در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | الف میم درباره فیلم کلوزآپ: فیلم اجتماعی بود فضای دادگاه و خانه های ویلایی دهه هفتاد و خیابان های
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 09:36:06
فیلم اجتماعی بود فضای دادگاه و خانه های ویلایی دهه هفتاد و خیابان های پر درخت را خوب زنده نگه داشت فیلم یکجور ایهام به حکایت خود مخملباف داشت مخملباف کسی هست که دنبال نداشته هاش بودریش گذاشت تا رییس شود مثل تمام کسانی که سیاست دارند .
فردین و امثالهم که همواره خود را از مردم می‌دانستند نمی توانستند بعد انقلاب نگاه های مردم را تحمل کنند در فضای دهه شصت که مردمی که جان در جنگ میدادند امثال فردین فکر میکردند مردم آنها را بازیگر طاغوتی میدانند فردین دلش میخواست بعد انقلاب بازی کند تا قلبش آرام شود و بگوید با مردم است و با قبلی ها فرق دارد مخملباف به فردین و قادری و ... اجازه بازی در یک فیلم پرفروش بعد انقلاب داد این شد که مخملباف مخملباف شد به حمایت امثال فردین، ولی مخملباف دهه هفتاد دیگر نداشته اش ،ریاست نبود حالا میخواست بگوید بلد است.
رفت خارج ،ریشش را زد دخترش سمیرا و حنا بدون روسری شدند فیلم ساختند همکاران اداری ایشان در دهه هفتاد این تغییر را دیدند خوب خیلی ها که معتقد بودند این باور برایشان که مخملباف باسواد تا حالا ریا از نظر آنان میکرد برایشان سخت بود کیارستمی در قامت امثال فردین می آید فیلمی از مخملباف بدلی و واقعی میسازد امثال کیا رستمی میدانند این ره که مخملباف دارد میرود ریش را زدن است و روسری برداشتن زن و دخترانش ، و چند سال بعد هم واقعا همینگونه شد چون مخملباف سوادش را داشت می‌توانست در دنیای غرب هم فیلم بسازد چون فردین را هم داشت. این فیلم گرچه داستان یک مخملباف بدلی است ولی ایهام به باطن خود مخملباف واقعی است.

مخملباف مردی که در کنار بهزاد نبوی اصلاح طلب، محسن رضایی و مصطفی تاجزاده اصلاح طلب و ابراهیم یزدی از جبهه ملی ایران از پایه‌های تشکیل سپاه ... دیدن ادامه ›› است.

مخملباف بدلی در این فیلم هم حکایت بسیجی های دهه هفتاد است و مردمانی که فکر میکنند با گذاشتن ریش میتوان صاحب پست و مقام شد.
ولی دنیای غرب هم باید سخت کار کرد.
Ghazal این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید