در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش یادگار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:09:37
امکان خرید پایان یافته
۱۶ آبان تا ۱۰ آذر ۱۴۰۲
۱۸:۳۰  |  ۵۰ دقیقه
بها: ۱۲۰,۰۰۰ تومان
+ ۹% مالیات ارزش‌افزوده
یادگار، روایت عاشقی و دلدادگی، دلبستگی و فراق، با نگاهی متفاوت و غافل‌گیرکننده است.

- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۲ سال خودداری نمایید.

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

سبک
درام

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
بعد از این دیگه نمیخوام از این نمایش چیزی بگم و این بار تنها به این دلیل که دوتا از دوستهای نزدیکم هم اومدن و کاملا ناراضی برگشتن کامنت میذارم. چه بسا مثل سری قبل یعد از یک روز دوستان عزیز نظر بنده رو پاک کنن.
اما به طور خلاصه همه چیز این اجرا در سطحی‌ترین لایه‌ی خود بود.
بازیگری که میکروفون بازی میکرد و انگار اصلا بدن نداشت
متن ضعیف که حتی روایت منسجم و درستی نداشت و حتی نمیشد زاویه دید مشخصی براش پیدا کرد
بی صحنگی و موسیقی نامناسب و....
درود و سپاس از شما که نمایش یادگار رو به تماشا نشستید.
پیشنهاد می‌کنیم شما هم کتاب میزانسن معاصر نوشته‌ی پروفسور پاتریس پاوی رو مطالعه بفرمایید تا درک بهتری از بازی و صحنه داشته باشید.
مورد بعد، بازیگر این نمایش، صرفاً در دو اجرای اول از هاش‌اف استفاده کردند.
امیدواریم که اجراهای بعدی این گروه به سلیقه‌ی شما نزدیک‌تر باشه.
۰۹ آذر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چون غرض آمد هنر پوشیده شد

بدون کارشناسی دم از کیفیت زدن جفای دیگر به تاتر است. افول و تباهی هنر زنده، تئاتر!؟ نمایش های ضعیف، ناپخته، سخیف، مبتدی و بی کیفیت!؟ عدم امید به راه نجات تاتر!؟
اینها نکات مطرح شده در نوشته ی شماست.
با کدام معیار، نمایش های لانگ شات، مردمان خشمگین، دل لرزه، خدای جهنم، قصه های درگوشی، هیدن، حرفه ای، سوسمار، گوریل غمگین، بک تو بلک، تفنگهای کارار، پدر، آواز عاشقانه دختر دیوانه، این دنیا یک کنسرت ... به من بدهکاره و یادگار را سطحی، مبتدی، سخیف و مبتذل می دانید!؟ این قضاوت منتج از کدام نگاه مستدل نقد هنری است؟ و مصداق آن همه نمایش های اجرا شده در "تئاتر شهر" تهران در سال۱۴۰۲ است؟ البته بحث در مورد کیفیت تک تک این آثار در حوصله ی این مطلب نیست. اما چون در مطلب شما فقط اسم از نمایش ""یادگار" آمده عرض می کنم متن و اجرای فوق دارای ابعاد انسانی، اجتماعی، زیبایی شناسی و هنری می باشد. به کارگیری کلمه ی اروتیک در مورد آن کم لطفی است. نمایش یادگار، حافظه ی جمعی و تاریخی مخاطب را با داده های هنری خود متوجه هزینه های جنگ تحمیلی برای قهرمانان آن، مادران، زنان، دختران و خانواده های آسیب دیده از آن می کند. متن و اجرایی هوشمندانه از سرنوشت مردمان جنگ دیده و همچنین ... دیدن ادامه ›› مدیریت و فرماندهی نظامی آن دوران است. شکل اجرایی کارگردانی و اثرگذاری بازیگری نمایش یادگار بر مخاطب، چه چیزی کمتر از اثرگذاری دیدن اجرای نمایش های تفنگ های ننه کارار و ننه دلاور برتولت برشت در تاثیر جنگ بر آدمها دارد؟ با کدام استاندارد کیفیت اجرای تئاتر را می سنجید؟
التهاب و بحران اجتماعی ناشی از ویروس کرونا و حوادث بعد از شهریور ۱۴۰۱ باعث موضعگیری هنرمندان از جمله تئاتر در موضوع مهسا امینی شد که منجر به تحریم، ممنوع الکاری و حتی خودخانه نشینی آنها گردید که بی تردید این ریزش، بر کیفیت تئاتر اثر محسوس گذاشت و بسیاری از هنرمندان و مدیران تئاتر را که معتقد به روشن ماندن چراغ این هنر بودند و هستتد با چالش مواجه کرد. حال در این اوضاع و شرایط، اجراهای تئاتر را به بهانه ی واهی بی کیفیتی، بدون مطالعه و بررسی کارشناسانه از متن و اجرا و حواشی آن چوب حراج زدن به نفع کیست؟ کدام جریان از آن سود می برد؟ آیا چراغ تئاتر در کشورهای مختلف جهان در طول تاریخ آن به بهانه ی جنگ ها، اشغال ها، حوادث و حاکمیت های گوناگون خاموش شد؟ و به قول شما امید راه نجات نداشت؟ مطلب غیرکارشناسی و عدم بررسی دقیق درباره ی نبود کیفیت در آثار نمایشی تئاتر شهر در این هشت ماه متاسفانه خالی از شائبه نیست. بر همین سیاق چاپ مطلب شما در روزنامه ی جناح سیاسی که در اثر از دست دادن حاکمیت فعلی، موضعگیری طبیعی علیه رقیب دارد، خالی از شائبه نیست. حکایت سیاست بازان و سیاست زده ها به قول شهید مطهری حکایت آن فردی است که خود را می کشد تا همسایه اش را متهم به قتل کند.
کیفیت با کارشناسی رابطه ی تنگاتنگی دارد. مراقب باشیم تئاتر، ملعبه ی غیرتئاتری ها نشود. تئاتر افول و تباهی ندارد. که به درستی گفته شده: چون غرض آمد هنر پوشیده شد.

محمدرضا خسرویان
۱۴۰۲/۹/۷.
برای نمایش "یادگار "
اثر مهرداد کورش نیا


به یزدان که تا در جهان زنده ام
به کین سیاوش دل اگنده ام

نمایش یادگار روایت داستان جنگ و درد و فراغ و فقدان و عشق با زبانی لطیف و زنانه ست که قادر است فجیع ترین و سهمگین ترین لحظات پایانی زندگی ... دیدن ادامه ›› سربازی زنده به گورشده در گوری دسته جمعی و در لابلای گل و لای را با حکایتی زندگی بخش و سبز از زندگی و ایثار روایت کند.
آری روایت جنگ از زبان تکه پارچه ای که تنها یادگار به جا مانده از معشوق ، برای زنی با سینه ای سنگین از درد فراغی ۲۹ ساله اما همچنان بارور از امید است ...
زن همچنان دوره می کند روزها و شبها را و همچنان جانکاه می شمارد بیست و نه بار ...بیست و نه بار هستی و بیست و نه بار نیستی را...

فرانک فاروق/آذر ماه 1402
درود و سپاس که به تماشای نمایش «یادگار» نشستید.
۰۵ آذر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید