در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | مریم رودبارانی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 22:15:26
 

روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای تیاتر

فیلم‌تئاتر طبقه چندم

۰۰٫۰ اتفاق همانطور که نوشته می‌شود می‌افتد
ک: هومن ‌بنایی / ن: زهره ‌یحیایی
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر من اِمیلی پولن نیستم

۲۰٫۰ اتفاق همانطور که نوشته می شود می افتد
ک: هومن ‌بنایی / ن: زهره ‌یحیایی
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر جاده

۴۰٫۰ اتفاق همانطور که نوشته می‌شود می‌افتد
ک: هومن ‌بنایی / ن: زهره ‌یحیایی
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر چند تکه‌ی لغزان بر لبه‌ی سران یک وضعیت پیچان

۱۰٫۰ کاری از گروه نئوتهران
ن و ک: علیرضا اجلی
۳۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر تیتر

۰۰٫۰ اتفاق همانطور که نوشته می‌شود می‌افتد
ک: هومن ‌بنایی / ن: زهره ‌یحیایی
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر دالون

۲۰٫۰ اتفاق همانطور که نوشته می شود می افتد
ک: هومن ‌بنایی / ن: زهره یحیایی
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر تقسیمات خانوادگی

۲۰٫۰ اتفاق همانطور که نوشته می شود می افتد
ک: هومن ‌بنایی / ن: زهره ‌یحیایی
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر علیه من شهادت نده ۹۰

۰۰٫۰
ک: حسین حیدری پور / ن: آرمان طیران
۳۵,۰۰۰ تومان
خرید

تله‌تئاتر سهم زن

۱۶۳٫۲ اثری متفاوت از کراسناگوروف
ک: محمد قنبری / ن: والنتین کراسناگوروف
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

فیلم‌تئاتر دَیف

۳۰٫۰ اتفاق همانطور که نوشته می شود می افتد
ک: هومن بنائی / ن: زهره یحیایی
۴۵,۰۰۰ تومان
خرید

تله‌تئاتر یک آشنایی ساده

۱۶۳٫۹ یک روایت عاشقانه از کراسناگوروف
ک: محمد قنبری / ن: والنتین کراسناگوروف
۳۵,۰۰۰ تومان
خرید
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
.
معرفی بازیگران نمایش"شورش ذهن"
.
محمدرضا هلال زاده، آراز دانش، امیر رضا اسپید و ناهید دولت زاده بازیگران نمایش شورش ذهن شدند
.
«شورش ذهن»به نویسندگی و کارگردانی محمد یغمایی و تهیه کنندگی مهدی تیمورزاده از ۱۶ اردیبهشت در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه خواهد رفت.
.
«شورش ذهن»که محمدحسین لطیفی صداپیشه آن است، یک فانتزی سیاه درباره‌ افسری است که متوجه نقشه ی فرمانده اش برای حمله اتمی به ژاپن می شود.
.
این ... دیدن ادامه ›› نمایش تولید گروه"اغما" است و آراز دانش به عنوان مدیر پروژه و محمد شاهی پوربه عنوان مدیرهنری این نمایش را همراهی می کنند.
.

#نمایش_شورش_ذهن #محمد_یغمایی #عمارت_نوفل_لوشاتو #تئاتر #تیوال
محمد حسین لطیفی، صداپیشه نمایش «شورش ذهن» شد



به گزارش روابط عمومی، محمد حسین لطیفی به عنوان صداپیشه یکی از کاراکترهای نمایش «شورش ذهن» به نویسندگی و کارگردانی محمد یغمایی شد.

او در این نمایش، صداپیشه یکی از کاراکترهای این نمایش که یک سامورایی است، خواهد بود.

او در یادداشتی در همین زمینه نوشت:
بسیار خرسندم از اینکه بار دیگر گروه اغما کار جدید خود را در صحنه نمایش کشور به تماشا میگذارد و بر ... دیدن ادامه ›› خود میبالم که شاگردانی چون شما داشته ام که با عزمی راسخ و تلاشی درخور تحسین و بی ادعا در طول این سالها که از دور و نزدیک شاهد تلاش شبانه روزی آنان بودم داشتم .
و این امکان پذیر نبود اگر محمد یغمائی عزیز و آراز دانش مهربان در پی عزم اینکه گروه شاگردان آن روزگاران را در کنار هم جمع نمیکردند ،پس قدر میگذارم تلاش این دو عزیز را و تلاش تک تک کسانی را که در کنار این دو عزیز بر تجربه خود می افزایند. آرزوی موفقیت روزافزون برای همه گروه اغما

لازم به ذکرست که نمایش"شورش ذهن"از ۱۶ اردیبهشت در عمارت نوفل لوشاتو روی صحنه می رود.
💎🎭❤️
۲ روز پیش، دوشنبه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دیالکتیکِ طلاق 
یادداشتی برای نمایش رجوع 

رجوع نام نمایشی‌است به کارگردانی سعید حشمتی و به نویسندگی کیمیا خلج  که اینروزها بر صحنه است .
سعید حشمتی که در نمایش قبلی خود مالیخولیا از اپیزودهای زن و شوهری و خلق موقعیت‌های مختلف در لوکیشن‌های  مشابه بهره برده بود و اثر قابل اعتنایی ارائه داد ، اینبار هم در رجوع به سراغ متنی با همین رویکرد در لوکیشنی متفاوت رفته است .
کیمیا خلج بازیگر ، نویسنده و کارگردان جوان این اثر که در بسیاری از کارهای حشمتی همکاری کرده ، اینبار در این نمایش و در قالب یکی از کاراکتر‌های این نمایش نیز بازی می‌کند .
این نمایش که در واقع چند پرده از چند جلسه‌ی دادگاه خانواده را به مخاطب نشان می‌دهد ، از نظر متن و بازی‌ها و کارگردانی ، شخصیت‌پردازی موفقی ... دیدن ادامه ›› داشته .
اینبار بر خلاف همیشه که طراحی صحنه در عین سادگی خلاقیت و کاردبردهای ویژه‌ای در نمایش‌هاب حشمتی داشت ، با طراحی صحنه‌ای به شدت ساده و البته کافی روبرو هستیم و نمایش بیش از صحنه نیاز به تسلط بر متن و بازی‌ها دارد ، ریتم اثر مثل تمام کارهای حشمتی آنقدر روان است که شما همیشه حس می‌کنید چقدر زود نمایش به پایان رسید و در واقع از آن آثاری نیست که بخواهید زودتر از سالن خلاص شوید بلکه همچون آثار سابق این گروه ، شما دچار معادل‌سازی و همذات‌پنداری با اثر خواهید شد .
مثل باقی کارهای او با خلق موقعیت و کاراکتر طنزی باورپذیر و اجتماعی را ایجاد می‌کند که نشان از جهان‌بینی جامعه‌شناسانه و روان‌شناسانه‌ی نویسنده و کارگردان دارد .
او آسیب‌شناسیِ مسائل روز را در قالب بیان کمدی در دو اثر اخیر خود به خوبی  به نمایش گذاشته است . 
مثلا روناک برخوردا در اپیزود آخر یکی از تکان‌دهنده‌ترین زیرمتن‌ها را ایجاد کرده‌است ، مسئله‌ی لایوهای اینستاگرامی و سوپرایزهای خانوادگی مجازی که گاهی برای کسب درآمد از تمام خطوط اخلاقی می‌گذرد، نوشتم اخلاقی چون مسئاله‌ی ‌مذهب و عرف و صرفا مشکلات مصرف‌کنندگان ایرانی نیست و این مشکلی جهانی درباره‌ی اینفلوئنسرهاست .
اینکه نوشتم گروه به این دلیل است که در چندین اثر مخاطب و منتقد آثار وی بوده‌ام و امروز نتیجه‌ی چند سال کار این جوان را در بستن تیم‌های موفق شاهدم .
همکاری نویسنده و کارگردان و بازیگرانی چون نیماهاشمی سرشت و کیمیا خلج و چند چهره‌ی آشنای دیگر که تک تک نام نمی‌برم ، نشان از این دارد که حشمتی نه تنها به دنبال فروش از طریق نام سلبریتی‌ها نیست بلکه می‌خواهد مفهوم کارِ گروهی   را با ممارست و درک متقابل و روی پا ماندنِ خودش و گروهش جا بی‌اندازد .
همینطور که در دو فیلم کوتاهی هم که ساخت این دوستان با او همکاری داشتند .

اما نمایش‌ رجوع در عین حال که به سمت رئالیسم رفته‌است و همه‌فهم است اما خالی از عناصرِ تئاتری نیست ، در نوشتن متن و در بازی‌ها و بیان ، کاملا تئاتری عمل می‌کند ، اما از هر چیزی مثل اغراق آمیزی و عناصرِ اینچنینی به اندازه بهره برده است .
دیالکتیکِ طلاق در قالب کمدی اجتماعیِ رجوع  شاید ظاهری آسان داشته باشد اما تسلط بالاتری می‌خواهد ، کسانی که کار‌های طنازانه‌ای از این دست کرده‌اند خوب می‌دانند که ایجاد موقعیت درست و باورپذیر برای کمدی هنر متن و کارگردانی و بازیگری را همزمان می‌خواهد و اگر یک بخش نقص داشته باشد اثر خروجی قابل اعتنایی نخواهد داشت .

در استفاده موسیقی در اثر زیاده روی نشده و منطق استفاده از موسیقی و نوع انتخاب آن قابل قبول بود .
طراحی صوتی و نور هم اینبار بیش از پیش به سمت سادگی رفت .
اگر در این طراحی صوتی و نور و صحنه که بیش از پیش به سمت سادگی رفته است ریشه‌ی مسائل اقتصادیِ گروه‌های جوان تئاتری را جستجو کنید بی شک نباید پای حرف‌های منتقدان نشست بلکه باید پای صحبت سازندگان اثر نشست .

این گروه که اغلب از دهه شصتی‌ها و دهه هفتادی‌ها ترکیب می‌شود اینبار در همنشینی با بازیگری از نسلی متفاوت یعنی افشین سنگ‌چاپ هم چنان قوام یافته ظهور کرد که بشود بیش از پیش درباره‌‌ی کارِ گروهی آنها صحبت کرد .
چیزی که در فضای سینما و تئاتر اینروزها دارد به مشکلات جدی می‌رسد و قوام و ریتم آثار تولید شده را از بین می‌برد ، همین است که به یک فضای مطلوب تیمی نمی‌رسند .
شاید در آینده آثار دیگری از همین گروه در فضای تئاتر و سینمای کوتاه ثابت کند که دور از تنگ‌نظری‌ها و حسادت‌ها و سنگ‌اندازی‌ها ، می‌شود تنها غمِ ممیزی‌ها را خورد و دست به‌ دستِ هم داد تا تئاتر و سینمای‌ایران روی پا بماند .
ساقی سلیمانی 
منتقد و پژوهشگر 

اجرای خوبی بود بود و لحظاتی به شادی سپری شد...
اجرای اول و شخص خانم احمدی با اختلاف بهترین بود👏🏻👏🏻👏🏻
۵ روز پیش، جمعه
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر
موسیقی