در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش دراماتورژ
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 14:43:13
امکان خرید پایان یافته
۱۷ مهر تا ۱۳ آبان ۱۳۹۸
۱۹:۳۰  |  ۱ ساعت
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان
مردی برای تست بازیگری به یک پلاتو سر می زند.
سبک
کمدی

گزارش تصویری تیوال از نمایش دراماتورژ / عکاس: پریچهر ژیان

... دیدن همه عکس‌ها ››

ویدیوها

آواها

مکان

خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، نبش تقاطع رازی، پلاک ۱۸، عمارت نوفل‌لوشاتو
تلفن:  ۶۶۴۸۳۷۴۲

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
دراماتورژ رو ببینید حتما.به چند دلیل
اول اینکه اندازه خودش حرف میزنه،و بلدِ این حرف رو چجوری بزنه
دوم اینکه کارگردانی در راستای متن انجام شده،یعنی هدفش به رخ کشیدن خودش نیست،بلکه رسوندن حرف نمایشنامه است،همین کاری نکردن شاید سخت ترین کار باشه،همین ساده دیدن سخت تر از پیچیده نماییه و ادا در آوردنه،کارگردانی کار حساب شده و کافی.
سوم اینکه دو تا بازی خوب میبینید،بازی دختر نمایش به اندازه ست،یه بازی بین سینما و تئاتر،بازی باور پذیر که ساختمانش همزمان درست مهندسی شده،خام نیست به بهانه رئال بودن،و درشت نیست به بهانه تعریف کلیشه ای از بازی تئاتر،باور پذیره و خوش انرژی که لازمه بازیگری روز همینه،آغاز و میانه پایان و روند اضمحلال شخصیت هم دراومده،و بعد پسر نیز همین طور،تا پایان نمایش کاری میکنه که بببنیدش،میخندیم بهش،فقط یه جاهایی زور زدن برای خنده گرفتن حس میشه،که این نباشه بهتره،و تصنعی میکنه بازیش رو،و با اینکه انرژی خوبی در بازیش هست چند قدمی عقب تر میمونه،وکمی هم روند تاثیر اتفاقات در بازیش و تغییر شخصیتش کمه و کمی ابعاد بیشتری از نقش رو میتونست دربیاره،البته که شاید سختی بازیگری و کارگردانی همزمان هم دلیل بر این باشه،که کاش نبود.
چهارم اینکه نمایشنامه خوب و دقیقی داره،همه چیز سرجاشه،به جز تقسیم بندی زمانی که ده دقیقه پایان کار ناگهانیه و تقریبا از دیالوگ به منولوگ میرسه که شخصیتها با تعریف ماجرا قصه رو تموم کنن،واین شیوه گزارش اتفاق از زبان کاراکتر کمی کم ارزشتر از شیوه به کنش رسیدن قصه در نقطه اوج برای انتقال مفهوم ... دیدن ادامه ›› متنه،که دومی‌راه درست تری میتونه باشه تا اولی که به تعریف کردن اتفاق برسیم که شیوه سهل تر اما کلیشه ای تره،متن شروع و روند به شدت خوب و تاثیر گذاری داره،شخصیت پردازی ها بجاست،فقط جز لحظاتی که پسر ادای کاراکتر روبروش رو درمیاره و لحنشو مسخره میکنه،که این باعث میشه کاراکتر روبه رو کشته بشه در ذهن تماشاگر،مخصوصا وقتی به ۴ یا ۵ بار میرسه،کمی شوخی دمده و قدیمیه این تمسخر لحن،البته نمیدونم مال متنه یا بازیگر،اما شاید دوره این مدل شوخی گذشته باشه
در نهایت با تمام نکات مثبت و منفی دراماتورژ رو حتما ببینید،چون میارزید که دربارش این همه حرف زد،پس ببینیدش و لذت ببرید

من دیشب این نمایش رو دیدم و طبق انتظاری که از هامون سیدی داشتم دقیقا همون اتفاق افتاد.هامون سیدی هنوز درک درستی از اجرای نمایش نداره و مرتب بازی خوری میکنه و بازی های اضافی میکنه و میخواد بازی پارتنر رو بخوره.ولی بازیگر دختر بازیش کاملا به اندازه درست حرفه ای بود .و کاملا باهاش همزاد پنداری کردم.هامون سیدی کاش ذره ای استعداد و توانایی اش رو خرج این میکرد که تیاتر یه کار تیمیه و باید به اندازه باشه.مدام میخواد بازیگر روبروش رو بکشه پایین .این سومین تیاتری بود که ازش دیدم و این رفتارش توی هرکارش داره بیشتر میشه.تنها وجه مثبت کار بازی به اندازه و درست بازیگر دختر بود.و میزانسن های جذاب
و جالبه که دائم هم روی صحنه س. اینهمه دانشجوی تئاتر پشت درهای بسته هستند آنوقت. ...
۲۸ مهر ۱۳۹۸
یه جاهایی موافقم با شما
۰۳ آبان ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دراماتورژ کسى هست که نمایشنامه رو دراماتورژى مى کنه!
همیشه این مسئله عنوان می شود که هدف از فراگیری دانش چیست؟
امروزه با پیشرفت علوم و البته به لطف دسترسی به اطلاعات نامحدود، ابراز آگاهی بیش از پیش وجه ی علمی پیدا کرده، و گاهی ابراز آگاهی از این دانش مخاطب را در برزخی میان شک و یقین می گمارد. تا جایی که بزرگترین دانسته های فردی را به چالش می کشد و ضمیر درون را روبروی خودِ آگاه قرار مى دهد. در این بین اطلاعاتى واقعى -نه حقیقى- که خود ساخته ى نیازهاى بدوى انسانى است حقیقتى پیچیده و جدید را به ضمیر ناخودآگاه فردى واریز مى کند و برزخ از اینجا شکل مى گیرد.
نمایش دراماتورژ وام دار ملغمه اى از علوم و دانش هاست که عدم تطابق حقیقت و واقعیت را به خوبى به تصویر مى کشد. این تنافر در چند لایه بین ظاهر و باطن پرسوناژهاى داستان، کشمکشى پویا و تامل برانگیز خلق مى کند که ماحصل آن ایجاد یک سوال کلیدى ست که در ابتداى نمایش عنوان میشود، دراماتورژ یعنى چه؟ پاسخ به این سوال مى تواند همانقدر کوتاه باشد که گندم با لبخند آن را ادا مى کند و همانقدر پیچیده که سیامک با رویکرد شخصى خود به آن پر و بال میدهد.
در موازات داستان دراماتورژ مخاطب با سیر هنرمند -آرتیست- شدن مواجه مى شود. در مکتب نوین کنونى و خصوصا در جامعه و برهه ى زمانى حال، داشتن عکس سلفى با مشاهیر و مصاحبه با فلان و درج نام در بهمان جا همانقدر موثر و پیشبرنده است که دانستن و لقلقه ى زبان کردنِ طومارى از ایسم ها ... دیدن ادامه ›› و اسم ها!
اگزیستانسیالیسم پیش از ژان پل سارتر و سیمون دوبوار چه نامى داشت؟
شاید شناخت هیچ یک از کلمات سطر فوق در روند زندگى شما موثر نباشد اما بى شک این کلمات صبحانه ى قشر روشن فکر و متفاوت نماى این روزهاى هنر است.
این کلمات بزرگترین سنگر جاهلانیست که نمیدانند اگزیستانسیالیسم پیش از سارتر چگونه معرفى مى شد و یا تیتوس آندرونیکوس اصالتاً از چه کسى است؟
این روزها متن زیباى سهند خیرآبادى عزیز که چالشى بزرگ در خود هنرمند پندارها به ارمغان آورده با جان بخشى توسط هامون سیدى و صحرا اسدالهى، با انرژى بى نظیر و قرائتى شیوا و وروان در عمارت نوفل لوشاتو به عرصه تماشا رسیده، بدون اغراق مى توان خط به خط این خطبه را تلنگرى بر خود دانست و عمیقا به آن فکر کرد، براى رجوع به خود واقعیتان این نمایش را از دست ندهید!

هنرمند بودن است، نه شدن!
على روان بُد