در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال گردشگری | اخبار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 20:06:28
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
تیراول؛ تجربه‌های بازی‌گونه در شهر | عکس تیراول؛ تجربه‌های بازی‌گونه در شهر
همراهان همیشگی تیوال، با هیجان فراوان اعلام می‌کنیم که «تیراول»، محصول جدید ما در دنیای بازی‌های شهری، اکنون آماده اکتشاف است! تیراول تجربه‌ای کم‌نظیر از گردش شهری را از طریق بازی ارائه می‌دهد تا شما را به کشف مکان‌های نهان و شنیدن داستان‌های فراموش شده دعوت کند. هر بازی شهری با داستانی منحصر به فرد در منطقه‌ای از شهر در جریان است که گذر از معماهای آن علاوه بر لذت بازی در محیط واقعی، دانستنی‌های جذابی در مورد شهر را برای شما به همراه دارد.  ویژگی‌های منحصر به فرد تیراول: ماموریت‌های متنوع: از حل معماهای ...
دیدن ادامه ››

همراهان همیشگی تیوال،

با هیجان فراوان اعلام می‌کنیم که «تیراول»، محصول جدید ما در دنیای بازی‌های شهری، اکنون آماده اکتشاف است! 
تیراول تجربه‌ای کم‌نظیر از گردش شهری را از طریق بازی ارائه می‌دهد تا شما را به کشف مکان‌های نهان و شنیدن داستان‌های فراموش شده دعوت کند. هر بازی شهری با داستانی منحصر به فرد در منطقه‌ای از شهر در جریان است که گذر از معماهای آن علاوه بر لذت بازی در محیط واقعی، دانستنی‌های جذابی در مورد شهر را برای شما به همراه دارد.

 ویژگی‌های منحصر به فرد تیراول:

  • ماموریت‌های متنوع: از حل معماهای فکری گرفته تا کاوش‌های شهری، هر بازی شما را با چالش‌های جدیدی روبرو می‌کند.
  • پاداش‌ها: با پیشروی در بازی‌ها، پاداش‌های متنوعی همچون امتیاز، سکه، دانستنی، نشان و ... دریافت می‌کنید که هر یک، آورده‌هایی برای شما به همراه خواهد داشت.
  • تعامل اجتماعی: با دوستان خود به رقابت بپردازید یا در ماموریت‌ها به صورت گروهی شرکت کنید.
  • کشف مکان‌های جدید: تیراول شما را به کشف مکان‌های ناشناخته و دیدنی‌های شهر هدایت می‌کند.

ما از شما دعوت می‌کنیم تا در این سفر هیجان‌انگیز به ما بپیوندید، بازی‌های تیراول را امتحان کنید و نظرات و تجربیات خود را در تیوال به اشتراک بگذارید. نظرات شما به ما کمک می‌کند تا ماجراجویی‌های بهتر و جذاب‌تری را خلق کنیم.

آگاهی بیشتر و دانلود اپلیکیشن: www.tiravel.com

بی‌صبرانه منتظر بازخوردهای شما هستیم و امیدواریم که تیراول تجربه‌ای نو و به یادماندنی برایتان رقم بزند.

با سپاس فراوان،
تیم تیراول

۱۱ نفر این را خواندند
محمد عمروابادی، نیلوفر، امیرحسین آل‌عوض، سحر بهروزیان، امین مهدوی، رویا کاظمی و حسین طالعی فرد این را دوست دارند
ایده‌ی جالب و پتانسیل‌داری! به نظر میاد👊
اسم خیلی جذابی هم براش انتخاب شده👌💖
۰۵ فروردین
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ماجراهایی توی شهر در جریانه... | عکس ماجراهایی توی شهر در جریانه...
بازی‌های شهری پدیده نسبتا تازه‌ای هستن که همونطور که از اسمشون مشخصه در فضای شهری انجام میشن و محیط بازی می‌تونه هر نقطه‌ای از شهر باشه. برای اینکه بازیکن بتونه مراحل مختلف بازی رو به راحتی انجام بده و محدوده عملکردی بازی وسیع‌تر بشه، معمولا به عنوان ابزار و پلتفرم بازی، اپلیکیشنی در اختیارش قرار می‌گیره تا معماها رو اونجا ببینه، پاسخش رو در محیط واقعی بگرده و پیدا کنه، در اپلیکیشن ثبت کنه و امتیاز دریافت کنه... و به مرحله بعد پیش بره.در اصل این بازی‌ها مثل یک اسکیپ‌روم بزرگ هستن که در سطح شهر بازی می‌شن. تیراول چیه و چه تجربه‌ای ...
دیدن ادامه ››

بازی‌های شهری پدیده نسبتا تازه‌ای هستن که همونطور که از اسمشون مشخصه در فضای شهری انجام میشن و محیط بازی می‌تونه هر نقطه‌ای از شهر باشه. برای اینکه بازیکن بتونه مراحل مختلف بازی رو به راحتی انجام بده و محدوده عملکردی بازی وسیع‌تر بشه، معمولا به عنوان ابزار و پلتفرم بازی، اپلیکیشنی در اختیارش قرار می‌گیره تا معماها رو اونجا ببینه، پاسخش رو در محیط واقعی بگرده و پیدا کنه، در اپلیکیشن ثبت کنه و امتیاز دریافت کنه... و به مرحله بعد پیش بره.
در اصل این بازی‌ها مثل یک اسکیپ‌روم بزرگ هستن که در سطح شهر بازی می‌شن.

تیراول چیه و چه تجربه‌ای می‌تونیم باهاش داشته باشیم؟
تیراول، محصول تازه‌ی شرکت سازنده تیوال، پلتفرمی برای بازی‌های شهری ارائه میده. علاقمندان می‌تونن بازی‌های دلخواهشون رو بازی کنن و تجربه‌ی جذاب‌تری از محیط شهری داشته باشن و طراحان بازی هم این امکان رو دارن که بازی‌شون رو اونجا ارائه کنن.
تیراول به شما این امکان رو میده که ضمن لذت بردن از یک بازی و حل معماهای مختلف، جاهای دیدنی شهر رو ببینین، با اونا بیشتر آشنا بشین و داستانش رو بشنوین. همچنین با حل هر معما، امتیاز و پاداش‌هایی به شما تعلق می‌گیره! و می‌تونید در لیدربرد هر بازی، امتیاز خودتون رو با بقیه مقایسه کنید.

🎁 در دوره‌ی نخست رونمایی از این اپلیکیشن، در صورتی که در بازه‌ی زمانی ۷ تا ۲۰ شهریور حداقل یکی از بازی‌های اپلیکیشن رو انجام بدین و طبق لیدربرد بازی جزو نفرات برتر اون بازی بشین، ۱ میلیون تومان اعتبار خرید از تیوال هدیه می‌گیرین! 

همچنین بعد از اتمام بازی یک لینک نظرسنجی براتون ارسال میشه که با پاسخ دادن به اون و بیان نظراتتون ما رو در بهتر کردن این خدمت، یاری می‌کنین.

سپاس از اینکه مثل همیشه همراه ما هستین :)

- نسخه اندروید

- نسخه وب برای IOS

 


پرسش‌های متداول

تیراول چیست و چه نسبتی با تیوال دارد؟
«تیراول» محصول تازه شرکت «آرمان هوشمند انسان» (n s u n) است که در نظر دارد تجربه‌های گردشگری بازی‌گونه در شهرها را به ساکنان محلی و گردشگران ارائه کند. این شرکت پیش از این با «تیوال» پا به عرصه‌ی کسب‌وکارهای اینترنتی نهاده که از سال ۹۱ در زمینه معرفی و فروش بلیت رویدادهای هنری فعال است و اکنون به عنوان مهم‌ترین مرجع رویدادهای هنری در ایران شناخته می‌شود. 

بازی‌گردش به چه معناست؟
هر بازی‌گردش شما را دعوت می‌کند تا یک مسیر یا یک مکان خاص در شهر را در فرآیندی بازی‌گونه تجربه نمایید که علاوه بر کسب اطلاعات جذاب، هیجان انجام ماموریت‌ها و کشف رازها را در یک فضای رقابتی برای شما به ارمغان می‌آورد. 

فرق سکه و امتیاز در چیست؟
هر دو از پاداش‌های بازی‌‌گردش‌ها هستند. سکه یک دارایی مادی است که در آینده‌ای نزدیک برای خرید رویدادها، محصولات و خدمات متنوع قابل استفاده خواهد بود. در حالیکه امتیاز، میزان موفقیت‌تان در بازی و همچنین وضعیت شما را نسبت به سایر کاربران نشان می‌دهد. 

من قبلا در تیوال ثبت نام کردم. آیا نیازی هست دوباره در تیراول حساب کاربری ایجاد کنم؟
خیر، اگر قبلا در سایت تیوال حساب کاربری ایجاد نموده‌اید، با همان شناسه و رمز می‌توانید وارد حساب کاربری خود در اپلیکیشن تیراول شوید.

هنگام ثبت نام و ورود به مشکل برخورد کردم. چه کار باید کنم؟
اگر از قبل عضو بودید؛
گزینه «ورود با رمز» را بزنید و شناسه و رمز را وارد کنید.
در صورت تمایل می‌توانید گزینه «ورود با پیامک» را انتخاب نمایید تا رمز موقت برای شما ارسال شود.
اگر اولین بار است که وارد اپلیکیشن می‌شوید، گزینه «عضویت» را بزنید و اطلاعات لازم را وارد نمایید تا حساب کاربری شما ایجاد شود.

آیا می‌توانم بازی‌ها را به همراه یک شخص یا اشخاص دیگر انجام دهم؟
بله، برای انجام ماموریت‌ها، محدودیت نفرات وجود ندارد. اما پیشنهاد می‌کنیم به منظور بهره‌مندی تمامی افرادِ همراه از پاداش‌ها، همگی اپلیکیشن را نصب کرده و پاسخ‌ها را جداگانه در گوشی‌های خود وارد نمایند. در غیر این صورت پاداش‌ها صرفا برای کسی که بازی با گوشی او اجرا می‌شود، تعلق می‌گیرد.

در یک ماموریت خواسته شده تا به یک لوکیشن خاص بروم. چگونه این کار را انجام دهم؟
ابتدا از طریق آیکان مربوط در صفحه‌ی ماموریت، وارد اپلیکیشن نقشه‌یابی (مثل گوگل مپ) شوید و بعد از رسیدن به مقصد دوباره به اپلیکیشن تیراول بازگردید و دکمه انجام را بزنید.

یک بازی‌گردش را آغاز کردم، اما در این لحظه امکان ادامه‌ دادن آن را ندارم. آیا می‌توانم در زمان دیگری انجام دهم؟
بله، شما هیچ محدودیتی برای زمان انجام بازی‌ها ندارید اما در صورتی که یک بازی‌گردش یا یک ماموریت خاص، محدودیتی در این زمینه داشته باشد حتما در صفحه آن نوشته شده است.

برای انجام بازی‌گردش‌ها به چه چیزهایی نیاز دارم؟
به جز گوشی موبایل که اپلیکیشن تیراول بر روی آن نصب است و ترجیحا یک هندزفری، به چیز دیگری نیاز ندارید.

ماموریت‌های اختیاری چیست؟ 
ماموریت‌های اختیاری برای پاداش و هیجان بیشتر طراحی شده و در صورت انجام ندادن آنها مشکلی برای اتمام بازی نخواهید داشت.

ستاره، فائزه، Mahnaz Azmooni و سعید رحمتی این را خواندند
ایمان وزیری نسب، محمد عمروابادی و امین مهدوی این را دوست دارند
پیشنهاد میدم لینک اپ در استورهای معتبر مثل گوگل پلی و بازار یا پلی استور و سیب اپ رو به مطلب اضافه کنید و دانلود مستقیم رو تنها راه دسترسی به برنامه قرار ندید. متشکرم
۱۴ شهریور ۱۴۰۲
تیم گردشگری
درود بر شما در صورتی که جزو نفرات برتر باشید با شما تماس گرفته خواهد شد.
بله تماس گرفتین خیلی ممنونم. واقعا رویداد جذابی بود امیدوارم بازهم ادامه داشته باشه. جایزه اش هم خیلی خوب بود.
۰۱ مهر ۱۴۰۲
خیلی تجربه جالبی بود. به ما خیلی خوش گذشت :) جایزه ام دادن بهمون *.*
۱۲ مهر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» منتشر ‌شد | عکس فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» منتشر ‌شد
منصور جهانی ـ فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» توسط دبیرخانه دائمی کنفرانس «مریوان‌شناسی» در شهر مریوان در استان کُردستان منتشر شد. دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» به همت انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مریوان، دانشگاه کردستان، دیگر انجمن‌های شهرستان مریوان و با حضور میهمانان داخلی و خارجی در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ (26 و 27 آوریل 2023) در شهر مریوان در استان کُردستان برگزار خواهد شد. در متن فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» که توسط دبیرخانه ...
دیدن ادامه ››

منصور جهانی ـ فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» توسط دبیرخانه دائمی کنفرانس «مریوان‌شناسی» در شهر مریوان در استان کُردستان منتشر شد.

دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» به همت انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان، با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مریوان، دانشگاه کردستان، دیگر انجمن‌های شهرستان مریوان و با حضور میهمانان داخلی و خارجی در روزهای ۶ و ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ (26 و 27 آوریل 2023) در شهر مریوان در استان کُردستان برگزار خواهد شد.

در متن فراخوان دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» که توسط دبیرخانه دائمی کنفرانس «مریوان‌شناسی» منتشر شده، آمده است: هر منطقه جغرافیایی دارای ویژگی‌ها و موقعیت خاصی است که آن را از دیگر مناطق و نواحی متمایز می‌سازد. اصولاً موقعیت جغرافیایی هر منطقه، به‌طور مستقیم و غیرمستقیم ابعاد مختلف طبیعی و انسانی آن منطقه را متأثر می‌کند. شهرستان مریوان به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی، شرایط اقلیمی، پوشش گیاهی و قرارگرفتن دریاچه زیبای «زریبار» در محدوده آن و همچنین ویژگی‌های خاص انسانی، دارای ظرفیت‌های منحصر به فردی نسبت به سایر شهرستان‌های استان کردستان می‌باشد. بر همین اساس و در راستای شناخت و تبیین علمی این ویژگی‌ها و ارائه راهکارهای عملی، انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مریوان، دانشگاه کردستان و دیگر انجمن‌های شهرستان مریوان، «دومین کنفرانس مریوان شناسی» را در روزهای 6 و7 اردیبهشت ماه سال 1402 برگزار خواهد کرد. لذا از پژوهشگران، اساتید دانشگاه و نویسندگان ژرف‌اندیش دعوت می‌شود؛ مقالات و آثار پژوهشی خود را با توجه به محورهای زیر، در زمان تعیین شده جهت ارائه به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند.

 

محورهای همایش:

الف) محیط زیست

١ ـ پدیده تغییرکاربری، تخریب و آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع

٢ ـ محیط زیست و وظایف نهادهای اجرایی

٣ ـ محیط زیست و جامعه مدنی

٤ ـ محیط زیست و رسانه

٥ ـ محیط زیست و مردم

۶ ـ محیط زیست و آموزه‌های دینی

۷ ـ  تغییرات اقلیمی و آینده جنگل‌های زاگرس (مریوان)

۸ ـ بحران محیط زیست و ضعف قوانین بازدارنده

۹ ـ محیط زیست و نقش نهادهای نظارتی و قضایی

۱۰ ـ سدسازی و اثرات مخرب زیست‌محیطی در سطح منطقه

۱۱ ـ محیط زیست و تنوع گیاهی و جانوری در سطح شهرستان مریوان

 

ب) زریبار

١ ـ زریبار و موازی‌کاری مدیریتی

٢ ـ اکوسیستم زریبار

٣ ـ زریبار و تنوع زیستی

٤ ـ زریبار و الگوهای کشت و زرع محدوده پیرامونی

٥ ـ زریبار و الگوی بهره‌برداری از  منابع آب

٦ ـ آلودگی زریبار

٧ ـ راهکارهای مدیریتی و احیای اکولوژیکی زریبار

٨ ـ اثرات تغییر اقلیم بر دریاچه زریبار و جریان آب‌های سطحی

 

ج) اقتصاد

۱ ـ ظرفیت‌های توسعه اقتصادی شهرستان مریوان

۲ ـ منطقه آزاد تجاری، فرصت‌ها و تهدیدها

۳ ـ موقعیت مرزی و اثرات اقتصادی آن در سطح شهرستان مریوان

۴ ـ بنیان‌های زیستی (منابع آب و خاک) و نقش آن در سرمایه‌گذاری در بخش اقتصاد کشاورزی

۵ ـ ظرفیت‌های اقتصادی همجواری شهرستان مریوان با اقلیم کردستان

۶ ـ اقتصادگردشگری تهدیدها و فرصت‌ها

 

نویسندگان و پژوهشگران معزز در انتخاب هرگونه موضوعی دیگر، به شرطی که با محورهای کنفرانس همخوانی داشته باشد، آزاد هستید. 

 

نحوه‌ تنظیم و ارسال مقالات:

  • مقاله‌ به‌ صورت تایپ شده‌ با فونت B zar سایز 12یا فونت 14  Uinikurd، در قطع 4A، به‌ صورت یکرو و به‌ همراه‌ فایل کامپیوتری آن تحت نرم‌افزار (word) به‌ آدرس دبیرخانه همایش ارسال گردد.
  • پژوهش یا مقاله‌ ارسالی از 12 صفحه‌ بیشتر نباشد و یا زمان ارائه‌ آن بیش از 20 دقیقه‌ به‌ طول نینجامد.
  • چکیده‌ مقاله‌ حداکثر در 300 کلمه‌ تا تاریخ 30/6/1401 به یکی از نشانی‌های دبیرخانه ارسال گردد.
  • پژوهش یا مقالات، به‌ دو زبان فارسی و کوردی پذیرفته‌ می‌شود.
  • مشخصات نویسنده مقاله‌ شامل: نام و نام خانوادگی، محل کار، میزان تحصیلات، آدرس دقیق پستی، تلفن تماس (ثابت و همراه‌) و آدرس پست الکترونیکی در برگه جداگانه‌ همراه مقاله‌ ارسال گردد.
  • آخرین مهلت، جهت ارسال پژوهش و مقاله به دبیرخانه کنفرانس ‌30/9/١٤٠١ می‌باشد.
  • مقالات رسیده‌ به‌ دبیرخانه‌ به‌ هیچ وجه‌ مسترد نخواهد شد.
  • مقالات ارسالی قبلاً در هیچ همایش و نشریه‌ای ارائه نشده باشد.

 

نشانی دبیرخانه‌ همایش:

کردستان ـ مریوان، اداره‌ فرهنگ و ارشاد اسلامی، دفتر انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان (دبیرخانه دائمی کنفرانس مریوان‌شناسی)

تلفن: 09181769637 ـ  08734594567 ـ 08734602847

نشانی تلگرامی انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان: https://t.me/meriwan_edebi

نشانی اینستاگرام انجمن فرهنگی ـ ادبی مریوان: https://www.instagram.com/encumen.edebi  

پست الکترونیکی: anjomanadabi95@gmail.com

دبیرخانه دائمی کنفرانس مریوان‌شناسی

مدیریت روابط عمومی دومین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی»

سپهر و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» در شهر مریوان برگزار ‌شد | عکس نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» در شهر مریوان برگزار ‌شد
منصور جهانی ـ نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» با ارائه 20 مقاله علمی از پژوهش‌ها و تحقیقات علمی و ماندگار استادان و پژوهشگران داخلی و خارجی، در شهرستان مریوان در استان کُردستان برگزار ‌شد. نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» به دبیری علمی دکتر «امید ورزنده» استاد دانشگاه آزاد کُردستان، به همت انجمن فرهنگی، ادبی مریوان، با همکاری «عبید رستمی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کُردستان، مرکز تحقیقات کُردستان‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد مریوان و هم‌چنین با ارائه 20 مقاله از استادان و پژوهشگران ...
دیدن ادامه ››

منصور جهانی ـ نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» با ارائه 20 مقاله علمی از پژوهش‌ها و تحقیقات علمی و ماندگار استادان و پژوهشگران داخلی و خارجی، در شهرستان مریوان در استان کُردستان برگزار ‌شد.

نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» به دبیری علمی دکتر «امید ورزنده» استاد دانشگاه آزاد کُردستان، به همت انجمن فرهنگی، ادبی مریوان، با همکاری «عبید رستمی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کُردستان، مرکز تحقیقات کُردستان‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی، اداره فرهنگ و ارشاد مریوان و هم‌چنین با ارائه 20 مقاله از استادان و پژوهشگران کشور، در پنج پنل «تبارشناسی مریوان»، «تاریخ و باستان‌شناسی»، «اقتصاد و گردشگری»، «هنر» و «تاریخ، رسانه و فرهنگ» و با حضور میهمانان داخلی و خارجی در روزهای ۱۸ و ۱۹ آذر ماه جاری (9 و 10 دسامبر 2021) در شهر مریوان در استان کُردستان برگزار ‌شد.

اعضای هیئت عالی کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» عبارت بودند از: انور روشن، دکتر امید ورزنده، فاتح بادپروا، فاتح مصطفایی، آوات حسامی، هادی محمدیان و اسماعیل امینی.

در نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» 8 استاد سرشناس دانشگاه‌های اقلیم کُردستان ـ عراق حضور داشتند و در پنل‌های مختلف این نشست عملی مقالات و پژوهش‌های خود را ارائه دادند. هم‌چنین فرماندار شهر پنجوین از استان سلیمانیه و تعدادی دیگر از شخصیت‌های برجسته علمی و فرهنگی از شهرهای تهران، سنندج، مهاباد و کرمانشاه جزو میهمانان این کنفرانس بودند.

نمایشگاهی از عکس‌های قدیمی مریوان مربوط به دهه‌های 30، 40 و 50 از وضعیت اماکن، پوشش و وضعیت شهر مریوان، نمایشگاهی از آثار حجمی چوبی «عمر پزشکیان» هنرمند مریوانی، برنامه‌های سنتی و محلی «هه‌لپرکی» و بیان خاطرات وضعیت شهر مریوان در دهه‌های 30 و 40 شمسی توسط چند نفر از شخصیت‌های شهر مریوان از برنامه‌های بخش جنبی نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» بود.

دبیرخانه دایمی مریوان‌شناسی در مریوان دایر می‌گردد.

نشست پایانی اولین کنفرانس مریوان‌شناسی با حضور «عبید رستمی» مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد استان کُردستان، دکتر کهنه پوشی مسئول دفتر نماینده مردم مریوان و سروآباد، «رشید محمودی» مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مریوان و هیئت برگزارکننده کنفرانس و جمعی از میهمانان اقلیم کُردستان عراق برگزار گردید.

در این نشست، ضمن تشریح ابعاد کنفرانس و نتایج و دستاوردهای آن، هیئت برگزارکننده و مدیر اداره فرهنگ و ارشاد مریوان و میهمانان کنفرانس، دایر نمودن دبیرخانه دایمی مریوان‌شناسی را از مطالبات اصلی و نیازهای پژوهشی این کنفرانس اعلام نمودند.

عبید رستمی نیز ضمن تقدیر از کیفیت بالای کنفرانس و در پاسخ به این مطالبه به حق، موافقت خویش را با احداث دبیرخانه دایمی «مریوان‌شناسی» اعلام کردند و ضمن استقبال از این پیشنهاد اضافه نمودند؛ شرط اصلی دایر نمودن دبیرخانه، فعالیت مستمر و انجام کارهای مفید و سازنده پژوهشی است که هیئت برگزاری کنفرانس مریوان‌شناسی نیز قول مساعد برای انجام فعالیت‌های مستمر دبیرخانه را به مدیرکل فرهنگ ارشاد اسلامی کُردستان اظهار داشتند.

شهر مریوان از دیرباز تاکنون، تحولات تاریخی و فراز و فرودهای چشمگیری را به خود دیده است. دیرینگی، اهمیت و نقش مریوان در تاریخ و فرهنگ این دیار از یک‌سو و موقعیت جغرافیایی، طبیعت و اقلیم آن از سوی دیگر، نیازمند بررسی بازخوانی و تحلیل بود، کاری که تاکنون به شیوه‌ای علمی و سیستماتیک در این سطح، انجام نشده بود.

مقالات ارائه شده در نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی»

عناوین مقالات ارائه شده به زبان‌های فارسی و کوردی در نخستین کنفرانس ملی «مریوان‌شناسی» عبارت بودند از:

۱ـ «ریخه‌ناسیی ناوشوینی مه‌ریوان و پولیک ده‌لاله‌تی ئه‌فسانه‌یی ـ میژوویی و ... » نوشته عادل محمدپور

۲ـ «مریوان کنکاشی در مورد معنی واژه» نوشته سید اسماعیل حسینی

۳ـ «چند پیشنهاد تازه برای وجه تسمیه مریوان» نوشته ایرج رضائی و محمدصدیق زاهدی

۴ـ «جلوه‌های ریتم چپله‌های هورامان مریوان در گورانی‌های علی مردان» نوشته کژوان ضیاءالدینی

۵ـ «مطالعه گونه موسیقایی مجلسی در شهر مریوان» نوشته حمید حاصلی

۶ـ «سازشناسی موسیقی مریوان، مطالعه موردی ساز شمشال» نوشته محمد میرزایی و محمد امامی

۷ـ «ارزیابی قابلیت ژئوتوریستی ژئومورفوسایت‌های شهرستان مریوان» نوشته حسام ملکی

۸ـ برنامه‌ریزی استراتژیک توسعه گردشگری شهرستان مریوان» نوشته خالد علی‌پور

۹ـ «گرینگی و کاریگه‌ریی پیگه‌ی ئابووری، سیاسیی و کومه‌لایه‌تی گوندی بایه‌وه له‌سه‌ر مه‌ریوان و ناوچه» نوشته جلال سعیدزاده

۱۰ـ «اثرات احداث سد و کانال دریاچه زریبار مریوان بر توسعه اقتصادی روستاهای بخش مرکزی مریوان» نوشته  فرزاد ویسی

۱۱ـ «تأملی در اوضاع مریوان در جنگ هشت ساله ایران و عراق» نوشته برومند سورنی

۱۲ـ «جغرافیای تاریخی مریوان در اوایل هزاره اول ق.م» نوشته سلمان خسروی

۱۳ـ «گزارش فصل اول کاوش در گورستان زردویان» مریوان نوشته محمد معصومیان، الکساندر تروتس، علی بهنیا، و فریاد حدادیان

۱۴ـ «مه‌ریوان له سالانی جه‌نگی جیهانی دووهه‌مدا» (1945 ـ 1939 ز) نوشته کیوان ئازاد انور

۱۵ـ «راستییه‌کانی 12 سواره‌ی مه‌ریوان» نوشته انور روشن

۱۶ـ «مه‌ریوان په‌ناگه‌یه‌ک بو گیرسانه‌وه‌ی هه‌لاتووانی ژیر ده‌ستی مه‌غول» نوشته ایرج مرادی باقلاوایی

۱۷ـ «میژووی رادیوی مه‌ریوان» نوشته فاتح مصطفایی

۱۸ـ «رویدادنگاری سیاسی مریوان: از پیدایی واژۀ مریوان تا دورۀ پهلوی» نوشته سید برهان تفسیری و سید محمد شیخ احمدی

۱۹ـ «ژیان و هه‌وله زانستییه‌کانی مه‌لا ئیبراهیمی شارانی» نوشته عابد احمد پشده‌ری

۲۰ـ «تنوع زیستی گونه‌های گیاهی شهرستان مریوان» نوشته آزاد رستگار.

امیرمسعود فدائی و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نخستین سمپوزیوم هنری نارتی‌تی | عکس از ۱۶ تا ۱۹ آذر ۱۴۰۰ برگزار می‌شود.نخستین سمپوزیوم هنری نارتی‌تی
از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ آذر ماه سال جاری، نخستین سمپوزیوم هنر نارتی‌تی در شهر تفت، استان یزد با هدف انسان، طبیعت و هنر برگزار می‌شود. این رویداد به سرپرستی مهدی جواهری و با هنرمندی محمود مکتبی، اسماعیل قنبری، کریم‌الله خانی و مرتضی بصراوی طی چهار روز با محصول بومی منطقه یعنی انار برگزار می‌شود.هنرمندان در مدت زمان برگزاری این رویداد به ساخت مجسمه‌هایی با انار و با هدف ارتقای کمی و کیفی آثار هنری در مراکز اقامتی به مثابه سرمایه‌های فرهنگی، پیوند و آشنایی بیشتر گردشگری و هنر معاصر و همچنین ارتقای فرهنگ بصری و هنری جامعه می‌پردازند.شایان ذکر است که در مدت برگزاری ...
دیدن ادامه ››

از تاریخ ۱۶ تا ۱۹ آذر ماه سال جاری، نخستین سمپوزیوم هنر نارتی‌تی در شهر تفت، استان یزد با هدف انسان، طبیعت و هنر برگزار می‌شود.

این رویداد به سرپرستی مهدی جواهری و با هنرمندی محمود مکتبی، اسماعیل قنبری، کریم‌الله خانی و مرتضی بصراوی طی چهار روز با محصول بومی منطقه یعنی انار برگزار می‌شود.
هنرمندان در مدت زمان برگزاری این رویداد به ساخت مجسمه‌هایی با انار و با هدف ارتقای کمی و کیفی آثار هنری در مراکز اقامتی به مثابه سرمایه‌های فرهنگی، پیوند و آشنایی بیشتر گردشگری و هنر معاصر و همچنین ارتقای فرهنگ بصری و هنری جامعه می‌پردازند.
شایان ذکر است که در مدت برگزاری این سمپوزیوم، نشست‌های تخصصی توسط هنرمندان، به توالی و تناوب و با هدف ارتقای فرهنگ هنری میان فضاهای اقامتی، گردشگری، بومی و محلی و هنری در محل سمپوزیوم برگزار خواهد شد.

این نشست‌ها از طرق شبکه‌های اجتماعی مخصوص رویداد برای مخاطبان سراسر ایران نیز به نمایش در خواهد آمد.

همزمان با اختتامیه این رویداد در روز جمعه ۱۹ آذرماه، تمامی علاقه مندان می‌توانند از آثار هنری ساخته شده در محل اقامتگاه بومگردی نار‌تی‌تی شهر تفت بازدید به عمل آورند.
همچنین آثار هنری ساخته شده در محوطه اقامتگاه بومگردی نارتی‌تی به صورت دائمی در فضای مجموعه باقی می‌مانند.

نشانی دبیرخانه سمپوزیوم  
یزد، تفت، خانه نارتی‌تی 
اینستاگرام: ‏@art_nartitee

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
تمدید مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا | عکس تمدید مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا
مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر تا پایان آذر ماه تمدید شده است.به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، با توجه به اعلام رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مصوبه هشتاد و ششمین جلسه ستاد ملی کرونا، مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر، گردشگری، ورزش و ... تا پایان آذر ماه تمدید شده است.سرپرستان گروه‌های نمایشی، تماشاخانه‌داران و مدیران موسسات تئاتری می‌توانند برای اطلاع از شرایط و فرایند دریافت تسهیلات به سامانه ...
دیدن ادامه ››

مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر تا پایان آذر ماه تمدید شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی، با توجه به اعلام رسمی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مصوبه هشتاد و ششمین جلسه ستاد ملی کرونا، مهلت ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات برای کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا در حوزه‌های مختلف فرهنگ و هنر، گردشگری، ورزش و ... تا پایان آذر ماه تمدید شده است.

سرپرستان گروه‌های نمایشی، تماشاخانه‌داران و مدیران موسسات تئاتری می‌توانند برای اطلاع از شرایط و فرایند دریافت تسهیلات به سامانه کارا مراجعه کنند.

محمد لهاک این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پرسش‌های متداول | عکس مسابقات انتخابی «شهروند مافیا»پرسش‌های متداول
۱. چطور بلیت بخرم؟برای ثبت ­نام و تهیۀ بلیت ابتدا به صفحۀ دن در وبسایت تیوال، مراجعه کنید. (لینک وبسایت در بیوی صفحۀ رسمی مسابقۀ شهروند و مافیا موجود است.) در ادامه شهر مورد نظر برای شرکت در مسابقه را انتخاب کنید، روی آیکون آبی رنگ ثبت ­نام کلیک کنید، روز و ساعت مورد نظر را انتخاب کرده و  در ادامه اطلاعات خواسته شده را تکمیل کرده و ثبت ­نام نمایید. پس از پرداخت هزینه، بلیت ورودی و ویدئوی آموزشی مسابقه قابل دانلود است. همچنین یک پیامک حاوی کد کاربر ۶ رقمی دریافت می‌­کنید. در نگهداری این کد کوشا باشید و بلیت را دانلود نمایید. برای آشنایی بیشتر با نحوۀ خرید ...
دیدن ادامه ››

۱. چطور بلیت بخرم؟
برای ثبت ­نام و تهیۀ بلیت ابتدا به صفحۀ دن در وبسایت تیوال، مراجعه کنید. (لینک وبسایت در بیوی صفحۀ رسمی مسابقۀ شهروند و مافیا موجود است.) در ادامه شهر مورد نظر برای شرکت در مسابقه را انتخاب کنید، روی آیکون آبی رنگ ثبت ­نام کلیک کنید، روز و ساعت مورد نظر را انتخاب کرده و  در ادامه اطلاعات خواسته شده را تکمیل کرده و ثبت ­نام نمایید. پس از پرداخت هزینه، بلیت ورودی و ویدئوی آموزشی مسابقه قابل دانلود است. همچنین یک پیامک حاوی کد کاربر ۶ رقمی دریافت می‌­کنید. در نگهداری این کد کوشا باشید و بلیت را دانلود نمایید. برای آشنایی بیشتر با نحوۀ خرید بلیت می‌توانید به صفحۀ رسمی مسابقۀ شهروند و مافیا مراجعه کنید و ویدئوی آموزشی ثبت­ نام را مشاهده نمایید.

۲. بازی به چه صورت است؟
بازی‌ها ۱۲ نفره، به صورت حضوری و با سناریوی جدید (سناریو نگهبان) برگزار می‌­شود. با این تفاوت که در سری جدید اعلام نقش شهروند ساده مجاز نمی‌­باشد. توضیحات کامل سناریو در ویدئوی آموزشی، پس از ثبت­ نام قابل بارگیری است.

۳. آدرس کجاست؟
ما در ۵ شعبه در تهران و در سه شهر اصفهان، مشهد و کرمانشاه میزبان شما هستیم.

آدرس شعب:
- مرکز: خیابان فاطمی، میدان گلها، ابتدای کاج شمالی، پلاک ۱۱۵
- شرق: تهرانپارس، خیابان گلبرگ شرقی (امیری طائمه)، بعد از چهارراه رشید، پلاک ۷۰، برج مادان، طرقه دوم
- غرب: اتوبان همت، خیابان سردار جنگل، خیابان حیدری­مقدم غربی، مجموعه برج­های جام­جم، جنب ورودی B و C
- تخت طاووس: میرزای شیرازی، پایین­تر از مطهری، نبش کوچۀ بیستم، پلاک ۱۵۴
- نارمک: خیابان گلستان، روبه­‌روی پارک فدک، ساختمان ژیوان، طبقۀ پنجم

- اصفهان: کوی امام جعفر صادق، نبش کوچۀ ۱۴
- مشهد: بلوار معلم، بین معلم ۲۲ و ۲۴، پلاک ۵۳۶
- کرمانشاه: ۲۲ بهمن، میدان مرکزی، طبقۀ دوم، فروشگاه جانبو

۴. در یک شهر دیگر زندگی می‌کنم چطور ثبت ­نام کنم؟
برای ثبت ­نام از یک شهر دیگر، می‌توانید در نزدیک­ترین پایگاه نسبت به شهر خود ثبت­ نام کنید. پایگاه‌­های برگزاری در تهران، اصفهان، مشهد و کرمانشاه قرار دارند.

۵چند عدد بلیت می‌توان خرید؟
هر فرد می‌تواند تنها یک­‌بار  و یک سانس ثبت ­نام کند و با هر کد ملی فقط یک بلیت تهیه کند. کد ملی شما در محل برگزاری چک می‌­شود.

۶با اسم خودم بلیت نخریدم. مشکلی دارد؟
اگر با نام کاربری دیگری برای خودتان یا فرد دیگری بلیت خریده­‌اید مانعی ندارد اما در قسمت ثبت اطلاعات، باید اطلاعات فرد شرکت‌­کننده را وارد کنید. به طور مثال، با نام کاربردی خودتان برای دوستتان بلیت خریده‌­اید، در این صورت باید کد ملی، شماره تلفن، آدرس و مشخصات دیگر، مرتبط با دوستتان باشد.

۷با یک حساب کاربری می­‌توانیم برای چند نفر ثبت ­نام کنیم؟
بله این امکان وجود دارد. اما کد ملی، شماره تلفن و سایر مشخصات باید مربوط به فرد شرکت‌­کننده باشد.

۸. کد ملی توسط سایت قبول نمی‌­شود؟
در چنین مواردی مجدداً با صفحه­ کلید انگلیسی امتحان کنید و به دقت ارقام را وارد نمایید.

۹بلیت دانلود نمی‌­شود؟
برای دانلود بلیت کافیست روی دکمه دانلود بلیت که پس از پرداخت قابل دسترسی می­‌باشد کلیک کنید. اگر به صفحه مذکور دسترسی ندارید می‌توانید با مراجعه به بخش پیگیری خرید در سایت تیوال و وارد کردن کد پیگیری (پیامک شده) بلیت خود را مجددا دانلود نمایید.

۱۰. پیامک تأیید ثبت ­نام نمی­‌آید؟
در این صورت لطفا ایمیلی حاوی شماره همراه خود و توضیح مساله به نشانی info@tiwall.com ارسال کنید تا پیگیری شود.

۱۱. بعد از خرید بلیت می‌توان روز یا ساعت آن را تغییر داد؟
خیر پس از پرداخت نهایی و خرید بلیت، تاریخ و ساعت بازی قابل تغییر نیست. لذا در انتخاب روز و ساعت بازی خود کمال دقت را داشته باشید.

۱۲. ظرفیت اضافه نمی­‌کنید؟
در صورت پر شدن ۸۰ درصد از ظرفیت، ظرفیت مجدداً باز می‌­شود. برای آگاهی از زمان باز شدن ظرفیت‌های جدید به صفحۀ رسمی مسابقۀ شهروند و مافیا در اینستاگرام مراجعه نمایید.

۱۳. محدودیت سنی برای ثبت ­نام وجود دارد؟
بله. تنها متولدین سال ۱۳۸۴ و ما قبل آن (۱۶ سال به بالا) می‌توانند ثبت­ نام کنند. کارت ملی یا شناسنامه در محل برگزاری چک می­‌شود.

۱۴. اتباع خارجی می­‌توانند در مسابقه شرکت کنند؟
هر فردی که دارای کد ملی یا شماره گذرنامه باشد امکان شرکت در مسابقۀ شهروند و مافیا را دارد و هیچ محدودیت از نظر تابعیت برای شرکت وجود ندارد.

۱۵. چند مرحله انتخابی برای ضبط وجود دارد؟
دو مرحله 

۱۶. اگر در مرحلۀ انتخابی کشتۀ شب اول باشیم حذف می‌­شویم؟
کشتۀ شب اول در بازی می‌­ماند و شب را نمی­بیند. در نهایت داورها سوالاتی از او می‌­پرسند. در نتیجه او هم مانند بازیکنان دیگر فرصت تشخیص را دارد.

۱۷لازم است در محل برگزاری هم مبلغی را پرداخت کنیم؟
خیر، تنها همان هزینۀ ۱۵.۰۰۰ تومانی جهت پذیرایی، هنگام ثبت ­نام از شما دریافت می‌­شود.

۱۸. هنگام برگزاری مسابقات، رویدادهای معمولی برگزار می­‌شود؟
هنگام برگزاری بازی‌های انتخابی، مجموعۀ بازی‌های فکری دن، در شعبه‌­های شرق، غرب، نارمک و تخت‌­طاووس، در یک سالن و در شعبۀ مرکز در دو سالن، با رویدادهای تمرینی و معمولی میزبان شماست.

۱۹. مسابقه تماشاچی دارد؟ می‌توانیم برای تماشای بازی بیاییم؟ می‌توانیم همراه بیاوریم؟
خیر. تنها شرکت‌­کنندگان، گرداننده، داور و عوامل برگزاری در سالن برگزاری حضور دارند.

جواب مسابقات ۱۹ تخت طاووس کی میاد؟
۳۰ مرداد ۱۴۰۰
ببخشید جواب مسابقات کی میاد
۰۵ شهریور ۱۴۰۰
خسته نباشید، من بدون بلیط شرکت کردم،چون مهلت ثبت نام تموم شده بود، از دون کرمانشاه بودم. بهم گفتن شرکت کنید مشکلی نداره اقای صادقی هم داور بودن. فقط شماره تلفن و کدملی ازم گرفتن و کد پیگیری ندارم. چطور بفهمم انتخاب شدم یا نه؟
۰۷ شهریور ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
موزه‌های فرانسه در تلاش برای بازگشایی | عکس موزه‌های فرانسه در تلاش برای بازگشایی
با ادامه پیدا کردن روند تعطیلی موزه‌ها در فرانسه، مدیران موزه‌ها از دولت می‌خواهند مجوز بازگشایی موزه‌ها را صادر کند. به گزارش خبرگزاری فرانسه، موزه‌های فرانسه که به دلیل تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا درمانده شده‌اند این هفته با ارسال دو عریضه که توسط صدها فعال حوزه هنر و موزه‌ها امضا شده است از دولت فرانسه خواستند تا فرصت بازگشایی موزه‌ها حتی به صورت جزئی را فراهم کند. مسوولان موزه‌ها امیدوار بودند با به پایان رسیدن قرنطینه سراسری بتوانند درهای موزه‌ها را در ماه دسامبر به روی مردم بازکنند اما با افزایش آمار مبتلایان ...
دیدن ادامه ››

با ادامه پیدا کردن روند تعطیلی موزه‌ها در فرانسه، مدیران موزه‌ها از دولت می‌خواهند مجوز بازگشایی موزه‌ها را صادر کند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، موزه‌های فرانسه که به دلیل تعطیلی‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا درمانده شده‌اند این هفته با ارسال دو عریضه که توسط صدها فعال حوزه هنر و موزه‌ها امضا شده است از دولت فرانسه خواستند تا فرصت بازگشایی موزه‌ها حتی به صورت جزئی را فراهم کند.

مسوولان موزه‌ها امیدوار بودند با به پایان رسیدن قرنطینه سراسری بتوانند درهای موزه‌ها را در ماه دسامبر به روی مردم بازکنند اما با افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا موزه‌ها نیز در کنار رستوران‌ها، سینماها و سالن‌های تئاتر همچنان تعطیل باقی ماندند.

برای مثال قرار بود به مناسبت صد و پنجاهمین سالروز تولد «هانری ماتیس» نقاش فرانسوی ۲۳۰ اثر از این هنرمند در مهم‌ترین موزه هنر مدرن فرانسه گردآوری شود. اما به دلیل همه‌گیری کرونا، از زمانی که این نمایشگاه در ماه اکتبر در «مرکز ملی هنر و فرهنگ ژرژ پمپیدو» آغاز شد فقط به مدت ۱۰ روز ادامه داشت و بسیار بعید به نظر می‌رسد پیش از موعد بازگرداندن نقاشی‌ها امکان از سرگیری این نمایشگاه فراهم شود.

در این دوران فقط ۱۷هزار بلیت برای بازدید از این موزه خریداری شده است. این آمار برای موزه‌ای که در شرایط عادی سالانه بیش از سه میلیون بازدیدکننده دارد بسیار کم محسوب می‌شود.

امکان به تعویق انداختن تاریخ برگزاری بسیاری از نمایشگاه‌ها وجود ندارد چرا که آثار برای برگزاری نمایشگاه دیگری در نقطه دیگری از جهان از قبل رزرو شده‌اند یا باید فضای کافی برای برگزاری نمایشگاه دیگری که از پیش برنامه‌ریزی شده بود ایجاد شود.

منبع: ایسنا

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اصفهان در پیشنهادهای نشریه آمریکایی برای سفر | عکس اصفهان در پیشنهادهای نشریه آمریکایی برای سفر
اصفهان به عنوان یکی از دیدنی‌ترین مقاصد جهان در سال ۲۰۲۱ از سوی نشریه نیویورک‌تایمز معرفی شد.  به نقل از «آسیا اِن»، شمال قرقیزستان، مجمع‌الجزایر «کن دائو» در ویتنام و شهر اصفهان در میان ۵۲ مکان دیدنی در سال ۲۰۲۱ نشریه نیویورک‌تایمز قرار گرفتند. نیویورک‌تایمز نوشت : «ما از مخاطبان‌مان خواستیم تا نقاطی از جهان را که در یک سال سخت موجب آرامش و شادی آن‌ها شده‌اند به ما معرفی کنند.» در نتیجه این درخواست بیش از ۲۰۰۰ نقطه از جهان از سوی مخاطبان این نشریه معرفی شد که از میان آن‌ها ۵۲ نقطه برگزیده ...
دیدن ادامه ››

اصفهان به عنوان یکی از دیدنی‌ترین مقاصد جهان در سال ۲۰۲۱ از سوی نشریه نیویورک‌تایمز معرفی شد.

 به نقل از «آسیا اِن»، شمال قرقیزستان، مجمع‌الجزایر «کن دائو» در ویتنام و شهر اصفهان در میان ۵۲ مکان دیدنی در سال ۲۰۲۱ نشریه نیویورک‌تایمز قرار گرفتند.

نیویورک‌تایمز نوشت : «ما از مخاطبان‌مان خواستیم تا نقاطی از جهان را که در یک سال سخت موجب آرامش و شادی آن‌ها شده‌اند به ما معرفی کنند.»

در نتیجه این درخواست بیش از ۲۰۰۰ نقطه از جهان از سوی مخاطبان این نشریه معرفی شد که از میان آن‌ها ۵۲ نقطه برگزیده شد تا به مردم یادآوردی کند هنوز نقاطی از جهان برای ماجراجویی وجود دارد.

نان پنجره‌ای ترد، کوچه‌های پرپیچ و خم منتهی به بازار بزرگ دنج اصفهان و راننده تاکسی‌های خندان از جمله تجربیات مخاطب این نشریه از بازدید از اصفهان بوده است.

«جنوب ولز»، دشت «یانوس» در کلمبیا، «واحه سیوا» در مصر، «داکار» در سنگال، شهر مراکش در کشور مراکش، «وادی رم» در اردن، «دریاچه میشیگان»، «بیروت» در لبنان، «سیبری»، جزیره «آندروس» در یونان، دانشگاه کمبربیج در انگلستان، «لاهور» در پاکستان و شهر «کائوهسیونگ» در تایوان از دیگر نقاط این فهرست هستند.

 

بودجه نگهداری از ۳۴ هزار اثر تاریخی ملی فقط ۲۰۰ میلیارد تومان است | عکس مونسان؛ وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستیبودجه نگهداری از ۳۴ هزار اثر تاریخی ملی فقط ۲۰۰ میلیارد تومان است
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در واکنش به ریزش بخشی از یک پل تاریخی در کرج با بیان اینکه امر مرمت بناهای تاریخی مستمر است و دائماً با این حوادث مواجه هستیم گفت: من بارها گفته‌ام ولی کسی گوش نمی‌کند که بودجه ما بسیار اندک است. میراث فرهنگی با ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان ۳۴ هزار ابنیه تاریخی را نگهداری می‌کند. علی اصغر مونسان روز یکشنبه ۱۶ آذر با حضور در استان البرز در جمع خبرنگاران گفت: البرز هم به واسطه صنایع دستی، هم به واسطه میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی و هم در حوزه گردشگری یکی از قطب‌های کشور محسوب می‌شود ولی متاسفانه بیشتر محل عبور گردشگران بوده و ...
دیدن ادامه ››

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در واکنش به ریزش بخشی از یک پل تاریخی در کرج با بیان اینکه امر مرمت بناهای تاریخی مستمر است و دائماً با این حوادث مواجه هستیم گفت: من بارها گفته‌ام ولی کسی گوش نمی‌کند که بودجه ما بسیار اندک است. میراث فرهنگی با ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان ۳۴ هزار ابنیه تاریخی را نگهداری می‌کند.

علی اصغر مونسان روز یکشنبه ۱۶ آذر با حضور در استان البرز در جمع خبرنگاران گفت: البرز هم به واسطه صنایع دستی، هم به واسطه میراث فرهنگی و ابنیه تاریخی و هم در حوزه گردشگری یکی از قطب‌های کشور محسوب می‌شود ولی متاسفانه بیشتر محل عبور گردشگران بوده و علی رغم فضای طبیعی بسیار زیبا و با وجود چند سد و دریاچه‌های این سدها از امکانات کمتری برخوردار بوده است.

مونسان با بیان اینکه در دولت دوازدهم و با حضور و کمک استاندار البرز تلاش کردیم تا البرز بتواند در گردشری نقش خود را ایفا کند گفت: در ابتدا لارم بود به تاسیسات گردشگری پرداخته شود بر همین اساس کار ساخت یک هتل پنج ستاره دنبال شد. این هتل در مراحل پایانی قرار دارد و اولین هتل پنج ستاره البرز است.

این مسئول تأکید کرد: با تکمیل تاسیسات گردشگری در البرز بخش گردشگری ارتقا پیدا می‌کند به ویژه اینکه این استان در نزدیکی تهران است و  می‌تواند آخر هفته خوبی برای گردشگران تهرانی رقم بزند.

مونسان در ادامه با اشاره به اهمیت بومگردی در البرز، خاطرنشان کرد: بومگردی هم می‌تواند یکی از جاذبه‌های مهم باشد بر همین اساس تعداد زیادی بومگردی ایجاد شده و تلاش می‌کنیم البرز از محل عبور به یک مقصد گردشگری تبدیل شود.

وزیر میراث فرهنگی در خصوص صنایع دستی البرز هم تصریح کرد: اقلام زیاد صنایع دستی زیبا، فاخر و کاربردی در البرز وجود دارد که همه اینها می‌تواند برای بازار تهران که در کنار البرز است جاذبه باشد.

مونسان درباره ریزش بخشی از یک پل تاریخی در کرج با اشاره به بازدید از این پل گفت: اینطور نیست که به بناهای تاریخی توجه نشده است. ما ۳۴ هزار اثر ثبت ملی در کشور داریم که باید از آنها حفاظت شود، این ابنیه‌ها تاریخی هستند و از چند هزار سال تا چند صد سال قدمت دارند بنابراین این اتفاقات موضعی در همه جای دنیا پیش می‌آید.

وی ادامه داد: این پل چون آجری و گلی و خشتی است وزن زیادی دارد و علی رغم رسیدگی خوب این اتفاقات پیش می‌آید البته فقط بخشی از آن آسیب دیده که کارهای مرمت آن در حال انجام است.

مونسان با بیان اینکه امر مرمت بناهای تاریخی مستمر است و دائماً با این حوادث مواجه هستیم گفت: من بارها گفته‌ام ولی کسی گوش نمی‌کند که بودجه ما بسیار اندک است. میراث فرهنگی با ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان ۳۴ هزار ابنیه تاریخی را نگهداری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: برای پل تاریخی کرج قرار شد اقدامات فوری انجام شد و به محض پایان بارندگی عملیات اصلی مرمت شروع شود.

منبع: ایسنا

neda moridi این را خواند
دوست ندارم...

«این اتفاق های موضعی در همه ی جای دنیا پیش می آید.»

چقدر ما خوب بلدیم خودمون رو توجیه کنیم و برای بی توجهی و بی مسئولیتی خودمون بهانه بیاریم و راه گریز بذاریم.

باشد که رستگار شویم.
۱۷ آذر ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
وبینار باشگاه پرنده‌نگری ایرانیان | عکس وبینار باشگاه پرنده‌نگری ایرانیان
وبینار ویژه متخصصین و علاقه‌مندان به پرنده‌نگری با محوریت امید-تک درنای سیبری زمان: ۶ آذر ۹۹ از ساعت ۱۷ الی ۱۹ نحوه برگزاری: از طریق پلت فرم اسکای روم ثبت نام: جهت ثبت‌نام به آدرس زیر مراجعه کنید وبینار ویژه متخصصین و علاقمندان به پرنده نگری 99/09/06 | باشگاه پرنده نگری ایرانیان (iranianbirdingclub.com) توجه: نیازی به نصب هیچ برنامه ای ندارید. تنها از طریق این صفحه به طور رایگان ثبت نام نمایید و با لینکی که در روز برگزاری دریافت می‌نمایید وارد صفحه وبینار شوید.   کلیات برنامه روز ملی پرنده‌نگری: جناب آقای مهندس پرویز بختیاری درنای ...
دیدن ادامه ››

وبینار ویژه متخصصین و علاقه‌مندان به پرنده‌نگری

با محوریت امید-تک درنای سیبری

زمان: ۶ آذر ۹۹ از ساعت ۱۷ الی ۱۹

نحوه برگزاری: از طریق پلت فرم اسکای روم

ثبت نام: جهت ثبت‌نام به آدرس زیر مراجعه کنید

وبینار ویژه متخصصین و علاقمندان به پرنده نگری 99/09/06 | باشگاه پرنده نگری ایرانیان (iranianbirdingclub.com)

توجه: نیازی به نصب هیچ برنامه ای ندارید. تنها از طریق این صفحه به طور رایگان ثبت نام نمایید و با لینکی که در روز برگزاری دریافت می‌نمایید وارد صفحه وبینار شوید.

 

کلیات برنامه

  • روز ملی پرنده‌نگری: جناب آقای مهندس پرویز بختیاری
  • درنای سیبری و جوامع محلی: سرکار خانم الن توکلی
  • فعالیت های انجام شده در دنیا در خصوص درنای سیبری: آقای دکتر محمود قاسم‌پوری
  • گزارشی از پروژه سرشماری پرندگان شکاری: آقای مهندس احسان طالبی
  • باشگاه پرنده‌نگری ایرانیان، حال و آینده: آقای مهندس سید حامد موسوی

چرا درنای سیبری

یکی از مهم ترین پرندگان کشور مادرنای سیبری است. درنایی که نام آخرین بازمانده‌اش امید است اما امیدی به اینکه در آینده بتوانیم او را همچنان در کشورمان ببینیم نداریم. همه می‌دانیم این آمدن‌ها و رفتن‌ها و این مهاجرت طولانی هر ساله روزی به پایان خواهد رسید. شاید روزگاری که نام امید بر آن می‌گذاشتند امیدوار بودند بتوانند جمعیت او را احیا کنند. اما به هزار دلیل نشد. فکر کردیم شاید ارزشمند باشد اگر یک سال را به نام او نامگذاری کنیم و بتوانیم آن را بیشتر به مردم بشناسانیم تا شاید آگاهی‌ها و آموزه‌های به جا مانده از امید و هزاران پرنده دیگری که نفس آن را نآآگاهی‌ها تنگ کرده است، چراغ راهی باشد برای آینده آنها و آینده همه ما. 
 

روز ملی پرنده‌نگری:

نام‌گذاری یکروز در تقویم ملی به نام روز ملی پرنده‌نگری اولین بار در سال ۱۳۸۹ از طریق کمیته ملی طبیعت‌گردی پیشنهاد گردید. در ابتدا قرار بود یک روز در اردیبهشت ماه به این روز اختصاص یابد که به لحاظ مقارن بودن آن زمان با فصل زادآوری پرندگان نقدهایی به آن وارد شد. بنابرین، پس از تلاش‌های فراوان عده‌ای از دلسوزان و تلاشگران این عرصه، اولین پنجشنبه آذر ماه هر سال به عنوان روز ملی پرنده نگری آن سال در نظر گرفته شد. لذا این روز تاریخ مشخصی در تقویم ندارد. اولین روز ملی پرنده‌نگری ۳ آذر ۱۳۹۰ برگزار شد و اگرچه ثبت آن در روزشمار تقویم کشور همچنان تلاشهایی را می‌طلبد، اما از سال ۹۰ تا کنون برگزاری این رویداد با انجام سفرهای ترویجی پرنده نگری یا گردهمایی ها همچنان ادامه دارد.

 
بهزاد هندی و علی ملکی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شمشیر تاریخی که اتفاقی کشف شد | عکس شمشیر تاریخی که اتفاقی کشف شد
مردی در جمهوری چک که برای جمع‌آوری قارچ به جنگل رفته بود به طور اتفاقی به یک شمشیر باستانی و یک تبر برنزی برخورد. به گزارش ایسنا و به نقل از لایوساینس، «رومن نوواک» در فصل بهار پس از بارش باران مشغول جمع‌آوری قارچ در جنگل نزدیک خانه‌اش واقع در جمهوری چک بود که چشمش به تکه فلزی افتاد که بخش‌هایی از آن از بین سنگ‌ها بیرون مانده بود.   «نوواک» می‌گوید: «پس از دیدن این تکه فلز با پایم سنگ‌ها را کنار زدم و متوجه شدم این بخشی از دسته یک شمشیر است. به حفاری در این نقطه ادامه دادم تا به یک تبر برنزی رسیدم.» «نوواک» ...
دیدن ادامه ››

مردی در جمهوری چک که برای جمع‌آوری قارچ به جنگل رفته بود به طور اتفاقی به یک شمشیر باستانی و یک تبر برنزی برخورد.

به گزارش ایسنا و به نقل از لایوساینس، «رومن نوواک» در فصل بهار پس از بارش باران مشغول جمع‌آوری قارچ در جنگل نزدیک خانه‌اش واقع در جمهوری چک بود که چشمش به تکه فلزی افتاد که بخش‌هایی از آن از بین سنگ‌ها بیرون مانده بود.  

«نوواک» می‌گوید: «پس از دیدن این تکه فلز با پایم سنگ‌ها را کنار زدم و متوجه شدم این بخشی از دسته یک شمشیر است. به حفاری در این نقطه ادامه دادم تا به یک تبر برنزی رسیدم.»

«نوواک» این اکتشاف را به باستان‌شناسان اطلاع داد و حالا یک کاوش رسمی توسط تیمی از متخصصان در محل کشف این آثار که به ۳۳۰۰ سال پیش تعلق دارند ترتیب داده شده است.

ظاهر شمشیر کشف‌شده قابل توجه است. قبه و دسته شمشیر با حکاکی‌های دایره‌ای و هلالی‌شکل تزئین شده است. باستان‌شناسان پس از انجام آزمایش‌های مختلف بر آثار کشف‌شده دریافتند این شمشیر برنزی حکاکی شده در طول عصر برنز و در اروپای شمالی ساخته شده است و شباهت بسیاری به شمشیرهای «وَسبی» دارد. نخستین نمونه‌ها از چنین شمشیرهایی در شهری به نام «وسبی» واقع در سوئد کشف شده است. نوع فلزی که در این شمشیر به کار رفته به احتمال زیاد در خارج از منطقه‌ای که در آن کشف شده ساخته شده است، با این حال انتظار می‌رود تبر برنزی کشف‌شده تولید همان منطقه باشد. باستان‌شناسان معتقدند این شمشیر کشف‌شده در زمان گذشته یک وسیله گران‌قیمت بوده است و به احتمال زیاد از آن در مراسم‌های تشریفاتی استفاده می‌شده و کاربرد چندانی در نبردها نداشته است.

طراحی یک پروژه فرهنگی - گردشگری در تئاتر شهر کلید خورد | عکس در دیدار با رییس موزه ملی ایران باستان؛طراحی یک پروژه فرهنگی - گردشگری در تئاتر شهر کلید خورد
رییس موزه ملی ایران باستان در دیدار با مدیر تئاتر شهر از آمادگی کامل این موزه  برای مشاوره و همکاری در امر بهسازی ، ساماندهی  اسناد تاریخی و  توسعه  پروژه های مبتنی بر«گردشگری هنری»  مجموعه تئاتر شهر خبر داد.به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، جبرئیل نوکنده رئیس موزه ملی ایران باستان روز دوشنبه نوزدهم آبان ماه با حضور در تئاتر شهر ضمن بازدید از این مجموعه با ابراهیم گله دارزاده مدیر تئاتر شهر دیدار و از آمادگی کامل سازمان تحت مدیریت خود برای مشاوره و همکاری در امر بهسازی ، ساماندهی  اسناد تاریخی و توسعه  پروژه های مبتنی بر «گردشگری ...
دیدن ادامه ››

رییس موزه ملی ایران باستان در دیدار با مدیر تئاتر شهر از آمادگی کامل این موزه  برای مشاوره و همکاری در امر بهسازی ، ساماندهی  اسناد تاریخی و  توسعه  پروژه های مبتنی بر«گردشگری هنری»  مجموعه تئاتر شهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، جبرئیل نوکنده رئیس موزه ملی ایران باستان روز دوشنبه نوزدهم آبان ماه با حضور در تئاتر شهر ضمن بازدید از این مجموعه با ابراهیم گله دارزاده مدیر تئاتر شهر دیدار و از آمادگی کامل سازمان تحت مدیریت خود برای مشاوره و همکاری در امر بهسازی ، ساماندهی  اسناد تاریخی و توسعه  پروژه های مبتنی بر «گردشگری هنری» مجموعه تئاتر شهر سخن گفت.

ابراهیم گله دارزاده مدیر تئاتر شهر در ابتدای این دیدار ضمن قدردانی از حضور مدیریت موزه ملی ایران باستان گفت: آنچه در برنامه جدید مجموعه تئاتر شهر روی آن تمرکز داریم، الگوبرداری از فعالیت سایر مجموعه های نظیر تئاتر شهر در دنیاست که بسته به شرایط تاریخی و جایگاهی  که در عرصه فرهنگ و هنر هر کشور دارند تلاش می کنند تا علاوه بر فعالیت های روتین، در حوزه های گردشگری نیز حضور موثر و جدی داشته باشند. شرایطی که بنده معتقدم در مجموعه تاریخی - فرهنگی تئاتر شهر وجود دارد و می تواند با بسترسازی، بازنگری و بهسازی فضای داخلی روزانه میزبان طیفی از دوستداران تاریخ و هنر این سرزمین و حتی گردشگران خارجی باشد.

وی ضمن ارائه توضیحاتی از روند فعالیت های تئاتر شهر گفت: ما علاوه بر آرشیو ارزشمندی که در زمینه عکس، پوستر و اطلاعات گروه های نمایشی داریم در مرکز اسناد و کتابخانه مجموعه نیز اسناد تئاتری بسیار ارزشمندی را داریم که هر کدام به تنهایی می تواند دربرگیرنده جذابیت های فراوانی برای علاقه مندان فرهنگ و حتی گردشگران داخلی و خارجی باشد. این در حالی است که فعالیت در حوزه گردشگری در راستای فرهنگ سازی برای تماشای تئاتر است و ترغیب برای حضور شهروندانی باشد که تاکنون موفق به تماشای تئاتر نشده و چنین اقدامانی می تواند را در راستای انگیزه سازی و به تبع آن افزایش تماشاگر واقعی تئاتر بازوی کمکی موثری باشد.

گله دار زاده تصریح کرد: معماری منحصر به فرد مجموعه تئاتر شهر با سازه های بیرونی و داخلی که برای آن طراحی شده به تنهایی قابلیت این را دارد که یک گردشگر ساعت ها برای تماشای این قابلیت ها وقت بگذارد. منتها همین جذابیت اکنون در چارچوبی قرار دارد که قطعا باید روی آن طراحی، ایده پردازی و بهسازی هایی صورت گیرد تا بتواند مورد توجه بازدیدکنندگان و گردشگران قرار گیرد . موضوعی که ما را بر آن داشت تا با دعوت از مدیران متخصص این حوزه و توانمندی هایی که در حوزه میراث فرهنگی و مجموعه تئاتر شهر وجود دارد بتوانیم هر چه زودتر شاهد اجرایی شدن پروژه ای در حوزه «گردشگری هنری» باشیم.

مدیر مجموعه تئاتر شهر افزود: قطعا در راستای موضوعاتی که به آن اشاره داشتم موضوع مهم نگهداری اسناد به جای مانده از دهه ها فعالیت هنرمندان در تئاتر شهر و حتی مجموعه های دیگر کار بسیار سختی است . شرایطی که  تا به امروز هم با دلسوزی مدیران و کارکنان این مجموعه برای نگهداری آن ها فعالیت هایی انجام گرفته؛ اما همه می دانیم موضوع آرشیو اسناد و رفتن به سمت موزه داری یک رشته کاملا تخصصی است که در این راه حضور مجموعه هایی چون موزه ملی ایران باستان و مراکز مشابه در ارتباط با وزارت میراث فرهنگی و گردشگری اولویت پیدا می کند. بر همین اساس امیدوارم حضور امروز مدیر موزه ملی ایران باستان که به همت سامان خلیلیان عزیز صورت گرفته مقدمه ای برای ورود به بهره برداری موزه ای و البته ایجاد شرایط ویژه برای موضوع مهم گردشگری هنری در مجموعه تئاتر شهر باشد.

وی  تاکید کرد:  به طور حتم با چنین اقدامات فرهنگی که در راستای پیوست تئاتر شهر به فضای گردشگری فرهنگی هنری شهر تهران صورت می گیرد میزان توجه شهروندان به این مجموعه نیز افزایش یافته  و در تعیین عرصه و حریم این مجموعه مهم هنری اثر گذار خواهد بود. ما با این پیشنهادات و ایده ها در نظر داریم فضای کالبدی تئاتر شهر در ساعاتی که نمایشی روی صحنه نیست تبدیل به عرصه ای برای بازدید عمومی و گردشگران شود زیرا بر این باوریم چنین اقداماتی علاوه بر امتیازاتی که به آن اشاره کردم قطعا می تواند در استحکام پیوند مردم با تئاتر نیز نقش ارزشمندی را ایفا کند.

گله دار زاده در انتهای صحبت های خود تاکید کرد: تمامی آنچه  برای طراحی این پروژه صورت گرفته تنها در شرایطی اتفاق می افتد که ماجرای شیوع ویروس کرونا در مرحله ای قرار گرفته باشد که سلامتی هنرمندان و مخاطبان تئاتر به خطر نیفتد، زیرا توسعه گردشگری هنری و ماجراهایی از این دست تنها در فضایی می تواند تبدیل به یک جریان سازنده و موثر در عرصه تئاتر شود که فضای عمومی جامعه نیز در شرایط متعادل تری از فضایی که در آن هستیم، قرار گرفته باشد. من و همکارانم بر این باوریم ایده هایی از این دست باید در شرایط پایدار و مساعدی شکل اجرایی داشته باشد،چرا که همین نشاط نشات گرفته از سلامتی روحی و جسمی شهروندان است که می تواند موفقیت پروژه های هنری را تضمین کند.

جبرئیل نوکنده رئیس موزه ملی ایران هم در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضورش در مجموعه تئاتر شهر گفت: تئاتر شهر یکی از مهم ترین مجموعه های تاریخی – فرهنگی شهر تهران است که علاوه بر جذابیت هایی که به لحاظ نوع معماری و سازه برخوردار است می تواند تبدیل به یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین اماکن تاریخ معاصر تهران در حوزه گردشگری شود.

وی افزود: به طور حتم برای تحقق اهدافی چون جذب گردشگر به ویژه گردشگری هنری در مجموعه تئاتر شهر باید کارهای پیش زمینه ای اجرا شود که محور اصلی آن رفتار حفاظت محورانه و توجه به باید و نبایدهای موزه داری است. به هر حال فعالیت اصلی تئاتر شهر اجرای آثار نمایشی مختلف است که فضای جغرافیایی و زیبای آن می تواند خاطره تماشای هر نمایشی را تبدیل به یک خاطره ماندگار کند. در این شرایط یکسری الزامات برای ارتقای خدمات موزه ای مجموعه وجود دارد که باید برای آن فعالیت هایی را انجام داد. در این راه مدیریت و کارکنان موزه ملی ایران باستان آماده هرگونه همکاری با مجموعه تئاتر شهر هستند.

رییس موزه ملی ایران باستان در پایان صحبت های خود تصریح کرد: بهره برداری موزه ای از تئاتر شهر نیازمند یک نگاه کارشناسی و مطالعاتی دقیق است . به عبارتی در این چارچوب علمی است که می توان برای گام های بعدی قدم هایی برداشت. مجموعه تئاتر شهر به اعتقاد من یک تماشاخانه عادی نیست . این ساختمان از جمله اماکنی است که بدون اجرای نمایش هم برای مخاطبان جذاب است و چه بهتر که در این شرایط بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که گردشگران هم بتواند از جذابیت های خارق العاده آن استفاده کنند. من بر این باورم تحقق چنین شرایطی سخت نیست و اگر بتوانیم  فضای موجود را از یک نگاه تماشاخانه ای صرف به سمت یک نگاه تخصصی حفاظت محورانه موزه ای ببریم در آینده ای نزدیک شاهد مراجعه کنندگان زیادی خواهیم بود که هر روز مشتاق به بازدید از مجموعه تئاتر شهر هستند.

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کشف نامه‌ صدساله کبوتر نامه‌رسان | عکس کشف نامه‌ صدساله کبوتر نامه‌رسان
یک نامه صدساله که توسط کبوتر نامه‌رسان حمل شده بود در فرانسه کشف شد. به گزارش گاردین، یک زوج در شرق فرانسه محفظه کوچکی را حاوی پیامی که حدود یک قرن پیش توسط یک سرباز «پروسی» به همراه کبوترنامه‌رسان ارسال شده بود کشف کردند. این پیام توسط یک سرباز پیاده‌نظام مستقر در «اینگرسهایم» و به زبان آلمانی نوشته شده و اطلاعاتی درباره مانورهای نظامی در جریان جنگ جهانی اول را به مقام بالاتر ارائه داده است. تاریخی که در این پیام ذکر شده ۱۶ جولای است اما سال دقیق ارسال این پیام مشخص نیست. با این حال انتظار می‌رود این پیام در سال ۱۹۱۶ یا ۱۹۱۰ نوشته شده ...
دیدن ادامه ››

یک نامه صدساله که توسط کبوتر نامه‌رسان حمل شده بود در فرانسه کشف شد. به گزارش گاردین، یک زوج در شرق فرانسه محفظه کوچکی را حاوی پیامی که حدود یک قرن پیش توسط یک سرباز «پروسی» به همراه کبوترنامه‌رسان ارسال شده بود کشف کردند.

این پیام توسط یک سرباز پیاده‌نظام مستقر در «اینگرسهایم» و به زبان آلمانی نوشته شده و اطلاعاتی درباره مانورهای نظامی در جریان جنگ جهانی اول را به مقام بالاتر ارائه داده است. تاریخی که در این پیام ذکر شده ۱۶ جولای است اما سال دقیق ارسال این پیام مشخص نیست. با این حال انتظار می‌رود این پیام در سال ۱۹۱۶ یا ۱۹۱۰ نوشته شده باشد.

در آن زمان «اینگرسهایم» که اکنون در فرانسه واقع شده بخشی از آلمان بود. این اکتشاف نادر توسط یک زوج در سپتامبر امسال در زمین‌های اطراف «اینگرسهایم» صورت گرفت. این زوج محفظه حاوی نامه را به نزدیک‌ترین موزه که در «اوربی» واقع شده و  به یکی از خونین‌ترین نبردهای جنگ جهانی اول اختصاص دارد، منتقل کردند. از این پس این نامه در بخش نمایشگاه دائمی موزه «لانژ» در «اوربی» به نمایش گذاشته خواهد شد.

منبع: ایسنا

صبا صالحیان و رویا این را دوست دارند
لعنتی ها از اولم کاغذهاشون با کیفیت بود
۲۱ آبان ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بازگشایی «اِوِرست» پس از ۷ ماه | عکس بازگشایی «اِوِرست» پس از ۷ ماه
پس از هفت ماه انتظار، فتح قله‌های رشته‌کوه «هیمالیا» برای کوهنوردان امکان‌پذیر شد. به گزارش یورونیوز، برای نخستین‌بار در هفت ماه گذشته، فتح بلندترین کوه‌های هیمالیا در نپال امکان‌پذیر شد. دولت نپال درحالی مجوز ورود گردشگران خارجی به این کشور را صادر کرده که با توجه به وضعیت نامطلوب گسترش ویروس کرونا در نپال، بازشدن دوباره مرزهای این کشور به روی گردشگران خارجی انتقادهایی را به دنبال داشته است.  «نپال» خانه‌ هشت مورد از ۱۴ کوه بلند جهان است که از جمله آن‌ها به «اورست» می‌توان اشاره کرد. گردشگران ...
دیدن ادامه ››

پس از هفت ماه انتظار، فتح قله‌های رشته‌کوه «هیمالیا» برای کوهنوردان امکان‌پذیر شد. به گزارش یورونیوز، برای نخستین‌بار در هفت ماه گذشته، فتح بلندترین کوه‌های هیمالیا در نپال امکان‌پذیر شد.

دولت نپال درحالی مجوز ورود گردشگران خارجی به این کشور را صادر کرده که با توجه به وضعیت نامطلوب گسترش ویروس کرونا در نپال، بازشدن دوباره مرزهای این کشور به روی گردشگران خارجی انتقادهایی را به دنبال داشته است.  «نپال» خانه‌ هشت مورد از ۱۴ کوه بلند جهان است که از جمله آن‌ها به «اورست» می‌توان اشاره کرد. گردشگران خارجی منبع بزرگ درآمد «نپال» بخصوص شهر کوچک «لوکلا» محسوب می‌شوند.

اما با بازشدن دوباره مرزهای «نپال» به روی گردشگران خارجی شهروندان کدام کشورها اجازه ورود به این کشور را خواهند داشت؟ در حال حاضر بازگشایی دوباره مرزها با محدودیت‌هایی همراه خواهد بود و امکان ورود بیشتر مختص افرادی خواهد بود که قصد کوهنوردی در رشته‌کوه‌های این کشور را داشته باشند. «رودا تامانگ» مدیر کل دپارتمان گردشگری «نپال» بیان کرد: «ما قصد نداریم مرزهای کشور را به روی تمامی بازدیدکنندگان باز کنیم و فقط کوهنوردانی که از قبل مجوز دریافت کرده باشند می‌توانند وارد «نپال» شوند.» علاونه بر ویزا، بازدیدکننگان باید از پیش مجوز دریافت کنند، اطلاعاتی درباره برنامه سفرشان ارائه کنند، از یک همسفر محلی کمک بگیرند و بیمه سلامتی را در اختیار داشته باشند که در صورت نیاز، درمان‌های مختص ابتلا به ویروس کرونا را پوشش دهد.

همچنین گردشگران باید پیش از ترک کشورشان نسبت به انجام آزمایش ویروس کرونا اقدام کنند و به مدت یک هفته در هتلی واقع در «کاتماندو» (شهری در نپال) در قرنطینه بمانند و برای بار دوم آزمایش کرونا را انجام دهند و پس از تمامی این مراحل می‌توانند سفرشان را در پیش بگیرند. حدود ۸۰۰هزار نفر شاغل در صنعت گردشگری نپال تحت تاثیر توقف گردشگری این کشور قرار گرفته‌اند.

در شرایط عادی این افراد در فصل‌های بهار و پاییز درآمد کافی دارند که برای تمام سال کافی است. بهار فصل اصلی برای کوهنوردانی است که با هدف فتح بلندترین قله‌های هیمالیا به نپال سفر می‌کنند و فصل پاییز فصل محبوب کوهنوردانی است که با هدف کوهنوردی در دامنه کوه‌ها به این کشور سفر کرده‌اند. حالا مسوولان امیدوارند با بازگشت گردشگران به نپال در فصل پاییز، بخشی از خسارت‌های واردشده به صنعت گردشگری این کشور جبران شود. تا روز پنجم نوامبر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در نپال ۱۷۶۵۰۰ نفر و تعداد موارد مرگ بر اثر ابتلا به این ویروس ۹۷۴ مورد گزارش شده است. این کشور که ۳۰ میلیون نفر جمعیت دارد با کمبود تخت در بیمارستان‌ها مواجه شده و دولت از بیمارانی که علائم خفیف ابتلا به ویروس کرونا را دارند درخواست کرده در قرنطینه خانگی بمانند. بحران ویروس کرونا درحالی گریبان‌گیر «نپال» شد که این کشور قصد داشت شمار گردشگران این کشور را به دوبرابر آمارهای پیشین برساند.

منبع: ایسنا

نیلوفر ثانی و سارا_ز این را خواندند
امیرمسعود فدائی، سید حامد حسینیان، بهزاد هندی و علی ملکی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
«سینما صحرا» و «امیراقتدار» ملی شدند | عکس «سینما صحرا» و «امیراقتدار» ملی شدند
عمارت «امیراقتدار» و سینما «صحرا (ریولی سابق)» همراه با چهار بنای تاریخی دیگر در تهران، در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدند. به گزارش ایسنا، با برگزاری جلسه شورای ملی ثبت آثار تاریخی در ۱۲ آبان، ۱۰ بنای تاریخی  از استان تهران در این جلسه بررسی شدند، که شش اثر تاریخی در فهرست اثار ملی به ثبت رسیدند یک اثر واجد ارزش ثبت شمرده شد و نسبت به تکمیل پرونده و طرح مجدد سه اثر تاریخی دیگر در برای بررسی و ثبت در فهرست اثار ملی تاکید شد. عمارت «امیراقتدار (امیرلشکر محمودخان انصاری)» که اواخر مهرماه خبر احتمال تخریب آن بر اساس حکم دیوان عدالت اداری منتشر شده ...
دیدن ادامه ››

عمارت «امیراقتدار» و سینما «صحرا (ریولی سابق)» همراه با چهار بنای تاریخی دیگر در تهران، در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیدند.

به گزارش ایسنا، با برگزاری جلسه شورای ملی ثبت آثار تاریخی در ۱۲ آبان، ۱۰ بنای تاریخی  از استان تهران در این جلسه بررسی شدند، که شش اثر تاریخی در فهرست اثار ملی به ثبت رسیدند یک اثر واجد ارزش ثبت شمرده شد و نسبت به تکمیل پرونده و طرح مجدد سه اثر تاریخی دیگر در برای بررسی و ثبت در فهرست اثار ملی تاکید شد.

عمارت «امیراقتدار (امیرلشکر محمودخان انصاری)» که اواخر مهرماه خبر احتمال تخریب آن بر اساس حکم دیوان عدالت اداری منتشر شده بود، به دلیل دارا بودن ارزش‌های معماری دوره تحول بنا و انتصاب به سردار امیر در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

عمارت امیراقتدار

در این جلسه سینما «صحرا» (ریولی سابق) که در سال ۱۳۴۵، با نمایش فیلم کتاب آفرینش افتتاح شد و یکی از بزرگترین سینماهای خاورمیانه لقب گرفت، به عنوان یک میراث معماری معاصر در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

همچنین ساختمان «دسوتو» که از دهه بیست شمسی به مرور در بخش جنوبی خیابان سعدی و نزدیک به تقاطع اکباتان بورس فروش لوازم یدکی خودرو و دفاتر فروش اتومبیل مانند جیپ و کرایسلر شکل می‌گیرد، در فهرست آثار ملی به ثبت رسید. شرکت «اتومبیل دوج دسوتو» در این ساختمان دفتری برای خود ایجاد کرد. ساخت بنا از سال ۱۳۲۴ آغاز و در ادامه با توجه به نواقص موجود در ساختار سازه‌ای آرشیتکت بوریس و آرشیتکت وارطان هوانسیان به پروژه اضافه و کار آن تا سال ۱۳۲۶ به پایان رسید.

ساختمان دسوتو

«قلعه دختر اهار» نیز با این شرط که محدوده عرصه تدقیق و ضمیمه پرونده شود و نسخه فیزیکی پرونده ثبتی با قید فوریت به ستاد ارسال شود، در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.

در این جلسه دو بنای قرار گرفته در نبش جنوبی خیابان حافظ به شماره سه و بخش شمالی خیابان به شماره پلاک یک، اثر معماری وارطان به عنوان میراث معماری معاصر در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسید.

ساختمان قرار گرفته در خیابان نجات‌الهیِ جنوبی (ویلای جنوبی)، نبش جنوب شرقی خیابان سمیه واجد ارزش تاریخی فرهنگی شناخته و تاکید شد باید پرونده‌ی ثبتی آن به فوریت به اداره کل میراث فرهنگی استان تهران تحویل شود.

از سوی دیگر «ساختمان وزارت کشور» و بنای موسوم به «ویلای عالیخانی» باید با تکمیل مستندات بار دیگر در شورای ثبت مطرح شود. همچنین بر اساس اعلام شورای ثبت آثار ملی کشور، ویلای موسوم به «محمدحسین علم‌الهدی» باید دوکومو یا کانون مهندسان دانشگاه تهران ارزش‌های تاریخی فرهنگی اثر را احصا و برای طرح مجدد در شورای ملی ثبت ارسال شود.

منبع: ایسنا

جعفر میراحمدی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مجسمه ترامپ به سطل زباله انتقال داده شد | عکس در آستانه انتخابات آمریکا در برلینمجسمه ترامپ به سطل زباله انتقال داده شد
موزه «مادام توسو» در برلین در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، مجسمه مومی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور و نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری را به سطل زباله‌ انتقال داد. به گزارش ایندیپندنت، روز جمعه موزه «مادام توسو» در برلین مجسمه «دونالد ترامپ» را در سطل زباله‌ای بزرگ به نمایش گذاشت. در کنار مجسمه «ترامپ» پلاکاردهایی با عبارات «فیک نیوز» و «تو اخراج هستی» به همراه کلاهی با عبارت «آمریکا را دوباره باشکوه کنید» قرار داده شده بود. این اقدام که به نظر می‌رسد ...
دیدن ادامه ››

موزه «مادام توسو» در برلین در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، مجسمه مومی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور و نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری را به سطل زباله‌ انتقال داد.

به گزارش ایندیپندنت، روز جمعه موزه «مادام توسو» در برلین مجسمه «دونالد ترامپ» را در سطل زباله‌ای بزرگ به نمایش گذاشت. در کنار مجسمه «ترامپ» پلاکاردهایی با عبارات «فیک نیوز» و «تو اخراج هستی» به همراه کلاهی با عبارت «آمریکا را دوباره باشکوه کنید» قرار داده شده بود.

این اقدام که به نظر می‌رسد پیش‌بینی نتیجه انتخابت پیش‌رو ایالات متحده باشد با نکته قابل توجه دیگری نیز همراه بود؛ مجسمه «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق ایالات‌متحده که از «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان به عنوان یکی از نزدیکترین متحدانش یاد می‌کرد همچنان در مکان اولیه قرار دارد.

در کنار مجسمه‌های «دونالد ترامپ» و «باراک اوباما» مجسمه‌هایی از دیگر رئیس‌جمهورهای سابق ایالات‌متحده همچون «رونالد ریگان» در این موزه به نمایش گذاشته می‌شوند.

به نظر می‌رسد پس از انتخابات روز سوم نوامبر، مجسمه «دونالد ترامپ» به مکان اولیه‌اش در موزه بازگردانده شود.

منبع: ایسنا

 

رویا این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
بحران در موزه‌های اروپا | عکس بحران در موزه‌های اروپا
بازدید از برخی از مهم‌ترین موزه‌های اروپا به یک‌سوم آمار سال گذشته رسیده است و توانایی مقابله با این بحران به نحوه تامین بودجه این موزه‌ها بستگی دارد. به گزارش ایسنا و به نقل از نیویورک‌تایمز، بازدیدکنندگان سالن‌های مختلف موزه ملی آمستردام این روزها احساس می‌کنند فضای بسیار زیادی را در اختیار دارند. پیش از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا، روزانه حدود ۱۰ هزار نفر از این موزه بازدید می‌کردند، اما این آمار این روزها به حدود ۸۰۰ نفر رسیده است. در بهترین حالت و با لزوم رعایت قوانین سختگیرانه از جمله رزرو بلیت، استفاده از ماسک، پیروی از مسیرهای از ...
دیدن ادامه ››

بازدید از برخی از مهم‌ترین موزه‌های اروپا به یک‌سوم آمار سال گذشته رسیده است و توانایی مقابله با این بحران به نحوه تامین بودجه این موزه‌ها بستگی دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از نیویورک‌تایمز، بازدیدکنندگان سالن‌های مختلف موزه ملی آمستردام این روزها احساس می‌کنند فضای بسیار زیادی را در اختیار دارند. پیش از آغاز همه‌گیری ویروس کرونا، روزانه حدود ۱۰ هزار نفر از این موزه بازدید می‌کردند، اما این آمار این روزها به حدود ۸۰۰ نفر رسیده است.

در بهترین حالت و با لزوم رعایت قوانین سختگیرانه از جمله رزرو بلیت، استفاده از ماسک، پیروی از مسیرهای از پیش تعیین‌شده و رعایت فاصله اجتماعی، موزه ملی آمستردام میزبان روزانه ۲۵۰۰ نفر خواهد بود اما مسئله این‌جاست مردم برای بازدید با چنین محدودیت‌هایی سر و دست نمی‌شکنند.

موزه هرمیتاژ آمستردام که نمایشگاهی از جواهرات سلطنتی روسیه برپا کرده نیز سال گذشته ۱۱۰۰ بازدیدکننده جذب کرده بود. با وجود شرایط کنونی مسوولان این موزه تعداد بلیت‌ها را به ۶۰۰ بلیت در روز کاهش داده‌اند، این درحالی است که این روزها فقط نیمی از این بلیت‌ها به فروش می‌رسد.

همچنان که روند بازگشایی موزه‌ها و موسسات فرهنگی در سراسر ایالات متحده آغاز شده است، توجه‌ها به اروپا، جایی که بسیاری از موزه‌ها از ماه «می» بازگشایی شده‌اند، است تا ببینند پاسخ عموم مردم به بازگشایی این اماکن چیست. با توجه به آمار و ارقام منتشرشده، تاکنون دلیل آن‌چنانی برای خوش‌بین‌ بودن وجود ندارد.

در حال حاضر تقریبا تمام موزه‌های اروپایی از کمبود بازدیدکنندگان رنج می‌برند، اما توانایی این موزه‌ها برای مقابله با این بحران به میزان و نحوه تامین بودجه آن‌ها بستگی دارد.

آن دسته از موسساتی که از طریق دولت تامین مالی می‌شوند می‌توانند از این بحران با وجود مشکلاتی عبور کنند، اما موزه‌ها و موسساتی که به فروش بلیت متکی هستند تصمیم‌های سخت و دشواری را پیش رو دارند. بسیاری از این موسسات تعدیل نیرو را در پیش گرفته‌اند.

آمار و ارقام منتشرشده از موزه‌های سراسر اروپا به یک نتیجه مشترک منتهی می‌شود: شمار بازدیدکنندگان موزه‌هایی که بازگشایی شده‌اند به یک‌سوم آمار سال گذشته رسیده است. موزه «لوور» پاریس اعلام کرد روزانه ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ نفر از این مکان بازدید می‌کنند. سال گذشته این آمار ۱۵هزار نفر گزارش شده بود.

موزه‌های دولتی برلین (که مجموعه‌ای از ۱۸ موزه در پایتخت آلمان را شامل می‌شود) آمار بازدید کنندگان را ۳۰ درصد آمار همیشگی گزارش کرده است.

 شرایط در مورد سایر موزه‌ها به مراتب وخیم‌تر است. موزه «ون‌گوگ» در آمستردام که در شرایط عادی روزانه ۴۵۰۰ بازدیدکننده داشت حالا فقط ۴۰۰ بازدیدکننده دارد.

با وجود محدودیت‌های مسافرتی و بسته بودن مرزها آمار گردشگران خارجی در کشورهای اروپایی به شدت کاهش یافته است.

در طول تابستان امسال، موسسات هلند افزایش شمار گردشگران بلژیکی و آلمانی در این کشور را گزارش کردند، اما با شروع فصل تحصیلی در سپتامبر و افزایش آمار مبتلایان کرونا، وضعیت قرمز در بسیاری از شهرهای این کشور از جمله آمستردام ایجاد شد و به دنبال آن آمار گردشگری کاهش یافت.

با این‌که دولت‌های بسیاری از کشورهای اروپایی از موسسات فرهنگی ملی کشور حمایت می‌کنند اما در سال‌های اخیر دولت در برخی از این کشورها از جمله هلند حمایت مالی از موزه‌ها را قطع کرده و به «مدل‌ آمریکایی تامین بودجه» که اتکای بیشتر بر درآمد حاصل از فروش بلیت را شامل می‌شود، سوق داده شده‌اند.

موزه ملی آمستردام و موزه هرمیتاژ آمستردام که با کمک دوچرخه کمتر از ۱۰ دقیقه از یکدیگر فاصله دارند، مدل‌های تامین بودجه متفاوتی دارند. درحالی که موزه ملی آمستردام یک‌سوم بودجه‌اش را از دولت دریافت می‌کند، موزه هرمیتاژ آمستردام هیچ کمک مالی از دولت دریافت نمی‌کند و برای ۷۰ درصد از بودجه‌اش به فروش بلیت متکی است.

بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله بریتانیا، فرانسه، آلمان و هلند از اختصاص کمک مالی به بخش هنری خبر داده‌اند، اما بسیاری از موسسات همچنان رویارویی با ضررهای مالی را پیش‌بینی می‌کنند.

مدیر «خانه رامبرانت»  که موزه‌ای در خانه و کارگاه این نقاش است، می‌گوید: «ما برای چند سال آینده خسارت‌های هنگفت مالی و روند بازگشت به شرایط عادی را بسیار آهسته پیش‌بینی می‌کنیم.»

پیش از شیوع ویروس کرونا، ۸۰ درصد از بازدیدکنندگان این موزه را گردشگران خارجی تشکیل می‌دادند.

به گفته مدیر «خانه رامبرانت»، این موزه در پی کاهش آمار بازدیدکنندگان متحمل دو و نیم میلیون یورو معادل حدود سه میلیون دلار خسارت شده که این رقم بیش از نیمی از بودجه کلی این موزه است.

به گفته مدیر این موزه، کمک مالی از سوی دولت حدود یک میلیون دلار از این خسارت را جبران کرده است.

«Yilmaz Dziewior» مدیر موزه «لودویگ» در «کلن» معتقد است موزه‌های آلمان بسیار خوش‌شانس هستند چراکه از سوی دولت کمک‌های مالی خوبی دریافت کرده‌اند. به عقیده مدیر این موزه، موزه‌های کمی حتی بدون وجود بازدیدکنندگان در خطر تعطیلی قرار دارند.

مدیر موزه «لودیویگ» در «کلن» می‌گوید: «این بحران نشان داد سیستم آلمان برای مثال تا چه حد در مقایسه با ایالات متحده سالم و قدرتمند است. ما به بازدیدکنندگان نیاز داریم اما آن‌ها تامین‌کننده بخش اعظمی از بودجه کلی ما نیستند.»

منبع: ایسنا

امیر مسعود این را خواند
رویا این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کشف تپه‌نگاره باستانی در کشور «پرو» | عکس کشف تپه‌نگاره باستانی در کشور «پرو»
کارشناسان یک تپه‌نگاره عظیم از تصویر یک گربه در کشور «پرو» و در نزدیکی خطوط نازکا کشف کردند. به گزارش انشنت‌اوریجینز، کارشناسان در کشور «پرو» تصویر عظیمی از یک گربه بر روی تپه‌ای مشرف بر خطوط صحرای نازکا  کشف کرده‌اند. کارشناسان معتقدند این تصویر جدید می‌تواند اطلاعات کامل‌تری درباره خطوط نازکا که مشهورترین تپه‌نگاره‌های آمریکای لاتین هستند، فراهم کنند. این تپه‌نگاره که قدمتش به ۱۰۰ تا ۲۰۰ سال پیش از میلاد بازمی‎‌گردد در جریان ایجاد دسترسی بهتر به یکی از تپه‌های نزدیک خطوط نازکا کشف شد که ...
دیدن ادامه ››

کارشناسان یک تپه‌نگاره عظیم از تصویر یک گربه در کشور «پرو» و در نزدیکی خطوط نازکا کشف کردند.

به گزارش انشنت‌اوریجینز، کارشناسان در کشور «پرو» تصویر عظیمی از یک گربه بر روی تپه‌ای مشرف بر خطوط صحرای نازکا  کشف کرده‌اند.

کارشناسان معتقدند این تصویر جدید می‌تواند اطلاعات کامل‌تری درباره خطوط نازکا که مشهورترین تپه‌نگاره‌های آمریکای لاتین هستند، فراهم کنند.

این تپه‌نگاره که قدمتش به ۱۰۰ تا ۲۰۰ سال پیش از میلاد بازمی‎‌گردد در جریان ایجاد دسترسی بهتر به یکی از تپه‌های نزدیک خطوط نازکا کشف شد که برای تماشای این آثار نمای بهتری فراهم می‌کند.

خطوط نازکا که از سال ۱۹۹۴ در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار گرفته‌ شامل صدها تپه‌نگاره می‌شوند که با برداشتن سنگ و نمایان شدن بخشی از زمین که با سایر قسمت‌ها تضاد رنگی ایجاد می‌کنند به وجود آمده‌اند.

«جانی ایسلا» سرپرست تیم باستان‌شناسی این تپه‎‌نگاره‌ها در گفت‌وگویی بیان کرد: «بسیار هیجان‌انگیز است که هنوز می‌توانیم تصاویر جدید کشف کنیم، اما ما می‌دانیم که هنوز تصاویری وجود دارند که کشف نشده‌اند.»

به گفته «ایسلا»، طی سال‌های اخیر بین ۸۰ تا ۱۰۰ تصویر جدید در نزدیکی صحرای نازکا و پالپا کشف شده است.

رویا این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درخواست فرمانده مقابله با کرونا برای منع سفر و اعمال جریمه در تعطیلات پایان هفته | عکس فرمانده مقابله با کرونادرخواست فرمانده مقابله با کرونا برای منع سفر و اعمال جریمه در تعطیلات پایان هفته
<فرمانده مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شاخص‌های بسیار فزاینده بیماری در استان تهران، ضمن تحلیل تفاوت‌ها و نکات تمایز پیک سوم اپیدمی نسبت به پیک‌های گذشته، گفت: امروز طی نامه‌ای به وزیر بهداشت درخواست کردیم تا برای تعطیلات تجمیع هفته آینده تدابیری در زمینه ایجاد مداخلات منعی برای سفر و ایجاد مکانیزم جرایم اعمال شود. دکتر علیرضا زالی در حاشیه مراسم بزرگداشت و بدرقه شهید مدافع سلامت دکتر محمد زارع جوشقانی - رییس بیمارستان لبافی نژاد که در محوطه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، در جمع خبرنگاران ضمن تشریح وضعیت تهران، ...
دیدن ادامه ››

<فرمانده مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شاخص‌های بسیار فزاینده بیماری در استان تهران، ضمن تحلیل تفاوت‌ها و نکات تمایز پیک سوم اپیدمی نسبت به پیک‌های گذشته، گفت: امروز طی نامه‌ای به وزیر بهداشت درخواست کردیم تا برای تعطیلات تجمیع هفته آینده تدابیری در زمینه ایجاد مداخلات منعی برای سفر و ایجاد مکانیزم جرایم اعمال شود.

دکتر علیرضا زالی در حاشیه مراسم بزرگداشت و بدرقه شهید مدافع سلامت دکتر محمد زارع جوشقانی - رییس بیمارستان لبافی نژاد که در محوطه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، در جمع خبرنگاران ضمن تشریح وضعیت تهران، اظهار کرد: متاسفانه تهران در طول چند هفته اخیر هیچ تغییری در شاخص‌های ابتلا ندارد و تقریبا طی روزهای اخیر میزان ابتلا، بستری، مراجعین سرپایی و میزان مرگ و میر کماکان شاخص بسیار فزاینده‌ای را نشان می‌دهد.

فرمانده مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شاخص‌های بسیار فزاینده بیماری در استان تهران، ضمن تحلیل تفاوت‌ها و نکات تمایز پیک سوم اپیدمی نسبت به پیک‌های گذشته، گفت: امروز طی نامه‌ای به وزیر بهداشت درخواست کردیم تا برای تعطیلات تجمیع هفته آینده تدابیری در زمینه ایجاد مداخلات منعی برای سفر و ایجاد مکانیزم جرایم اعمال شود. دکتر علیرضا زالی در حاشیه مراسم بزرگداشت و بدرقه شهید مدافع سلامت دکتر محمد زارع جوشقانی - رییس بیمارستان لبافی نژاد که در محوطه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، در جمع خبرنگاران ضمن تشریح وضعیت تهران، اظهار کرد: متاسفانه تهران در طول چند هفته اخیر هیچ تغییری در شاخص‌های ابتلا ندارد و تقریبا طی روزهای اخیر میزان ابتلا، بستری، مراجعین سرپایی و میزان مرگ و میر کماکان شاخص بسیار فزاینده‌ای را نشان می‌دهد.

پیک سوم در تهران هنوز حالت صعودی دارد

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در استان تهران با اذعان به اینکه فاصله بین پیک دوم و سوم اپیدمی تقریبا به نقطه افول قطعی نرسید، گفت: در صورتی که شروع پیک دوم بعد از یک افول نسبی نسبت به پیک اول بود، ولی پیک دوم و سوم به هم متصل شده و یک حالت پیوستگی پیدا کردند، این یک حالت نگران کننده است و حتی پیک سوم در تهران هنوز حالت صعودی تلقی می‌شود و دچار کاهش شاخص نشده است.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط آلاینده‌ها و آلودگی هوا در تهران، به نظر می رسد که دورکاری هم در کاهش آلودگی هوا و هم بر ترافیک شهر اثرگذار است و همچنین می‌تواند باعث کاهش ترددهای درون شهری شود. وی با بیان اینکه در اولین روز اجرای طرح تعدیل کارکنان در پیک دوم اپیدمی در تهران، کاهش ۵۳ درصدی ترافیک کالبد مرکز شهر را شاهد بودیم، اظهار کرد: این مساله نشان دهنده تاثیرگذاری دورکاری بر این مساله و همچنین بر جمعیت استفاده از وسایل نقلیه عمومی است.

زالی با بیان اینکه تعداد زیادی بسته‌های پیشنهادی جهت تقلیل سفرهای درون شهری و بین شهری تهیه کرده‌ایم، اظهار کرد:  امروز هم طی نامه‌ای به وزیر بهداشت درخواست کردیم تا برای تعطیلات تجمیع هفته آینده تدابیری در زمینه ایجاد مداخلات منعی برای سفر و ایجاد مکانیزم جرایم اعمال شود. فرمانده ستاد کرونای تهران در خاتمه با اشاره به تاثیر محدودیت های کرونایی در چند هفته گذشته، عنوان کرد: هنوز تحلیل آمار میزان ترافیک و تردد انجام نشده ولی به محض اینکه این آمار جمع آوری شود، با توجه به زمان مشابه سال قبل ارزیابی‌ها اعلام می شود، با این حال بررسی‌ ترددهای یک روز قبل از پایان تعطیلات و شروع سفرهای بین استانی نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد کاهش ترددهای بین استانی را نشان داد.

منبع: ایسنا

برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید