در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال گردشگری | اخبار | بازگشایی «اِوِرست» پس از ۷ ماه
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 03:06:47
بازگشایی «اِوِرست» پس از ۷ ماه | عکس

پس از هفت ماه انتظار، فتح قله‌های رشته‌کوه «هیمالیا» برای کوهنوردان امکان‌پذیر شد. به گزارش یورونیوز، برای نخستین‌بار در هفت ماه گذشته، فتح بلندترین کوه‌های هیمالیا در نپال امکان‌پذیر شد.

دولت نپال درحالی مجوز ورود گردشگران خارجی به این کشور را صادر کرده که با توجه به وضعیت نامطلوب گسترش ویروس کرونا در نپال، بازشدن دوباره مرزهای این کشور به روی گردشگران خارجی انتقادهایی را به دنبال داشته است.  «نپال» خانه‌ هشت مورد از ۱۴ کوه بلند جهان است که از جمله آن‌ها به «اورست» می‌توان اشاره کرد. گردشگران خارجی منبع بزرگ درآمد «نپال» بخصوص شهر کوچک «لوکلا» محسوب می‌شوند.

اما با بازشدن دوباره مرزهای «نپال» به روی گردشگران خارجی شهروندان کدام کشورها اجازه ورود به این کشور را خواهند داشت؟ در حال حاضر بازگشایی دوباره مرزها با محدودیت‌هایی همراه خواهد بود و امکان ورود بیشتر مختص افرادی خواهد بود که قصد کوهنوردی در رشته‌کوه‌های این کشور را داشته باشند. «رودا تامانگ» مدیر کل دپارتمان گردشگری «نپال» بیان کرد: «ما قصد نداریم مرزهای کشور را به روی تمامی بازدیدکنندگان باز کنیم و فقط کوهنوردانی که از قبل مجوز دریافت کرده باشند می‌توانند وارد «نپال» شوند.» علاونه بر ویزا، بازدیدکننگان باید از پیش مجوز دریافت کنند، اطلاعاتی درباره برنامه سفرشان ارائه کنند، از یک همسفر محلی کمک بگیرند و بیمه سلامتی را در اختیار داشته باشند که در صورت نیاز، درمان‌های مختص ابتلا به ویروس کرونا را پوشش دهد.

همچنین گردشگران باید پیش از ترک کشورشان نسبت به انجام آزمایش ویروس کرونا اقدام کنند و به مدت یک هفته در هتلی واقع در «کاتماندو» (شهری در نپال) در قرنطینه بمانند و برای بار دوم آزمایش کرونا را انجام دهند و پس از تمامی این مراحل می‌توانند سفرشان را در پیش بگیرند. حدود ۸۰۰هزار نفر شاغل در صنعت گردشگری نپال تحت تاثیر توقف گردشگری این کشور قرار گرفته‌اند.

در شرایط عادی این افراد در فصل‌های بهار و پاییز درآمد کافی دارند که برای تمام سال کافی است. بهار فصل اصلی برای کوهنوردانی است که با هدف فتح بلندترین قله‌های هیمالیا به نپال سفر می‌کنند و فصل پاییز فصل محبوب کوهنوردانی است که با هدف کوهنوردی در دامنه کوه‌ها به این کشور سفر کرده‌اند. حالا مسوولان امیدوارند با بازگشت گردشگران به نپال در فصل پاییز، بخشی از خسارت‌های واردشده به صنعت گردشگری این کشور جبران شود. تا روز پنجم نوامبر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در نپال ۱۷۶۵۰۰ نفر و تعداد موارد مرگ بر اثر ابتلا به این ویروس ۹۷۴ مورد گزارش شده است. این کشور که ۳۰ میلیون نفر جمعیت دارد با کمبود تخت در بیمارستان‌ها مواجه شده و دولت از بیمارانی که علائم خفیف ابتلا به ویروس کرونا را دارند درخواست کرده در قرنطینه خانگی بمانند. بحران ویروس کرونا درحالی گریبان‌گیر «نپال» شد که این کشور قصد داشت شمار گردشگران این کشور را به دوبرابر آمارهای پیشین برساند.

منبع: ایسنا

۱۹ آبان ۱۳۹۹