شیطانپرستی در ایران
امیرالمؤمنین علی علیه السلام:
هرگز نمی توانید راه رشد را بیابید، مگر آنکه راه انحراف را هم نشان دهید. ( خطبه ۱۴۷ نهج البلاغه)
ناصر مکارم شیرازی در پاسخ به استفتایی دربارهٔ شیطانپرستان فتوا داده است:
«این افراد مختلف هستند. اگر [کسانی] اعتقادات آنها را بهطور کامل قبول کنند-که یکی از آنها نفی وجود پروردگار یا صفات مسلّم اوست-مرتد
... دیدن ادامه ››
محسوب میشوند و اگر تنها مسائل بیبندوباری و شهوانی آنها را بپذیرند همچون حیوان هستند.
70 فرقه شیطانپرستی فعال در ایران
هر چند رئیس پلیس امنیت اخلاقی فعالیت فرقههای سازمانیافته در کشور را تکذیب میکند ولی بسیاری از کارشناسان غیردولتی چنین نظری ندارند. حجتالاسلام محمدرضا ضمیری رئیس مرکز مطالعات دینی جوانان با بیان وجود بیش از 70 فرقه شیطانپرستی در کشور، آن را تهدیدی جدی برای جوانان میداند و معتقد است: متأسفانه فرقههای نوپدید مانند مکزیکی، سایبابا و سوتی در کشور رواج یافته است. خبر آنلاین
پارتیهایی همچون موسیقی رپ و متال، اکس و پایکوبی دختران و پسران با گردهمایی شیطانپرستان تفاوت فاحشی دارد. گفتنی است تشخیص تفاوتهایی که میان این نوع پارتیها وجود دارد نیاز به تخصص چندانی ندارد.
به نظر می آید نبود کلاب هایی برای رقصیدن حتی در چارچوب اسلام ، تک همسری من در آوردی جمهوری اسلامی تا پایان عمر، عدم امکان ازدواج تا سنین چهل سالگی، جلوگیری از روابط دختر و پسر حتی در محرمیت موقت، وجود دبیرستان و دانشگاه با مدارک کیلویی که مهارتی به فرد نمی آموزند در نتیجه بسیار دیر وارد کار میشوند که سبب میشود از عقل فاصله می گیرند، همچنین ندادن حقوق پرسنل حتی در چارچوب قانون توسط افراد مدعی مذهبی بودن ، از دلایل گرایش به شیطان پرستی در ایران هست.
این افراد حق رای دادن دارند.
به نظر می آید کاربرد آنها در غرب بیشتر برای سربازگیری جهت فرستادن به جنگ است و اعمال شکنجه هم بیشتر برای مقاوم شدن سربازان در زمان اسارت است که شکنجه و خوردن نجاسات نتواند روحیه آنها را درهم بشکند و برایشان لذت باشد شبیه این اعمال شکنجه وار در میان برخی دراویش که سربازان صفویه بودند هم رواج داشت.
جمعیت نامشخص ، چند صد یا هزار نفر