در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال ارکستر نیلپر | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:04:45
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
نوید گوهری در آستانه کنسرت جدید ارکستر نیلپر با خبرنگار هنر گفتگو کرد. رهبر اکستر گروه نیلپر این گفتگو را با ذکر تاریخچه مختصری از این گروه اینگونه آغاز کرد: ارکستر نیلپر در سال ۸۳ به رهبری نوید گوهری و با همکاری فرهاد قاضی زاده و کاوه دانشمند کار خود را شروع کرد.
پس از آن این دو نفر به ایتالیا مهاجرت کردند و در آنجا مشغول فعالیت موسیقایی شدند، که البته کماکان با آنها در ارتباط هستیم و از ایشان مشاوره میگیریم. ما در این گروه بیشتر روی موسیقی معاصر تمرکز داشتیم. از سال ۹۲ به صورت جدی تر و با برنامه ریزی منسجم تر به کار خود ادامه دادیم که ماحصل آن ۴ کنسرت تا بدین جا بوده است.
در این مقطع تصمیم گرفتیم که کنسرت پنجم را بر روی موسیقی کلاسیک کار کنیم زیرا ما در این گروه معتقدیم که هر موسیقیدان و نوازنده ای باید بتواند بر ژانرهای مختلف موسیقی تسلط داشته باشد و تک بعدی نباشد.
همچنین ما در گروه خود سعی کرده ایم همه چیز حرفه ای پیش برود از داشتن لوگو و طراحی پوستر تا نحوه بستن قرار داد با نوازنده ها و فرم انتخاب آنها، لوگوی گروه ما گل نیلوفری هست که از میان آن رهبر ارکستری بیرون آمده و در واقع از اسم نیلپر که در ایران باستان به معنای نیلوفر آبی هست گرفته شده و هر گلبرگ آن به یک رنگ میباشد که در مجموع پنج رنگ به معنای پنج قاره طراحی شده و نشانه ابراز صلح و دوستی از طرف ایرانیان برای جهانیان است.
در گروه ما علیرغم رفاقتی که در بین اعضای گروه به وجود می آید سعی میکنیم که قرار دادها کاملا حرفه ای و روشن بسته شود و تمرینات طبق زمان بندی ... دیدن ادامه ›› دقیق انجام شود تا از هرگونه حاشیه ای به دور باشیم.
گوهری در مورد کنسرت پیش رو نیز بیان کرد: در این برنامه یک کنسرتو فلوت اثر امانودل باخ اجرا میشود که سولیست آن خانم کلاریز کشاورز هستند و همچنین قطعاتی از بنجامین بریتین و گوستاو هولست نواخته خواهند شد که هر سه آنها قطعات استانداردی برای گروه زهی هستند.
ما پس از استقبال خوب تماشاچیان در کنسرت قبل که اردیبهشت ماه برگزار شد تصمیم گرفتیم که با یک کار جدید در ژانر موسیقی کلاسیک به روی صحنه برویم و پس از این کنسرت نیز برای مرداد ماه کنسرت بعدی را در حال تدارک داریم.

لینک خبر:
http://artreporter.ir/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%DA%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%86%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%AF-%DA%AF%D9%88%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D9%87%D8%A8%D8%B1-%D8%A7/
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
ارکستر نیلپر فصل بهار را متفاوت به پایان خواهد رساند!

به گزارش روابط عمومی ارکستر نیلپر، این گروه پس از آخرین اجرای خود در تالار وحدت که با استقبال خوب مخاطبین و هنرمندان در اردیبهشت ماه انجام شد، در روزهای 23 و 24 خردادماه رپرتوار متفاوتی را از موسیقی دوره روکوکو، کلاسیک و رومانتیک روی صحنه تالار رودکی اجرا خواهد کرد.

در این برنامه کنسرتو برای فلوت در ر مینور اثر کارل فیلیپ امانوئل باخ، Simple Symphony اثر بنجامین بریتن و St.Paul Suite اثر گوستاو هولست برای علاقمندان به موسیقی کلاسیک اجرا خواهد شد.

همچنین در این برنامه که به رهبری نوید گوهری و در ساعت 21 برگزار خواهد شد، خانم کلاریز کشاورز به عنوان سولیست فلوت با ارکستر نیلپر همکاری خواهد داشت.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به گزارش روابط عمومی ارکستر نیلپر اجرای یکشنبه شب نمایش "ناراحت" به کارگردانی فرید یوسفی و الهه عبدی به نوید گوهری رهبر ارکستر نیلپر و سارا اکبری تقدیم شد
با آرزوی موفقیت برای عوامل نمایش ناراحت و سپاس و قدردانی فراوان
عمو فرهاد قصه ها این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یادداشت نوید گوهری رهبر ارکستر نیلپر، به بهانه اجرای اردیبهشت ماه
"گاهی سکوت، تنها راه ممکن برای بیان حرف های ناگفته است."
جهان معاصر، جهان دگرگونی های یکباره است. دگرگونی هایی که گاه برای فهم آن قرن ها زمان لازم است. دگرگونی های مالی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ...
و سردرگمی مهمترین محصول این دگرگونی های آنی.
انسان معاصر محکوم به پذیرفتن شرایط جدید و سعی در همسویی هرچه سریعتر با دگرگونی های آنی است. و در این فرآیند بنا بر غریزه ذاتی اش، حفظ بقا در سیستم های جدید از مهمترین اهداف وی به شمار خواهد آمد. کسب درآمد حداکثری، کسب قدرت و جایگاه اجتماعی مناسب، کسب حداکثری آرا
و انحطاط ارزش های اخلاقی و فرهنگی، تنها فرزند این سردرگمی ها به جهت حفظ بقا در سیستم های جدید.
انسان معاصر چیزی را به عنوان ارزش می پذیرد که دارای جذابیت های معاصر باشد. رسانه، ... دیدن ادامه ›› تبلیغات، برند!
و محصول این جذابیت های معاصر شبکه های پرقدرت اجتماعی است که در چشم برهم زدنی، دگرگونی هایی عظیم را بوجود خواهند آورد.
...
اما هنر معاصر، در این بین، تلاش می کند تا خود را بیرون از این دایره ی معیوب قرار دهد. نه به جهت حفظ بقا و نه به جهت تولید جذابیت های خاص!
هنرمند معاصر تلاش می کند تا رابطه ای بی واسطه با جهان برقرار کند و آزادانه در ناخودآگاه خویش به واکاوی جهان و زیبایی های آن بپردازد. گاهی صدایی از اعصار گذشته معاصر می شود و گاه اصوات زمان ما، نشانی از دنیای گذشتگان.

وشاید این دل زدگی از سیستم های نوین جهان معاصر است، که ما را در خانواده ارکستر نیلپر به هم پیوند می دهد تا صدای هنر موسیقی معاصر را در تالارهای تهران طنین انداز کنیم. صدایی که ما را با جهانی بی زمان و مکان، و بی نیاز به حفظ بقا پیوند می دهد.

به قول علیرضا اکبری
از آغاز که بگذری خط می شود، به پایان که برسی نقطه
عجله نکن
هر قدم به جلو، راه بازگشت را طولانی تر می کند.

نوید گوهری
بیست و دوم فروردین هزار و سیصد و نود و چهار
ارژنگ فرّخ پیکر، هادی میری و مسعود الطافی این را خواندند
سپینود مجد این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
به بهانه اجرای قطعه " سوگواری" اثر آرو پارت در کنسرت اردیبهشت ماه

سوگواری (برای ادای احترام به آنیش کاپور، خالق مجسمه “مارسیاس” ) بیان مرثیه ایست نه برای مرگ، که برای زندگی. مرثیه ای برای ما و همه آنان که با دنیایی مملو از رنج و نا امیدی رابطه ای آسان برقرار نخواهند کرد.

قطعه « سوگواری» را نمی توان یک پیانو کنسرتوی رایج دانست. پیانو به عنوان سازی برجسته این امکان را فراهم می کند که دیالوگی گرم و صمیمی و بدور از انتزاع با ارکستر برقرار شود.
“پیانو تنها است. یک شخص است و یا روایتی از یک شخص”

بطور کلی این قطعه در بر دارنده دو قطب متضاد است. دو قطبی که الزاما در مقابل یکدیگر نیستند؛ بلکه در مباحثه ای پویا در طول قطعه کامل کننده ... دیدن ادامه ›› ی یکدیگر خواهند بود.

«سوگواری» شنونده را با دنیایی از اصوات روبرو می کند. کیفیتی مراقبه مانند که در اکثر آثار پارت می شناسیم اینجا نیز کل اثر را در بر می گیرد. حرکت های ملودیک سیال در کنار نواهای دراماتیک
می نشینند و مارش ها و فانفارهای تراژیک به دنیایی معلق از اصوات هارمونیک ختم می گردند.

به واسطه آشنایی پارت با سِریالیسم و دیگر جریانهای موسیقی قرن بیستم و تجربه های جدی او در این زمینه ها، می توان گفت موسیقی او صرفاً صدای قرون وسطی در قرن بیستم نیست بلکه مینیمالیسمی است که هرچند بر پایه های موسیقی قدیم بنا شده اما در جستجوی عناصری بی زمان و پویاست و از این رو موسیقی آروُ پارت ماهیتی همگانی دارد. گویی موسیقی وی در ناخودآگاه جمعی ما می نشیند و هر نوع شنونده ای را (آشنا یا غریبه با موسیقی معاصر) به خود جلب می نماید.

"نوید گوهری - رهبر ارکستر نیلپر "



سپینود مجد این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
برای آشنایی بیشتر و به بهانه اجرای ارکستر سمفونیک نیلپر

قطعه "لامنت" اثر آرو پارت که بر اساس بنای مارسیاس اثر آنیش کاپور تصنیف شده است، بزرگترین قطعه سازی این آهنگساز به شمار می آید. این قطعه در سال 2002 برای پیانو و ارکستر نوشته شده است و ساختار آن تینتینابولی است که آهنگساز آن را در سال 1976 ابداع نموده است.

Lamentate (Homage to Anish Kapoor and his sculpture "Marsyas") for piano and orchestra is the largest instrumental work by Pärt written in 2002. The piece is written in the tintinnabuli style, the technique Pärt created in 1976
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
متن پیام "پتریس وسک" از آهنگسازان بنام در موسیقی معاصر برای ارکستر نیلپر

“ اجرای آثار من در ایران، رویدادی استثنایی در تمام زندگی حرفه ای من به عنوان یک آهنگساز بوده است. از این رو، من از نوید گوهری و اُرکِسترِ نیلپِر که به موسیقی من علاقمند بوده اند و اکنون به اجرا و معرفی آثار من به مردم ایران زمین اهتمام ورزیده اند، بسیار سپاسگزارم. ”
پِتِریس وَسک . آگوست 2014
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید