در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال بهرام نخعی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 05:01:36
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
درود و عرض ادب خسته نباشید میگم به گروه اجرایی نمایش آژدهاک.
گریم بسیار زیبا و مرتب بود، و تشکر از خانم صدف آشور بابت موسیقی و نواختن کمانچه.
نور پردازی که ددقت کردم دو یا سه نور بیشتر نبود و نور بشدت کم بود که به سختی میشد صورت بازیگر را دید.
آثار آقای بیضایی حماسی هستند و آثار حماسی ملزم به رعایت اصول فن بیان هستند، در نمایشی که من بر صندلی اش نشستم، مهارت بیان ضعیف بود، بازیگر به نفس هایش در طول اجرا واقف نبود و حتی دقت نمی‌کرد.
نکته ای که در اجرای مونولوگ بسیار حائز اهمیت است، چشم های بازیگر است، بازیگر در طول اجرا به واسطه چشم هایش با تماشاگر تولید انرژی میکند و ارتباطش را تا انتها نگه می‌دارد، در این نمایش بازیگر که زیر نور نبود هیچ، حتی چشم هایش دیده نمیشد و همین موضوع ارتباط بازیگر با تماشاگر را ضعیف می‌کرد.
متاسفانه بازیگر درکی از متن نداشت و جدای از فهم و تحلیل متن فقط کلمات و جملات را حفظ کرده و ادا میکرد، در واقع مهارت و‌ نبوغ بازیگر در خلاقیت و‌ هوش او نهفته است، و کارگردان در همه نکاتی که درج کردم سهیم بوده است، و ارتباط کارگردان و بازیگر و گروه در صحنه بشدت قابل رویت است.
موفق و پیروز باشید.
درود و خسته نباشید میگم به گروه نمایش مُستَبِدلیشاه.
گروه موزیک سرجای خود بودند و فصای مورد نظر و ساخته بودند و خسته نباشید میگم بهشون.
- مفهوم «جوهر» در نمایش، به عنوان عنصر پایدار و غیرقابل حذف، نقشی کلیدی در حفظ انسجام اثر ایفا میکند. در نمایش «مستبدلیشاه»، این جوهر به وضوح غایب است.
هنگام تماشای نمایش، متوجه شدم بسیاری از عناصر قابل حذف بودند بدون اینکه به ساختار نمایش لطمه‌ای وارد شود. طراحی صحنه، برخی بازیگران فرعی، دیالوگ‌ها و حتی صحنه‌ها را حذف کردم، اما نمایش همچنان به راه خود ادامه داد. این موضوع یادآور نقل‌قولی از آقای چخوف است:
«اگر در اول داستانتان تفنگی به دیوار آویزان است، این تفنگ باید تا پایان داستان حداقل یک بار شلیک شود.»
به عبارت دیگر، هر عنصری که به پیشبرد داستان کمک نمی‌کند، باید حذف شود.
.
- از سوی دیگر، نقش‌های پروتاگونیست (شخصیت اصلی) و آنتاگونیست (شخصیت منفی) در نمایش به وضوح تعریف نشده بودند. پروتاگونیست قوی با هدفی ... دیدن ادامه ›› مشخص و آنتاگونیستی که در مقابل او بایستد، وجود نداشت. این ضعف باعث شد نمایش از نظر دراماتیک دچار افت شود.
.
- نمایش به جای تمرکز بر عناصر ضروری و اصلی، با صحنه ها و دیالوگهای پراکنده، مخاطب را درگیر جزئیات بی ارتباط میکند. این امر احتمالاً ناشی از عدم وجود دراماتورژی قوی است.
.
با سپاس و بدرود...



فک نکنم واژه ای برای بیان تئاتر های اقای اسکندری وجود داشته باشه این تعریف یا نمیدونم هرچی که خودتون میتونین اسمشو بزارین نیست.
زمانی ماراساد شروع شد انقدر شور و هیجان بیرون پشت در و داشتم که دیگه داشتم کنترل خودمو از دست میدادم نمایشی با ایده های ناب و سخت!!
از کشیش شهوانیی که در این تیمارستان است و نمیداند برای چه زنده است و چه میکند تا
ژان پل مارا که با غرور و قدرت خود را نابود میکند!
درواقع ماراساد وجود اعماق من را نلرزاند اما ذهنم را بیدار کرد توانستم فکر کنم و‌ به این بی اندیشم که چقدر این اتفاقات به زندگی روزمره ما نزدیک است هرکس به دنبال خالی کردن عقده خویش از دوران کودکیش است و‌چه بسا که این کودکی چه به زندگی ما می اورد همه ما به زنجیر متصل شدیم و با گه خود دنیا را کثیف میکنیم و از انسان بودن دوری میکنیم از پدر و مادر خود تنفر داریم و به نمیدانم کجا میرویم و میرویم اما نمیدانیم کجا کسی که مسیرش را میداند را سرکوب میکنیم و راه خودمان را برایش جایگزین میکنیم.
برای خود از ترس وجود و ‌تهی بودن خود خدایی ساختیم که گویی خدا خوابیده است برای ارضای خواست ها و تنهایی ها به سمت تکنولوژی میرویم و نمیدانم مجاز واقعیت است یا واقعیت مجاز.
جدال بین یک مرده از گور برگشته با یک زنده دیوانه بسیار هیجان اگیز بود زیرا این نمایش از تضاد های بساری برخوردار بود.
به ... دیدن ادامه ›› وجود امدن و زندگی کردن و دیوانه شدن یه دختر را دیدیم که نه در زندگیش عشقی داشت و‌ نه شوقی و‌ همانند یک گرگ از تنهایی پر هیاهو زوزه کشیدن را شاهد بودیم و وحشی یودن و انتقام گرفتن از انقلاب!!!
و‌نمایش با یک چاقو با نمایی از قاشق که نماد گشنگی و انقلاب فرانسه بود قلب یک رهبر در امد و هیچ تغییری به وجود نیامد! و نمایش به اتمام نرسید...
ممنون بابت این نویسندگی و‌ کارگردانی بینظیر