,۰۰۰ تومان
این‌جا صدای لندن است! از درختان سیبِ ما گیلاس‌های خوش‌طعم روییده؛ هوا بسیار دلپذیر است و کلاغ‌های خوش‌صدا آواز می‌خوانند. چهار زن داستان زندگی رویایی‌شان! را روایت می‌کنند.

- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۳ سال خودداری نمایید.

عکس‌های پایه

نمایش روی موج یکشنبه‌ها | عکس

اخبار

›› هر یکشنبه موعود*

›› عوامل نمایش «روی موج یکشنبه‌ها» معرفی شدند

ویدیوها

مکان

خیابان آیت اله طالقانی، خیابان شهید موسوی شمالی (فرصت سابق)، باغ هنر، خانه‌ی هنرمندان ایران، تماشاخانه استاد عزت‌اله انتظامی
تلفن:  ۸۸۳۱۰۴۵۷، ۸۸۳۱۰۴۵۸

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اول از همه... کاش می‌شد جنابِ مازیارِ سیدی رو تکثیر کرد توی همه‌ی سالن‌ها که قبل از تمامِ اجراها همین‌قدر محترم و دوستانه تذکراتِ پیش از اجرا ... دیدن ادامه ›› رو بگن و منتظر بشن که همه‌ی حاضرین در سالن ماسک به صورت بزنن، گوشی‌ها رو سایلنت یا خاموش کنن، بعد بپرسن آماده‌ هستین؟ و بعد اجرا رو شروع کنن... دمتون گرم آقای سیدی 🙏🏻🌸
(البته که همیشه باید یه نفر توی سالن باشه تا اثبات کنه که در مقابلِ دوستانه‌ترین خواهش‌ها هم میشه بی‌تفاوت بود!!! و باز وسطِ اجرا گوشیش توی سالن زنگ بخوره... 🙄)

از روزِ اول، دیدنِ این کار توی برنامه‌ام بود... و بالاخره به آخرین شبِ اجرا رسیدم!
شخصیتِ همسرِ کشیش و خواهرِ برنارد رو بیشتر از بقیه دوست داشتم. مخصوصاً همسرِ کشیش که از همون شروع تونستم قصه‌اش رو دنبال کنم و برای من ملموس‌تر از بقیه بود... همراه با یه طنزِ تلخ... مثلِ جایی که با شک و تردید در مورد واقعی بودنِ اعتقاداتِ خودش یا حتی همسرِ کشیشِش صحبت می‌کنه، ولی وسطِ قصه‌هاش میگه "نمی‌دونم، شاید خواستِ خدا بوده".
بازیِ دخترِ بازیگر و گویندگیِ لیلی رشیدی هم شیرینیِ این کار بود... اگه لیلی رشیدی گوینده‌ی رادیو بود، شاید بیشتر رادیو گوش می‌کردم. 😋
فقط با وجودِ اینکه تا حدی تونستم بعضی قسمت‌ها رو به هم ربط بدم، اما بازم دنبالِ نقطه‌ی اتصالِ پررنگ‌تری بینِ چهار قصه می‌گشتم که موفق نشدم پیداش کنم.
اولین نمایشی بود که از مازیار سیدی در مقامِ کارگردان دیدم و از این به بعد همونجور که تا حالا سعی می‌کردم دنبال‌کننده‌ی بازی‌هاش باشم، دنبال‌کننده‌ی کارگردانیش هم خواهم بود.

"... من دوست ندارم با اشتباهِ خودم بمیرم... چون بعدش دیگه فرصت نداری از اشتباهت درس بگیری... نمی‌تونی عبرت بگیری..." (یا همچین چیزی😋 نقل به مضمون)


* آخرین شبِ اجرا بود ظاهراً، ولی احتمال افشا یا کاهش جذابیت رو فعال کردم محض احتیاط... شاید تمدید شد باز. 😊✌🏻
لیلی رشیدی توی «آی قصه» هم برای بچه ها قصه میگه و اونجا هم شنیدنیه کارش.
واسه ما هم که با «مادر خانومی» زی زی گولو ماندگاره!
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
صبا صالحیان
😂🤦🏻 بدتر از اون زنگِ موبایل، یه خانومی بود که هزار ماشالا خنده‌اش قطع نمی‌شد 😅 تمامِ سالن با هر خنده نگاهش می‌کردن و خدا رو شکر کم نیاورد و تا لحظه‌ی آخر یه نفس خندید... مثلاً توی قسمتِ آخرِ ...
وای نه برم ببینمش :))))
۱۷ مرداد ۱۴۰۱
صبا صالحیان
😂🤦🏻 بدتر از اون زنگِ موبایل، یه خانومی بود که هزار ماشالا خنده‌اش قطع نمی‌شد 😅 تمامِ سالن با هر خنده نگاهش می‌کردن و خدا رو شکر کم نیاورد و تا لحظه‌ی آخر یه نفس خندید... مثلاً توی قسمتِ آخرِ ...
دیدمس
پیرمرد خیاط خودم یونیک‌تره این لامروت همه‌ش ادا بود :))
۱۷ مرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش فوق العاده بود هر ۴ بازیگر مخصوصا خانم معماریان و خانم قوانلو خیلی جذاب تر و دلنشین تر بودن دمتون گرم و خسته نباشید به همه عوامل
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درباره نمایش روی موج یکشنبه ها / مازیار سیدی
روزنامه سازندگی سه شنبه 11 مرداد 1401
«عصر زنانه»
آلن بنت نمایشنامه‌نویس مهمی از جهات مختلف است و در ایران با اجرای موفق پسران تاریخ بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت و شناخته شد.
«روی موج یکشنبه‌ها» اقتباسی از 9 تک‌گویی زنانه آلن بنت است که نسخه ابتدایی شامل 6 مونولوگ، در 1988 و برای برنامه تلوزیونی بی‌ بی‌ سی نگارش و ساخته شد و سپس بارها توسط سرشناس‌ترین بازیگران تئاتر، به اجرا درآمد و جایزه لارنس الیویه 1992 را که توسط انجمن تئاتر لندن انتخاب و اهدا می‌شود، دریافت کرد.
مازیار سیدی در اثر جدید خود در سالن استاد انتظامی خانه هنرمندان، با درماتورژی محمد زارعی، 4 کاراکتری را انتخاب کرده است که راوی رنج‌ها، تاثیرات اجتماعی و موقعیت‌های شخصی و احساسی زنانه‌ای از طبقه متوسط جامعه هستند که می‌توانند درباره زنانی که شرایط و وضعیت‌های مشابهی دارند، تجربیات مشترکی طرح کنند. . نمایش در یک دورهمی چهارنفره و در ایوان منزلی به صرف چای و شیرینی می‌گذرد در حالیکه پیچ رادیو باز است و گوینده یک برنامه مفرح روز تعطیل درباره مسائل روز شهر و منطقه صحبت می‌کند. این سبک ارائه مونولوگ و استفاده از قطعات موسیقی جذاب و صدای لیلی رشیدی بعنوان مجری رادیویی، فضا را به سمت طنز ... دیدن ادامه ›› و سرگرمی هدایت کرده که اتمسفر مفرحی می‌سازد و کمتر سبب کسالت تماشاگر می‌شود.
بنت به نظر می‌رسد به سمت نوشتار زنانه حرکت کرده و زوایایی را مد نظر قرار داده که تجربه‌ی مختص زنان است. سوزان همسر کشیش که الکلی‌ست و حتی اعتقادات مذهبی چندانی ندارد، در برابر رفتار دوگانه همسرو معضل اعتیادش به الکل، سرگردان است. او یکی از کاراکترهای قابل تعمق این نمایش است که فضایی متفاوت را روایت می‌کند. دختری جوانی که مجبور است از برادر آسیب‌دیده‌اش مراقبت کند، اما مورد سوءاستفاده دکتری قرار می‌گیرد که به بهانه ماساژهای درمانی، فیتش پا دارد. ایرینه درباره هر چیزی نامه می‌نویسد؛ او به هر مشکلی بر‌می‌خورد و یا نقصی می‌بیند به مراجع نامه می‌نویسد. و کاراکتر چهارم دختری دیگری‌ست با رویای بازیگری که برای داشتن نقش‌هایی حتی کوچک، مجبور به روابط با عوامل فیلم می‌شود.
بازیها روان است و بازیگران تلاش می‌کنند، بدون اغراق‌ و زوائد در بازی، دیالوگ‌هایشان را بگویند، اما گاهی به سمت تیپ شدن می‌روند. بازیگر نقش ایرینه به دلیل موقعیت نقش، بیشتر به چشم می‌آید که در سکون دیگر نقش‌ها، همگنی بازیها را از تعادل خارج می‌کند؛ با این‌حال می‌تواند برای مخاطبان جذابتر از سایرین به نظر برسد.
انتخاب متنی از بنت به خودی خود ارزشمند است. هر چند دست کارگردان در اجرای آن چندان باز نباشد؛ چراکه موضوعات مورد نظر و توجه بنت، مسائل فردی و فرهنگی‌ست که جامعه به آنها به چشم ناهنجاری نگاه می‌کند. گفتگوی رادیویی پایانی، مجری رادیو با کشیش است که حسن ختام مقبولی‌ست و می‌تواند برای مخاطبانی که انتظار داشتن اوقاتی مفرح از تماشای تئاتر دارند، برآورده سازد.

نیلوفرثانی
ممنون خانوم ثانی جان بابتِ نوشته‌ی به موقعتون. ☺️🙏🏻
همین امشب دیدمش و تازه تازه خوندنِ نوشته‌تون خیلی چسبید. 😌🌸
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
نیلوفر ثانی (niloofarsani)
صبا صالحیان
ممنون خانوم ثانی جان بابتِ نوشته‌ی به موقعتون. ☺️🙏🏻 همین امشب دیدمش و تازه تازه خوندنِ نوشته‌تون خیلی چسبید. 😌🌸
قربونت صباجان چه خوب که دیدی و ممنونم که نظرتو گفتی. همیشه اینکه آدم درباره موضوع مشترکی صحبت می کنه، حس بهتری داره. :)
۱۵ مرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید