در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | عمارت نوفل لوشاتو
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:56:07
 

مرکز اجرا و نمایش

برگه‌های گذشته
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خبر
درباره نمایش رفتن i
نمایش «رفتن»  به زودی در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه می‌رود. | عکس نمایش «رفتن» به نوفل لوشاتو رسیدنمایش «رفتن» به زودی در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه می‌رود.
به گزارش مشاور رسانه نمایش «رفتن» به نویسندگی،  طراحی و کارگردانی عرفان خالقی به زودی در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه می‌رود. نمایش «رفتن» اجرایی مینیمال و اپیزودیک است، که به مسئله مهاجرت و پناهندگی از نگاهی متفاوت می‌پردازد، نمایش در غالب موقعیت های درام و طنز و اجتماعی سیاسی است و میتواند طیف وسیعی از سلیقه ها را در بر گیرد. اجرای نمایش «رفتن» به واسطه ی ساخت مینیمال و استفاده حداقلی از دکور و اکسسوری، تمرکز خود را برروی ساخت روابط و بازی اجراگران گذاشته و به نوعی موفق به ساخت یک دست شده است. در خلاصه نمایش اینطور آمده است: امیدوارم ...
دیدن ادامه ››

به گزارش مشاور رسانه نمایش «رفتن» به نویسندگی،  طراحی و کارگردانی عرفان خالقی به زودی در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه می‌رود.

نمایش «رفتن» اجرایی مینیمال و اپیزودیک است، که به مسئله مهاجرت و پناهندگی از نگاهی متفاوت می‌پردازد، نمایش در غالب موقعیت های درام و طنز و اجتماعی سیاسی است و میتواند طیف وسیعی از سلیقه ها را در بر گیرد.

اجرای نمایش «رفتن» به واسطه ی ساخت مینیمال و استفاده حداقلی از دکور و اکسسوری، تمرکز خود را برروی ساخت روابط و بازی اجراگران گذاشته و به نوعی موفق به ساخت یک دست شده است.

در خلاصه نمایش اینطور آمده است:

امیدوارم سالم برسید رفقا، ولی بدونین اگه رفتین دلمون براتون تنگ میشه و اینکه فکرکنم حالا تموم...

عرفان خالقی پیش از این  نمایش «تنهایی» را در اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۲ به روی صحنه برده بود.

اخبار تکمیلی به زودی اطلاع رسانی می‌شود.

امیرمسعود فدائی، امیر مسعود، محمد فروزنده، حسین بهمنش و مهدی ستارزاده این را خواندند
✅ ساخت مینیمال و استفاده حداقلی از دکور و اکسسوری
❎ تخصص و حوصله نداشتن برای طراحی دکور و صحنه و عدم تقبل هزینه برای ایجاد اون
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
مدیریت محترم عمارت نوفل لوشاتو
با درود
متاسفانه پنل اسیپلت که کنار ردیفهای اول هست صدا میدهد و نیاز به سرویس دارد
و باتوجه به صدایی که ایجاد میکند باعث عدم تمرکز تماشاگر در زمان دیدن اجرا میشود
لطفا مشکل را بررسی نماید
با تشکر
امیدوارم این پیام رو آقای نامور ببینن 🕊️
۲۵ اردیبهشت
بیشتر از ده بار اعتراض کردیم به این موضوع اهمیتی نداره گویا هزینش زیاده باید یکی از تماشگرها گردن بگیره بیاد درست کنه یکی
۲۸ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
فاقد حداقل‌های یک سالن نمایش
طراحی سالن از پایه اشتباه هست و زاویه شیب کلا اشتباه در نظر گرفته شده
مسیرها پر از عناصر اضافه هست که در رسیدن تماشاچیان به صندلی تولید مشکل میکند
فاصله بین صندلی‌ها بیست سانت کمتر از حداقل استاندارد هست و خود صندلی‌ها اصلا ارگونومیک نیستن.
دیوارها آکوستیک نشدن و نویز در سالن زیاد هست که با صدای بلند سیستم صوتی جبران میشه.
تهویه طراحی نشده هست و مشکل دارد مه مناسب این جمعیت نیست.
ی زمانی یک ردیف صندلی ب اتوبوس های بین شهری اضاف میکردن. برای فروشِ بلیطِ بیشتر ، حتی ب قیمتِ نابودیِ رفاهِ مسافر
نوفل هم همون سیاست رو داره ، جمع و جور ترین صندلی ، فشرده ترین حالتِ چینش
۰۸ اردیبهشت
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
لطفاً لطفاً لطفاً تهویه سالن نمایش رو درست کنید، ما که نشسته بودیم هلاک شدیم،بازیگرا با اون همه اکت که جای خود دارد.
سلام
نمایش دلاور سرزمین غرب رو دیدم اینجا. خیلی ممنونم که این فضای زیبا رو برای دیدن نمایش ایجاد کردید. خیلی قدردانم. لطفا ادامه متن من رو با لحن مهربانانه بخونید.

عمارت در شب تابلو شفافی نداشت. آدرسی که روی تیوال درج شده "نبش تقاطع رازی" ولی اونجا هیچ دری باز نیست و داخل رازی باید بشیم. این کمی غیر شفاف بود. یا حداقل روی در یک فلش زده بشه یا سر خیابون تابلویی باشه که بدونیم کدوم سمت باید رفت.

جالب تر اینکه به اشتباه به گیشه بلیط تاتر شهرزاد رفتیم خانم متصدی اسم عمارت رو نشنیده بود و اطلاع نداشت. یعنی یشاون هم متوجه اینجا نشده بود با اینکه در چند متری داره ... دیدن ادامه ›› کار میکنه!!!

صندلی های سالن خیلی مناسب دیدن یک نمایش طولانی نیستند. شاید حتی روی سکوها می نشستم راحت تر بود.

با اینکه نمایش یک ربع تاخیر داشت فضای پشت حیاط رو میشد اجازه داد مردم استفاده کنند تا یک مقدار ازدحام و دود سیگار کمتر بشه.
سالن هم هیچ تهویه ای نداشت و آخرای نمایش گرم شده بود تا حدی.
متشکر
خبر
درباره نمایش آنتیگونه i
«آنتیگونه» دوباره به صحنه می‌آید. | عکس بازگشت محمدرضا آگاه کارگردان جوان تئاتر«آنتیگونه» دوباره به صحنه می‌آید.
نمایش «آنتیگونه» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا آگاه و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان برای مدت محدودی به صحنه عمارت‌ نوفل‌لوشاتو بازمی‌گردد.نمایش «آنتیگونه» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا آگاه و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان که مهرماه ۱۴۰۲ روی صحنه رفته بود، به درخواست مخاطبان و علاقه‌مندان برای مدت محدودی به صحنه عمارت‌ نوفل‌لوشاتو بازمی‌گردد.در دور اول اجرای نمایش «آنتیگونه» بیش‌از ۵ هزار مخاطب در ۴۰ شب اجرا به تماشای این اثر نشستند و طبق آمار منتشر شده از سایت تیوال از جمله آثار پر فروش تئاتر در سال ۱۴۰۲ ...
دیدن ادامه ››

نمایش «آنتیگونه» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا آگاه و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان برای مدت محدودی به صحنه عمارت‌ نوفل‌لوشاتو بازمی‌گردد.


نمایش «آنتیگونه» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا آگاه و تهیه‌کنندگی سجاد افشاریان که مهرماه ۱۴۰۲ روی صحنه رفته بود، به درخواست مخاطبان و علاقه‌مندان برای مدت محدودی به صحنه عمارت‌ نوفل‌لوشاتو بازمی‌گردد.

در دور اول اجرای نمایش «آنتیگونه» بیش‌از ۵ هزار مخاطب در ۴۰ شب اجرا به تماشای این اثر نشستند و طبق آمار منتشر شده از سایت تیوال از جمله آثار پر فروش تئاتر در سال ۱۴۰۲ بوده است.

این نمایش بعد از نمایش «وُیتسِک» دومین تجربه همکاری مشترک سجاد افشاریان و محمدرضا آگاه در عرصه تئاتر است.

گروهِ تئاترِ «امروز» در بخش‌های مختلفی از این نمایش همچون ایده‌پردازی در متن، گرافیک، تبلیغات، طراحی لباس و... از کمک هوش مصنوعی استفاده کرده است و به‌عنوان اولین نمایش با کمک هوش مصنوعی در ایران روی صحنه می‌رود.

زمان بلیت‌فروشی، اسامی بازیگران و عوامل «آنتیگونه» به‌زودی اعلام می‌شود.

روشن شدن چراغ تئاتر، از همان روزهای اول فروردین ماه ۱۴۰۲ | عکس روشن شدن چراغ تئاتر، از همان روزهای اول فروردین ماه ۱۴۰۲
از ابتدای فروردین ماه سال جاری عمارت نوفل شاتو در سالن اصلی با دو نمایش به نام های چند مرد و چند زن و حضور آدم ها ممنوع به کارگردانی حنیف مظفری و تهیه کنندگی مسعود والا میزبان شماست.به گزارش مشاور رسانه، برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ یک گروه با دو اجرا در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه می‌روند. نمایش "چند مرد، چند زن" که  دومین دوره نمایشی خود را به دلیل استقبال مخاطبین شروع میکند،  بار نخست بهمن و اسفند ۱۴۰۱ در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه رفته بود.از عوامل نمایش چند مرد چند زن می‌توان از: نویسنده: رسول بانگین، طراح و کارگردان: حنیف مظفری، تهیه کننده: مسعود والا، بازیگران: ...
دیدن ادامه ››

از ابتدای فروردین ماه سال جاری عمارت نوفل شاتو در سالن اصلی با دو نمایش به نام های چند مرد و چند زن و حضور آدم ها ممنوع به کارگردانی حنیف مظفری و تهیه کنندگی مسعود والا میزبان شماست.
به گزارش مشاور رسانه، برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ یک گروه با دو اجرا در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه می‌روند.

نمایش "چند مرد، چند زن" که  دومین دوره نمایشی خود را به دلیل استقبال مخاطبین شروع میکند،  بار نخست بهمن و اسفند ۱۴۰۱ در پردیس تئاتر شهرزاد به روی صحنه رفته بود.
از عوامل نمایش چند مرد چند زن می‌توان از:
نویسنده: رسول بانگین، طراح و کارگردان: حنیف مظفری، تهیه کننده: مسعود والا، بازیگران: حنیف مظفری، رضا آرامش، رسول احمدی، لاله ذوالفقاری، آرزومجیدی، فاطمه کرابی، موسیقی: علی حنیفی، دستیارکارگردان: احسان مقدم، منشی صحنه: نرگس محمدی یار، نورو صدا: سوفیا امانی، گریم و لباس: یاسمن کیوان مهر، دکور:حمید جهانگیری، روابط عمومی و مدیر اجرایی: آرزو مجیدی، دستیار روابط عمومی: مینا ترکمن، تبلیغات: مریم حاج بابایی.محدثه حریری، موشن گرافیست: شایان کیانی ،عکس: عسل زنجانی، مشاور رسانه: ناصر ارباب، پوستر و برشور:رامین رستمی و نعیمه نمکی، گروه تولید :آوای ترنم، دستیار تولید: ساجد فاضلی،ناظر تولید:ترنم والا نامبرد.

در خلاصه نمایش چند مرد وچند زن آمده است: چند مرد و چند زن روایت اعتراض و انتظار است از زبان جامعه کارگری و سرمایه داری‌ ! آدم هایی از طبقه پایین، متوسط و بالای جامعه که به حق و حقوق خود قانع نبوده و نداشته های خود را بی دلیل از دیگری طلب میکنند .

نمایش چند مرد چند زن از ۳ لغایت ۱۸ فروردین؛ ساعت۱۹:۳٠ در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه می‌رود.

همچنین مشاور رسانه ناصر ارباب اضافه کرد:  نمایش "حضور آدمها ممنوع" برای اولین بار به روی صحنه می‌رود و برداشت آزادی است از رمان قلعه حیوانات نوشته جرج اورول با نگاه کمدی فانتزی.
عوامل نمایش "حضور آدم‌ها ممنوع" عبارتند از:
نویسنده طراح و کارگردان: حنیف مظفری، تهیه کننده: مسعود والا، بازیگران: حنیف مظفری، توفیق حیدری، علی علیایی، علی کریمی، کیارش عسگری، مرتضی رضایی، علی کاظم پور، احسان مقدم، دستیار کارگردان: فاطمه کرابی، منشی صحنه:نرگس محمدی یار، نورو صدا: سوفیا امانی، گریم و لباس: یاسمن کیوان مهر، دکور: حمید جهانگیری ، روابط عمومی و مدیر اجرایی:آرزو مجیدی، دستیار روابط عمومی: مینا ترکمن، تبلیغات: مریم حاج بابایی.محدثه حریری، موشن گرافیست: شایان کیانی، عکس: عسل زنجانی، مشاور رسانه: ناصر ارباب، پوستر و برشور: رامین رستمی و نعیمه نمکی، گروه تولید: آوای ترنم، دستیار تولید: ساجد فاضلی، ناظر تولید: ترنم والا

در خلاصه داستان آمده: حیوانات مزرعه وقتی به دانش میرسند ، پی به حق و حقوق از دست رفته خود میبرند و همانجاست که اعتراض و اعتصاب و شورش بر علیه مزرعه دار شکل میگیرد.

نمایش حضور آدمها ممنوع از سوم فروردین لغایت سوم اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۲۱:۰۰ در عمارت نوفل لوشاتو به روی صحنه می‌روند. علاقمندان می‌توانند برای رزرو و تهیه بلیت و کسب اطلاعات بیشتر به سایت تیوال مراجعه نمایند.

سپهر، امیر مسعود، احسان مشعل چی و نیلوفر ثانی این را خواندند
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عمارت نوفل لوشاتو
امشب ساعت ۸:۳۰ برای نمایش حضور آدم ها ممنوع بلیت داشتیم،
اما متاسفانه برای اولین بار در بین تمام این تئاتر هایی که رفته بودم هیچ اجرایی رو حوصله سربر، بی معنی و ضعیف تر از این اجرا ندیده بودم.
به دلیل نداشتن دیالوگ درست و متن قوی،اجرای بازیگردان و معنی نمایش ارزش خودش رو از دست داده بود،پس در نتیجه اون چیزی که میخواستن تماشاچی رو متوجه خودشون بکنن رو نتوانستن انجام ... دیدن ادامه ›› بدهند.
من و دوستان به خاطر بازی عالی جناب آقای حنیف مظفری برای دیدن این نمایش آمده بودیم،اما صد حیف از این شخص با استعداد که با همچین نمایشنامه و نقش ضعیفی محدود شده بودن.
یکی از دوستان به اصرار بنده برای اولین بار به تئاتر آمد اما با نمایشی که دید دیگر تمایلی برای امتحان دوباره تئاتر را ندارد.
۱۳ فروردین ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خواستم از محبت عمارت نوفل لوشاتو در باز کردن نیمی از صندلی‌های ردیف یک به عنوان یکی از پیشنهاددهندگان تشکر کنم🙏🏻🙏🏻🌹🌹
آقا چرا ردیف یک کلاً بسته شده برای اجراهای جدید؟! پیش خودم گفتم یه سالن خوب پیدا کردم که ردیف یکش کامل بسته نیست... ردیف یک باکس بی رو بازکنید لطفاً!!
سلام وقت بخیر
ممنون از حسن نظر شما
این مورد حتما بررسی میشه و اقدامات لازم انجام میشه
ممنون از شما
۰۸ آذر ۱۴۰۰
گیشه عمارت نوفل لوشاتو
سلام وقت بخیر ممنون از حسن نظر شما این مورد حتما بررسی میشه و اقدامات لازم انجام میشه ممنون از شما
آقا ممنون بابت توجهتون
ایشالا خدمت می‌رسم برای دیدن تئاتر
۰۹ آذر ۱۴۰۰
گیشه عمارت نوفل لوشاتو
سلام وقت بخیر ممنون از حسن نظر شما این مورد حتما بررسی میشه و اقدامات لازم انجام میشه ممنون از شما
نوفل جان الآن پنج تا نمایش روی صحنه است فقط برای یکیش ردیف یک میشه بلیت خرید. اگه بشه باکس a ردیف یک و دو رو به مهمانان اختصاص بدید و باکس b ردیف یک رو باز کنید خیلی خوب میشه!
۱۶ آذر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
عمارت نوفل لوشاتو نو
بعد از تغییر محل عمارت، ۷-۶ باری به این سالن رفتم. اولش منو یاد مدرسه م میندازه که در تو خیابون رو میبستن و مجبور بودیم خیره به در بسته، از تو کوچه بریم تو اما در ورودی و نمای ورودی خوشگله. یه کافی شاپ رو پشتبومش هست که تازه فهمیدم و دفه ی بعد حتما میرم. ظاهرا فضای بازه و از دور کم از روف گاردن نداره. قهوه زیر ستاره ها وسط گل و گلدونا…
یه لابیِ مناسب برای منتظر موندن و یه حیاط واسه دود کردن داره. کنار حیاط یه راهرو و پیچ و سالن.
سالن جدید نوفل به نسبت سن بزرگی داره. احترامی که به اون درخت ته سالن گذاشتن و به نام فرهنگ و هنر قطعش نکردن، قابل ستایشه. اما مهمترین نکته ی شایان توجه ش صندلی هان. صندلی ها اندازه ی مناسبی دارن، هرچند کمی سفتن. بین هر صندلی یه دسته وجود داره و بهترین قسمتش اختلاف ارتفاع بین ردیف هاست. تقریبا غیر ممکنه نفر جلویی، مانع دید بشه. با یه حساب سر انگشتی، اگر نفر جلویی ۴۰ سانت از شما بلندتر باشه، می تونید یک متر جلوتر از پای نفر ردیف اول رو ببینید. طراحی و ساختش ارزشمند و قابل توجهه. امیدوارم مثل همیشه نمایش های درجه یکی رو روی صحنه ببرن تا از این سالن به حداکثر خودش بهره برده بشه. ... دیدن ادامه ›› دستمریزاد…

_______|
یه پیشنهاد هم دارم. با این اوضاع کرونا و یکی در میون بودن صندلی ها، هر از چندگاهی صندلی های خالی و قابل انتخاب رو جا به جا کنید تا یکدست باشن. الان به نظر میاد یه تعداد صندلی نو و دست نخوردن و باقی در حال مستعمل شدن.
دوستان عزیز در عمارت نوفل شاتو

خواهش میکنم زدن ماسک رو برای حضور در عمارت اجباری کنین، واقعن تو این وضعیت کرونایی چرا باید بعضی از دوستان ماسک نداشته باشن!! که تعداشون هم کم نبود...
و فکر میکنم این دوستان از عوامل نمایش های در حال اجرا بودن :(
همیاری جان
قبلا هم در مورد نبود راهرو بین باکس A و B سالن نوفل لوشاتو نوشته بودم
مشکل جدید اینه که اگر صندلی ۱۱ از باکس B رو کسی بخره فقط صندلی کناری باکس B بسته می شه و صندلی ۱۰ باکس A که کنارش هست بسته نمی شه و بالعکس

ممنون می شم ابن مورد رو چک و اصلاح کنید
اگه باکس aرو هم بخری قطعاً موقع ورود یکبار یا دوبار زمین میخوری تاریک و پر پیچ
۲۶ تیر ۱۴۰۰
این کلمه ی " باکس " رو که هی بکار میبرید جیگرم خون میشه از دلتنگی ...
۲۶ تیر ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
چهارمین برنامه «دراماتیک» رادیو «نوفل» با موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰»  روی آنتن رفت. | عکس چهارمین برنامه «دراماتیک» رادیو «نوفل» با موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰» روی آنتن رفت.
در چهارمین برنامه دراماتیک «رادیو نوفل» مطرح شد:مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی: بودجه همچنان ابرچالش تئاتر در کشور ما است.یک متخصص بیماری‌های تنفسی: تعطیلی تئاتر تعطیلی جامعه است/ واکسیناسیون هنرمندان در اولویت قرار بگیرد. چهارمین برنامه «دراماتیک» رادیو «نوفل» با موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰»  روی آنتن رفت.در چهارمین برنامه «دراماتیک» رادیو «نوفل» که هر شنبه به شکل زنده از عمارت نوفل‌شاتو پخش می‌شود همانند برنامه قبلی این رادیو موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰»  به بحث و گفتگو گذاشته ...
دیدن ادامه ››

در چهارمین برنامه دراماتیک «رادیو نوفل» مطرح شد:
مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی: بودجه همچنان ابرچالش تئاتر در کشور ما است.
یک متخصص بیماری‌های تنفسی: تعطیلی تئاتر تعطیلی جامعه است/ واکسیناسیون هنرمندان در اولویت قرار بگیرد.

چهارمین برنامه «دراماتیک» رادیو «نوفل» با موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰»  روی آنتن رفت.
در چهارمین برنامه «دراماتیک» رادیو «نوفل» که هر شنبه به شکل زنده از عمارت نوفل‌شاتو پخش می‌شود همانند برنامه قبلی این رادیو موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰»  به بحث و گفتگو گذاشته شد.
در این برنامه که اجرای آن را میثم عبدی به عهده دارد، محسن حسن‌زاده مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی، امید طاهری و علی جعفری به عنوان نویسنده، منتقد و کارشناس تئاتر حضور داشتند.

ندا کاوندی در ابتدای این برنامه به برخی از نمایش‌های پر استقبال بر روی صحنه تماشاخانه‌های مختلف شهر تهران اشاره کرد. نمایش «هولودومور» به کاگردانی رها حاجی زینل که به دلیل استقبال تماشاگران در عمارت نوفل‌شاتو تمدید شده بود تا ۲۴ اسفند بر روی صحنه خواهد رفت.
کاوندی با اشاره به این که در هفته آخر اسفندماه اجراهای محدودی بر روی صحنه وجود دارد گفت: از آنجایی که قبل از عید تماشای نمایش قبل از عید لطف ویژه خود را دارد اما قبل از معرفی نمایش های روی صحنه به نمایش «شب بیست و یکم» نوشته محمود استاد محمد اشاره‌ای خواهم داشت که از هشتم فروردین در عمارت نوفل‌شاتو به کارگردانی مهدی رضایی روی صحنه خواهد رفت.
او ادامه داد: در پردیس تئاتر شهرزاد «همه چیز می گذرد تو نمی‌گذری» کار محمدرضا حیدری تا ۲۷ اسفند، «برای لیلا» به نویسندگی و کارگردانی حامد شیخی تا ۲۸ اسفند و «زندگی دو گانه اندرو» کار سهیل حاتمی تا ۲۶ اسفند در تماشاخانه شانو روی صحنه می‌رود. «قصاص هنگام جنایت» هم همچنان در تماشاخانه مهرگان روی صحنه می‌رود. کار خانم شادی اسد پور پور هم در تماشاخانه «دیوار چهارم»اجرا می‌شود.
 
هنرمندان در اولویت واکسیناسیون قرار بگیرند
مهدی رضایی هم در برنامه «ضد دراماتیک» رادیو نوفل به موضوع اولویت داشتن واکسیناسیون برای اهالی تئاتر پرداخت.
او در ابتدای مباحث خود گفت: موضوع‌گیری درباره واکسیناسیون هنرمندان دو سویه داشت. برخی با انجام این کار مخالف بودند و اعتقاد داشتند که ما خون رنگینی نداریم و بعضی معتقد بودند به دلیل تفاوت شکل کار به خصوص بازیگران که در معرض ابتلا هستند، واکسیناسیون هنرمندان باید در اولویت باشد.

سپس مصاحبه‌ای کوتاه با چند تن از عوامل گروه‌های تئاتری که درگیر تمرین و اجرای تئاتر هستند در برنامه پخش شد. یکی از اهالی تئاتر در این باره گفت: ما یکی از مشاغل پرخطر هستیم و تمرین بدون ماسک برای ما بسیار عملی ریسک پذیر است.

یکی دیگر از فعالان عرصه تئاتر هم گفت: من فکر می‌کنم خطر این بیماری برای به خصوص بازیگران در نسبت با دیگر عوامل اجرایی و یا حتی تماشاگران بیشتر است. بازیگر نمی‌ تواند با ماسک نمایش اجرا کند و این مسئله موجب می‌شود که در معرض خطر باشد.

یکی از بازیگران حاضر در گروه‌های جوان تئاتری هم گفت: نزدیک به یک سال است که ما داریم با مشقت کار می‌کنیم و همواره در معرض خطر بودیم. درخواست ما این است که بعد از کادر درمان و مشاغلی از این دست ما را در اولویت واکسیناسیون قرار دهند.
 
تئاتر قبل از کرونا هم پر از مشکل بود
در ادامه این برنامه کارگردان‌های دو نمایش «مُختَلفیم» و «هولودومور» در محل اجرای رادیو نوفل حضور پیدا کردند و مباحثی را پیرامون آثار خود مطرح کردند.  در این بخش از برنامه علی جعفری به عنوان کارشناس و منتقد در کنار میثم عبدی حضور پیدا کرد.

رها حاجی زینل کارگردان نمایش «هولودومور» در ابتدای صحبت‌های خود گفت: در این بیست شب ما هر شب نزدیک به ۵۰ تا ۶۰ مخاطب را برای اجرای خود پذیرا بودیم که این تعداد متناسب با شرایطی که در آن به سر می‌بریم اتفاق خوبی است.
او ادامه داد: «هولودومر» واژه‌ای است که به مرگ ناشی از گرسنگی اشاره دارد. بین سال ۱۹۳۰ تا ۱۹۳۲ استالین قحطی مصنوعی را در اوکراین و برای خانواده‌های دهقان به وجود می‌آورد که هدف اصلی آن یک نسل‌کشی بوده تا تنها موافقان او باقی بمانند. در این نمایش ما داخل ماجراهای خانواده‌ای هستیم که درگیر این اتفاق هستند.

حاجی زینل در پاسخ به این مسئله که کارکردن تئاتر در این شرایط کار بسیار پر ریسکی است، گفت: ما هر سال همین تلاش‌ها را انجام می‌دادیم حتی وقتی کرونا نبود. اگر مسئولین فکر بهتری می‌کردند شاید اتفاق بهتری می‌افتاد اما تئاتر قبل از کرونا هم با مشکلات بسیاری رو به رو بود که شاید بتوانیم بگوییم  در شرایط کنونی وضعیت بهتری هم پیدا کرده است. گروه‌های جوان‌تر در این شرایط موقعیت بیشتری برای اجرا در این شرایط پیدا کردند.

 آرمان شیرالی‌نژاد کارگردان نمایش «مختلفیم» هم گفت: در این مدت بی‌احترامی‌های زیادی به گروه‌های جوان و تماشاخانه‌های خصوصی شده است اما این مسئله برای من اهمیت دارد که بعد از دوران کرونا نمایش «مختلفیم» نزدیک به ۳ هزار بازدید کننده داشت که آماری متفاوت حتی در بعدی جهانی داشت و فقط مختص به ایران نبود و از سویی یکی از نمایش‌های پرفروش بود.
او ادامه داد: ما با وجود کرونا و با صرف هزینه‌های بسیار داریم اثر خلق می‌کنیم اما زیان آدم‌هایی مثل من را چه کسی می‌دهد؟ ما خطراتی را برای خودمان و خانواده خریده‌ایم اما چرا حمایتی از ما نمی‌شود. یکسری افرادی حمایت تبلیغاتی و مالی فراوانی دارند. اما ما مالیات چه چیزی را باید پرداخت کنیم وقتی هیچ اموال دولتی به من داده نمی‌شود. وقتی کار من را شغل حساب نمی‌کنند.
 
تعطیلی تئاتر تعطیلی جامعه است
دکتر رضا رضایی متخصص بیماری‌های تنفسی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌پزشکی در گفت‌وگویی تلفنی با این برنامه گفت: در همه دنیا مسئله تئاتر به معضل تبدیل شده است. تئاتر به عنوان یک جزء مهم زندگی دارد حذف می‌شود و این تبعات بسیاری برای جهان دارد.

او ادامه داد: در کشورهایی اروپایی مسئله اقتصادی و ورشکستگی برای سالن‌های تئاتر بیشتر مطرح است اما ما در این سوی دنیا به شکل دیگری با این قضیه مواجهیم، و باید بپذیریم که تاثیر کلام در تئاتر در پیشگیری می‌تواند موثر باشد و اجرای تئاتر و بازگشایی سالن‌ها خطر کمتری نسبت به حضور مردم در فضاهایی مثل مترو و خیابان دارد. ما باید بپذیریم تعطیلی تئاتر مانند تعطیلی جامعه است.

بودجه همچنان ابرچالش تئاتر در کشور ما است
محسن حسن‌زاده مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی، امید طاهری و علی جعفری در میزگرد این برنامه حضور پیدا کردند.

امید طاهری در ابتدای این برنامه گفت: تئاتر ۱۴۰۰ را باید از دو منظر تولید‌کننده و متولیان و مسئولان تئاتری بررسی کنیم. شاید نتوانیم درباره منظر اول با جزئیات صحبت کنیم اما از منظر دوم آن چه در ۱۴۰۰ قرار است اتفاق بیافتد نباید همانند سال ۹۹ و قبل از این باشد. تئاتر ما دارای محاسنی است اما همه می‌دانیم نواقصی وجود دارد که باید رفته رفته رفع بشود. ما باید بپرسیم نقاط بحرانی تئاتر ما چیست و چه موانعی برای رفع آن وجود دارد؟

حسن‌زاده در ادامه این برنامه و در پاسخ به موضوع مطرح شده در میزگرد برنامه گفت: تجربه ثابت کرده در طول سال‌هایی که ما به خاطر داریم یعنی سال‌های پس از انقلاب مسئله بودجه یکی از مسائل مهم بوده است. امروز که ما با هم صحبت می‌کنیم بودجه همچنان ابرچالش و مسئله مهم تئاتر ما است.

او ادامه داد: دستگاهی که به عنوان متولی تئاتر شناخته می‌شود و همه از آن توقع دارند اساساً در چه جایگاه و موقعیتی در دستگاه کلان اداری ایران قرار دارد؟ اداره کل هنرهای نمایشی زیر مجموعه معاونت هنری وزارت ارشاد است که خود معاونت شامل پنج مجموعه است که در ساختار اداری هر کدام از این ها تعریف دارند. اداره کل نمایشی به لحاظ بحث بودجه و تخصیص اعتبار یک ظرف و محدوده‌ای  برخوردار است اما با این حال اداره کل نمایشی یکی از متمول‌ترین مجموعه‌ها در ساحت اداری در کل نهاد‌های دولتی است. اما عملاً درگیر دخل و خرج امورات روزانه و توقع هنرمندان هستیم. توقعی که هیچ‌گاه برآورده نمی‌شود.

مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی گفت: تولید تئاتر در شرایط اقتصادی کنونی کاری بسیار هزینه‌بر است. این نسبت با بودجه‌ای که برای اداره کل تعیین می‌شود اساساً قابل مقایسه نیست و علیرغم این که این اداره جزء ادارات متمول است نسبت هزینه تولید با بودجه سازمانی شبیه به شوخی است.

حسن‌زاده گفت: ۸۰ میلیارد بودجه کل هنرهای نمایشی رقمی است که اداره کل برای مدیریت مجموعه خود و بخشی از تولیدات تئاتر هزینه می‌کند. فصلی وجود دارد به اسم حمایت از تولیدات که هنرمندان به عنوان بودجه تئاتر می‌شناسند. مثلا ما از رقم ۲۴ میلیارد برای تولید حرف می‌زنیم اما ۲۴ میلیارد بخشی از این ۸۰ میلیارد است که کمک هزینه تولید تئاتر می‌شود که به نسبت کل عدد اندکی به حساب می‌آید و باقی بودجه صرف حقوق پرسنل و هزینه‌های جاری اداره کل می‌شود.

او گفت: ما همواره نسبت به تغییر ماهیت اداره کل به سازمان تئاتر که قطعاً ردیف بودجه‌ای بیش از این خواهد داشت نگاهی فلسفی داشته‌ایم حال آن که باید نگاهی اجرایی داشته باشیم و خود اهالی تئاتر هم در این قضیه دخیل بوده‌اند. با نگاهی واقع‌گرا به این مسئله می‌توانیم این ابرچالش را در سال‌های پیش‌رو رفع کنیم.

برنامه دراماتیک «رادیو نوفل» هر هفته شنبه‌ها به دو شکل شنیداری و دیداری از پلتفرم‌های مختلف آنلاین پخش می‌شود.

امیر مسعود این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یه سوال از عوامل سالن و تیوال دارم
وقتی راهرویی در وسط وجود نداره و عملا کل سالن یک باکس هست
چرا صندلی های یک تا ۱۰ به عنوان باکس A فروخته می شه و صندلی های ۱۱ به بعد باکس B
گروه همیاری (support)
درود بر شما
پلان فعلی، پلان اعلام شده از سوی سالن بوده که به صورت باکس A و B باشد و بهم چسبیده
سالن محترم، در مورد دو باکس بودن پلان احتمالا دلایل و توضیحاتی دارند.
با سپاس
۲۴ اسفند ۱۳۹۹
سپهرجان،
این توجه من رو هم جلب کرده بود. فکر میکنم به خاطر راحت تر رسیدن به صندلی هاست. در واقع صندلی ۱۱ به بعد از راهروی انتهایی به صندلی هاشون برسن و ۱ تا ۱۰ از راهروی اول.
سالنهای بزرگ مثل وحدت یا اصلی تیاتر شهر، این کار رو با ورودی های متعدد انجام میدن که نوفل نداره. و با باکس بندی خواسته اون کار رو بکنه. مثل سالن کرمانی که برای ورود از اول دو ردیف میشیم.
۲۴ اسفند ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اکبر زنجان‌پور: «حریم‌کشیدن برای «تئاترشهر» حرفی الکی است؛ باید شهر سالم شود.» | عکس در برنامۀ دراماتیک «عمارت نوفل‌شاتو» مطرح شد:اکبر زنجان‌پور: «حریم‌کشیدن برای «تئاترشهر» حرفی الکی است؛ باید شهر سالم شود.»
اکبر زنجان‌پور: «حریم‌کشیدن برای «تئاترشهر» حرفی الکی است؛ باید شهر سالم شود.»رضا بابک: «مشکل حضور معتادان در تمامی پارک ها وجود دارد و مختص پارک دانشجو نیست»رییس انجمن هنرهای نمایشی ایران: «شصت اثر نمایشی، برای اجرای آنلاین حمایت می‌شوند.» به گزارش روابط عمومی «عمارت نوفل‌شاتو»، در سومین برنامۀ دراماتیک «رادیو نوفل» که هر شنبه به شکل زنده از «عمارت نوفل‌شاتو» پخش می‌شود، موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰» به بحث و گفت‌وگو گذاشته شد. در این برنامه که اجرای آن ...
دیدن ادامه ››

اکبر زنجان‌پور: «حریم‌کشیدن برای «تئاترشهر» حرفی الکی است؛ باید شهر سالم شود.»
رضا بابک: «مشکل حضور معتادان در تمامی پارک ها وجود دارد و مختص پارک دانشجو نیست»

رییس انجمن هنرهای نمایشی ایران: «شصت اثر نمایشی، برای اجرای آنلاین حمایت می‌شوند.»

 به گزارش روابط عمومی «عمارت نوفل‌شاتو»، در سومین برنامۀ دراماتیک «رادیو نوفل» که هر شنبه به شکل زنده از «عمارت نوفل‌شاتو» پخش می‌شود، موضوع «تئاتر در سال ۱۴۰۰» به بحث و گفت‌وگو گذاشته شد. در این برنامه که اجرای آن را میثم عبدی به عهده دارد، رضا بصیرت، رییس انجمن هنرهای نمایشی ایران، علی جعفری فوتمی و امید طاهری به‌عنوان نویسنده، منتقد و کارشناس تئاتر حضور داشتند.

در ابتدای این برنامه، طبق روال همیشه، ندا کاوندی، روابط عمومی «عمارت نوفل‌لوشاتو»، برخی از نمایش‌های پُرمخاطب تئاتر و همچنین آثاری که در سالن‌های سراسر تهران روی صحنه می‌روند، معرفی کرد. نمایش «هولودومور» که در «عمارت نوفل‌شاتو» به روی صحنه می‌رود، نمایشی است با موضوع «نسل کشی در اکراین به دست استالین» که مورد توجه سفیر اوکراین قرار گرفت؛ قرار بر این شد که این نمایش، سال آینده در این کشور روی صحنه برود. «قصاص هنگام جنایت» که به موضوع اسیدپاشی می‌پردازد در سالن «مهرگان» روی صحنه می‌رود و «یاماها» آخرین نمایش از کهبد تاراج هم در تئاترشهر اجرا می‌شود.

اکبر زنجان‌پور: حریم‌کشیدن برای «تئاتر شهر» حرفی الکی است؛ باید شهر سالم شود.

در بخش دیگر این برنامه که «ضد دراماتیک» نام دارد، با اجرای مهدی رضایی کارگردان و نویسنده به مسئلۀ حصارکشی پیرامون «تئاتر شهر» پرداخته شد. عبدی، مجری این برنامه، در ابتدا گفت: «مسئولان «تئاتر شهر» برای رسمیت‌بخشیدن به این اقدام خود، نظر بسیاری از پیشکسوتان تئاتر را در صفحات رسمی خود در حمایت از این اقدام منتشر کردند، اما کارشناسانِ این امر و حتی پیشکسوتان تئاتر، در گفت‌وگوهای مختلفی، حریم «تئاتر شهر» را نه فقط مختص به اهالی تئاتر که بخشی از فضای شهری عنوان کردند و در رابطه با حصارکشی پیرامون «تئاتر شهر» انتقاداتی داشتند.»

اکبر زنجان‌پور، بازیگر و کارگردان با سابقۀ تئاتر، در مصاحبه‌‎ای تلفنی با این برنامه گفت: «بعد از انقلاب، از ابتدا هیچ‌گاه مدیران، نظر مساعدی و خوبی را دربارۀ «تئاتر شهر» و وجود چنین بنایی نداشتند. این مسئله برای اهالی تئاتر همیشه وجود داشته که چگونه این مکان حفظ شود و به یک فضای امن برای خانواده‌ها، دانشجویان و هنردوستان تبدیل شود. اما چه می‌شود که همه‌چیز خراب می‌شود؟ این به دلیل آن است که مسئولیت‌پذیری وجود ندارد. چرا باید «پارک دانشجو» به این روزگار بیافتد؟ فضایی که آبروی فرهنگی مملکت است، باید حفظ شود و در شرایط خوب حفظ شود. باید با مدیریت درست، کاری کنیم که مردم بتوانند با حضور در «پارک دانشجو» هم هواخوری کنند و هم تئاتر ببینند. نکته این‌جاست که این موقعیت باید از لحاظ مفهومی پاکیزه شود. حریم یعنی حرف الکی. حریم غلط است؛ باید شهر سالم باشد.»

رضا بابک هم در مصاحبه‌ای تلفنی گفت: «مسئلۀ حضور معتادان این روزها در همۀ پارک‌های سطح شهر وجود دارد و فقط مختص به «پارک دانشجو» نیست. متأسفانه، پارک‌ها در شکلی وسیع، به محلی برای مصرف مواد مخدر تبدیل شده اند.»

 
رئیس انجمن هنرهای نمایشی ایران: شصت اثر نمایشی برای اجرای آنلاین حمایت می‌شوند.

در بخش دیگری از این برنامه، بصیرت، رئیس انجمن‌های هنرهای نمایشی ایران، با حضور در برنامۀ «رادیو نوفل» با علی جعفری فوتمی و امید طاهری  به گفتگو نشست و به سوالات این دو پاسخ داد. بصیرت گفت: «انجمن هنرهای نمایشی ایران، به‌عنوان بازوی اجراییِ انجام سیاست وزارت ارشاد در حوزۀ تئاتر در نظر گرفته شده است. شعبه‌هایی که انجمن در استان‌ها دارد، از ظرفیت بالایی برای انجام سیاست‌هایی که تدوین می‌شوند، برخوردار است.»

او ادامه داد: «کرونا ضمن تهدیداتی که به بدنۀ تئاتر وارد کرد، همزمان فرصتی هم برای اصلاحات در بدنۀ تئاتر کشور ایجاد کرد که بتوانیم در ساختار ادارۀ کشور اصلاحاتی ایجاد کنیم. انجمن نسبت به قبل، نقش متفاوت‌تری را پیدا کرده است. ما ذیل وظایف انجمن، مسئولیت ساماندهی پرداخت‌ها در سراسر کشور را به عهده داریم. تمام واحدهایی که زیر نظر انجمن هستند، در تدوین برنامه‌های کلی تئاتر در سراسر کشور دخیل هستند؛ این رویکرد جدید، حاصل اعتماد ما بین ادارۀ کل نمایشی و انجمن است؛ برنامه‌های بسیاری که امسال افتتاح کردیم و در سال آینده افتتاح خواهیم کرد، حاصل این رویکرد جدید است. در حالی که ما متناسب با شرایط روز، باید در برنامه‌های خود اصلاحاتی را داشته باشیم.»

بصیرت دربارۀ «غیرانتفاعی‌بودن» این انجمن گفت: «ما انجمنی در حقیقت، غیردولتی هستیم، اما از اعتبارات وزارت ارشاد، ردیف بودجه‌ای به این انجمن اختصاص داده می‌شود؛ ما طبق تفاهم‌نامه‌ای مابین وزارت ارشاد و انجمن هنرهای نمایشی که در ابتدای سال نوشته می‌شود، تحت نظارت معاونت امور هنری، این بودجه را برای برنامه‌هایی که تدوین کرده‌ایم، هزینه می‌کنیم.»

او گفت: «اشکالی که به انجمن وارد است، این است که ما می‌توانیم ظرفیت تئاتر را احصا کنیم و در انجمن کسب درآمد کنیم، اما در اساسنامه، این اجازه به ما داده نشده است. ما چنانچه به درآمد هم برسیم، قطعاً باید ردیف‌های حمایتی بین انجمن‌های تئاتر و گروه‌ها توزیع شود؛ این اتفاق اگر اصلاح شود، به ما کمک می‌کند که خیلی آسان‌تر با نهادهای مختلف ارتباط بگیریم و از لحاظ مالی، خودمان را پیش ببریم. سعی کردیم در تدوین این اساسنامه، ماهیت مستقل‌بودن، پُررنگ‌تر باشد تا بتواند خودش به شکل مستقیم وارد قرارداد شود. این موضوع، وابسته به نظر وزارت ارشاد است که بخشی از امور خود را به انجمن بسپارد و از این منظر، تعارضی هم وجود ندارد.»

بصیرت، دربارۀ بسته‌های حمایتی از پژوهشگران و نویسندگان تئاتر گفت: «حمایت از تولیدات آثار نمایشی، در بخش کتاب، در تفاهم‌نامۀ جدید ما لحاظ شده است. ما پروژۀ «قلم روشن» را برای تسهیل در چاپ آثار نمایشیِ سراسر کشور در نظر گرفتیم که نویسندگان و پژوهشگران می‌توانند به شکل مستقیم، به انجمن نامه بزنند و از این تسهیلات استفاده کنند.»

او، دربارۀ تمهیدات انجمن برای برگزاری اجرای آنلاین هم گفت: «با توجه به تعطیلیِ پی‌درپی در سالن‌های تئاتر، ما به این نتیجه رسیدیم که آثاری را ضبط کنیم که آمادۀ اجرا هستند و با یک تمرینِ کوتاه می‌توانند به اجرا در بیایند. ما فراخوانی را تنظیم کردیم که در معرض عموم علاقه‌مندان قرار گرفت. سپس سیزده اثر انتخاب شد که ما کف مبلغ پانزده میلیون تومانی را جهت حمایت از این آثار در نظر گرفتیم. تا بیستم اسفندماه این فراخوان ادامه دارد و امیدواریم که بتوانیم تا شصت نمایش را حمایت کنیم.

جشنوارۀ «مونو پرفورمنس» فروردین‌ماه برگزار می‌شود

در ادامۀ این برنامه، محمدرضا حیدری، کارگردان تئاتر که قرار است «همه‌چیز می‌گذرد، تو نمی‌گذری» نوشتۀ محمد چرمشیر را در «سالن شهرزاد» روی صحنه ببرد، دربارۀ اجرای خود صحبت کرد.

در پایان این برنامه، خانم امینی دربارۀ جشنوارۀ «مونو پرفورمنس» گفت: «بازبینیِ این جشنواره تمام شده و ما در حال دریافت و بارگذاری آثار در سایت جشنواره هستیم.» او ادامه داد: «این جشنواره، از سوی مؤسسۀ «تماشاگان» حمایت می‌شود و ما با مرکز تئاتر «مولوی» هم همکاری خواهیم داشت. این جشنواره، از یکم تا هفتم فروردین‌‎ماه ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد که اختتامیۀ آن مصادف با روز جهانی تئاتر خواهد بود. این جشنواره، به شکل مجازی برگزار خواهد شد.»

«رادیو نوفل»، هر هفته روزهای شنبه، به شکل زنده از لایو اینستاگرامِ «عمارت نوفل‌شاتو» نشان داده می‌شود و به شکل فایل صوتی، در فضاهای مجازی پخش می‌شود.

امیر مسعود این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر

امکانات

کافه
کافه
سرویس بهداشتی
سرویس بهداشتی
سالن اجرا
سالن اجرا

تماس‌ها

عمارت نوفل لوشاتو
02166952600

مکان

خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، نبش تقاطع رازی، پلاک ۱۸، عمارت نوفل‌لوشاتو