سرکار خانم آوا فیاض سلام
اینکه چطور با مدرک کاردانی سینما متخصص برندینگ و بازاریابی اینترنتی و بازاریابی در فیس بوک هستید،بسیار جالب به نظر میرسد.خواهشمندم تجربیات خود را در اختیار هم تیوالیهای عزیز قرار دهید.
و اینکه 90 درصد کارگردانهای تئاتر را به جنبش سیریش و پوستر و دیوارکوب منتسب می دانید کمی غیر منصفانه به نظر میرسد.اکثر کارگردانهای تئاتر به عنوان کارشناس رسانه اتفاقاً ذهن خلاق و پویایی در عرصه تبلیغات دارند.اگر بپذیریم که تبلیغات رساندن پیام و اقناع مخاطبین معین و بازار هدف مطلوب است ،باید این را نیز بپذیریم که یک اثر خوب نمایشی مادامی که ذهن مخاطبان را درگیر کند موفق به بازاریابی نیز شده است.
نمونه های بسیاری از اجراهای سالهای گذشته و اخیر را میتوان مثال زد که با کمترین امکانات و صرف کمترین هزینه در عرصه تبلیغات ،هم در گیشه خوب فروختند و هم نظر منتقدان سرسخت را تامین نمودند.
تبلیغات یک پدیده یک سویه است.مادامی که ذهن فعال مخاطبان فرهیخته ی این رسانه را نادیده بگیریم و بدون برآورد و تخمین فقط بر طبل تبلیغات بکوبیم اثر منفی دریافت
... دیدن ادامه ››
می کنیم.
مخاطب تئاتر کسی نیست که در اینستا گرام و وایبر به دنبال رنگ لاک ناخن و فلان برند کیف و کفش بگردد.مخاطب تئاتر حتی با تکرار تبلیغ هم پس میزند.مخاطب تئاتر کسی است که خود را داوطلبانه در تور تبلیغات یک اثر نمایشی می اندازد.
مخاطب تئاتر تصمیم می گیرد که بوسیله یک اثر خوب نمایشی شکار شود.اینطور به نظر میرسد که اتفاقاً تبلیغات در تئاتر کمتر پاسخ بدهد.
روابط عمومی اما به عنوان یک نهاد یقه سفید میتواند با نگاه کلان و فرهنگ سازی در خصوص تئاتر دیدن فروش را تقویت کند و خون به رگ تئاتر بدمد.
به هر صورت مثالهایی که در 8 بند در تیوال خود آورده اید اگر صحت داشته باشد که حتماً دارد،شاید فقط مربوط به گروهی تازه به دوران رسیده در عرصه هنر نمایشی باشد.در عرصه تبلیغات مدیران درس خوانده در رشته تبلیغات فرهنگی-تجاری و سیاسی ادعای تخصص ندارند.امید است با مطالعه علمی بیشتر علمی سخن بگویید.شما یک مدیر تبلیغات هستید.
موفق باشید.