در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش صور فلکی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 20:55:55
امکان خرید پایان یافته
۰۸ اردیبهشت تا ۱۲ خرداد ۱۳۹۵
۲۰:۳۰  |  ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

برای استفاده کمتر از کاغذ و آسیب کمتر به طبیعت، تبلیغات این نمایش تماما در فضای مجازی انجام می شود.

پیام کارگردان:  در راستای ارج نهادن به تماشاگر فرهیخته تیاتر،  این نمایش به صورت رایگان اجرا می‌شود و ورود تمامی تماشاگران به سالن آزاد است. شما با دریافت بلیت رایگان خود،  میتوانند به صورت حضوری در برنامه همت عالی نمایش جهت امور خیریه شرکت نمایید. اما برای هماهنگی بیشتر در مورد تعداد حضار در سالن، بهتر آن است که بلیت را از تیوال تهیه فرمایید.

گزارش تصویری تیوال از نمایش صورفلکی / عکاس: حانیه زاهد

... دیدن همه عکس‌ها ››

گزارش تصویری تیوال از نمایش صور فلکی / عکاس: رضا جاویدی

... دیدن همه عکس‌ها ››

ویدیوها

آواها

مکان

خیابان شریعتى، خیابان میرداماد، خیابان رودبار شرقى(شمالى)، بعد از خیابان فلسفى، پلاک ٥٧
تلفن:  ۲۲۲۲۴۵۱۸

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
"" عاشقانه هایی به وسعت تمام دنیاهای موازی ""

صور فلکی از آن دست نمایشهای به شدت تامل برانگیز است؛ آنقدر که شاید تا مدتی مشغول دسته بندی دریافتهایی که از نمایش داریم، باشیم .
تماشا و تدقیق در محاورات دونفره مری و رولند در قالب قابهای دونفره، دو وجه برداشت برایم به ارمغان آورد:

وجه اول: اشاره به دنیاهای موازی

طبق اعتقاد فیزیکدانان کوانتومی، جسمی که در مقابل یک فرد قرار گرفته و دیده می شود، این قابلیت را دارد که به صورت همزمان در جهانی موازی ... دیدن ادامه ›› نیز وجود داشته باشد.
طبق اشاره مذکور، تعدد قابهای دونفره محاورات رولند و مری که مخاطب با آنها مواجه است ، به نوعی اشاره به وجود دنیاهای موازی دارد و اینکه "" مری" ها و"" رولند"" های متعددی میتوانند وجود داشته باشند؛ اما نکته جالب در این قضیه اینجاست که این مری و رولند، گویی به نوعی در جسمانیت تکثیر شده اند؛ اما حالات روحی، شخصیت، ذهنیات و خصوصیات اخلاقی متنوع و متفاوتی علیرغم وحدانیت جسمی و فردی میتوانند داشته باشند.

وجه دوم : اشاره به تفاوت خلقیات و بالتبع عکس العملهای متفاوت انسانها

درک انسان از شرایط، موقعیت و اتقافات پیرامونش به عوامل مختلفی وابسته است و قاعدتاً میزان درکی که از محیط پیرامون و تجزیه و تحلیل شرایط دارد، شاکله اصلی شخصیتش را میسازد و این شاکله محرک اصلی او در عکس العملهایی است که در موقعیتهای متفاوتی از زندگی بروز میدهد.
در این وجه برداشت، ما شاهد "" مری" ها و"" رولند"" های متفاوتی هستیم که این تفاوت از همان ابتدای روند آشنایی به چشم می آید.
عکس العملهای متفاوتی که از قرار گرفتن این دو در موقعیتهای متفاوت شاهد هستیم جالب و تامل برانگیز است و گویی بطور ضمنی حامل پیام روشنی برای مخاطب است. پیامی که شاید هر کدام از ما، گاهاً توجهی به آن نمیکنیم ، نمیبینیم، نمیشنویم و نادیده میگیریم .
اگـر در این زندگی زودگذر؛
عمیقتر بیندیشیم، بیشتر تجزیه و تحلیل کنیم،تفاوتها را ببینیم ، "" هدفمندتر"" به زندگی بنگریم؛
قطعا میتوانیم انتخابهای گزیده تری در هر فعل و انفعالی داشته باشیم.

زندگی آرام است،مثل آرامش یک خواب بلند....
زندگی شیرین است،مثل شیرینی یک روز قشنگ...
زندگی رویایست،مثل رویای یک کودک ناز....
زندگی زیباست،مثل زیبایی یک غنچه ی ناز....
زندگی تک تک این ساعتهاست،
زندگی چرخش این عقربه هاست،
زندگی مثل زمان در گذر است...

ـــــ پــرنــد ـــــ

دوست خوبم چقدر خوب که نمایش را دیدید و درباره اش نوشتید ..از متن زیبایت لذت بردم.
پرند جان بسیار باهات موافقم که با تعمق و تحلیل هر چه بیشتر می توان هدفمندتر زیست.. اما گاهی انتخاب و تصادف کاملا مسیر جداگانه ای را در زیست های متفاوت ایجاد می کند که چندان با تحلیل و تعمق سروکاری ندارند

۱۲ خرداد ۱۳۹۵
ممنون پرند عزیز،زندگیت سرشار از عشقی آمیخته با عطر یاس ،بوی جنگل ،بوی خاک باران خورده ،بوی یار ...

زندگی ذره کاهیست ، که کوهش کردیم
زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
زندگی نیست بجز نم نم باران بهار
زندگی نیست بجز دیدن یار
زندگی نیست بجز عشق
بجز حرف محبت به کسی
ورنه هر خار و خسی،
زندگی ... دیدن ادامه ›› کرده بسی،
زندگی تجربه تلخ فراوان دارد
دو سه تا کوچه و پس کوچه و
اندازه ی یک عمر بیابان دارد
ما چه کردیم و چه خواهیم کرد
در این فرصت کم ؟!

سهراب سپهری
۲۰ خرداد ۱۳۹۵
پرندیس نازنینم, عالی بود بانو
۲۰ خرداد ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کیهان شناسی و منطقه البروج:از شعر و نشانه شناسی

جایگاه شعر استینگ در نمایش صور فلکی سبب شد که بار دیگر این نمایش را در توازی هستی شناختی با نمایش خدای کشتار و موضوع «انسداد رابطه» در آن، از منظری دیگر نگاه کنیم.تفاوت صور فلکی و خدای کشتار در کشف نشانه شناسی ای است که نمایش صور فلکی بر اساس مفهوم بروج دوازه گانه(the signs of zodiac)ارائه می دهد.اگر در خدای کشتار -نمایشی که به نظر می رسد با تاکید بر جنبه های طنز تا حدودی از موقعیت تراژیک مورد نظر یاسمینا رضا فاصله می گیرد-کیهان شناسی روابط در زمینِ جنگ زوج ها خاموش می شود،صور فلکی از طریق منطقه البروج امکان «پیوند جهان های جدا شده و دور افتاده »را بار دیگر محقق می کند.این جاست که از فیزیک روابط یا علم رابطه به هنر مرتبط شدن جابه جا می شویم.
اگر به گفته ی ورونیک در خدای کشتار «فرهنگ نمی تواند انسان ها را متمدن کند» و در زیر لایه های پنهانِ اخلاق تزیینی و ادب تصنعی مدرن ،بربریتی تمام عیار نهفته است،آن گاه پرسش از افق های «ممکن دیگر»در نمایش خدای کشتار بسته می ماند.مسئله صرفاً این نیست که چیزهای کوچکی می توانند به راحتی آرامش خیالی روابط سست را برهم زنند،بلکه اندیشیدن به این است که چقدر روابط میان زوج ها با هم «بر اساس رقابت و بیگانگی»است.آن ها سال ها با هم زندگی می کنند ،بی آن که یکدیگر را بشناسند یا هرگز بتوانند برای یک بار هم که شده حقیقتاً با هم ... دیدن ادامه ›› سخن بگویند.
این نظریه ی لکان که «هیچ رابطه ای میان دو جنس وجود ندارد»،در این جا به وضوح عینیت می یابد...اما صور فلکی چه چیزی می تواند درباره ساختن رابطه به ما بگوید که در خدای کشتار غایب است:شعر استینگ شعری است که نشان می دهد تا چه حد هنر همواره راهنمای علومی چون روان کاوی بوده است،زیرا شعر بلافاصله فیزیک کیهانی را به فیزیک شعر برگردان می کند.در خدای کشتار زوج ها در یک صورت فلکی باقی می مانند و از آن خارج نمی شوند:صورت فلکی شکارچی که خدای آن خدای کشتار است...در حالی که در نمایش صور فلکی، خود نقشه ی صورت های فلکی ممکن دیگر در رابطه، ترسیم و عملی می شود...این جا با کشف نشانه های منطقه البروج،امکان روابطی پدیدار می شود که تنها با خروج از یک صورت فلکی به صورت دیگر و پیگیری این روند تا بی نهایت ممکن می شود... زوج ها با بی نهایت شدن(becoming-infinite)از محدویت هایی که به بن بست رسیدن روابط منجر می شود خارج می شوند:

And they all stretch out towards infinity"
Getting further and further away
" آن ها به تمامی به سوی بی نهایت گسترده می شوند
و بیش تر و بیش تر به رهایی دست می یابند»(از شعر «این همان ماه نیست» استینگ)...
شمس گرانقدر بررسی مقایسه ی بسیار قابل تامل و خواندنی بود
پرسش بسیار مهمی که مطرح کردی اینکه چقدر روابط میان زوج ها با هم «بر اساس رقابت و بیگانگی»است..دستمریزاد
جسارتا پیشنهاد می کنم چون در این نوشتار به بررسی بسیار زیبا و کاربردی و مقایسه ی جان مایه اصلی این دو نمایش پرداختی ، این مطلب را ( با مقدمه ای کوتاه برای ورود به جهان هر دو نمایش ، البته به صلاح خود بزرگوارت) ذیل دیوار نمایش خدای کشتار هم بیاوری ..که تماشاگران خدای کشتار هم وارد این تعمق در روابط و چه بسا ترغیب به تماشای صور فلکی نیز بشوند هر چند که تا پایان اجرا صور فلکی چیزی نمانده ..
در هر حال این مقایسه بسیار لذت بخش و تامل برانگیز است
۱۲ خرداد ۱۳۹۵
پرند عزیز واقعا همینطور است که می فرمایید من بارها مطالب ایشان را میخوانم چه خوب میشد اگر امکانی فراهم میشد بیشتر از ایشان میشنیدیم و می آموختیم
۰۸ تیر ۱۳۹۵
سپاس از لطف و محبت شما...بنده هم امید دارم که فرصت تبادل نظرها و گفتگوهای بیش تر با دوستان گرامی میسر شود...

۰۹ تیر ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خانم متین بازی فوق العادی داشتن به حدی که بازی نه چندان قوی آقای اشکان رو هم میپوشند
نمایش مفهوی و بسیار جذاب بود
منو یاد نمایش من آنجا نیستم انداخت موضوعش یه مقداری شبیه بود
ممنون از این گروه خوب
رضا تهوری، حسین مطاعی و رضا دیانت این را خواندند
اشکان جنابی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید