در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال اخبار متاستاز | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 12:26:39
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
مصاحبه ای با عوامل تئاتر متاستاز

«متاستاز» چگونه زندگی ما را تغییر می‌دهد؟

اصغر دشتی‌ می‌گوید که در تئاتر «متاستاز» به دنبال این بوده که تئاتر مسئولیتش را فراتر از اجرای یک اثر نمایشی ببرد.
برای خواندن متن کامل مصاحبه به لینک زیر مراجعه کنید:

http://www.khabaronline.ir/detail/492393/root/culture
«متاستاز» در هفته گذشته به عنوان یکی از 35 تئاتر انتخاب شده در بخش مرور آثار سی‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی شد. این تئاتر تاکنون در برج آزادی، تالارهای سایه و چارسوی تئاتر شهر تهران، تماشاخانه باران و تالار شمس (اکو) و تالار رودکی روی صحنه رفته و از تاریخ 7 تا 19 دی‌ماه در تماشاخانه ارغنون اجرا و بعد از آن به تالار مولوی می‌رود.
گلی امامی (نویسنده و مترجم) و شهرام مکری (کارگردان) میهمانان ویژه در دومین شب اجرای متاستاز در تماشاخانه ارغنون بودند.

نمایش "متاستاز" به کارگردانی علی‌اصغر دشتی به موضوع همپایان بیماران مبتلابه سرطان می‌پردازد که تاکنون نیز توانسته توجه قشر‌های مختلفی از مردم و جامعه هنری و ورزشی را به کمپین «علیه متاستاز» جذب کند.

تاکنون بیش از دو هزار نفر به تماشای «متاستاز» نشسته‌اند که از میان آن‌ها یکصدنفر از همپایان بیماران مبتلابه سرطان میهمان این گروه نمایشی بوده‌اند.
در نخستین شب اجرای «متاستاز» در تماشاخانه ارغنون از بهناز شفیعی، همسر ناصر حجازی و فرامرز ظلی، دروازه‌بان پیشکسوت فوتبال و همبازی حجازی که در مدت بیماری همپای او بودند، تقدیر شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، بهناز شفیعی، همسر مرحوم ناصر حجازی که در مدت بیماری همپای او بود، پس از تماشای این تئا‌تر، گفت: «معمولاً هنگام مواجهه با بیماری سرطان، اطرافیان بیمار حتی بیشتر از خود بیمار آسیب می‌بینند، چراکه همپایان بیمار دائماً باید به او روحیه و امید بدهند و خودشان را فراموش می‌کنند.»

وی همچنین درخصوص نزدیکی این تئا‌تر به تجربه ملموس خود، چنین گفت: «در ابتدای بیماری مرحوم حجازی، پزشکان فقط سه ماه امید به زندگی ایشان داشتند، اما با روحیه بالایی که خود مرحوم داشت و همچنین همراهی خانواده، ایشان توانستند یک سال و هشت ماه با این بیماری مبارزه ... دیدن ادامه ›› کنند.»

بهناز شفیعی همچنین از توجه به همپایان بیمار، استقبال کرد و ادامه داد: «همپا تمام وقت خود را وقف بیمار می‌کند و دیگر به خودش هیچ توجهی ندارد؛ اما این تئا‌تر به خوبی نشان داد که همپایان بیمار هم، همراه بیمار آسیب می‌بینند.»