در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال مونولوگ یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 06:13:07
امکان خرید پایان یافته
۱۵ بهمن تا ۰۲ اسفند ۱۳۹۴
۱۹:۰۰  |  ۱ ساعت
بها: ۱۰,۰۰۰ تومان

همگام با جنبش جهانی مبارزه با خشونت علیه زنانVDAY2016، در راستای اهداف بنیاد امید مهر (برای کمک به زنان و دختران آسیب دیده در تهران)

برای خرید با همت عالی به نفع بنیاد امید مهر (کمک به زنان و دختران آسیب دیده در تهران) می توانید اینجا را کلیک کنید.

یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش مجموعه‌ای نوآورانه از مونولوگ های نوشته شده توسط نویسندگان شناخته شده در سرتاسر جهان است که توسط ایو انسلر و مالی دویل گردآوری شده‌اند. این صداهای گوناگون در کنار هم برخاسته‌اند تا خشونت را در همه‌ی سطوح و اشکال آن رمزگشایی کرده و فاش کنند: ظلم، اهمال، سرکوب، تحقیر و دیگر اشکال خشونت جسمی، روحی و کلامی. این نویسندگان آثار خود را در اختیار کنش گران اجتماعی قرار داده‌اند تا هم صدا با هم، علیه خشونت در سراسر جهان به پا خیزند و در کنار هم صدای قربانیان بی صدای خشونت باشند.

جنبش جهانی وی دی

وی دی (V-Day) یک جنبش جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان و دختران است که از سال ۱۹۹۸ تا به امروز در حال فعالیت است. از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به برنامه ریزی رویدادهایی برای گسترش آگاهی و نیز جمع آوری منابع مالی برای کمک به زنان و دختران قربانی خشونت اشاره کرد. بخشی از  این رویدادها مربوط به ماه فوریه (V-Season) و علی الخصوص روز ۱۴ فوریه (V-Day) است. این سازمان هر سال از گروه‌های نمایشی و افراد مختلف دعوت می‌کند تا به صورت هم زمان در سراسر جهان با اجرای برنامه‌های نمایشی مشخص شده در چهارچوب این جنبش برای مبارزه با خشونت علیه زنان به پا خیزند.

گروه تیاتر اگزیت و جنبش وی دی
گروه تیاتر اگزیت از سال ۲۰۰۸ به این جنبش پیوسته و تا کنون هر ساله با اجرای نمایش‌های گوناگون به کارگردانی مهرداد خامنه‌ای در کشورهای نروژ و آلمان، این جنبش را همراهی کرده است. در همین راستا امسال نیز به جمع سازمان دهندگان رسمی وی دی پیوسته است تا مجموعه مونولوگ های «یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش» را در ماه فوریه (بهمن-اسفند ماه) در تهران برای اولین بار به روی صحنه بیاورد.

تلفن رزرو: ۰۹۱۲۸۰۵۷۶۰۴
آدرس وبسایت وی دی تهران:  http://exittheatre.wix.com/vdaytehran
آدرس وبسایت  بنیاد امید مهر: http://www.omidfoundation.com


 



گزارش تصویری تیوال از نمایش یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش / عکاس: رضا جاویدی

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› نمایشی با موضوع جنبش خشونت علیه زنان در تهران

ویدیوها

آواها

مکان

خیابان اندرزگو (قیطریه)، شرق به غرب، روبروی بلوار کاوه، خیابان احمدی، پلاک ۲۸
تلفن:  ۲۲۳۹۰۳۲۰

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
مگر چندساله بودی که مرحومه باشی
مگر چندساله بودی که مغفوره باشی
.
.
.

آخ دندان هایت ، دندان های شیری ات که دیگر مادرت نگران افتادنشان نیست
خنده های شیرینت که دیگر در فضای خانه نخواهد پیچید
انگشتان ظریفت که هرگز مدادی در دست نخواهد گرفت
و چشمان معصومت که هرگز کشورش را نخواهد ... دیدن ادامه ›› دید..

تورا ربودند
تجاوز کردند
کشتند
اسید پاشیدند

تو تمام زنان و دختران سرزمینم بودی که اینگونه تمامی ِ بلاها بر پیکر نحیفت نازل شد....

یک خاطره یک مونولوگ ، یک فریاد ، یک نیایش....نه یک فریاد ، یک " ستایش "
گزارش اجراى جهانى نمایش یک خاطره، یک مونولوگ، یک فریاد و یک نیایش در جنبش جهانى وى - دى در ماه فوریه

https://db.tt/3saDgYen
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام
به بهانه ی مونولوگ "مادر عزیزم" اثر شرمین عبید چنائی با بازی فاطمه سعدی


به گزارش فیدان وب‌سایت تخصصی فیلم کوتاه، در بخش مستند کوتاه، «دختری در رودخانه: بهای بخشش» به کارگردانی شرمین عبید چنائی محصول مشترک پاکستان و آمریکا که داستان زندگی صبا دختری که قربانی قتل‌های ناموسی شده و به‌ صورت معجزه آسایی نجات‌یافته است را روایت می‌کند، جایزه اسکار این بخش را کسب کرد.

شرمین عبید چنائی در سال ۲۰۱۲ برای مستند کوتاه «نجات دادن صورت» اسکار همین بخش را به ... دیدن ادامه ›› دست آورده بود.

معرفی فیلم "دختری در رودخانه: بهای بخشش":

کشور پاکستان و آمریکا / ۴۰ دقیقه / محصول شرکت SOC و HBO

خلاصه داستان: هر سال، بیش از ۱۰۰۰ دختر و زن در پاکستان، به ویژه در مناطق روستایی قربانی قتل‌های ناموسی با انگیزه‌های مذهبی می‌شوند. صبای هجده ساله، که در پی یک ماجرای عشقی فرار کرده است، توسط پدر و عمویش مورد هدف قرار می‌گیرد ولی جان سالم به در می‌برد تا داستان خود را تعریف کند.

شرمین عبید چنائی فیلم‌ساز و روزنامه نگار ۳۷ ساله، با الهام از قربانیان بی‌شمار قتل‌های ناموسی در پاکستان، کمپین ضد کشتار ناموسی به نام «بهای بخشش» را راه اندازی کرده است.

یادداشت فیلم‌ساز: این فیلمی است که با آن به شدت عجین شده‌ام. این یک فیلم در مورد انواع انتخاب‌های ما زنان در جهان است و اینکه چگونه زندگی ما با تصمیمات گرفته شده توسط دیگران تحت تاثیر قرار می‌گیرد. دخترم، آملیا، دلیل فیلم ساختن من است. من می‌خواهم پاکستانی که او ارث می‌برد از آنچه در حال حاضر ما در آن زندگی می‌کنیم بهتر باشد.

ریویو: این یک مستند کوتاه تکان دهنده و تاثیرگذار در مورد یک دختر پاکستانی است که خانواده خود را با ازدواج با یک پسر شرمنده کرده است. پدر و عموی او پس از آن اقدام به شلیک به سر او می‌کنند و او را در رودخانه پرتاب می‌کنند. او جان سالم به در می‌برد و این تنها آغاز سفر پر پیچ و خم این خانواده از طریق نظام حقوقی منحرف آن کشور و ظلم و ستم حاکم بر زنان فرودست است. توجیهات عقلانی چنین رفتارهای غیر انسانی توسط عاملان آن و نیز جامعه بسیار حیرت انگیز است. (کن رودولف، منتقد)

به نقل از: fidanfilm.ir


شارمین عبید-چنائی هنگام دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم کوتاه مستند، درباره قدرت فیلمش "دختری در رودخانه" که تغییر محسوسی در زندگی دیگران ایجاد کرده، سخنرانی جذابی را ارائه داد.

این مستند درباره قتل های ناموسی در پاکستان است. سالیانه صدها زن به این بهانه در پاکستان به قتل می رسند. نخست وزیر این کشور با تماشای مستند شارمین قول داده است که قوانین مرتبط به قتل های ناموسی را تغییر دهد. شارمین می گوید این پیشرفت حاصل اتحاد زنان مصمم است.
او در سخنرانی اش در مراسم اسکار جایزه اش را به پاس قدردانی در جملاتی به این افراد تقدیم کرد:
"به صبا(شخصیت اصلی فیلم) زن جوان پاکستانی که معجزه آسا از قتل ناموسی جان سالم به در برد و قصه اش را برای ما روایت کرد، به شیلا نوینز و لیزا هلر از شبکه تلویزیونی اچ بی او، به تینا براون که از روز اول من را در این مسیر حمایت کرد، به همه مردانی که مدافع حقوق زنان هستند، مثل جف بارتز در فیلم من، به اسد فاروقی، به دوستم زیاد که فیلم را به دست مقامات دولتی رساند و مردان شجاعی مانند پدر و همسرم که زنان را تشویق به کار و تحصیل می کنند و کسانی که جامعه ای عادلانه تر برای زنان می خواهند."

به نقل از: https://www.instagram.com/p/BCZ-gLtyXLa

شرح کامل تر این رخداد:
http://images.dawn.com/news/1174914/sharmeen-obaid-wins-second-oscar-award-makes-pakistan-proud


وبگاه شرمین عبید چنائی:
http://sharmeenobaidfilms.com
جناب ذوق زده علت انکه از فیلم امین خواهم گفت را نپسندید چه بوده ؟ منظورم چه چیزی باعث شد نظر شما جلب نشود.سپاس‌
۲۶ اسفند ۱۳۹۴
لطفن همونجا که گفتم نپسندیدم ازم بپرسین تا مزاحم سایر دوستان نباشیم.
۲۶ اسفند ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید