در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش جان گابریل بورکمان
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 02:21:24
امکان خرید پایان یافته
۱۰ آبان تا ۰۵ آذر ۱۳۹۷
۲۰:۳۰  |  ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان
بانکدار سابق نروژی به «نام جان گابریل بورکمان» به دلیل فساد مالی راهی زندان می‌شود. و تمامی اموال وی توسط دولت وقت مصادره می گردد. او پس از رهایی از زندان با همسر و فرزندش در خانه معشوقه سابق‌اش زندگی می‌کند. او خود را به مدت ۸ سال در اتاقی حبس می‌کند و ...

تبلیغات مجازی: گروه جارچی

  • خرید بلیت نمایشها در تالار مولوی، فقط به صورت اینترنتی است و فروش حضوری در گیشه ندارد.
  • تماشاگر محترم ضمن پاسداشت حضور شما در مجموعه تئاتر مولوی به اطلاع می‌رساند از آن جا که این مجموعه در پردیس مرکزی دانشگاه تهران واقع شده، رعایت حجاب و شئونات دانشگاهی الزامی است و همچنین استعمال دخانیات ممنوع است. پیشاپیش از همراهی شما در احترام به قوانین دانشگاه سپاسگزاریم.

گزارش تصویری تیوال از نمایش جان گابریل بورکمان / عکاس: پریچهر ژیان

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› «جان گابریل بورکمان» به کارگردانی سعید کریمی و محصول تلاش جمعی از دانشجویان دانشگاه تهران، به خاطر استقبال ویژه تماشاگران، برای ۳ روز دیگر نیز تمدید شد.

›› «جان گابریل بورکمان» شنبه ۲۶ آبان به صحنه می‌رود

›› «جان گابریل بورکمان» افتتاح شد

آواها

مکان

خیابان انقلاب، ابتدای خیابان شانزده آذر، شماره شانزده، جنب کلینیک دانشگاه تهران، مرکز تئاتر مولوی
تلفن:  ۶۶۴۱۹۸۵۰

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
دیشب آخرین اجرای جان گابریل بورکمان را دیدم
اول باید بگویم یک تئاتر کاملاً حرفه ای و بسیار بالاتر از یه پایان نامه ی دانشجویی بود.
شروع خیره کننده این نمایش مرا به وجد آورد تماشاگر ابتدا در تاریکی مطلق است بعد آرام آرام صدای نفس، ضربه و یک موسیقی ریتمیک و حرکات ریتمیک بازیگران بدن و در آخر جان گابریل بورکمان از دل تاریکی بیرون می آید و نور او را از پای می اندازد تمام نمایش نامه را می توان در این کمتر از دو دقیقه دید. جان گابریل پسر یک معدن کار بوده تاریکی معدن، تنگی نفس و... در این شروع دیده می شود.
طراحی نور به طور فوق العاده ای در این تئاتر زنده است و به شدت تآثیرگذار. در اغلب تئاتر های ایران نور تأثیر زیادی بر اجرا نمی گذارد یک طراحی نور ساده وجود دارد که کاملا از داستان جداست. اما در این اجرا نور همراه داستان می شود در لحظات قدرت نمایی و اظهارات امیدبخش جان گابریل نور زیاد است. در لحظات حزن انگیز کم. جداکرد پس زمینه و پیش زمینه در طول اجرا توسط نور و ایجاد یک صحنه ی سه بعدی در نور پردازی از دیگر توفیقات طراحی نور در این کار است. در حالی که در بسیاری از نمایش ها طراحی نور یا بر طول صحنه متمرکز است یا عرض آن. نورهای در لحظاتی که بازیگران بدن به اجرا می پردازند، رنگهای آبی و قرمز است که باز هم به معدن و معدن کار بودن باز می گردد.
طراحی لباس این کار مثال زدنی ست. پوشیدن لباس های چرمین که ما را به یاد آهنگر ها می اندازد، منطبق بر داستان است. این که جان گابریل همواره ... دیدن ادامه ›› توهم بازگشت به قدرت را دارد و همواره با لباس رسمی است از دیگر جذابیت های طراحی لباس است.
همزمانی وقایع پرده ها می تواند از دیگر جذابیت های مهم این کار باشد. در پرده اول بعد از آن شروع خیره کننده، گفت و گوی دو خواهر را می بینیم و در پرده دوم گفت و گوی جان گابریل با فریدا که همزمان در دو اتاق جدا از هم اتفاق می افتند.
از دیگر مواردی که می توان به آن در این کار اشاره کرد وجود ریتم در طول اجرا ست. تند و کند شدن حرکات، بالا و پایین شدن صدای بازیگر ها ریتمی جذاب برای این کار آفریده که تماشاگر را میخکوب می کند. حضور به موقع موسیقی و حرکات بازیگران بدن نقشی اساسی در پیشبرد روایت در طول این اجرا دارد.
آن چه بیش از هر چیز بر کیفیت این اجرا افزوده بازی روان و مسلط امیرحسین سرداریان است. بازیگری با تجربه ی فراوان که خیلی خوب ریتم را می شناسد، می داند چه زمانی باید صدایش را بالا ببرد، حرکات او انگار چیده شده نیست. به موقع حرکت می کند و حرکاتش به تمامی علت مند اند. بالابردن های صدای او علت مند اند چیزی که ما درباره سایر بازیگرها کمتر می بینیم و این تأثیریست که او بر متن گذاشته. امیدوارم درخشش او در این اجرا باعث مطرح شدن هرچه بیشتر این بازیگر خوب و با تجربه ی تئاتر ایران شود. اما بازی سایر بازیگر ها: بازی فائزه ی امیری در نقش گانهیلد اغراق شده بود. نبود احساس و لحن در بسیاری از لحظات اجرای او به شناخت این شخصیت توسط مخاطب لطمه زده، بازی الا اما به خصوص بود، نوعی حسرت در تمام لحظات او دیده می شد که این در اعماق وجود شخصیت الا وجود داشته و شادی شاه علی آن را کشف و در اجرای خود به کار برده است. ویلهلم را ابوالفضل سلحشور به خوبی اجرا می کند. او از طبقه ای پایین تر از سایرین است و این موضوع به خوبی در رفتار او دیده می شود، او از رفتن و پیشرفت دخترش خوشحال است برایش مهم نیست دخترش او را با کالسکه زیر کرده برایش پیشرفت او مهم است و این تفاوت میان طبقه پایین جامعه و بالای جامعه را نشان می دهد که در متن وجود دارد و در اجرا سلحشور به خوبی از پسش برآمده.
در پایان تشکر می کنم از سعید کریمی که این نمایش را خلق کرد
در مورد نور و موزیک و بازیگران بدن کاملا موافقم و لحن و صدای اقای سرداریان بنظرم بسیار زیبا و بیاد ماندی بود البته اجرا و متن و بازیها ایراداتی داشت که قبلا در یادداشتی به ان اشاره کردم و اینجا فقط خواستم به صحنه کوتاه اما بینهایت تاثیرگذار مراسم شام اشاره کنم که در مورد ان کمتر صحبت شده و ان یکی از خلاقانه ترین صحنه های تئاتری بود که در حافظه نمایشی من ثبت شده و ای کاش کارگردان کمی بیشتر روی ان مانور میداد چون واقعا ارزش بصری این صحنه بیشتر از باقی لحظات این تئاتر بود.
۰۶ آذر ۱۳۹۷
باهاتون موافقم که صحنه ی شام آخر بسیار صحنه ی به یاد ماندنی ای بود اما به نظرم کارگردان صرفا قصد ارجاع دهی داشت همین
۰۶ آذر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خب ! از همون ابتدا بسیار مسحور کننده و گیرا . داستان بسیار جذاب و بازی ها هم خیلی عالی . به همه با هر سلیقه ای توصیه میکنم ، و امیدوارم در سالن های بهتر با بهترین تجهیزات دوباره این کارو رو صحنه ببینیم
به تیوال خوش آمدین دوست گرامی :))
۰۳ آذر ۱۳۹۷
آخه جناب محمودیان نوشته : به همه با هر سلیقه ای توصیه میکنم !!!!
دوستان نمیکنن 4 تا مطلب در مورد تبلیغات بخوونن که انقدر تابلو نباشن :)))
۰۴ آذر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یکی تز بهترین کارهایی که دیدم مخصوصا از نظر فضا سازی موسیقی و بازی ها توصیه می کنم حتما ببینید
ممکنه از بقیه کارهایی هم که دیدین برامون توضیح بدین تا ما بیشتر با نقطه نظرات شما آشنا بشیم ؟
۰۳ آذر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید