در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | جعفر میراحمدی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 15:17:28
 

فعال هنری

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
جعفر میراحمدی (jafarmirahmadi)
درباره نمایش اُسلو i
من راهِ تو را بسته، تو راهِ مرا بسته
امیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم !

حسین منزوی
نیلوفر ثانی (niloofarsani)
چقدر خوبه که شما که از اهالی و فعالین تئاتر هستید، همراه همیشگی و مداوم تیوالید و مطالب رو می خونید.
از اهمیت شما به مخاطب و آشنایی با روحیه و نگاه آنها به تئاتر، حکایت می کنه.
خواستم ازتون تشکر کنم.
سپاس
۱۶ فروردین ۱۴۰۱
خریدار
جعفر میراحمدی (jafarmirahmadi)
نیلوفر ثانی
چقدر خوبه که شما که از اهالی و فعالین تئاتر هستید، همراه همیشگی و مداوم تیوالید و مطالب رو می خونید. از اهمیت شما به مخاطب و آشنایی با روحیه و نگاه آنها به تئاتر، حکایت می کنه. خواستم ازتون ...
خانم ثانی سپاس از مهرتان

بهترینها سهم روزگارتان
۱۶ فروردین ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
روایتگر داستانِ رنج، خشم، انتقام، امید و عشق؛ آنچه که در زندگی روزمره مان با آن مواجه هستیم...
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فالش‌خوانی در چهارراه فخرآباد روایتی ساده و بسیار روان از داستانی با محور انتقام‌جویی...

نمایشی سرشار از خلاقیت که با ترکیب نور، ویدئو وال، ... دیدن ادامه ›› موسیقی و بازی‌های روان بازیگران، ذهنِ منِ مخاطب رو متمرکز نگه میداره و با پایانی تاثیرگذار و درست، لذتِ دیدنش دو چندان می‌شود.

برای تک تک عوامل آرزوی توفیق روزافزون دارم ...
جعفر میراحمدی (jafarmirahmadi)
درباره نمایش آشغال مرد i
به گزارش تابناک تهران؛ نمایش آشغالمرد که در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه رفته است، فرصتی را فراهم آورد تا با سیامک سلطانی تهیه کننده و بازیگر این اثر به گفتگو بنشینیم؛ در ادامه متن کامل این گفتگو از نظرتان می‌گذرد:

۱_اقای سلطانی از نمایش آشغالمرد برامون بگید؟

نمایشنامه آشغالمرد نمایشنامه ای سورئال بود که فکر میکنم یک یا دوبار روی صحنه رفته است و هر کدام از آنها شکلی متفاوت نسبت به دیگری داشته است؛ موضوع نمایشنامه در مورد روزمرگی و تنهایی و انزوای آدمای امروز ماست.

۲_ درمورد تهیه کنندگی کار برامون توضیح بدید و بگید چطور شد که تصمیم گرفتید این نمایش رو روی صحنه ببرید؟

آقای رمضانی کارگردان کار از ... دیدن ادامه ›› دوستان من بودند که قصد ساختن یک کار خاص داشتند، وقتی نمایشنامه انتخابیشان (آشغالمرد) را برای بازی به من معرفی کردند، بعد از خواندن نمایشنامه و تقریبا میشه گفت همزاد پنداری با متن، تصمیم گرفتم این کار را خودم تولید کنم و در کنار دوستان علاوه بر بازیگری تهیه کننده کارهم باشم.

۳_سبک نمایش آشغالمرد سورئال است و این نوع سبک مخاطبان خاص خودش را دارد، از اینکه تماشاگر نمایش را پس بزند و از آن استقبال نشود ترسی نداشتید؟

روزی که تصمیم گرفتم در این کار بازی کنم یا حتی تولید کار را انجام بدهم، برایم مهم این بود که یک کار خاص را تجربه کنم. کاری که امروز ما روی صحنه میبریم کاری است متفاوت، به نوعی که میتوان گفت حالت کنسرت تئاتر که امروز در تئاتر این کشور جایش به شدت خالی است. و من خوشبختانه و یا متاسفانه از اینکه کاری را که در سلیقه‌ ام باشد را انجام دهم ترسی ندارم.

۴_ شما علاوه براینکه تهیه کننده نمایش آشغالمرد هستید، به عنوان بازیگر هم ایفای نقش میکنید، از نقشتان برایمان بگویید؟

همانطور که توضیح دادم حرفه اصلی من بازیگری است؛ و این کار را استثنائا و تنها به دلیل خاص بودن و همزاد پنداری و تجربه تولید کردم.

۵_ چطور شد که با این تیم جوون کار کردید؟

این تیم جوون از هم دوره‌ای های بنده در سالهایی که آموزش اینکارا میدیدیم تشکیل شده است؛ بسیار بسیار مستعد می‌باشند و با بازیهای درخشان خود توانستند به بهترین شکل ممکن از پس اینکار بر بیایند.

۶_ چه مقدار فکر میکنید تماشاگر بعد از دیدن نمایش آشغالمرد به فکر فرو میرود و تاثیر می‌پذیرد؟

قطعا اینکه چه مقدار یا چند درصد باشند را دقیقا نمیتوان گفت اما حتی یک نفر از چند صد نفر این کار را پس از دیدن درک کند و درباره آن فکر کند و آن را متوجه شده باشد؛ بدون شک لذت برده است.

۸_حالا و هوای این روزهای تئاتر چطور است؟

حال هوای امروز تئاتر ما زیاد جالب نیست چرا که واقعا تئاتر امروز ما نیاز به حمایت دارد اما متاسفانه مظلوم واقع شده است. امیدوارم که وضعیت به زودی زود خوب شود.

۹_ استقبال از کار چگونه بود؟

خداراشکر نسبت به وضعیتی که در حال حاضر در تئاتر حکم فرماست می‌توان گفت استقبال خوب بوده است

۱۲_ و حرف آخر...

و در آخر ممنون از این مصاحبه و عواملی که این موقعیت را فراهم کردند و اینکه تئاتر خوب را حتما حتما ببینیم
دور زمین این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
جعفر میراحمدی (jafarmirahmadi)
درباره نمایش آشغال مرد i
تکه‌هایی از انزوای انسان‌ها با فرمی مدرن / روایت امیر رمضانی از نمایش “آشغال‌مرد”

سایت تحلیلی خبری فیلمروز:
نمایش “آشغال‌مرد” اثر ماتئی ویسنی‌یک با ترجمه احسانه نوع‌پرست و کارگردانی امیر رمضانی از ۶ مردادماه ساعت ۲۰:۳۰ در سالن صنوبر پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه است و مهدی رادین‌خواه، سیامک سلطانی، نیکتا سادات شیرنگی، فریبا صارمی، سیما نجفی‌زاده و دریا وهاب در این نمایش ایفای نقش می‌کنند.

امیر رمضانی درباره روند شکل‌گیری نمایش “آشغال‌مرد” گفت: در این نمایش همچون دیگر آثارم با گروه جوان، بااستعداد و با انرژی کار می‌کنم. حدود ۲۰ نمایشنامه را خواندم تا به “آشغال‌مرد” رسیدم و به نظرم اثر بسیاری جذابی است و طی این سال‌ها تنها یک یا دو بار اجرا شده است.

او ضمن اشاره به اینکه این نمایش، اثری تجزیه شده و مقداری به فضای ذهنی‌اش نزدیک است و تلاش‌ کرده که این نمایش را به بهترین شکل ممکن به ... دیدن ادامه ›› اجرا بگذارد، درباره میزان وفاداری‌اش به متن اصلی خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوب در این نمایشنامه این است که ماتئی ویسنی‌یک دست کارگردان را از بابت ایده، طرح اجرایی و انتخاب پرسوناژها به شدت باز گذاشته است. این نمایشنامه قابلیت این را دارد که با هر تعداد پرسوناژ روی صحنه رود و این اتفاق برای من بسیار خوب بود. تمام تلاش خود را انجام دادم که به متن وفادار باشم. هر اپیزود این اثر تکه‌هایی از یک آینه است و این امکان وجود دارد با جابجایی هر اپیزود و حتی انتخاب یک اپیزود، مفهوم به مخاطب انتقال داده شود. با توجه به ذهنیت‌هایی که داشتم، سعی‌ام بر این بود تا آینه‌های شکسته را به گونه‌ای کنار یکدیگر قرار دهم که ضمن اینکه به متن وفادار هستم، ذهنیت خود را نیز اجرا کنم.

این کارگردان درباره فرم و فضای اجرایی این نمایش عنوان کرد: با توجه به علاقه شخصی‌ام به حرکت‌های مدرن، تلاش‌ام بر این بود تا مفهوم را با حرکت که توسط بهاره رادمرد، طراحی شده است به تماشاگر منتقل کنم. از آنجا که این نمایش مفهومی است یک مقدار فضای آن سنگین است. برایم این نکته حائز اهمیت بود که اگر این مفهوم برای حتی یک نفر از تماشاگران سخت باشد، این مفهوم او را کنجکاو کند تا بتواند این حرکات مفهومی در ذهنش بماند و در جایی تصویری ببیند و این اتفاقات را به یادش بیاندازد.

او درباره طراحی نور این نمایش یادآور شد: از آنجا که تم کلی این نمایش درباره تنهایی و انزوا است، نور برایم لایه‌هایی از تنهایی و انزوا داشت و در نظر داشتم حرکت، نور، لباس، گریم و … در راستای اثر باشد و امیدوارم توانسته باشیم ذهنیت‌مان را به تصویر بکشیم.

رمضانی با بیان اینکه تمرینات این نمایش حدود ۷ ماه به صورت سخت و فشرده به طول انجامید، درباره انتخاب بازیگران این نمایش گفت: بازیگران این نمایش گروهی جوان و بااستعداد هستند و من افتخار می‌کنم که با اینکه بازیگران این نمایش کار اول‌شان است به خوبی در این نمایش درخشیدند و آنچه را که در نظر داشتم به بهترین شکل به مرحله اجرا درآوردند.

او ضمن اشاره به اینکه تئاتر علاوه بر جنبه سرگرمی که برای تماشاگر دارد، باید بتواند اطلاعات تازه‎ای را به مخاطب انتقال دهد، بیان کرد: یکی از اهدافم و خط فکری‌ام در آثار نمایشی که به صحنه می‌آورم این است که ضمن اینکه به همه تماشاگران احترام می‌گذارم، مقداری تلاش کرده و تماشاگر را از صندلی جدا کنم و به سمت نمایش هدایت کنم و مخاطب را پس از خروج از سالن به فکر وادارم. از اینکه بخواهم خیلی راحت و با روال عادی همه چیز را را به تماشاگر نشان دهم، از ذهنیت من دور است.

امیر رمضانی در پایان اظهار کرد: تئاتر بسیار مظلوم است و از مردم می‌خواهم از این هنر حمایت کنند و سالن‌های تئاتر را پر کنند تا چرخه این هنر ادامه‌دار باشد و هنرمندان تئاتر در این حرفه بی‌دغدغه فعالیت کنند.
رضا بهکام و دور زمین این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
جعفر میراحمدی (jafarmirahmadi)
درباره نمایش آشغال مرد i
جناب آقای "داریوش بابائیان" از تهیه‌کنندگان محترم سینما، مهمان نمایش "آشغال‌ مرد" در روز دوشنبه (14 مرداد) می‌باشند.

نمایش "آشغال مرد" هر روز ساعت 20:30 تا پایان مرداد ماه در پردیس تئاتر شهرزاد میزبان مخاطبان عزیز خواهد بود.
نیلوفر ثانی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
گفتم: نوآوری؟

گفت: نه

گفتم: پست مدرنیزم؟

گفت: نه.

گفتم: پس چی؟

گفت: چیزی شبیه زندگی

گفتم: ولی زندگی دیگه جا افتاده. !!!
سپهر و پارسا یزدی این را خواندند
امیر مسعود و حمیدرضا مرادی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کانون فیلم مردمک تقدیم می‌کند:

نشست نمایش و نقد و بررسی فیلم سینمایی جامه‌دران با حضور کارگردان و منتقد عصر روز یکشنبه 9 اسفند ساعت 16:30 در فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌شود.

مکان: پیروزی، خیابان شکوفه، خیابان شهید کاظمی، فرهنگسرای اخلاق

* ورود برای عموم آزاد و رایگان می‌باشد*

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کانون مردمک (www.mardomakfilm.com) مراجعه فرمایید.
جعفر میراحمدی (jafarmirahmadi)
درباره فیلم ناهید i
"نشست نمایش و نقد و بررسی فیلم سینمایی ناهید"



کانون فیلم مردمک با همکاری فرهنگسرای اخلاق برگزار می‌کند. نشست نمایش و نقد و بررسی فیلم ناهید با حضور کارگردان و سایر عوامل فیلم، روز چهارشنبه 94/10/2 ساعت 16:30 الی 19:30 در پردیس سینمایی شکوفه واقع در میدان شهدا برگزار ... دیدن ادامه ›› می‌شود.


توضیحات مربوط به این برنامه:

۱. اولویت با دوستانی است که زودتر ثبت‌نام نمایند.

۲. تعداد همراهان خود را برای ما ارسال نمایید.

۳. به احترام حضور کارگردان، عوامل فیلم و تعداد محدود ثبت‌نام، لطفا تا پایان جلسه نقد و بررسی حضور داشته باشید.

برای ثبت‌نام در این برنامه به @mardomakregister در تلگرام پیام ارسال نمایید.



با سپاس فراوان کانون فیلم مردمک

- تنها شباهت آدما توی منطق متفاوت اوناست...

- خیلی از آدما جنبه‌ی زندگی کردن رو ندارند...
سعید حشمتی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کانون فیلم مردمک از شمادعوت می‌کند به مناسبت سالروز تولد هنرمند جاودانه استاد حسین پناهی و پخش مستند روستازاده حیران (مروری بر زندگی حسین پناهی) و فیلم سایه خیال (با بازی حسین پناهی)، حضور بهم رسانید.

زمان: شنبه 94/6/7 ساعت 17
مکان: خیابان 17 شهریور، پایین‌تر از میدان شهدا، خیابان کاظمی، فرهنگسرای اخلاق

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33353600 تماس بگیرید و یا به صفحه کانون فیلم مردمک در اینستاگرام (instagram.com/mardomakfilm) مراجعه فرمایید.

در ضمن حضور برای عموم آزاد و رایگان می‌باشد.

با تشکر فراوان
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
"عاشقانه‌ای معطر به بوی پوستِ پرتقالِ سوخته‌یِ رویِ بخاری"

در فیلم، زمان مفهوم ندارد... اصلا زمان خاصی وجود ندارد... ترکیبی از خیال ... دیدن ادامه ›› و واقعیت است...

قصه‌یِ عشقِ مردی که تمام تلاش خود را می‌کند تا از غریبه‌یِ حال برای عشقش همان آشنایِ قدیمی شود... با اینکه نمی‌داند موفق می‌شود یا نه ولی تمام تلاش خود را می‌کند... چون می‌داند برای تلاش کسی را مجازات نمی‌کنند... ولی عشقش او را به خاطر نمی‌آورد و او همچنان مصمم ادامه می‌دهد...

در نهایت عاشق با دیوونه خواندن او از طرف معشوق مى‌خندد و مى‌گوید: مى‌ارزید ...
آنچه که تمام این مدت، منتظر شنیدنش از طرف معشوق بود... چون او را در کودکی به همین نام صدا میزد... ما نیز با او موافقیم... به راستی مى‌ارزید...

پ.ن: این روزها حال فرهاد را دارم... فرهادی که عشق ورزیدن به گلی‌اش برایش ارزش داست تا رسیدن به او... فرهادی که علی جانِ مصفا، به زیبایی او را به تصویر کشید...

یادِ فرهادِ شیدا (فیلم شیدا؛ کارگردان: کمال تبریزی) افتادم:

فرهاد: خیلی بی انصافیه...
شیدا: چی شده؟
فرهاد: اصلا چرا باید انقدر چشمای من بسته باشه؟
شیدا: چشمات وقتی خوب می شن که بسته باشن... مطمئن باش بهار نارنج همین جا میمونه تا چشمای شما رو باز کنن...
فرهاد: قول میده؟
صدای فرهاد: آن هنگام که عطر بهار نارنج در آن کلام مقدس پیچید، من تو را از پشتِ چشمانِ بسته‌ام دیدم ... خوبی‌های تو را و لطفِ تو را ... بهار نارنج را به نسیم بسپار و اگر خواسته‌ام را خواستی، کتاب را به نشانِ عهدی میان ما با خود ببر... وگرنه بماند...

مرا بخوان
ساده و آهسته
که دردهایم همه عمر
نه ساده آمده اند
و نه آهسته ...

"پیام دهکردی"
فیلم را بسیار دوست داشتم . . .
فیلمی که ماهیتی تلخ دارد ولی از طرفی هم کمدی مفرح، خوش ساخت و کاملا سالمی از کار در آمده است . . .

فیلمبرداری، صدابرداری، تدوین و به خصوص کارگردانی قابل تقدیر است و موسیقی فیلم که بسیار دلنشین می باشد . . .

آقای افخمی از معدود کارگردان هایی است در انتخاب نما، فوق العاده است. نماهای بسیار زیبایی را شاهد هستیم به عنوان مثال ریختن شل زرد، نماهای کوهستان و حتی جا انداختن پای ... دیدن ادامه ›› پرویز . . .

از طرفی هم کلوزآپ های زیادی در فیلم استفاده شده است مخصوصا در دعوای پرویز و شهدخت یا حتی گفت و گوهای چند نفره که کمی آزاردهنده بود. هر چند نمای لانگ شاتی در فیلم دیده می شود که پرویز و آذر (تا قبل از سر خوردن پرویز) آرام آرام حرکت می کنند و فقط صدای دیالوگ گفتنشان را می شنویم ولی هیچ بازی ای نمی بینیم!!!

ولی باز نمی توان نادیده گرفت که جناب افخمی در فیلم عروس و کلوزآپ هایی که از آقای پورعرب و خصوصا نیکی کریمی (فکر میکنم تا قبل از فیلم عروس، کلوزآپی از بازیگر زن ندیده بودیم) گرفتند، موفق عمل کردند که نه تنها باعث شد که بازی زیبای آقای پورعرب و خانم کریمی بیشتر و بهتر دیده شود بلکه مفهوم کلوزآپ را در سینمای ایران جا انداختند . . .

آقای فخیم زاده فوق العاده بودند، فکر کنم اولین باری بود که نقشی درونگرا را بازی می کرد ولی در کنار بازی جناب فخیم زاده نمی توان از بازی بازیگرانی مانند شهین تسلیمی(خواهر شهدخت) که غافلگیر کننده بود، رامبد جوان(بهرام کیانی)، وحید نفر(داماد پرویز و شهدخت)، صدف نورمحمد(عروس پرویز و شهدخت) و حتی یدالله شادمانی (سرایدار باغ) را که بسیار دوست داشتم، صرف نظر کرد . . .

بازی امیرعلی دانایی شاید به این دلیل به چشم نمی آید که شوخی های نچسبی دارد و از فیلم بیرون می زند . . .
 

زمینه‌های فعالیت

سینما
تئاتر