در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال کتاب انسان خداگونه | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:25:29
تاریخ مختصر آینده
انسان خداگونه در پروژه‌ها و آرزوها و کابوس‌هایی کاوش می‌کند که قرن بیست‌ویکم را شکل می‌بخشند ــ از غلبه بر مرگ تا خلق زیست مصنوعی. از اینجا به کجا می‌رویم؟ و این جهان شکنندۀ کنونی را چگونه در برابر توانایی‌های نابودگرمان محافظت می‌کنیم؟

جنگ برمی‌افتد احتمال خودکشی بیش از کشته شدن در جنگ خواهد بود قحطی ناپدید می‌شود خطر چاقی بشر را بیش از گرسنگی تهدید می‌کند مرگ چیزی جز یک مشکل فنی نیست برابری از میان می‌رود ــ پایندگی وارد می‌شود آینده برای ما چه در بر دارد؟ مرحلۀ بعدی تکامل همین است انسان خردمند نشان داد که از کجا آمده‌ایم، انسان خداگونه نشان می‌دهد که به کجا می‌رویم. دکتر یووال نوح هراری از دانشگاه آکسفورد دکترای تاریخ دارد و در دانشگاه بیت ‌المقدس تاریخ جهان تدریس می‌کند. بیش از ۶۵۰۰۰ نفر در دورۀ اینترنتی تدریس تاریخ مختصر بشر او ثبت‌نام کرده‌اند. کتاب انسان خردمند ‌او که در سال ۲۰۱۴ انتشار یافت به یک پدیدۀ بین‌المللی تبدیل شد و آن را به ۴۰ زبان ترجمه کرده‌اند.

«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
امین موسوی ت (aminamt19)
درباره کتاب انسان خردمند (برگه وابسته) i
انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر کتابی نوشته یووال هرری است که برای اولین به زبان عبری در اسرائیل در سال ۲۰۱۱ و در زبان انگلیسی در سال ۲۰۱۴ منتشر شد

انسان خردمند از سیصد هزار سال پیش از آفریقا بصورت فرگشت،تک منشأ مانند حضرت آدم مذاهب و همچنین نظریه داروین بوجود امد یا یک نظریه با دلایل ضعیف ،فرگشت در سراسر جهان بوجود آمد
ولی جالب هست ده هزار سال قبل ، سایر گونه های انسانی که شباهت زیادی به دیو شاهنامه دارند از کره زمین محو شدند و فقط انسان خردمند باقی ماند.
سوزان این را خواند
حسین کوهی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
وحید عمرانی (vahid60)
درباره کتاب انسان خردمند (برگه وابسته) i
نظریۀ وراجی شاید شوخی به نظر آید، ولی تحقیقات بسیاری بر آن صحه می گذارند. حتی همین امروز بیشترین حجم مکالمات بشری؛ ایمیل ها یا تماس های تلفنی یا ستون روزنامه ها را وراجی تشکیل می دهد. این برای ما آنقدر طبیعی است که گویی زبان ما برای همین هدف شکل گرفته است. آیا فکر می کنید معلمان تاریخ در سالن غذاخوری دانشگاه راجع به دلایل جنگ جهانی اول صحبت می کنند؟ یا فیزیکدانان اتمی در کنفرانس های علمی در ساعت راحت باش، راجع به کوارک با هم اختلاط می کنند؟ گاهی این طور است، اما اغلب اوقات موضوع صحبت آنها خانم معلمی است که مچ شوهرش را در خلوت با زن دیگری گرفته، یا دعوای میان مدیر گروه و رئیس دانشکده، یا شایعه ای راجع به یکی از همکاران که بودجۀ تحقیقش را صرف خریدن اتومبیل لکسوس کرده است. شایعه سازها ستون اصلی مطبوعات هستند، روزنامه نگارانی که جامعه را از آدم های متقلب و مفت خورها آگاه می سازند و در مقابل آنها حفظ می کنند.
آذین حجازی، شهرزاد متین و مریم خیابانی این را خواندند
رویا، neda moridi و جعفر میراحمدی این را دوست دارند
شاید معلمان تاریخ در سالن های غذاخوری دانشگاه وراجی کنند ولی قاچاقچیان عتیقه بهترین شاگردان آنها هستند و میلیاردها دلار از امثال تمدن جیرفت به جیب می‌زنند.

فیزیکدانان هم تجهیزات پزشکی هسته ای مانند سی تی اسکن یا MRI و امثال هم تولید میکنند تا میلیون ها بیمار یا مجروحان جنگ ناشی از حماقت بشر ، رنج کمتری احساس کنند. آنها بدنبال کشف همچون الکترون هستند که مانند اسب تمدن نوین است.

۰۵ آذر ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید