در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | هفدانگ
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 21:08:39
 

هفدانگ کار خودش رو با تولید مجله صوتی ماهانه درباره دنیای موسیقی آغاز کرد؛ با استاد محمد‌رضا شجریان، پرونده‌ای درباره موسیقی تلفیقی باز و پس از شش ماه با «نغمه‌ها در حصار»، ویژه‌برنامه‌ای درباره‌ی جشنواره موسیقی فجر مجله صوتی به انتهای کارش رسید.
از دلِ این کار بود که هفدانگ به شکلی که امروز شناخته می‌شه زاده شد؛ هفدانگ، رسانه‌ای ویدیویی درباره‌ی هنر، از موسیقی تا سینما و هنرهای تجسمی.

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره چهارم / نغمه ها در حصار | عکس مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره چهارم / نغمه ها در حصار

تهیه کننده و سردبیر: سعیدبرزی و مسعودبرزی
مشاور و مجری طرح: رضامیرمحرابی
مدیرشبکه های اجتماعی: گیتا پورصالحی
طراح لوگو و گرافیک: مجید توکلی
صدابردار: امیر کاشی
همکاران این شماره: سما بابایی، نیوشا مزیدآبادی، اکبر نصرآبادی، رسول حسینی، علیرضا قدیری، ریحانه ملاصالحی، مریم علوی، فهیمه کوشا و امیر بهاری

چهارمین شماره مجله صوتی هفدانگ با توجه به همزمانی با برگزاری سی و یکمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به بررسی این جشنواره و معرفی گروه های شرکت کننده در آن پرداخته است.
در بخش اول این شماره با عنوان «نغمه ها در حصار» با سما بابایی و نیوشا مزیدآبادی روزنامه نگاران حوزه موسیقی گپ و گفتی صورت گرفته است و آن ها نقطه نظرات خود را درباره روند اجرایی شدن جشنواره امسال، جدول برنامه ها، گروه های شرکت کننده و ... گفته اند و در خلال آن با امیر بهاری مدیر روابط عمومی سی و یکمین جشنواره موسیقی فجر راجع به اجراها و انتخاب گروه ها صحبت شده است. همچنین در این بخش پیشنهادات آن ها را درباره کنسرت هایی که می تواند برای مردم جذاب باشد خواهید شنید.
با توجه به کمیت و کیفیت بخش بین الملل و عدم اطلاع رسانی و معرفی گروه های این بخش به مردم، هفدانگ این شماره بخش ویژه ای در نظر گرفته که در آن اکبر نصرآبادی عضو تحریریه سایت دراب به معرفی گروه های این بخش می پردازد و در خلال آن برای ارتباط راحت تر مخاطبان، موسیقی هر یک از گروه ها نیز پخش می شود
هفدانگ، مجله‌ای صوتی درباره موسیقی امروز ایران و جهان است که به صورت ماهانه منتشر می شود و هر شماره شامل بخش هایی چون پرونده ویژه، آلبوم ماه، چهره ماه، کنسرت ماه، شعرخوانی و قرن راک است اما در این شماره به صورت ویژه به جشنواره بین المللی موسیقی فجر پرداخته شده است.

 

مثل همیشه عالی بود:)
اجرا،تدوین، اطلاعات خوب و چکیده در مورد جشنواره ی موسیقی فجر و...، بسیار حرفه ایی بود .
از اینکه برای مخاطب ارزش قائلید ازتون ممنونم.

شاد و خندان باشید
۱۷ بهمن ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
گفت و گو با سازندگان مجله صوتی هفدانگ | عکس گفت و گو با سازندگان مجله صوتی هفدانگ
از پاییز امسال و هم گام با زادروز استاد صدای ایران - محمدرضا شجریان - برنامه ی شنیداری (پادکست) به نام هفدانگ در فضای مجازی منتشر شد که بسیار مورد استقبال کاربران اینترنت شد و فصل تازه ای در فرهنگ سازی و آشنایی با موسیقی را در بین دوستداران آن گشود. از اسناد اندک به جا مانده از ایران باستان، می توان دریافت که موسیقی همواره در نزد ایرانیان جایگاهی ویژه و خانه به خانه داشته. چه از هنگام هخامنشیان که بنا به گفته ای یکی از زبان و خط های به کار رفته در این دوران تنها برای موسیقی و آواز بوده و چه در دوران ساسانیان که شکوه آن در دربار خسروپرویز بیش از پیش هویداست.   به گزارش هنرآرت، ...
دیدن ادامه ››
از پاییز امسال و هم گام با زادروز استاد صدای ایران - محمدرضا شجریان - برنامه ی شنیداری (پادکست) به نام هفدانگ در فضای مجازی منتشر شد که بسیار مورد استقبال کاربران اینترنت شد و فصل تازه ای در فرهنگ سازی و آشنایی با موسیقی را در بین دوستداران آن گشود.
از اسناد اندک به جا مانده از ایران باستان، می توان دریافت که موسیقی همواره در نزد ایرانیان جایگاهی ویژه و خانه به خانه داشته. چه از هنگام هخامنشیان که بنا به گفته ای یکی از زبان و خط های به کار رفته در این دوران تنها برای موسیقی و آواز بوده و چه در دوران ساسانیان که شکوه آن در دربار خسروپرویز بیش از پیش هویداست.
 
به گزارش هنرآرت، این آشنایی با موسیقی ایرانی پس از اسلام در ایران نیز دنباله داشت و هیچگاه از ذهن ایرانیان پاک نشده. این روند تا هنگام معاصر نیز دنباله داشته و با گسترش رفت و آمدها بین ایران و دیگر فرهنگ ها (به ویژه غرب)، موسیقی آن ها نیز به ایران آمد و مردم هر چه بیشتر با این سیک موسیقی آشنا شدند. هنوز هم می توان در جای جای ایران این دلبستگی به آشنایی و فراگیری موسیقی را در بین ایرانی ها دید. اما امروز با گسترش رسانه ها و اینترنت و شیوه های نوین ارتباط، نیاز به نشر و آشنایی همگان با سبک و ریشه و رویدادهای موسیقیایی احساس می شود؛ افسوس که به دلیل انحصار رسانه ی شنیداری و دیداری در ایران نزد صدا و سیما، فرصت سوزی های فراوانی شده در این سال ها و امکان ورود به این سازمان سترگ با آن بوروکراسی گسترده یا ناممکن می نماید و یا نیازمند گذر از هفت خوان رستم و برخی کارهای دیگر!
 
خوشبختانه با گسترش نفوذ اینترنت و دستگاه های همراه هوشمند و همچنین شبکه های اجتماعی، راهکار قانونی تازه ای برای هنرمندان و هنردوستانی که شور و دلبستگی خدمت کردن به هنر این کشور را دارند فراهم گشته. در همین راستا بود که از پاییز امسال و هم گام با زادروز استاد صدای ایران - محمدرضا شجریان - برنامه ی شنیداری (پادکست) به نام هفدانگ در فضای مجازی منتشر شد که بسیار مورد استقبال کاربران اینترنت شد و فصل تازه ای در فرهنگ سازی و آشنایی با موسیقی را در بین دوستداران آن گشود.
 
این برنامه ی شنیداری که هر ماه و در مناسب های ایرانی منتشر می شود، نتیجه ی تلاش دو برادر هنرمند هنردوست است که در کنار آشنایی با فضای موسیقی و هنری ایران و نواختن چندین ساز، با فضا و چهارچوب های اینترنت و شبکه های اجتماعی نیز آشنایی دارند. در همین راستا تصمیم گرفتیم تا برای آشنایی شما خوانندگان گرامی با سازندگان این برنامه - سعید و مسعود برزی - به گفتگو بنشیم که نتیجه ی آن پیش روی شماست:
 
* خودتان را معرفی بفرمایید.
 
سعید برزی: سلام به مخاطبان عزیز سایت هنرآرت، خیلی خوشحالم در خدمت شما هستم. من سعید برزی، لیسانس اقتصاد وکارشناسی ارشد موسیقی از دانشگاه هنر هستم البته اینها ربطی به هم ندارند (با خنده). از کودکی با تشویق پدر، مادر و برادر بزرگ ترم سنتور و آواز را شروع کردم. موسیقی را نزد استادانی چون داریوش طلایی، محمدرضا لطفی، مجید کیانی، سیامک آقایی، مهران مشگری، جهانگیر مهرپروران، احمد رضاخواه و علی جهاندار کار کردم. در دانشگاه هم از کلاس درس استاد شریف لطفی، امیر اسلامی، زنده یاد حامد مهاجر و هومان اسعدی بهره بردم. در حوزه رسانه هم از ابتدا به عنوان یکی از موسسان سایت دراب فعالیتم را شروع کردم و در حال حاضر در بخش موسیقی تیوال و عصر ایران نیز فعالیت می کنم.
 
مسعود برزی: من مسعود برزی هستم، لیسانس مدیریت بازرگانی و فوق لیسانس مدیریت رسانه از دانشگاه علامه طباطبایی. خیلی جالب بود زمانی که من و سعید با هم قبول شدیم تصادفا هردو دانشگاه علامه پذیرفته شدیم، من در رشته مدیریت بازرگانی، سعید هم در رشته اقتصاد. از همان دوران کودکی موسیقی کار می کردیم و موسیقی تبدیل به عضوی جدایی ناپذیر از زندگی ما شد و سه تار و آواز را نزد اساتیدی چون داریوش طلایی، مسعود شعاری، محمدرضا لطفی، حسین علیزاده، علی بیانی، وصال عربزاده، مجید کیانی، جهانگیر مهرپروران و سیامک آقایی آموزش دیدم. فعالیت روزنامه نگاری را به طور حرفه ای از حوزه IT و در روزنامه فناوران شروع کردم و الان هم در یکی از ماهنامه های تخصصی این حوزه یعنی ماهنامه پیوست نوشتن را ادامه می دهم. در کنار این ها در حوزه موسیقی سایتی با نام دراب را به همراه برخی از دوستان راه اندازی کردیم و الان هم در بخش موسیقی تیوال و عصر ایران مشغول به فعالیت هستیم. در واقع سوای فعالیت روزنامه نگاری ام در حوزه آی تی بخش زیادی از فعالیت های من و سعید به طور مشترک در زمینه موسیقی است.
 
* چگونه شد به فکر ساختن پادکست هفدانگ افتادید و به سراغ روش های دیگر رسانه ای نرفتید؟
 
سعید برزی: یک دلیلش این بود که موسیقی عملا یک هنر شنیداری است، برای همین مخاطبان علاقه مند به این رشته جای این که در یک روزنامه یا سایت درباره یک مطلب موسیقیایی بخوانند، آن مطلب را می توانند بشنوند و الان با توجه به پیشرفت تکنولوژی و بهبود فضای اینترنت به صورت نسبی، بهتر می شود از این طریق با مخاطب ارتباط برقرار کرد.
 
مسعود برزی: در پاسخ به سوال شما و در ادامه صحبت های سعید باید بگویم که به سراغ روش های دیگر رسانه ای که رفته بودیم (با خنده). در تیوال هم فعالیت های زیادی در زمینه تولید پادکست داشتیم و الان هم داریم. در عصر ایران هم فعالیت های نوشتاری را دنبال می کنیم ولی رویکردمان در هفدانگ به خاطر تحلیلی بودنش، با فعالیت های گذشته مان متفاوت است.
 
 
 
* واژه ی «هفدانگ» از کجا آمده؟
 
سعید برزی: انتخاب اسم جزو سخت ترین بخش هایی هست که یک نفر برای شروع یک کار یا ایجاد یک برند باید انجام دهد. با مسعود تبادل نظر می کردیم و در حین هم فکری با هم، کلمه دانگ را پیشنهاد کردم. در واقع دانگ یک واژه تخصصی مختص به موسیقی ایران هست، به معنی فاصله چهارم یا تتراکورد در موسیقی غربی که به عربی هم معنای ذی الاربع می دهد که در رسالات قدیم موسیقی هم استفاده شده است. این واژه در موسیقی ایران بسیار استفاده می شده و الان هم کاربرد دارد و از نظر من اصطلاح قشنگ و جذابی بود و در عین حال موسیقیایی. در ادامه برای این که دوست داشتیم این اسم آهنگ و زیبایی بهتری داشته باشد، عدد هفت را کنار آن استفاده کردیم؛ چون در فرهنگ ما عدد نمادین و مقدسی هم هست و نمادهایی از آن در موسیقی ایرانی هم وجود دارد مانند هفت دستگاه. البته از شش دانگ که در آواز مصطلح است یک دانگ هم بالاتر می رود. (به خنده)
 
مسعود برزی: یادم است زمانی که سعید ایده اش را داد، در همین نرم افزار تلگرام چت می کردیم و در نهایت به اسم هفت دانگ رسیدیم ولی برای این که بهتر خوانده شود حرف «ت» را برداشتیم و شد هفدانگ.
 
* موضوع های برنامه را چگونه گزینش و تهیه می کنید؟
 
مسعود برزی: ما در ابتدا یک ساختار کلی را در قالب بخش های مختلفی مثل پرونده ویژه، چهره ماه، آلبوم ماه، کنسرت ماه، شعرخوانی و قرن راک در نظر گرفتیم و در کنار این ساختار کلی مد نظر داشتیم به برخی سوژه ها یا موضوعات به صورت ویژه بپردازیم؛ مثل ویژه نامه هایی که در مطبوعات منتشر می شود. به طور مشخص در پیش شماره هفدانگ می خواستیم هم زمان با زادروز استاد شجریان به عنوان چهره ماه به ایشان بپردازیم اما پس از اینکه کار را شروع کردیم با توجه به گستره آن در حین کار به این نتیجه رسیدیم که کل پیش شماره هفدانگ را به استاد شجریان اختصاص دهیم و با خود گفتیم چی بهتر از اینکه اولین شماره کارمان به طور کامل به چنین هنرمندی بپردازیم که شناسنامه موسیقی آوازی ایران هم به شمار می آیند. در کل باید بگویم دیدگاه ما در هفدانگ یک نگاه زنده و تحلیلی را در همه موضوعاتی که به آنها می پردازیم دنبال می کند.
 
سعید برزی: در واقع این توفیق را داشتیم که ابتدای کار هفدانگ با زادروز اسطوره آواز ایران، محمدرضا شجریان هم زمان شد چرا که جدای از خدمات ارزشمند ایشان به هنر ایران، عاشق صدای ایشان هستیم و آثارش لحظه لحظه خاطرات زندگی ما را در خود جای داده است؛ بنابراین پرداختن به ایشان در قالب چنین کاری یکی از آرزوهای ما و ادای دین کوچکی به این شخصیت بزرگ هنری ایران بود و خاطرات ساخت این کار برای ما بسیار جذاب و به یادماندنی شد.
 
* آیا گزینش موسیقی ها چه خارجی چه ایرانی فیلتری هم دارد؟
 
سعید برزی: نه، اصلا فیلتری نداریم در بحث های موسیقیایی. البته در دانشگاه من و مسعود موسیقی کلاسیک خواندیم و علاوه بر نوازندگی و آواز درس های دیگری مثل آهنگسازی، هارمونی، ارکستراسیون و ... را گذراندیم و برای همین تعصبی روی موسیقی خاصی نداریم. اگر به دو شماره ی قبل هم نگاه کنید متوجه می شوید نگاهمان بیشتر پدیدار شناسانه است؛ برعکس خیلی از اساتیدی که در محضرشان کار کردیم و در آموزه هاشون قایل به موسیقی از جنس خیر و شر بودند. به نظر من موسیقی عنصری هست که زیاد در این مرزبندی ها نمی گنجد. البته این هم داخل پرانتز بگویم یک سری سبک های موسیقی و صدای زن را هرچند هم به لحاظ موسیقایی مناسب باشد به دلایلی، نمی توانیم سراغشان برویم.
 
مسعود برزی: ما هم مجبوریم خط قرمز ها را رعایت کنیم، خط قرمزهایی که بعضا اصلا تعریف و قانون مشخصی درباره آنها وجود ندارد. بیش از این وارد این موضوع نمی شوم ولی درمورد سوالتان که پرسیدید به چه موسیقی هایی می پردازید، باید بگویم که دیدگاه ما در این موضوع کاملا رسانه محور هست. یعنی درست است ما کار موسیقی کردیم ولی این قسمت را بیشتر با دیدگاه رسانه ای می بینیم و با این دیدگاه به موضوعات می پردازیم. البته ناگفته نماند که بالاخره سلیقه ما هم در کار تاثیر دارد و نمی شود آن را انکار کرد.
 
* آیا برنامه ریزی برای روند و موضوع هایی که در برنامه ها ی آینده به آن ها خواهید پرداخت، دارید؟
 
سعید برزی: طبیعتا بله و گاهی این قدر موضوعاتی که در ذهنمان می پرورانیم گسترده می شود که نمی دانیم کی و چگونه به آنها بپردازیم. الان شاید 5 یا 6 موضوع در ذهن ما باشد که قرار است در آینده شکل بگیرد اما ترتیب این ها فعلا مشخص نیست که بدانیم چه زمانی کدام موضوع قابلیتش را دارد تا به آن پرداخته شود.
 
 مسعود برزی: همانطور که سعید گفت موضوعات زیادی در ذهن ما هست که علاقه مندیم روی آنها کار کنیم ولی گاهی اوقات ساختار دست را می بندد. به همین دلیل گفتم ما مرتب تست می کنیم ببینیم کدام فرم برای محتوایی که می خواهیم آن را انتقال دهیم بهترین حالت است.
 
* برای تامین هزینه های تولید چه کاری انجام می دهید؟
 
سعید برزی: یکی از بزرگ ترین چالش های بحث هنر ما، اقتصادش هست. تا اینجا سعی کردیم از پشتوانه های خودمان در عرصه هنر استفاده کنیم و خیلی از هزینه ها را برای این بخش با توجه به این چند سال فعالیتی که در حوزه رسانه و موسیقی داشتیم کاهش دادیم.
 
مسعود برزی: یک واژه که این روزها خیلی استفاده می شود و در اصطلاح مد شده «استارت آپ» هست که می توان آن را کسب و کارهای نو ترجمه کرد. هفدانگ یک استارت آپ هست و مدت زیادی از عمرش نگذشته و ما هم خیلی انتظار نداریم این چرخه اقتصادی به این زودی ها شکل بگیرد؛ اما مشخصا در این خصوص بسیار فکر کرده ایم و برنامه های منظم و موثری را برای آن در نظر گرفته ایم و خدا را شکر خیلی زودتر از آنچه فکر می کردیم مورد توجه قرار گرفته ایم و برای خودمان طرح تجاری این کار را هم از پیش معین کرده ایم و مرتب در حال به روز کردن آن هستیم.
 
* سایت هایی که نام آن ها روی کاور برنامه ها می آید، چه کمکی کردند؟
 
سعید برزی: کمک بسیاری در تبلیغات و پخش این کار در فضای وب انجام دادند. من اگر بخواهم کارم را جایی تبلیغ کنم باید کلی هزینه کنم ولی این وبسایت ها و پلتفرم ها به لحاظ تبلیغاتی ما را حمایت می کنند.
 
مسعود برزی: در حقیقت به خاطر اعتباری که پیش از این و به واسطه فعالیت هایمان در رسانه های مختلف ایجاد کردیم، توانستیم در تبلیغات و توزیع اینترنتی اتفاق ویژه ای را رقم بزنیم که در این میان سایت های عصر ایران و تیوال تاثیر ویژه ای داشته اند که جا دارد از مدیریت محترم این دو مجموعه تشکر کنم.
 
* برنامه ای هم برای گسترش دارید یا در حد ایده است؟
 
مسعود برزی: چشم انداز مشخصی را دنبال می کنیم و برای آن برنامه های معینی را هم تدوین کردیم ولی همه چیز را پله پله اجرا می کنیم.
 
سعید برزی: به منظور اینکه مخاطبان هفدانگ بتوانند بخش های مختلف رادیو را به صورت مستقل هم بشنوند به زودی وبسایت ساده ای را راه اندازی می کنیم تا مطالب به صورت مجزا و بخش بخش در آن منتشر شود. برای مثال اگر شنونده ای بخواهد فقط بخش «آلبوم ماه» را بشنود، تنها آن را دانلود می کند یا به صورت آنلاین گوش می کند. البته در کنار این اتفاق کماکان انتشار مجله صوتی هفدانگ را در سایت های دیگر خواهیم داشت.
 
* و سخن پایانی.
 
سعید برزی: امیدوارم مخاطب های عزیزی که مجله صوتی هفدانگ را می شنوند با نظراتشان ما را یاری کنند و این که در یک تعامل دو طرفه بتوانیم هنر موسیقی، هنری که در ایران کم لطفی های زیادی به آن می شود، از این طریق بهتر و دقیق تر بررسی کنیم و با تعمق بیشتری به مسایل و مباحث مربوط به موسیقی بپردازیم. هر چند این قبیل موضوعات بیشتر در رسانه ملی باید به آن پرداخته شود ولی متاسفانه به خاطر رویکرد صدا و سیما و برخی نهادها و سازمان های دیگر در این امر، امیدواریم بتوانیم به نوبه خودمان ارزش افزوده ای در این حوزه داشته باشیم.
 
مسعود برزی: اینترنت فضایی را به وجود آورده که بالاخره کسانی که در این حوزه احساس می کنند می توانند کاری انجام دهند، محتوای مد نظرشان را تولید می کنند. در واقع امروز با وجود رسانه های تعاملی، مخاطبان حق انتخاب بیشتری نسب به گذشته دارند و از این رو نقش بسیار مهم و عمده ای را در رشد و ارتقای رسانه ها ایفا می کنند. طبیعتا در فضای وب و اینترنت ما خیلی دوست داریم این تعامل ایجاد شود و من فکر می کنم بزرگ ترین سرمایه چنین رسانه هایی ارتباط مستقیم تر و بی واسطه تر با مخاطبان هست که امیدواریم با نظرات، پیشنهادات و انتقاداتشون ما را در مسیر رشد و تعالی فعالیت هایمان یاری کنند.
منبع: هنرآرت
مجتبی مهدی زاده این را خواند
Reyhane MiM و همراه این را دوست دارند
شماره ویژه یلدای هفدانگ بسیار خوب و تحلیلی بود. استفاده بردیم. متشکرم
۱۴ دی ۱۳۹۴
خیلی عالی ، موفق باشین دوستان
۱۴ دی ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره سوم / کوک چله | عکس مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره سوم / کوک چله

تهیه کننده و سردبیر: سعیدبرزی و مسعودبرزی
مشاور و مجری طرح: رضامیرمحرابی
مدیرشبکه های اجتماعی: گیتا پورصالحی
طراح لوگو و گرافیک: مجید توکلی
صدابردار: امیر کاشی
همکاران این شماره: رسول حسینی، علیرضا قدیری، امیر کاشی، مریم کچویی، ساناز جهان‌آرایی، فهیمه کوشا، کاوه عزیزی، مریم علوی

در ابتدای این شماره رشید کاکاوند، شاعر و پژوهشگر ادبیات پیرامون شب یلدا صحبت کرده است و در انتها تفالی به دیوان حافظ می زند.
در ادامه علیرضا تهرانی، ترانه سرا و آهنگساز در بخش «قرنِ راک» به معرفی یک آهنگ شنیدنی از یک گروه راک پرداخته است.
آلبوم این ماه به آلبوم «من عاشق چشمت شدم» اثر تازه منتشرشده علیرضا قربانی، فردین خلعتبری و افشین یدالهی اختصاص دارد که در این بخش گفت و گوهایی با این هنرمندان صورت گرفته است.
رویکرد پرونده این ماه هفدانگ درباره جشن های ایرانی و ویژگی های آن است. در این بخش هوشنگ جاوید، محقق موسیقی نواحی، ساسان فاطمی عضو هیات علمی دانشگاه تهران و علیرضا میرعلینقی، پژوهشگر موسیقی به صحبت پیرامون پرونده ماه پرداخته اند.
چهره ماه هفدانگ نیز به مناسبت سالروز درگذشت مرحوم مرتضی احمدی و به خاطر سال ها تلاش وی در زمینه موسیقی به این هنرمند برجسته اختصاص دارد.
 هفدانگ، مجله‌ای صوتی درباره موسیقی امروز ایران و جهان است که به صورت ماهانه منتشر می شود و هر شماره شامل بخش هایی چون پرونده ویژه، آلبوم ماه، چهره ماه، کنسرت ماه، شعرخوانی و قرن راک است.

بسیار بسیار بسیار زیاد لذت بردم .
ممنون که برای من ِ مخاطب ارزش قائلید،در هفدانگ همه چیز دقیقا همون جایی هست که باید باشه و همین باعث میشه که اثرتون منحصر به فرد بشه :)

جناب آقای مجید توکلی طراحیتون در این مجله بینظیر بود من که کلی لذت بصری بردممم.

خدا قوت
شاد و خندان باشید
۰۱ دی ۱۳۹۴
همکاران عزیز
سعیدبرزی و مسعودبرزی
از شنیدن کارتون لذت بردم
همیشه موفق باشین
۱۲ دی ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره دوم / نت مرکب | عکس مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره دوم / نت مرکب

تهیه کننده و سردبیر: سعید برزی و مسعود برزی

مشاور و مجری طرح: رضامیرمحرابی

مدیرشبکه های اجتماعی: گیتا پورصالحی

طراح لوگو و گرافیک: مجید توکلی

همکاران این شماره: رسول حسینی، علیرضا قدیری، امیر کاشی، مریم کچویی، نیلوفرعلمدارلو، فهیمه کوشا، مریم علوی، ریحانه ملاصالحی

 

شماره دوم مجله صوتی موسیقی هفدانگ با پرونده ای با عنوان «نُت مرکب» که به بررسی ویژگی های «موسیقی تلفیقی» می پردازد، منتشر شد.

در این شماره امیر بهاری، منتقد و پژوهشگر موسیقی و مسعود برزی روزنامه نگار به بررسی و بحث در مورد موسیقی تلفیقی در دهه های ۸۰ و ۹۰ شمسی پرداخته اند که در آن از آثار مختلف مثل «سیر» (مسعود شعاری و کریستف رضاعی) و «در سایه‌ باد» (مسعود شعاری)، «باراد» از (پویا محمودی)، «کنعان» (کریستف رضاعی) و گروه های موسیقی چون چارتار، پالت، بمرانی، دنگ شو، داماهی، کماکان و ... صحبت کرده‌اند.

در پرونده این شماره از هفدانگ پدرام درخشانی، طاها پارسا از گروه دنگ شو، امید نعمتی از گروه پالت و بهزاد عمرانی از گروه بمرانی هم در خصوص موضوع موسیقی تلفیقی اظهار نظر کرده‌اند.

هفدانگ در بخش «چهره ماه» به پاس تقدیر از فعالیت های رامین صدیقی در عرصه نشر و تهیه کنندگی موسیقی سراغ این چهره مطرح ایرانی رفته است. چندی پیش رامین صدیقی‌(مدیر نشر موسیقی هرمس) به عنوان تهیه‌کننده برتر سال جهان از سوی وومکس (Womex) انتخاب شد. این اکسپو هرساله با محوریت موسیقی ملل، فعالان برتر عرصه‌های گوناگون خلق و انتشار آثار موسیقی را انتخاب کرده و طی مراسمی از آنها تقدیر می‌کند.

در بخش «آلبوم ماه» که به بررسی آلبوم «ماه و ماهی» می پردازد گفتگویی با حجت اشرف زاده، خواننده این آلبوم انجام شده است. 

در بخش «شعرخوانی» نیز امید صباغ نو شاعر مطرح به شعرخوانی پرداخته است. «قرنِ راک» نام بخشی است که در این شماره از هفدانگ علیرضا تهرانی، ترانه سرا و آهنگساز به معرفی یک آهنگ شنیدنی از یک گروه راک پرداخته است.

شماره جدید مجله صوتی هفدانگ را می توانید در سایت های عصرایران، تیوال، بیپ تونز و موسیقی ایرانیان دانلود کرده و بشنوید. هفدانگ در پیش شماره خود که مهرماه منتشر شد به مناسبت زادروز محمد رضا شجریان به سراغ چهره های مطرح هنری رفته بود و در شماره نخست خود در آبان ماه به مناسبت ایام عزاداری ماه محرم، با عنوان «خوان غم» به بررسی موسیقی آیینی پرداخته بود.

هفدانگ، مجله‌ای صوتی درباره موسیقی امروز ایران و جهان است که به صورت ماهانه منتشر می شود و هر شماره شامل بخش هایی چون پرونده ویژه، آلبوم ماه، چهره ماه، کنسرت ماه، شعرخوانی و قرن راک است

هفدانگ را می توانید در شبکه های اجتماعی زیر هم دنبال کنید:

telegram.me/hafdang

instagram.com/hafdang

soundcloud.com/hafdang

twitter.com/hafdang

facebook.com/hafdang

aparat.com/hafdang

 

ارتباط با هفدانگ:

hafdang@gmail.com

 

خیلی خیلی خیلی زیاد خوب بود.
روحم تازه شد از زیبایی این شماره ی هفدانگ:) به عنوان یک مخاطب عام بسیار آموختم و بسیار زیاد لذت بردم.تمامی ترانه هایی که دوست داشتم در این شماره بود، تدوین بجا و صحیح ترانه ها در حین گفتگوها واقعا عالی بود ،دقیقا زمانی که تو ذهنم دنبال ترانه های به یادماندنی گروه ها ی ذکر شده می گشتم، ترانه برام پخش میشد.
معرفی اعضاء در پایان ایده جالبی بود،متفاوت و صمیمی و دلنشین،خیلی خوبه که مثل بقیه نیستید:)

آرزوی موفقیت براتون دارم و ممنون که هستید

شاد و خندان باشید

۱۰ آذر ۱۳۹۴
بسیار عالی...
۱۰ آذر ۱۳۹۴
جای مجله ای مثل هفدانگ بین مطالب تحلیلی موسیقی خیلی خالی بود.
شنیدن نظرات موزیسین ها در خلال مباحث واقعا جالب و بجاست. و قطعا تدوین خوب و انتخاب موسیقی های مرتبط با بحث.
مطلب این شماره یکی از مطالب به روز جامعه موسیقی هست که هم برای مخاطب عام جالبه و هم اهالی موسیقی. شنیدن صحبت های رامین صدیقی عزیز یه بخش خوب دیگه بود.

در کل عالی بود.
خسته نباشید دوستان.
بی صبرانه به انتظار می نشینیم تا شماره ی بعد هفدانگ ...
۱۰ آذر ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره نخست / خوان غم | عکس مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، شماره نخست / خوان غم

تهیه کننده و سردبیر: سعید برزی و مسعود برزی

مشاور و مجری طرح‌: رضا میرمحرابی

ناظر کیفی: علیرضا مویدی

مدیر شبکه‌های اجتماعی: گیتا پور‌صالحی

طراح لوگو و گرافیک: مجید توکلی 

گویندگان: نازنین جعفرزاده، کاوه عزیزی، مریم علوی، شقایق کفیلی و علیرضا مویدی

همکاران این شماره: علیرضا قدیری، رسول حسینی، مریم کچویی، نازنین موسوی، سانازجهان آرایی، محمد احمدی

شماره آبان‌ماه مجله صوتی موسیقی هفدانگ به پرونده ای با عنوان «خوان غم» که به بررسی ویژگی های موسیقی آیینی می پردازد، اختصاص دارد. 
در این شماره وحید طارمی، پژوهشگر موسیقی به یکی از ویژگی های موسیقی آیینی ایران با عنوان «شورخوانی در محرم» پرداخته است که در آن به بررسی سبک های مختلف در این حوزه و مقایسه آن با سبک های رایج در موسیقی جهان اشاره می شود..
در بخش «آلبوم ماه» که به بررسی آلبوم «در دنیای تو ساعت چند است» می پردازد گفتگویی با کریستف رضاعی، آهنگساز این فیلم و آلبوم انجام شده است.
بخش «کنسرت ماه» به بررسی اپرای عاشورا می پردازد و در آن با بهزاد عبدی، آهنگساز و هانیه قلی بیکیان، همخوان این اثر گفتگو شده است. اجرایی که در پی آن حاشیه هایی برای این کنسرت به همراه داشت. هفدانگ در بخش «چهره ماه» به پاس سال ها فعالیت هنری در عرصه موسیقی آیینی و عزاداری به سلیم مؤذن زاده پرداخته است.
«قرنِ راک» نام بخشی است که در این شماره از هفدانگ علیرضا تهرانی، ترانه سرا و آهنگساز به معرفی یک آهنگ شنیدنی از یک گروه راک پرداخته است.
و اما در بخش شعرخوانی که هر شماره میزبان هنرمندی از حوزه شعر و ادبیات ایران زمین است در این شماره به سراغ حامد عسکری رفته و این شاعر به خوانش شعری از کتاب «سرمه ای» خود پرداخته است.
شماره آبان مجله صوتی موسیقی هفدانگ را می توانید در سایت‌ّهای تیوال، عصرایران و بیپ‌تونز دانلود کرده و بشنوید. هفدانگ در پیش شماره خود که مهرماه منتشر شد، به مناسبت زادروز محمد رضا شجریان به سراغ چهره های مطرح هنری رفته بود.

هفدانگ را می توانید در شبکه های اجتماعی زیر هم دنبال کنید:

telegram.me/hafdang

instagram.com/hafdang

soundcloud.com/hafdang

twitter.com/hafdang

facebook.com/hafdang

aparat.com/hafdang

 

ارتباط با هفدانگ:

hafdang@gmail.com

 

 

جایتان خالی بود ...
خوشحالم که شروع کردید و ادامه میدهید ...
و ای کاش در این صفحه باتم ،دوستت دارم یا شنیده شد بگذارید ...
موثر خواهد بود ...
۰۹ آبان ۱۳۹۴
سلام بر مخاطبان عزیز هفدانگ

اصلاحیه:در بخش پرونده ماه که به موضوع شورخوانی در محرم اختصاص دارد اشتباهی صورت گرفته که از این طریق اصلاح می شود:
موریس ژار به اشتباه ژان میشل ژار گفته شده است.

سپاس از همراهی تان
۱۰ آبان ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، پیش‌شماره / ویژه زادروز استاد شجریان | عکس مجله‌صوتی موسیقی هفدانگ، پیش‌شماره / ویژه زادروز استاد شجریان

تهیه کننده و سردبیر: سعید برزی و مسعود برزی

گوینده و ناظر کیفی: علیرضا مویدی

طراح لوگو و گرافیک: مجید توکلی      

همکاران این شماره:

امیر بهاری، رضامیرمحرابی، مریم کچویی، علیرضا قدیری، ریحانه طراوتی، آزاده مشعشعی، یلدا ذبیحی، فهیمه کوشا، پادینا موحد

 

علاقه مندان هم اکنون می توانند این مجله صوتی را در عصرایران دانلود کنند و بشنوند.

در این مجله صوتی هنرمندانی چون مجید درخشانی، بهروز غریب‌پور، آتیلا پسیانی، حبیب رضایی، اردشیر کامکار، هانا کامکار، امید نعمتی، هنگامه قاضیانی، نوید محمدزاده، پیمان یزدانیان، تهمورس پورناظری، سهراب پورناظری، احسان کرمی، کریستف رضاعی، حمیدرضا نوربخش، حدیث میرامینی، سیامک آقایی، طا‌ها پارسا، رضا یزدانی، دارا دارایی، علی زند وکیلی، روزبه اسفندارمز، سحر محمدی، محسن کیایی، سحردولتشاهی و... احساس و برداشت خود از این هنرمند محبوب را به محمدرضا شجریان ابراز کرده‌اند.


این مجله صوتی از ابتدای فصل پاییز به صورت ماهانه منتشر می‌شود و با رویکرد تحلیلی و شنیداری به موضوعاتی از قبیل کنسرت‌ها، آلبوم‌ها، رویداد‌ها، مسایل و چالش‌های موسیقی امروز ایران، چهره‌های محبوب و معرفی چهره‌ّهای ناشناخته ولی توانمند در عرصه موسیقی می‌پردازد.

سخنان مسعود برزی، تهیه کننده مجله صوتی هفدانگ در خصوص شکل گیری ایده این کار:
اولین شماره این مجله صوتی را قصد داشتیم همزمان با عید فطر منتشر کنیم و از‌‌ همان زمان این ایده در ذهنمان بود که که بطور ویژه به شخصیت‌های شاخص حوزه موسیقی بپردازیم که این افتخار را داشتیم پیش شماره هفدانگ را با ویژه برنامه‌ای برای استاد شجریان آغاز کنیم. هنرمندان عرصه‌های مختلف حاضر نیستند در خصوص شخصیت‌های دیگر به سادگی صحبت کنند. در جریان تهیه و تولید این مجله صوتی بیش از پیش به ارادت هنرمندان نسبت به این چهره محبوب عرصه هنر کشورمان پی بردم و باعث خرسندی بسیار است که چنین شخصیتی برای نسل‌های مختلف قابل ستایش است.

سخنان سعید برزی، سردبیر مجله صوتی هفدانگ:
طیف سنی هنرمندانی که با اشتیاق در خصوص استاد شجریان در این کار مشارکت کردند نشان می‌دهد که استاد شجریان متعلق به یک یا دو نسل نیستند و طرفداران بسیاری در نسل‌های مختلف دارند. هنرمندان بسیاری علاقه داشتند پیام تبریک خود را از این طریق به محمدرضا شجریان برسانند. عدم دسترسی آسان به هنرمندان عرصه‌های مختلف هنری، کمبود زمان، مشغله زیاد هنرمندان و سفرهای آن‌ها از عواملی بود که باعث شد نتوانیم از برخیعزیزانی که پیگیر آن‌ها بودیم این پیام را دریافت کنیم.

همای اوج سعادت به دام ما افتد
دست مریزاد
۰۳ مهر ۱۳۹۴
خیلی عالی بود، ممنون از دست اندر کاران
۱۴ مهر ۱۳۹۴
عالی تر از این چه شود...
سپاس
۲۵ آبان ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

موسیقی

مکان

تهران - خ انقلاب