دیدگاه کامبیزنوروزی(حقوقدان) بعد از دیدن نمایش ابوبکر محمدی،فاطمه محمدی:
اولین ویژگی این نمایش سادگی آن است . طراحی صحنه ساده است به گونه ای که صحنه در اختیار قصه است. طراحی لباس و گریم ساده است. حتی نمایشنامه نوعی روایت ساده وکلاسیک است و این سادگی بیشتر در خدمت قصه قرار می گیرد. در این نمایش از پیچیدگی هایی که در کار تئاتر هست خبری نیست و همه چیز دراین نمایش در خدمت آن چیزی است که در پایان نمایش اتفاق می افتد.
در این نمایش عنصر اصلی درام یا تضاد اصلی درام در لایه بیرونی روایت ،تضاد هویتی و مذهبی است که با سیاست هم بسیار آمیخته شده است ولی در نهایت یک پایان بندی ساده را به همراه دارد که من به شخصِ این را دوست داشتم ،چون بدون اینکه وارد یک حوزه شعاری بشود یک عنصر هویتی برتری رامطرح می کندکه آن هم هویت انسانی است که در واقعیت هم همین عنصر انسانی است که اختلافات مذهبی را حل می کند.
دراین اثر کارگردان با استفاده از ویدیو پروژکشن خیلی از بازی های ذهنی و پیچیدگی هایی که می توانسته در بازی ها و اجرا باشد راکم کرده است .من دوست داشتم که با بیشتر کردن یک سری بازی های ذهنی و یک سری تغییرات در طراحی صحنه بیشتر مخاطب رابا مسئله درگیر کند .
موضوعی که به آن پرداخته شده موضوع روز جامعه ی ماست و داستان دقیقاً روی لبه تیغ اختلافات و تضادها حرکت می کند و نمایش به طرز صحیح به این موضوع پرداخته چون می توانست با یک پایان بندی غلط به راحتی به یک نمایش عوامانه تبدیل شود ولی با یک شیوه پایان بندی درست و هوشمندانه و طرح درست مسئله تبدیل به یک نمایش تامل برانگیز، جالب و دوست داشتنی شده است.