در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش پیوند خونی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 19:25:01
امکان خرید پایان یافته
۰۱ مرداد تا ۰۳ شهریور ۱۳۹۴
۱۹:۰۰
بها: ۱۵,۰۰۰ تومان

گزارش تصویری تیوال از نمایش پیوند خونی / عکاس: ساناز جهان آرایی

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› نگاهی به نمایش پیوند خونی

آواها

مکان

میدان فردوسی، خیابان موسوی، کوچه محمدآقا، اداره تئاتر
تلفن:  ۸۸۵۹۴۲۸۲، ۸۸۳۰۰۲۷۸

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خسرو نشان و محسن امیریوسفی به تماشای «پیوند خونی» نشستند

نمایش «پیوند خونی» به کارگردانی هوشمند هنرکار یکشنبه شب یازدهم مرداد ماه به یاد زنده‌یاد احمد علامه‌دهر و با حضور چهره‌های فرهنگی و هنری روی صحنه رفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یکشنبه عصر خبر درگذشت بازیگر باسابقه تئاتر احمد علامه‌دهر از سوی خانواده این هنرمند منتشر شد. تماشاگران نمایش «پیوند خونی» به دعوت کارگردان پیش از شروع اجرای نمایش به احترام این بازیگر فقید یک دقیقه سکوت کردند.

گروه اجرای نمایش «پیوند خونی» یکشنبه شب میزبان جمعی از هنرمندان و چهره‌های فرهنگی از جمله دکتر خسرو نشان از مدیران با سابقه عرصه فرهنگ و هنر و همچنین مدیر مرکز هنرهای نمایشی در سال‌های نخست دهه 80، محسن امیریوسفی فیلمساز، ناهید مسلمی، سیاوش چراغی‌پور و نقی سیف‌جمالی بازیگران تئاتر و ... دیدن ادامه ›› سینما بودند.

دکتر نشان از جمله مدیران تئاتری است که اغلب اهالی تئاتر از روزهای مدیریت او به نیکی یاد می‌کنند. امیریوسفی سازنده آثاری چون «خواب تلخ»،‌ »آتشکار» و «آشغال‌های دوست داشتنی» است که چندان فرصتی برای نمایش عمومی آثارش در ایران به دست نیاورده، آثار جشنواره‌های جهانی موفق به کسب جوایز متعدد شده است. ساخته اخیر او «آشغال‌های دوست داشتنی» همچنان در انتظار صدور مجوز اکران عمومی است.

«پیوند خونی» که روایتگر مقطعی از زندگی دو برادر است، براساس متنی از آثول فوگارد، نویسنده مطرح آفریقای جنوبی و با بازنویسی هنرکار هر شب ساعت 19 در خانه نمایش اداره تئاتر روی صحنه می‌رود. جمشید صفری و مسعود مهرابی بازیگران این نمایش هستند.

پارسا پولادوند نیز دستیاری کارگردان را به عهده دارد. طراحی صحنه این نمایش همچون اغلب آثار این کارگردان توسط خود هنرکار انجام شده است.

«سلام و خداحافظ»، نوشته دیگری از فوگارد نیز اسفندماه سال 1390 به کارگردانی هنرکار در تالار انتظامی خانه هنرمندان اجرا شده بود.
مجتبی مهدی زاده این را خواند
farhad riazi، محمد رحمانی و شهریار شهریاری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یادداشت احمد طالبی نژاد در روزنامه شرق درباره پیوند خونی

دور از غوغاسالاری/به بهانه اجرای «پیوند خونی»
احمد طالبی‌نژاد

درحالی‌که تقریبا در تمامی سالن‌های تئاتر تهران، نمایش‌هایی در حال اجراست و این هنر دوران باشکوهی را سپری می‌کند، در خانه نمایش، واقع در حوالی میدان فردوسی، نمایش‌نامه‌ای به نام «پیوند خونی»، اثر اثول فوگارد، نویسنده و شاعری که از پدری انگلیسی و مادری آفریقایی در آفریقای‌جنوبی متولد شده و برخی بر این باورند که او جزء پنج درام‌نویس زنده امروز جهان به‌شمار می‌آید، به‌کارگردانی هوشمند هنرکار روی صحنه رفته و دور از غوغا و رونقی که بر فضای تئاتر ما حاکم شده، با معدود تماشاگرانش، هرشب از ساعت هفت، به‌مدت ٨٥دقیقه تماشاگرانش را در معرض تجربه‌ای تازه در زمینه تئاتر سیاسی قرار می‌دهد. از این جهت گفتم سیاسی که متن درباره مسئله اعراب و اسرائیل است که با همه بحران‌های تازه‌ای که در گوشه‌وکنار جهان سر برآورده، مسئله فلسطین و اسرائیل، هنوز هم ... دیدن ادامه ›› جدی‌ترین موضوع سیاسی دنیای ما به حساب می‌آید. اما رویکرد کارگردان در این نمایش به‌هیچ‌وجه سیاسی نیست بلکه او از منظری اخلاقی و اجتماعی به این نزاع دیرپا نگاه کرده است. هوشمند هنرکار، همکار سابقا روزنامه‌نگارمان، متن این نمایش را که توسط یدالله آقاعباسی به فارسی ترجمه شده، بازنویسی و آداپته کرده است. متن اصلی همچون دیگر آثار فوگارد ازجمله نمایش‌نامه «سلام، خداحافظ» که در گذشته چندین‌بار توسط کارگردانان نامدار بر صحنه رفته، درباره آپارتاید است اما، هنرکار، بی‌آنکه در موضوع و مضمون کار دست ببرد، آن را به عرصه خاورمیانه کشانده و به موضوع تعارض اعراب و اسرائیل تبدیل کرده است. پیوند خونی، درباره دو برادر ناتنی است که از مادر یکی هستند و در حاشیه شهر اورشلیم، زندگی فقیرانه‌ای را سپری می‌کنند. یکی از برادر‌ها به نام زکریا، کار‌گری می‌کند و آن دیگری بی‌کار است. پدر زکریا مسلمان بوده و پدر آن دیگری - دنی- یهودی. روزی بر اثر تنهایی، تصمیم می‌گیرند در زندگی یکنواخت خود، تحولی ایجاد ‌کنند. در یک روزنامه، یک آگهی می‌یابند که عده‌ای دختر و زن جوان، به‌دنبال یافتن دوست مکاتبه‌ای هستند. به تشویق دنی، زکریا برای دختری جوان به اسم یاسمین، نامه می‌فرستد و پاسخ دلگرم‌کننده‌ای دریافت می‌کند. این ارتباط تا آنجا ادامه پیدا می‌کند که یاسمین تصمیم می‌گیرد به دیدن زکریا بیاید اما، نکته در این است که دنی پی می‌برد یاسمین یهودی و زکریا هم به‌شدت ضدیهود است. این رابطه که باعث ایجاد انگیزه دو برادر برای ایجاد تغییر در زندگی است، به مرحله‌ای تراژیک می‌رسد. متن نمایش که جزء آثار تک‌اتاقه فوگارد است و چنان که از این عنوان برمی‌آید همه ماجرا‌هایش در یک اتاق اتفاق می‌افتد، حسابی بازنویسی شده، بسیار ساده، روان و جذاب از کار درآمده و از نمونه‌های خوب دراماتورژی در سال‌های اخیر است. دو بازیگر نمایش، جمشید صفری و مسعود مهرابی (با مسعود مهرابی مدیرمسئول ماهنامه فیلم اشتباه نشود)، از پس نقش‌های دشواری که برعهده داشته‌اند، برآمده‌اند. نمایش دیالوگ‌های پینگ‌پنگی فراوانی دارد که فقط از طریق ممارست و تمرکز می‌توانند بی‌غلط و بی‌تپق ادا شوند. هرچند جمشید صفری که نقش زکریا را بازی می‌کند، تسلط بیشتری بر کلام و حرکات خود دارد و می‌کوشد به‌دور از اغراق، شیوه بازیگری متد اکتینگ را به‌کار بندد و به‌همین‌دلیل بازی ظریف و قابل‌قبول‌تری دارد.

او که متأسفانه چیزی از پیشینه‌اش نمی‌دانم، می‌تواند یکی از امید‌های بازیگری در تئاتر ما باشد؛ مشروط به اینکه برای رسیدن به شهرت، به این زودی‌ها، فریب تلویزیون یا سینما را نخورد. هنرکار که گویا پیش از این هم یک‌بار نمایش‌نامه «سلام خداحافظ» را روی صحنه برده، درک خوبی از میزانسن دارد و در هدایت بازیگرانش هم مسلط عمل کرده. اما سالن کوچک و غیراستاندارد خانه نمایش که درواقع دو اتاق تودرتو در طبقه دوم ساختمان است، امکان مانور‌های بیشتر و احتمالا اجرائی قوی‌تر را از او و بازیگرانش دریغ کرده است.
پیوند خونی به‌راحتی می‌توانست در یکی از سالن‌های حرفه‌ای تئاتر روی صحنه برود تا بازتاب بیشتری در این هیاهوی تئاتری داشته باشد. وقتی برخی برای اجرای آتراکسیون‌هایشان، سالن مجلل تالار وحدت را در اختیار می‌گیرند، انصاف نیست که جوانان بی‌ادعا، اما باسواد تئاتر، به دخمه‌ها پناه ببرند.
شهریار شهریاری این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید

بهزاد فراهانی چراغ پیوند خونی را روشن کرد/ نمایش «پیوند خونی» به یاد مصطفی عبدالهی به صحنه رفت

اجرای نمایش «پیوند خونی» به کارگردانی هوشمند هنرکار، با سخنان بهزاد فرهانی و به یاد مصطفی عبداللهی آغاز شد.

دوشنبه پنجم مردادماه خانه نمایش میزبان جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه بود؛ هنرمندان و خبرنگارانی که برای تماشای نمایش «پیوند خونی» در اداره تئاتر گرد هم ... دیدن ادامه ›› آمده بودند.

پیش از شروع رسمی نمایش، در حالی که تصویر مصطفی عبداللهی در تالار نمایش خودنمایی می‌کرد و خانواده او در سالن حضور یافته بودند، بهزاد فراهانی با سخنان خود چراغ نمایش را روشن کرد.

این بازیگر و کارگردان تئاتر و سینما در سخنانی گفت: «مصطفی عبداللهی چنان جاپای زیبایی در تئاترمان به یادگار گذاشته که هیچ‌گاه یاد و خاطره‌اش، سخاوت، بزرگی و غرور زیبایش از یادمان نمی‌رود. آرزو می‌کنم خانواده و به خصوص فرزندش دستاوردی از گذشته این مرد به دست اهالی تئاتر برسانند.»

او ابراز امیدواری کرد با تبلیغات آثار نمایشی در میان فعالان این عرصه رونق تئاتر بیشتر شده و زحماتی که گروه‌های نمایشی برای ارائه کارهای خلاقه انجام می‌دهند، به خوبی دیده شود و مورد ارزیابی قرار بگیرد.

کاظم هژیر آزاد، هومن عبداللهی فرزند زنده‌یاد مصطفی عبداللهی، فرشید صمدی‌پور و سیامک حلمی و برخی دیگر از یاران و همکاران مصطفی عبداللهی و همچنین جمعی از اهالی تئاتر و رسانه به تماشای «پیوند خونی» نشستند.

«پیوند خونی» براساس متنی از آثول فوگارد و بازنویسی هنرکار به صحنه می‌رود. این کارگردان متن فوگارد را با توجه به تحول زمانه و نیازهای دنیای امروز و تغییر روابط بشریت، بازنویسی کامل کرده است. نمایش «پیوند خونی» حکایت دو برادر در تلفیق نگاه این کارگردان و نویسنده نمایشنامه است.

جمشید صفری و مسعود مهرابی بازیگران این نمایش‌اند و پارسا پولادوند نیز دستیاری کارگردان را به عهده دارد. نمایش «پیوند خونی» هر شب ساعت 19 در تالار نمایش اداره تئاتر به صحنه می‌رود.


http://www.mehrnews.com/news/2869234/%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B4%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D9%81%D8%AA%D8%AA%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C

http://www.theater.ir/fa/news.php?id=47603
http://www.ilna.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%87%D9%86%D8%B1-6/293316-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B5%D8%B7%D9%81%DB%8C-%D8%B9%D8%A8%D8%AF%D8%A7%D9%84%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%B5%D8%AD%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%81%D8%AA
farhad riazi این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید