رعدوبرقها داستان را روایت میکنند ، جادوگرها از مرگ میگویند ، مکبث از کشتن و لیدی مکبث از وحشت زار میزند ؛ شاه مغلوب گشتهیِ این اثرِ درخشان است .
این نمایش توسط کارگردانی جوان ، توانا و خوش ایده ساخته شده و از حجمی برخوردار است که اگر گروه را نمیشناختم حتمن میگفتم پشت این گروه سرمایهگذاری شده است در حالی که این طور نیست و جوانهایی دست به دست هم اثری را خلق کردهند که در سطح بسیار بالایی از دیگر آثار هم دورهش قرار میگیرد ، به نسبتی که میشود شمرد : اولین اثر رسمی آقای "رضا موسوی" ست بعد از سالها حضور در تئاتر ، بازیگرانی در این اثر بازی میکنند که دانشجوهای لیسانس هستند یا به تازهگی فراغ التحصیل شدهند (یاد در هماین سطح)، گروه موسیقییی نمایش را هدایت میکند که نامی آشنا در تئاتر ندارند (یا من نشنیدهم) و طراحی صحنه و میمیک و لباس توسط دانشآموختهگان هنرجویی انجام شده که هر کدام را میشود به طور تخصصی بررسی کرد که من تنها در این مقال مینویسم : با ارائهی چنین اثر فاخری آیندهی درخشانی را به تئاتر ارائه خواهند کرد .
روزی این نمایش را ببینید که آمادگی انرژی گرفتن را داشته باشید ، حتا از مُردن . "رضا موسوی" در گروه آو تجاربی را انجام داده است که هر کدام را میشود یک نقطهی اوج در نظر گرفت و پلههایی که طی کرده و نیز صد البته که افکار ورزشی و هنر او ، کارگردانی دارای طرح و نظر بهوجود آورده و امروز اجرای این نمایش مخاطب را به زیبایی یک هنر خیره میکند .
میبایست "رضا موسوی" را آیندهدار یک شیوه از دل شیوهی نمایشی گارجنیدیزه-آو تلقی کرد ، او که دورههایی را در روستایی در لهستان
... دیدن ادامه ››
دیده ، این نمایش را به نحوی اجرا میکند که آبستن اتفاقی نو باید دانست ، خیره کردن تماشاگر در صحنهگردانی ، در موسیقی ، در آواز ، در حرکت و در رزم ؛ بزمی که این نمایش به پا میکند فارغ از موضوع که خود پر از اتفاق است در مکبث شکسپیر ، تماشاگر را میبرد در یک جنگل پر از حادثه و باید شش دنگ اثر را پی بهگیری تا خارج نشوی از روایت ، چون پرشهای موفق نمایشی این تئاتر در عین همبستهگی ، جاذبهیی ایجاد کرده که با توجه به نوع روایتگری سبک میتواند تنها برای تماشاگر بار موسیقیایی و حرکتی (نمایشی) داشته باشد تا بار داستانی .
میمُرد پادشاه و سپس همه اطرافیان او و لیدی مکبث و مکبث ؟ در این نمایش موضوع این نیست و موضوع آن چیزی ست که شاهکار "مکبث" شکسپیر را رنگ زده و آیندهنگری جادوگرها ؛ این اثر مطابق با سبک روایتگری نمایش از آن سمتی باید دید که جادوگرها چه دیدهند و برای کشف آن باید انرژی داشت تا پای این اثر نشست ، آن چیزی که من نهداشتم اما خود اثر از شروع به من داد و هر بار که رعدوبرق میزد بیشتر میشد .