در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش شب آخر دنیا
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 14:03:57
۰۱ تا ۳۰ دی ۱۳۹۱
۱۸:۰۰  |  ۴۵ دقیقه
بها: ۶,۰۰۰ تومان

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

 

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خوشحالم که امشب این نمایش رو دیدم.تعجب مى کنم که یکى از دوستان از این نمایش خوشش نیامده بود. البته فکر مى کنم این ژانر مورد علاقه همه سلیقه اى نباشه . به خصوص تماشاگرى که نمایشهاى تلخ و سیاه رو نمى پسنده . ولى به نظر من کار بسیار قوى بود. خصوصا در بازى و کارگردانى. طراحى صحنه نیز در عین سادگى در خدمت کار بود. صحنه پایانى نمایش تکان دهنده بود و میزانسن زیبایى داشت. به گروه خسته نباشید مى گم.
سلام به دوست عزیزم .
من از دوستان دیگرم که از این نمایش راضی بودند یک سوال می کردم که تم داستان چی بود در واقع چه چیزی رو به چالش می کشید .
۱۵ دی ۱۳۹۱
ممنون از جوابی که با دلیل به ان پرداختی .
همان طور که در کتاب های مختلف که خوانده ای از لاجوس اگری تا نوئل گرگ همه روی تم پافشاری خاصی می کنند که این برای من خیلی جالب بود که چرا انقد لاجوس اگری تم برایش مهم است که حتی یک فصل کتاب خود را برای تم قرار داده است . اما وقتی به دنبال این پافشاری در نمایش ها و فیلم هایی که دیدم کنکاش کردم به این نتیجه رسیدم که وقتی تم واحدی وجود نداشته باشد نمایش دچار سردرگمی می شود . نمونه این سردرگمی را ما در ترن هم می بینیم . اما بالعکس در نمایش درخشش در ساعت مقرر با این حال که نمایش در نمایش می بینیم اما دغدغه هر دو نمایش یک مسئله واحد است .
البته این سلیقه من است که در نمایش باید یک مسئله وجود داشته باشد و در حالت استثنایی یک نمایش عالی علاوه بر مسئله پیشنهاد یک راه حل هم می دهد که همچین نمایش نامه ای برای من یک شاهکار است .
که در واقع این راه حل رو نباشد و برداشت مخاطب باشد .
این نمایش از پنجره اپارتمان ... دیدن ادامه ›› مورد نمایش مخاطب قرار می گیرد و گاهی اوقات بازیگر زن در بعضی از دیالوگ ها منظورش مخاطب است که با اون چیزی که ما در نمایش هیچ سنخیتی ندارد و فقط دیالوگ های شعاری و بیهوده چون ما تم خاصی نداریم که طبق ان با تماشاگر طبق تم صحبت کنیم و مسئله دیگر این پنجره با دکور منزل پارادوکس دارد .
اما در مورد خیانت و عشق و... موارد دیگری که اشاره کردید باز به دلیل اولی که من با این نمایش کنار نیامدم چون تم واحد نداریم این موارد حالت گذری دارند نه حالت پرسش از خود و دغدغه برانگیز به نظر من در یک نمایش 60 دقیقه ای بتوانیم فقط فقط یک مسئله را به تماشاگر در طول یک داستان نشان دهیم . خیلی بهتر است که 10 مسئله را در یک نمایش بگنجانیم که مخاطب هیچ کدوم را نبیند .
این جملات تنها نظرات یک مخاطب است .
ممنون

۱۵ دی ۱۳۹۱
من این کارو از لحاظ قدرت بازیگری و طراحی صحنه قبولش دارم و خوشم اومد. فقط داستانش یه جاهاییش گنگ بود.
۱۶ دی ۱۳۹۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
همه چیز عالى بود. اجراى خوش ریتمى بود.کسى مى دونه کار قبلى کارگردانش چى بوده؟ من تا حالا ازش کارى ندیدم.
من از این کار واقعا خوشم اومد، نمایشنامه سنگین و پر مفهومى داشت. بازى ها هم خوب بود و کارگردانى خیلى خوب..