در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال امین حق شناس | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:25:04
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
امین حق شناس (amin_)
درباره نمایش جریان i
وقتی مدیران تئاتر شهر رکورد تصمیمات اشتباه را طی ۴۰ سال اخیر می شکنند ، نتیجه‌ای جز این نخواهد داشت که نمایشی در سالن اصلی تئاتر شهر تهران روی صحنه برود و تعداد مخاطبش از مخاطبان سالن‌های کوچک کنارش کمتر باشد . حال اینکه چگونه یک کارگردانه کم نام و نشان بعد از اجرای دو یا سه نمایش متوسط در سال های اخیر یکباره به سالن اصلی تئاتر شهر می‌رسد جای تامل دارد . البته در دیگر سالن‌های این مجموعه هم اکثرا هنرمندان ناشناخته با آثاری تکراری روی صحنه‌ می روند که این حاصل عدم شناخت و تفکر غلط تصمیم سازان و تصمیم گیران آن مجموعه تاریخی می باشد.
امین حق شناس (amin_)
درباره نمایش آلزایمر i
عرض سلام و خدا قوت. به نظرم آلزایمر اثری متوسط بود و این قابلیت رو داشت که خیلی بهتر باشه . خسته نباشید میگم به اعضای گروه آلزایمر
محمد فروزنده و سپهر این را خواندند
تاج سرید که تماشایمان کردید ، سبز و مانا باشید
۱۰ مرداد ۱۴۰۲
حامد رحیمی نصر
تاج سرید که تماشایمان کردید ، سبز و مانا باشید
🙏🌻
۱۰ مرداد ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ابتدا خدا قوت میگم به کلیه عوامل این نمایش. به نظر بنده نمایشنامه بسیار جلوتر از کارگردانی هست و بازی امیر کربلایی زاده و مرضیه صدرایی خیلی پخته تر از سایر بازیگران به چشم میاد. در کل کار خوبیه و مخاطب باهاش ارتباط برقرار می کنه .
امیرمسعود فدائی، سپهر، امیر مسعود و میثم محمدی این را خواندند
مریم رودبارانی این را دوست دارد
سپاس از حضورتان
۰۱ تیر ۱۴۰۲
تشکر از حضور شما
۰۲ تیر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امین حق شناس (amin_)
درباره نمایش پروین i
سلام و خدا قوت عرض میکنم خدمت گروه اجرایی . همه مخاطبان تئاتر با آثار حسین کیانی کم و بیش آشنا هستند و بر کسی پوشیده نیست که ایشون یکی از درجه یک ها در این عرصه بودن . چرا بودن چون ارتیست با آخرین اثرش قیاس میشه و این نمایش بنظرم از کارهای قبلی ایشون عقب تر هست . البته ایرادی هم نداره و قرار نیست همیشه شاهکار ببینیم از ایشون اما خوب مگر چندتا حسین کیانی تو تئاتر این مملکت هست . اینه که انتظار رو بالا می بره . بنده به شخصه توقع داشتم تمرکز نمایشنامه بیشتر به پروین معطوف باشه و شاهد زوایای گوناگونی از ایدولوژی و جهان بینی این شخصیت برجسته باشیم و بدانیم چرا پروین ، پروین است . اما فارغ از این موضوع که سلیقه یی هست چیزی که باعث تعجبم شد ضعف در ارائه بازی توسط چند بازیگر این نمایش بود که خیلی تو ذوق می زد . آقای رنجبر خیلی تصنعی بود آقای رحمتی غیر قابل باور بود و صداسازی بدی رو انتخاب کرده بود و پاشنه آشیل نمایش بازی خانم نرگس محمدی بود . بازی ایشون هرگز بنده رو به پروین نزدیک نمی‌کرد و انگار پروسه رسیدن به این نقش مهم که همواره با رنج و زحمت و تمرین های سخت میسر می‌شود طی نشده بود . مشخص بود ایشون تئاتری نیستن و روی صحنه باور کردنش سخت بود .نکته دیگر ، قرار دادن یک تک صندلی که در سمت چپ تماشاگران روی صحنه و دور تر از باقی اجزای حیاط بود هم کمی برایم عجیب بود و حس کردم برای قشنگی یا توازن صحنه آنجا قرارش داده اند که کمی دم دستی به نظر می آمد . در کل خدا قوت و خسته نباشید عرض میکنم و امیدوارم حسین کیانی همچنان تئاتر بسازد و بماند برای تئاتر 🌺
حالا خدایی کیانی هیچ وقت درجه یک نبوده! یه هوا از متوسط بالاتر بوده همیشه.
۲۶ خرداد ۱۴۰۱
امیرمسعود فدائی
حالا خدایی کیانی هیچ وقت درجه یک نبوده! یه هوا از متوسط بالاتر بوده همیشه.
سه تا اجرایی که اواخر دهه‌ی ۸۰ و اوایل ۹۰ دیدم ازشون، به نظرم نسبت به اون دوران کارهای قوی‌تری بودن. ولی از یه جایی انگار درجا زدن متاسفانه.
۲۶ خرداد ۱۴۰۱
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام و خدا قوت . اجرای خوبی بود فقط یه مورد در رابطه با متن هست که میخوام اشاره کنم . چرا حکیم الله که عاشق زنش هست اون رو با خودش به وسط معرکه جنگ می بره . بنظرم هیچ مرد عاقلی و هیچ عقل سلیمی اینو نمیپذیره و این نمایش بیشتر داره به حماقت یک مرد افغان و عواقب این حماقت می پردازه و تاثیر اون بلایا ناخودآگاه کم میشه . چون مخاطب تو ذهنش میگه خود کرده را تدبیر نیست. ممنون 🌺
سلام . اول خسته نباشید عرض میکنم خدمت عوامل این اجرا . نمایش اسب های انباری که اسمش رو اصلا نفهمیدم و نمی‌دونم نمایش چه ربطی به اسب و انباری داشت ، اتفاقا اینجا تنها چیزی که بحث ما نبود اسب در انباری بود . داستان نمایش : پدر و مادر و دختری در خفقان حاکم بر جامعه بوسیله گاوشان شیر برای سیستم و آدم هایش می فرستند ، مأموری که ناظر بر آنهاست کتابی گم می‌کند و دخترک که کتاب را برداشته قرار است از آن طریق به رستگاری برسد. کتابی که ما می فهمیم گم شده و دست دختر است . اما موضوع اصلا این نیست و گم شدن کتاب بهانه یی میشود برای ادامه اجرا و رفته رفته نویسنده بسوی اهمیت کتاب گام بر می‌دارد اما اگر کتاب خوب است چرا خوب است و اگر بد است چرا بد ؟ کتاب روی دختر چه تاثیری دارد و اصلا چرا مامور باید کتاب را گم کند . متن اصلا پرسشی خلق نمیکند که ما پاسخی بخواهیم و به همین اکتفا می کند که کتاب خوب است و باقی نمایش هذیانات ذهن نویسنده می باشد زیرا نمی‌تواند درام خلق کند و مجبور است به چند تابلوی تکراری و کسل کننده روی آورده و اکتفا کند .دوستان تئاتر یا باید مخاطب را سرگرم کند یا به تفکر وادارد یا احساسش را درگیر کند یا .... قصه نمایش ناخودآگاه شعار زده و در سطح مانده و چیزی به عنوان شخصیت پردازی ، کشمکش ، تعلیق و غیره در اجرا اتفاق نمی‌افتد. اشخاص بازی فارغ از اینکه ما بدانیم آنها دقیقن کجایند ، کیستند ، چه میکنند ، چرا اینگونه اند و... رها شده آند . به این دلیل هیچکدام از شخصیت ها در نیامده و بازیگران با وجود مشقت زیاد، دلپذیر نیستند و دوستشان نداریم چون اصلا نمیدانیم آنها کیستند و چه میخواهند و انگیزه شأن چیست ، فقط میدانیم انها همه هستند چون میخواهند یک نمایش اجرا کنند ، نمایشی که میخواهد فلسفی و خشن ، مدرن و بدیع باشد ولی راستش هیچکدام از اینها نیست . در انتها از موسیقی خوب و بروشور بسیار زیبای اثر کمال تشکر دارم . ممنون 🌺
امین حق شناس (amin_)
درباره کنسرت-نمایش مرگ گرم i
سلام و خسته نباشید . متاسفانه اجرای خوبی نبود و بهتر بگم نه تئاتر بود نه کنسرت . تکلیف کار با خودش و مخاطب روشن نبود و نمایش در حد سالن چهارسو اصلا نبود . مدیریت تئاتر شهر همین جوری پیش بره بزودی شاهد فجایع بیشتری در سالن های تئاتر شهر و ریزش تماشاگران باقی مانده هم خواهیم بود.
سپهر، حمیدرضا مرادی، بیگانه پریشان و Amir Parsa این را خواندند
محمد مجللی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام . خداقوت و خسته نباشید . گروه خوب و صمیمی بازیگران و عوامل محترم این کار . به شخصه وقتی فهمیدم نویسنده و کارگردان این نمایش یک بانو هستن اونم تو این شرایط کلی ذوق کردم و به دیدن اجراتون نشستم . بنظرم بازیها متوسط بود اما متن و کارگردانی میتونست بهتر و با کیفیت تر باشه . مشکل بزرگ این نمایش از دید من نمایشنامه اش هست . نمایشنامه هنوز جا داره و بنظرم باید پخته تر بشه . در کل بنظرم اجرای متوسطی بود و خسته نباشید عرض میکنم
سپاس از نظرتون
۱۹ خرداد ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امین حق شناس (amin_)
درباره نمایش سگک i
سلام . خدا قوت به همه اعضای گروه اجرا
می‌خوام نظرم رو راجب به نمایشنامه سگک و کارگردانیش بنویسم .
متن _
بنده قبل از این اثر نمایش‌های جوادیه ، یاماها و عکس خانوادگی رو از اقای نویسنده دیدم و بعد از تماشای نمایش یاماها متاسفانه تصمیم گرفتم دیگه کارای این دوستان رو نبینم چون اکثر کاراشون شبیه هم هست و فقط بازیگرا میان سر صحنه و قصه رو روایت میکنن . اما باز هم به دیدن سگک آمدم و متوجه شدم کلا قرار نیست از دست روایت کردن ها خلاص بشویم و باز هم همان مدل همیشگی . روایت ، روایت ، و روایت قصه . اما چرا بازیگرا میان مثل قصه گوها نمایش رو روایت میکنن ؟؟ بنظرم چون مؤلف این کار نمایشنامه نویس خوبی نیست و از ترفند تعریف قصه از طریق روایت ها و منولوگ ها سعی دارد قصه اش را بازگو کند . قصه یی که نه بکر است و نه شگفت انگیز . وقتی در اجرایی بازیگرا کلی حرف میزنن و خودشون و قصه رو برای مخاطب تعریف میکنن ، تماشاگر حرف زیاد می‌شنوه و خسته میشه و دیگه گوش نمیده . لذا مخاطب بجای اینکه نمایش ببینه ، نمایش می‌شنوه و هیچکس حوصله آدمهای حراف رو نداره علل خصوص اگه پنجاه تومن پول بلیط داده باشه . از نگاه دیگر نویسنده نمیتونه درام بسازه ، تعلیق بیاره، کشمکش خلق کنه و ... .لذا نمایشنامه هیچی برای مخاطب نداره و نه تنها ایجاد تلنگر و تفکر و تعمق در تماشاگر نمیکنه بلکه اونو خسته و کلیشه زده میکنه . (مادری منتظر پسرش می ماند) . وقتی موضوع نمایش در رابطه با یک شخصیت هست حتما نویسنده باید دنیایی که از اون شخص مفقوده رو پیدا کنه و بهش بپردازه و بُعد جدیدی از اون شخص رو واسه مخاطب نمایش بدهد نه اینکه به همان اطلاعات و داستانهایی که همه راجع به شاهرخ ضرغام ... دیدن ادامه ›› می‌دونن و در اینترنت هم موجوده بسنده کنه و نویسنده همونا رو بیاره و بگه و تمام . نویسنده نمیتونه چیز جدیدی از شاهرخ به ما بگه و بسنده کرده به همان پر حرفی همیشگی و تکرار مکالمه های نمایش نامه های جوادیه و یاماها . شاید گاهی باید به اعتبار سکوت ایمان داشت . شاید کمی زمان لازم باشه برای تفکر و اصلاح نگرش . نباید اصرار داشت که به هر قیمتی و با هر کیفیتی نمایش نامه روی صحنه برد .
کارگردانی _
( استادی می‌گفت کارگردان موفق را میتوان اول از انتخاب نمایشنامه هایش شناخت و دوم از نوع نگرشش به معقوله تئاتر ).
آقای بهرامی بعد از کارگردانی عکس خانوادگی در سنگلج خبر از ظهور کارگردانی جوان و دغدغه مند به امور جامعه و زنان می داد . در کریملوژی علاقه مند به تئاتر ایرانی و قصه های عتیق و تاریخ ، در جوادیه اما دغدغه باز هم چیز دیگری بود و حکایت ته شهر و لات و لوت بازی و محله ها و خاطره ها ، و حالا کارگردانی نمایش سگک در ژانر دفاع مقدس که فازش کلا با همه کارهای قبلی ایشون فرق میکنه . که البته این میل و سلیقه خودشون هست که هر کاری دوست داره اجرا بره اما فکر میکنم کارگردانی که هر مدل متنی رو میسازه و اجرا می‌کنه فقط میخواد رو صحنه باشه و نباید ازش انتظار تئاتر خوب داشت .
بنظرم نمایش سگک که واقعا نفهمیدم چرا اسمش اینه نمایش خوبی نبود . خسته نباشید

سپاس از نظرتان
لازم به ذکر است که نمایش «عکس خانوادگی» نوشته آقای تاراج نیست و نوشته مرحوم استاد محمد بوده.(لطفا کمی با سواد و علم بیشتر تحقیق کنید)
در رابطه با نوع نگرش آقای تاراج شما که هیچ،هیچکس دیگری هم نمیتواند اظهار نظر کند،چرا که ذهن این نویسنده این مدلی است.(مثال::شما شاید از متن های ابزورد خوشتان نیاید ولی با متن های ملو درام ارتباط بیشتری برقرار کنید.) پس به قول دوستی که میگفت در هر سری یک مغزی وجود دارد باید احترام بگذاریم و از روی دوست نداشتن چیزی آن چیز را تخریب نکنیم.
دوست عزیز شاهرخ ضرغام درست تر از شاپور ضرغام است و ای کاش لطفا اسم ها را دقیق تر و با مطالعه بهتر عنوان میکردید.
بخش مهمی از زندگی ... دیدن ادامه ›› امروز ما در روایت هست و شاید روایت یکی از بهترین راه های ارتباط و تخلیه افکار برای ما و به خصوص جامعه امروز ما باشد.
در مورد کارگردانی بنده لازم است فقط یک چیز به شما بگویم
قرار نیست شما هر روز صبحانه املت بخورید!
و تنوع و تجربه کردن در زندگی چیز قشنگی است.
کاش به جای این همه حرف کمی علمی نقد میکردید
در مورد هزینه ۵۰ هزار تومانی که شما بابت بلیط نمایش پرداخت کردید لازم است بگوییم میتوانید تشریف بیاورید و مبلغ را پس بگیرید.چون نه بنده و نه گروهم گدا نیستیم که منت ۵۰ هزار تومان روی سرمان باشد.
و اگر کلامی یا حرفی در این کامنتها دارای سو تفاهم است و یا بد انتقال داده میشود پوزش میخواهم و اگر هر ابهامی وجود داشت میتوانید در صورت رضایت تلفنی یا حضوری با هم گپ بزنیم?
۱۴ خرداد ۱۴۰۰
فرناز یحیی پور
البته من نوشتم گوش دادن به دیالوگ ها نه گوش دادن به تئاتر احتمالا هم تئار دیدنتون شبیه متن خوندنتون باشه
بله متوجه شدم چی فرمودید و جواب هم دادم . بحثی نیست . موفق باشید
۱۹ خرداد ۱۴۰۰
محمدرضا بزرگ زاد
آقای حق شناس ، من از طرز برخورد کارگردان با تحلیل فنی و محترمانه شما عذر خواهی می کنم .امیدوارم نحوه برخورد ایشون رو به حساب تئاتر و تئاتری نگذارید . در تئاتر آدمهای نقد پذیر و منطقی کم نیست .
این اقای کارگردان
با گرفتن پول ما و قول اجرا به ما این تئاتر روی صحنه برده
دیگه چه انتظاری میری که تحمل نقد داشته باشه
بی سواد بودن تا چه حد ?
۲۰ خرداد ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امین حق شناس (amin_)
درباره نمایش برونسی i
سلام . امشب یعنی چهارشنبه به دیدن نمایش برونسی رفتم . با اینکه فیلم اجرا رو در جشنواره مقاومت دیده بودم اما بازم دلم میخواست به تماشای اون بشینم و با وجود ترس از کرونا رفتم . اولاً خسته نباشید میگم به گروه اجرایی ، ثانیاً با توجه به صندلی های سالن سایه و فاصله مناسب و رعایت پروتکل های بهداشتی فکر نمیکنم کوچکترین خطری کسی رو تهدید کنه . اما اگه بخوام راجع به کار بگم میشه گفت تئاتر زنده فرسنگ‌ها با فیلم تئاتر فاصله داره و هیچ لذتی بالاتر از دیدن تئاتر خوب بصورت زنده وجود ندارد . نمایش روی لبه تیغ حرکت می‌کنه و بسیار زیبا تماشاگر رو با خودش همراه می‌کنه . جسارت و تسلط نویسنده بر متن و دیالوگ ها بسیار مشهوده و کارگردان بسیار زیرکانه و هنرمندانه حرف دل مردم و جامعه رو مطرح می‌کنه و گاهی به مخاطب تلنگر میزنه و گاهی میخندونه و به جا و به موقع هم ما رو تحت تأثیر فراوان می زاره . بازی ها در خور و تر و تمیز بودن . بازیگر نقش برونسی به اعتقادم فوق العاده بود و باقی عناصر به درستی کنار هم قرار گرفته بودن . لذت بردم . دست مریزاد ?
مرتضی شاه کرم این را دوست دارد
ممنون از لطفتون ?
۰۹ بهمن ۱۳۹۹
مرسی که در این شرایط از تئاتر حمایت میکنید
۲۶ بهمن ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امین حق شناس (amin_)
درباره فیلم‌تئاتر تَن ها i
سلام . این نمایش رو چند روز قبل دیدم. کار خوبی بود بنظرم و می‌تونست خیلی بهتر باشه . یه جاهایی فریاد بازیگرا خیلی روی اعصاب میرفت و کمی هم نمایشنامه می‌تونست بهتر در پرداخت ما رو پیش ببره . در کل خدا قوت
امین حق شناس (amin_)
درباره فیلم‌تئاتر و ناگهان باران i
سلام . خدا قوت . اجرای خوبی نبود و دوست نداشتم این کار رو . انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود . حس میکنم هیچ چیزی سر جای خودش نبود .
سلام . در مورد متن و کارگردانی نظر نمیدم چون بنظرم هنوز تبدیل به تئاتر نشده بود . هرچند کارگردان این کار یه خانوم بودن و ازشون تقدیر میکنم بخاطر شهامتشون . بازی نقش اصلی زن هم خوب بود .
امین حق شناس (amin_)
درباره فیلم‌تئاتر برونسی i
بستگی داره خدا رو با چه زبونی صداش کنی
مرتضی شاه کرم این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امین حق شناس (amin_)
درباره فیلم‌تئاتر برونسی i
سلام . بنده سه تا کار دیدم و برونسی چهارمین کار بود . خیلی خیلی دوست داشتم و به نظرم این کار تا حالا بهترین کار جشنواره بوده .
مرتضی شاه کرم این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امین حق شناس (amin_)
درباره نمایش سون سی i
سلام و عرض خدا قوت . نمایش سون سی رو در حالی تماشا کردم که متاسفانه هیچکدوم از پروتوکل های بهداشتی از سوی سالن مستقل رعایت نشده بود و با اینکه جای خالی در سالن بود همه تماشاچی ها کنار دست هم نشسته بودن .
اما نمایش سون سی ـ خلاصه قصه اینه که مردی به همراه برادر عقب مانده اش و همسرش که آبستن است در جنگ و درون محله شان گیر افتاده است . این مرد یک پیکان هم دارد . اینکه چرا و چگونه است که نتوانسته اند بگریزند با وجود این پیکان یکی از ابهامات در قصه است . آنها میگویند منتظر مادری هستند و مادر معطلشان کرده که این قانع کننده نیست و فاقد منطق است . همه ی طول نمایش با این دستمایه را دیالوگ ها تشکیل میدهند . دیالوگ هایی نه چندان پیش برنده و موقعیت های نه چندان منطقی . مثلاً برادر زن به چه دلیل با مرد درگیر میشود / به دلیل ساخت موقعیت مهیج/ بدون آنکه پیش زمینه و یا شناختی از رابطه ی آنها بدانیم . یا در انتهای نمایش چه اتفاقی افتاد ؟ هیچ . آنها گیر کردند و پایان . گویی نویسنده میخواهد کاراکترها گیر کنند و نه موقعیت و منطق و قصه ی نمایش . بنظرم نمایشنامه از اجرا عقب تر بود و متن کامل نبود . در اجرا هم کارگردان کامل و دقیق نبود و همه چیز به طراحی صحنه معطوف گشته بود . وقتی برای اولین بار پیکان تکان خورد جذاب بود اما آنقدر از این تکنیک استفاده شد که از لذت بسوی تکرار خسته کننده کشیده شدیم . بازیها نسبتاً خوب بود و در کل نمایش متوسطی را شاهد بودیم . خداقوت و خسته نباشید ?
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام و خداقوت. خسته نباشید . اصولاً اساسی ترین رکن تئاتر و غالباً هنرهای نمایشی ، نمایشنامه است . نمایشنامه نه مکالمه است نه خاطره گویی نه گزارش دهی نه حدیث نفس و نه درد و دل . شور بختانه ضعف در مقوله نمایشنامه نویسی /درام نویسی/ کلیت تئاتر کشور را دربرگرفته وتهدید می کند.
‌در خلاصه نمایش جوادیه آمده : قصه چهار نفر از بچه محله های جوادیه تهران است که در دهه شصت هر کدام زندگی خود را داشته اند و در حال حاضر که انها مرده اند به محله خود می ایند و روایت خاطرات محله وزندگی خود را در گذشته میکنند...
اما این روایت نه تنها خلاصه قصه نیست بلکه ذاتن نمیتونه تعریفی از قصه باشه و بهتره بگیم خلاصه اجراست چون معتقدم اصلا قصه یی در کار نیست و خلاصه قصه همهٔ ان چیزیست که به اجرا در میآید . چهار نفر می آیند و خاطراتشان را روایت می کنند . جایی خواندم که بدترین نوع شخصیت پردازی در نگارش نمایشنامه ، مستقیم گویی یا رو گویی یا/شرح حال کاراکتر از زبان خویش/ است . یعنی کاراکترها خودشان را معرفی می کنند و خاطره شان را میگویند و تمام . یعنی در نمایشنامه جوادیه مسئله قصه ، پرداخت، تقابل،گره افکنی، کشمکش، ایجاز، هدف، تعلیق و.... به کل فراموش شده است . حتی روایات هم ساده انگارانه اند و به محض شروع روایت دوم روایت اول فراموشمان میشود و بی آنکه حظ ببریم و بخاطر بسپاریم ، فراموش میکنیم زیرا در اجرا فقط بسیار می شنویم بی آنکه لحظه یی درگیر ماجرا بشویم و تعملی کنیم . اگر از بازیگران یک نفر را حذف کنیم اتفاق خاصی نخواهد افتاد و اگر چند کاراکتر دیگر را هم بیافزاییم فرقی به حال اجرا نمی‌کند و این نشان از ضعف در قصه و پرداخت و شخصیت پردازی است . به امید روزهای درخشان و آرزوی سلامتی تک تک عوامل این اجرا
میم، امین حق شناس و آقامیلاد طیبی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام و خدا قوت . بنده به دعوت یکی از دوستانم به تماشای این اجرا که در تماشاخانه شانو روی صحنه بود دعوت شدم . اول خسته نباشید میگم. چند تا نکته به ذهنم میرسه ، تماشاخانه های خصوصی باید برای بقا و جذب مخاطب به سوی آثار باکیفیت برن و خودشون رو با اجراهای خوب برند کنن . اما اجرای آقای اشمیت کیه ، میتونم بگم من بعد از اجرای این گروه جوان با بازیگرای آینده دار نمی‌خواستم نظر بزارم چون کار ایرادای ساختاری زیادی تو اجرا داشت و یه کار متوسط بود . به نظر نمیشود شما اول نمایش صبحانه را اِلمانی بخوری و آخر نمایش شام را واقعی صرف کنی و ... در کل خسته نباشید میگم خدمتتون.
پویا فلاح و آقامیلاد طیبی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام خدا قوت . من اجرای این کار رو دیروز دیدم و خسته نباشید میگم به گروه اجرایی . این سومین کاری بود که از آقای گشتاسب می‌دیدم و به نظرم تفاوت چندانی با متن های قبلیشون نداشت و جهان موضوع و پرداخت و گفت و گوهای کاراکترها کاملا تکراری بود و به شخصه دوست داشتم با متن متفاوت تری از ایشون مواجه بشم . متن به نظرم ایده خوبی داشت ولی کامل نبود / چند نوجوان هم محلی با هم میرن جنگ و کشته میشن/ . این دست آویز برای نوشتن یک نمایشنامه خیلی کمه واسه همینه که درام در هیچ لحظه یی از اجرا اتفاق نمی افته و ما دایم روایت می شنویم بجای اینکه اتفاق ببینیم و تأمل کنیم . طراحی صحنه زیبا بود ولی من ازش لذت نبردم چون نمیدونم چه ارتباطی به نمایشنامه داشت . مثل دلیل استفاده از بازیگرای بزرگسال در نقش پسر بچه ها که یقین شیوه ی اجرای کارگردان است اما وقتی من مخاطب معنای این انتخاب رو نمی‌فهمم و جوابی در بطن اجرا به این سوالات داده نمیشه ارتباطم با اجرا قطع میشه . در کل خدا قوت میگم بهتون
جعفر میراحمدی و aram nameni این را خواندند
امیر مسعود این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام . خدا قوت . دوتا مورد هست که دوست دارم بگم . دوستان من تبلیغ این کارو دیدم که نوشته بود به علت استقبال دو اجرایی شد کلی خوشحال شدم و تعجب کردم . الان که خواستم بلیط بخرم دیدم اصلا صحت نداره و کلی صندلی خالی هر دو تا سانس و هر دوتا روز داره . تو ذوقم خورد . فریب تبلیغاتی هم باشه خوب نیست .هنرمندا با مخاطب صادق نباشن مخاطب حرفشون و هدفشون و نگاهشون رو تو اجرا نمی پذیره . نمی‌دونم ولی به نظرم این راه جذب مخاطب نیست .
کهبد تاراج این را خواند
رضا بهرامی این را دوست دارد
خریدار
کهبد تاراج (kahbodtaraj)
جناب حق شناس ارادت در مورد دو اجرایی بودن باید خدمتتون بگم که در این پنج اجرا اصلا یک صندلی خالی هم نداشتیم و همه فروخته شده بوده( گنجایش سالن با رعایت پروتکل)
سانس های ویژه هم تخفیف نیم بها در نظر گرفتیم که در این شرایط بتوانند همه استفاده کنند.
قرارنیست تا فروش باز بشود ، همه بلیت ها فروخته شود گروه با عنایت از استقبال مخاطبان در پنج روز اول تصمیم به دو اجرایی بودن گرفت.
ممنون از توجهتون
۲۲ مرداد ۱۳۹۹
کهبد تاراج
جناب حق شناس ارادت در مورد دو اجرایی بودن باید خدمتتون بگم که در این پنج اجرا اصلا یک صندلی خالی هم نداشتیم و همه فروخته شده بوده( گنجایش سالن با رعایت پروتکل) سانس های ویژه هم تخفیف نیم بها ...
ممنون از توضیحتون
۲۲ مرداد ۱۳۹۹
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید