در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | عرفان آیتی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 04:21:40
 

عرفان آیتی | بازیگر دیپلم بازیگری تئاتر از مدرسه‌ی آرتا ی پاریس |Arta Association de Recherche des Traditions de l’Acteur دانش آموخته ادبیات دراماتیک دانشجوی بازیگری و مطالعات تئاتر مربی فن بیان بازیگری *خبرنگار خانه کتاب و ادبیات ایران *تندیس بهترین بازیگر جشنواره تئاتردانشگاهی ایران *بازی در نمایش هفت خوان هملت ،بازیگر برتر بیست و هفتمین جشنواره تآتر اصفهان. *بازی در نمایش "هفت خوان هملت"، اجرا در سی و پنجمین جشنواره بین المللی تآتر فجر و اجرا در تماشاخانه باران تهران و دو دوره‌ی اجرا در اصفهان. *بازی در نمایش"شیش و بش" ، اجرا در تالار هنر و چهارمین جشنواره کمدی اصفهان. تابستان ۹۲ *بازی در نمایش "کمدی ماده ببر" بیش از صد اجرا در اصفهان. بهار ۹۶ _تابستان ۹۸ *بازی در نمایش"هیچکس رو محکم بغل نکن" ،اجرا در بیست و نهمین جشنواره تآتر اصفهان ، بازیگری برگزیده مرد.معرفی به جشنواره بین المللی تئاترفجر اجرا در عمارت سعدی میدان نقش جهان پاییز ۹۷ تالارهنر اصفهان پاییز ۹۶ اجرا در تئاتر شهر تهران پاییز۹۸ *بازی در نمایش "به روایت سگ زرد برادر شغال ، کاری از محمدجوادسجادی اجرا در تالار هنر اصفهان ، پاییز ۹۷ / سالن استاد فرشچیان پاییز ۹۸ /تالار مولوی تهران ۹۹/ سالن انتظامی ۹۹ و…</p>

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
عرفان آیتی (erfanayati)
درباره نمایش باقِ‌وَحْشْ i

#تجربه_ی_تماشا | #باق_وحش
.
درست در همین روزها که ابتذال های ناب ، در حال فروش و در معرض استقبال مخاطب اند؛ اجراهای سفارشی ، هزل و جو زده ، گنده گو و بی نمک توی بورس اند. درست وقتی که پیشنهاد نویی برای تئاتر این بوم وجود ندارد. دیری که یک مشت آدم تکراری ، در صحنه های تکراری وول میخورند و نمک میپراکنند . درست زمانی که تک گویی های سطحی جشنواره های مبتذل دانشجویی در تمام سالن ها از خاک بیرون زدند. درست زمانی که هرچه مبهم و مجهول تر ، بهتر ؛ شعار تئاتر این روزها ست ؛ گروه هایی هستند که روی صحنه شکل و هویت میگیرند. با تمام ایرادی که میشود به جزئیات تکنیکی وارد آورد ، اما زمانی که در جایگاه تماشاگر مینشینی ، شاهد امری تئاتریکال هستی.آن چیزی که به زبان خودمان ، تئاتریت معنی میشود؛ یافتن اش در این روزها سخت است. شاید به سختی بتوان توی ده تا تئاتری که به تماشا مینشینی ، یکی تو را در این درجه از خمودگی علیّت فرو ببرد ؛ جایی که در سر تو ، انبوهی از مشاهده ، کشمکش، کنش تماتیک و واکنش دراماتیک سرازیر میشود. جایی که ترجیح میدهی سکوت کنی ، فقط به تماشای آنچه که میگذرد بپردازی و قضاوتی نکنی تا محکمه‌ی بالفعل که رو به مجاز است ، به اتمام برسد.
باقِ وَحش | تجربه‌ی فراز و امیربهاور و گروه خوبشان ، که میتواند گریز و یادآوری از مرگ فروشنده ی میلر ، پدر استریند برگ ،مود آثار پینتر یا ویلیامز و حقیقت پنهان اطراف‌مان باشد.
.
نمایش باقِ‌وَحْش
رو ببینید.

#تجربه_ی_تماشا |
همان قدر که استاندارد ، فرم و روایت یک اثرهنری اهمیت دارد ، رویارویی و برخورد با یک اثر هم امر حائز اهمیتی‌ست که حالا فراموش شده است. میدانم وقتی قرار است به تالار وحدت برای تماشای یک نمایش بروم ، باید مثل بز بنشینم و تفکری که حاصل نشخوار کارگردان یا نویسنده ست را بخورم و پس از آن مثل یک فاحشه ی ناکام از دستمزد از سالن بیرون بیایم ، سیگاری روشن کنم و بگویم بد بود. اما اینجا ، وقتی در جایگاه تماشاگران اثری از جابر رمضانی مینشینم ، آماده ام برای آنچه قرار است به آن واکنش نشان دهم. | نقطه ی اشتراک رمضانی در تمام آثاری که از او تماشا کردم ، فرم گرایی اوست . اما گویی در موی سیاه خرس زخمی ، به معجزه ی قصه ،روایت و ادبیات پی برده و در کنار تجربه گرایی ، اهمیت دادن به فرم ، نور رنگ و دکور ، جای پای یک زمینه ی محکم را میشود حس کرد ؛ اثراتی از قصه که این هم وامدار اقتباس است یا بهتر است بگوییم الهام از اسطوره یا آثار بزرگ ادبیات.(که اسطوره و ادبیات کلاسیک چه جای سفتی ست برای شاشیدن).رمضانی در این اثر دو نیاز یک مخاطب را ارضا میکند ؛ تجربه ی لذت تماشا و غوطه ور شدن در تصویر و دیگری وادار کردن به تامل و تاویل . او خوب فهمیده که ارائه ی روزمره به شکلی که همه بلدند ، تنها تایید و تکریم به همراه دارد ، بلعکس، فریاد ِ‌ : یافتم! ایجاد واکنش ، پرسشگری ،جستجوگری و کشف و شهود به همراه دارد و این ، تماشاگر را همراه یافته اش میکند. بازگویی امر قریب تزلزل و فرسودن انسان معاصر در قالبی غریب ، شخصیت‌های مسئول دراماتیک ، اوج،تعلیق و فرود ،از ابزارهای بدون انقضای یک درام موفق امروزی ست که رمضانی آن را رعایت میکند .استفاده ی هجو از تصنع و زرق و برق ،در این اثر باعث صمیمی تر شدن ما با تصاویر رایج روز تئاتر های پایتخت میشود. در پایان ، هرکس میتواند خودش را در زندگی خودش و خودش در زندگی دیگری را در این اثر پیدا کند ، و از خود بپرسد من کجا بوده ... دیدن ادامه ›› ام و کجا هستم. و یا تعبیر این اثر از مرگ ،که به بودن اکتفا نمیکند . اما جابر رمضانی در تمام تجاربش ، چند قدم از بازیگر، جلوتر است ، به همین خاطر بازیگر نمیداند دارد روی صحنه چه کار میکند و کمی لنگ لنگان در اجرا غوطه ور میشود ، که این هم حاصل سوتفاهم بازیگر ،در ارائه ی بازی در یک اثر این‌چنینی‌ست.
(موی سیاه خرس زخمی را در تالار حافظ ، ساعت۲۰ ببینید)
عرفان آیتی
عرفان آیتی (erfanayati)
درباره نمایش تیولا i
عالی بود. کارگردانی ،نوشته و بازیها بینظیر. حتما پیشنهادش میکنم به دوستان. یکی از بهترین آثار سورئال چند سال اخیر.
مرسی آقای آیتی . لطف دارید .
۳۰ مرداد ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر

تماس‌ها

erfan.ayati