توجه: پس از خرید بسته آموزشی انیمیشن فیلشاه، لطفا وارد حساب کاربری خود شوید و با ورود به برگه هر فیلم آموزشی و کلیک روی دکمه «تماشای آنلاین» آن را تماشا نمایید.
- فیلم آموزشی انیمیشن فیلشاه، کارگردانی (هادی محمدیان)
- فیلم آموزشی انیمیشن فیلشاه، تدوین (حسن ایوبی)
- فیلم آموزشی انیمیشن فیلشاه، مدلسازی (مهدی عبداللهی)
- فیلم آموزشی انیمیشن فیلشاه، نورپردازی (علی دینجو)
نکته: لطفا از بروز و آپدیت بودن مرورگر سیستم تان و مناسب بودن سرعت اینترنت و خاموش بودن فیلتر شکن اطمینان حاصل نمایید و از مرورگر گوگل کروم و یا فایرفاکس استفاده نمایید.
شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره آموزشی:
مدرسه هنری ویستا ۰۲۱۸۸۱۰۷۹۲۹
کارگاه انیمیشن سینمایی فیلشاه با تدریس هادی محمدیان، حسن ایوبی، علی دینجو و مهدی عبداللهی از گروه هنرپویا در زمینههای کارگردانی، تدوین، نورپردازی، کامپوزیت، مدلسازی و تکسچر در انیمیشن سه بعدی برگزار شده است.
شما با خرید این مجموعه میتوانید علاوه بر استفاده از ۴ دوره ضبط شده کارگردانی، تدوین، نورپردازی و کامپوزیت و مدلسازی و تکسچر در کلاس آنلاینی که با حضور هادی محمدیان، کارگردان انیمیشن «فیلشاه» جهت پرسش و پاسخ و رفع اشکال در تاریخ اوایل خردادماه برگزار میگردد، حضور یابید.
همچنین در این کارگاه تمرینی برای علاقمندان به فراگیری دورههای جامع انیمیشنسازی در نظر گرفته شده است که با انجام آن میتوانید در مدرسه هنری ویستا بورسیه شوید و به صورت کاملا رایگان دورههای آموزشی انیمیشنهای سه بعدی و دو بعدی را زیر نظر اساتید برجسته و هنرمندان مشهور انیمیشن ایران بگذرانید.
به افراد برتر دورههای آموزشی مدرسه هنری ویستا این فرصت داده میشود که به عنوان کارآموز در شرکتهای معتبر انیمیشنسازی ایران از جمله هنرپویا و گنبد کبود مشغول به کار شوند.
«فیلشاه» پرفروشترین و پرمخاطبترین انیمیشن سینمایی ایرانی
تولید انیمیشن سینمایی «فیلشاه» به کارگردانی هادی محمدیان و تهیهکنندگی حامد جعفری در گروه هنرپویا در سال 1395 آغاز شد. این انیمیشن سه بعدی پس از نمایش در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در نوروز 97 در سینماهای سراسر کشور اکران شد و توانست با فروش هشت و نیم میلیارد تومانی در گیشه سینماها رکورد پرمخاطبترین و پرفروشترین انیمیشن سینمای ایران را ازآن خود کند.
«فیلشاه» علاوه بر ایران در 2 کشور روسیه و لبنان نیز به صورت سراسری اکران شده و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفته است. کیفیت قابل توجه «فیلشاه» باعث شد که این فیلم علاوه بر حضور در جشنوارههای متعدد و بازارهای بینالمللی در کشورهایی از جمله امارات، کویت، کره جنوبی و ... نمایش عمومی داشته باشد.
در کارگاه انیمیشن سینمایی «فیلشاه» با بخشهای مختلف پیش تولید، تولید و پس تولید یک پویانمایی بلند آشنا میشویم و در مییابیم برای انیمیشنساز شدن باید چه مسیری را طی کرد.
تولید انیمیشن سینمایی یک کار تیمی پرجزئیات و زمانبر است که نیازمند همکاری هنرمندان مختلفی است که هر یک دارای تخصصی ویژه در بخشی از پیش تولید، تولید یا پس تولید انیمشن هستند. حدود 220 هنرمند و تکنسین در دهها شغل مختلف به مدت حدود دو سال با یکدیگر همکاری کردند تا بتوانند «فیلشاه» را بر روی پرده سینماها به نمایش دربیاورند.
«هادی محمدیان» نویسنده و کارگردان انیمیشن سینمایی فیلشاه، «حسن ایوبی» تدوینگر نام آشنای سینمای ایران، «علی دینجو» کامپوزیت آرتیست و نورپرداز و «مهدی عبداللهی» مدلساز و تکسچر آرتیست در کارگاه «فیلشاه» در بخشهایی جداگانه به بیان و تشریح مهارتهای لازم برای ساخت یک انیمیشن میپردازند و جزئیاتی در مورد حرفه خود را بیان میکنند.
» تجربیات فیلمسازی پرکارترین کارگردان انیمیشن سینمای ایران
«هادی محمدیان» نویسنده و کارگردان «فیلشاه» با تجربه ساخت 3 انیمیشن سینمایی مشهورترین و با تجربهترین کارگردان انیمیشنساز ایرانی است. بخش قابل توجهی از تولیدات کارنامه کاری هادی محمدیان که شامل تعداد زیادی انیمیشن کوتاه، سریالی و سینمایی میشود به مخاطبان کودک و نوجوان اختصاص دارد. محمدیان در این کارگاه با تشریح جزئیاتی در مورد کارگردانی انیمیشن به این سوال پاسخ داده است که چگونه میتوان یک کارگردان انیمیشنساز سه بعدی شد.
سرفصلهای کارگاه کارگردانی:
» چالشهای تدوین انیمیشن در یک نگاه
«حسن ایوبی» با بیش از 20 سال تجربه در زمینه تدوین حرفهای در سینمای ایران حدود 80 فیلم سینمایی از جمله «فیلشاه»، «آینه بغل»، «تک تیرانداز»، «دینامیت» و «شاهزاده روم» را تدوین کرده است. ایوبی در این کارگاه با تشریح تجربیات خود در زمینه تدوین حرفهای به بیان نکاتی درخصوص شیوه درست تدوین انیمیشنهای سینمایی میپردازد.
تدوین در واقع آخرین مرحله از تولید بوده و پس از آن شکل نهایی فیلم آماده میشود. صحنههای مختلف به صورت تکه تکه، مطابق با روند داستان، توسط تدوینگر طوری به هم متصل میشوند که به بهترین شکل بتوانند معنا و مفهوم فیلم را به مخاطب انتقال دهند. تدوینگر میبایست با کارگردانی، تصویربرداری و صدابرداری آشنا باشد تا بتواند اشتباهات و نواقص را به خوبی تشخیص دهد و آنها را اصلاح کند.
سرفصلهای کارگاه تدوین:
» نگاهی به پایپلاین تولید انیمیشنهای سینمایی
پایپلاین اصطلاحی است که به مراحل مختلف و نحوه چینش آنها در تولید انیمیشن اشاره دارد. برای تولید یک انیمیشن سه بعدی باید مراحل مختلفی از جمله لیاوت، مدلسازی، ریگ، انیمیت، جلوههای ویژه، نورپردازی، رندرینگ، کامپوزیت و اصلاح رنگ طی شود. در هر بخش از پایپلاین هنرمندانی با تخصصهای متنوع حضور دارند که با توانمندیها و خلاقیت خود به بالا بردن کیفیت اثر نهایی کمک میکنند.
«علی دینجو» در این بخش از کارگاه انیمیشن سینمایی فیلشاه، ضمن توصیف پایپلاین انیمیشنهای سینمایی و پیشنیازها و توانمندیهای مورد نیاز برای متخصص شدن در هر بخش، به تشریح بخش نورپردازی و کامپوزیت و اهمیت آن در تولید انیمیشنهای سه بعدی میپردازد.
سرفصلهای کارگاه نورپردازی و کامپوزیت:
» تجسم دنیای خیالی انیمیشن در کامپیوتر
برای تولید انیمیشن شما باید تک تک اجسام، شخصیتها و فضاهای مورد نیاز فیلمتان را از هیچ یا صفر مطلق خلق کنید. هیچ چیز آمادهای وجود ندارد و از یک میخ کوچک گرفته تا شهری بزرگ باید در کامپیوتر با استفاده از نرمافزارهای مختلفی از جمله، مایا، سابستنس، زیبراش و ... ساخته شود. این موضوع یکی از تفاوتها و دشواریهای مهم تولید انیمیشن نسبت به ساخت فیلمهای رئال است.
«مهدی عبداللهی» در این بخش از کارگاه انیمیشن سینمایی فیلشاه به صورت عملی شما را با مراحل مختلف خلق اجسام در نرمافزار مایا از جمله مدلسازی، تکسچر و شیدر آشنا میکند و توضیح میدهد که شما چگونه میتوانید در این بخش به یک هنرمند حرفهای بدل شوید
سرفصلهای کارگاه مدلسازی و تکسچر: