دیدگاه سعید معید فر(جامعه شناس)درباره نمایش "ابوبکرمحمدی،فاطمه محمدی":
به عنوان یک جامعه شناس به نظرم این نمایش به خوبی پیچیدگی های جامعه امروز ایران و منطقه را نشان می دهد.نمایش تضادی که میان واقعیت های امروز جامعه ما وجود دارد و هم چنین ایدئولوژی های افراطی که در منطقه ی ما هست ودر نهایت باعث می شود که مردم ما زندگی پیچیده ای را در بخش های مختلف جامعه ی امروز تجربه کنند. متاسفانه این ایدئولوژی های موجود سعی کرده جامعه را تا حد زیادی بخش بخش کند در حالی که واقعیت این بوده که تمامی جوامع دارای هویت های ملی و مذهبی خاص خود بوده و قرن ها در کنار هم زندگی کرده و مشکلات خاصی را با هم تجربه کرده اند اما متاسفانه در این میان افرادی هستندکه همیشه سعی می کنند این بخش های مختلف جامعه را به صورت یک قلعه نفوذ ناپذیر توصیف کنند و آدم ها را متمایز از هم نشان دهند و بخش هایی راکه زمانی در هم ادغام بودند و یک موجودیت کلی را به نام جامعه می ساختند از هم جدا کنند . این مسئله باعث طرد شدن افرادی می شود که در اقلیت هستند به گونه ای که برخی از افراد ، کشوری که در آن به دنیا آمدند و هستی گرفتند وزندگی کردند را به خاطر یک سری نگاه های افراطی ترک کنند و به نقاط دیگر مهاجرت کنند.
همان طور که در نمایش نشان داده می شود که به چه صورت افرادی که در کنار هم هستند در مقابل یکدیگر قرار می گیرند و نگاه های افراطی به راحتی باعث می شود که حتی دو جوان که در این نمایش نماینده نسل امروز هستند مشکلات بسیاری را تحمل کنند و در نهایت در صدد مهاجرت برآیند.
از سوی دیگر در نمایش به درستی نشان داده می شودکه تفاوت فقط در دو مذهب مختلف نیست بلکه این تفاوت در بین خود شیعیان هم هست و مفهوم خودی و غیر خودی را وجود آورده که این مفهوم باعث ایجاد یک شکاف و جدا شدن افراد از یکدیگر می شود و حتی افرادی هم که در کشور خود می مانند باید مشکلات را تحمل کنند.
در
... دیدن ادامه ››
بخش هایی دیگر ازنمایش فساد های اجتماعی به تصویر کشیده شده اند که همین فساد های جامعه بر پایه ی نگاه های ایدئولوژیک به وجود می آیند و اگر این نگاه ها در جامعه امروز ما وجود نداشت این حجم فساد اجتماعی هم وجود نداشت و بسیاری از افراد نمی توانستند این فرصت سوء استفاده را به خودشان بدهند . فساد اجتماعی در جامعه امروز ما خودش باری است بر دوش دیگر معضلات اجتماعی جامعه ی امروز .
به هر حال تصور می کنم این نمایش تا حد بسیار زیادی موفق بوده زیرا در زمان یک ساعته موضوعات اجتماعی را در کنار مسئله ی تفاوت بین شیعه و اهل سنت به شیوه ی جسورانه و شخصیت پردازی درست با بازی خوب بازیگران برای اولین بار به نمایش گذاشته است