در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال گردش خیابان سی تیر |پیاده‌روی در گذر ادیان|
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 01:23:36
امکان خرید پایان یافته
جمعه ۲۴ دی ۱۴۰۰
بها: ۱۵۰,۰۰۰ تومان
در ادامه تورهای تهران‌گردی ژیوار، روز جمعه قصد داریم به خیابان سی تیر برویم و علاوه بر بازدید پیرامونی از اماکن پرشمار و جذابی که در مسیر پیاده‌روی‌مان وجود دارد، از کنیسه زیبای حییم، موزه اسقف اعظم آرداک مانوکیان (موزه ارامنه ایران) و موزه آبگینه و سفالینه‌های ایران به صورت ویژه بازدید کنیم.

زمان: جمعه ۲۴ دیماه ۱۴۰۰
از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۱۴

تور تهرانگردی، فرصتی است برای کشف دوباره پایتخت ایران. تهران از زمانی که پایتخت ایران شده، عرصه مهم‌ترین اتفاقات سیاسی و تاریخی در کشور بوده. اتفاقاتی که بر شکل و روند توسعه شهری، ساختار و سلسله مراتب شهرسازی و هویت معماری شهر تاثیرات ماندگاری گذاشته اند. تاثیراتی که گاه به واسطه حضور چهره های سرشناس در هویت یک خیابان و محله خود را نشان داده و گاه به واسطه جنبش های اجتماعی، محله ای را به مرکزیت گردهمایی ها و فضاهای شهری تبدیل کرده است.
علاوه بر اینها، تهران به واسطه پایتخت بودن و حضور مراکز آموزشی و دانشگاهی، جذب کننده ادیان و اقشار مختلفی بوده که می‌خواستند فضایی متفاوت تر را تجربه کنند و از همین رو، سالهاست که پذیرای مهاجرت اقلیت های دینی هم بوده است.
تهران شاید حالا رنگ باخته باشد؛ اما هنوز می‌توان در خیابان هایی که روزی هسته مرکزی شکل گیری شهر بوده اند، قصه های تاریخ معاصر را ورق زد. یکی از این خیابان های تاثیرگذار، خیابان سی تیر است. خیابانی که در یک ضلع مهم ترین میدان شهر، توپخانه قرار گرفته بود و روزی به واسطه حضور منزل قوام، نخست وزیر دوران، مرکز جریانات سیاسی بوده است.
پیمودن طول خیابان سی تیر شاید به نیم روز هم نکشد؛ اما عرضش برابر تمام خاطراتی است که خیابان "سی تیر" به خود دیده است. سی تیر تنها یک خیابان نیست؛ شروع تجسم همزیستی و همدلی ادیان است. مسجد، دو کلیسا، آتشکده زرتشتیان و کنیسه همگی با هم در یک خیابان؛ صمیمیت سیالی که یکشنبه‌ها با گره خوردن صدای مناجات کلیسا و صوت اذان در خیابان جاری می‌شود. اگر روزی بخواهیم به دنبال نمود کالبدی انقلاب مشروطه در ایران بگردیم شاید بتوان خیابان "سی تیر" را مثل زد. در تور خیابان سی تیر علاوه بر آشنایی با بناهای مذهبی ادیان مختلف به مرور تاریخ گذشته بر این خیابان می پردازیم.

گشت‌ها: بازدید از کنیسه حییم، موزه اسقف اعظم آرداک مانوکیان (موزه ارامنه ایران) و موزه آبگینه و سفالینه های ایران و همچنین بازدید پیرامونی از دیگر اماکن تاریخی

مکان حرکت: خیابان سی تیر (پس از ثبت نام، محل دقیق حضور به همسفران اعلام خواهد شد.)

آگاهی بیشتر:
09381414528

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
دبیرستان قصر فیروز بهرام
این دبیرستان افراد مشهوری مانند علی جوان مخترع لیزر،لوریس چکناواریان آهنگساز و ارکستر،احمد شاملو شاعر تا منصور نخست وزیر دانش آموزانش بودند.رابیندرانات تاگور شاعر و فیلسوف هندی این دبیرستان را افتتاح کرد.دبیرستان زرتشتی ها که در تقاطع خیابان سی تیر با جمهوری است و مثل مدرسه ژاندارک بازدیدش نیاز به مجوز آموزش و پرورش دارد.کنارش آتشکده است. داخل خیابان سی تیر هم کاخ آبگینه هست که قبل افطار جشن و پایکوبی هست.
کاخ داوود پیرنیا هم در خیابان لاله زار هست که الان مرکز تاریخ پزشکی و طب اسلامی هست در کوچه پیرنیا انتهایش هست و بازدید عموم ندارد. داوود پیرنیا بنیانگذار برنامه گلها با خوانندگان مشهوری مانند بنان،ویگن،شجریان،هایده و ... بود. کنارش هم پژوهشکده تاریخ سینما درون کوچه بغلیش است.

دور میدان امام خمینی هم درون امامزاده حسنی جنب ساختمان مخابرات ، بعد اذان ، افطاری میدهند.
سوزان این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید

کنیسه حییم synagogue haim iran
کنیسه یا همان مسجد یهودی ها به انگلیسی تلفظش سنه گاگ senegag میشود
synagogue
/ˈsɪnəɡɑːɡ/
سی تیر تنها یک خیابان نیست؛ شروع تجسم همزیستی و همدلی ادیان است. مسجد، دو کلیسا، آتشکده زرتشتیان و کنیسه همگی با هم در یک خیابان؛ صمیمیت سیالی که یکشنبه‌ها با گره خوردن صدای مناجات کلیسا و صوت اذان در خیابان جاری می‌شود. اگر روزی بخواهیم به دنبال نمود کالبدی انقلاب مشروطه در ایران بگردیم شاید بتوان خیابان "سی تیر" را مثل زد.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خیابان سی تیر، خیابانی که در یک ضلع مهم ترین میدان شهر، توپخانه قرار گرفته بود و روزی به واسطه حضور منزل قوام، نخست وزیر دوران، مرکز جریانات سیاسی بوده است. موزه آبگینه همان کاخ قوام هست.
کاخ قوام مثل کارت پستال هست.
محمد فروزنده و مهرناز خلیلی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید