در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | صادق فاضلی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 12:55:06
 

سید صادق فاضلی متولد 15 خرداد 1342 در شوش دانیال و دارای مدرک درجه سه هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می باشد و در جشنواره بین المللی فجر در سال 87 از او به عنوان یکی از 30 چهره برتر تئاتر در 30 سال پس از انقلاب تقدیر شد . قبل از انقلاب به صورت تجربی و آماتور در مدرسه کار می کرد و در سال 1355 در جشنواره تئاتر امور تربیتی اولین حضور نسبتا" جدی را در تئاتر تجربه می کند اما در زمان جنگ ایران و عراق در سال 1359 در جبهه تئاتر را به صورت جدی تر آغاز می کند . از سال 1367 با پایان جنگ فعالیت فرهنگی خود را در شهر اهواز ادامه داد

 ۱۵ خرداد ۱۳۴۲
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سلام - نمایش آخرین تانگوی مارلون براندو همچنان در کلانشهر اهواز می تازد و خوشبختانه به جز شبهای معدودی از همان شب اول با استقبال مردم اهواز و خوزستان مواجه شد .وحید فقیهی را همه میشناسند ، او دغدغه فرهنگ و زندگی مردم جنوب است و سالهای طولانیست که در زمینه رشد فرهنگی زادبوم خود از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده است . انتخاب موضوعات نمایشی فقیهی نیز بر اساس خواست و نیاز مردم بوده و هست . نمایش آخرین تانگو نیز دقبقا" در همین راستا و اتفاقا" اولویت این انتخاب نه برای تجلیل از شخصیت مارلون براندو که بر اساس نوستالژی ها و خاطرات مردم اطراف خود برگزیده شده است ! مردم جنوب از دیرباز عاشق سینما بوده اند ، میتوانید از مردمی که در دوره پهلوی زندگی کرده اند بپرسید که سینماهای آبادان بیشتر رونق داشت یا سینماهای تهران !؟ بنده خوب به خاطر دارم که تنی چند از خانواده فقط برای دیدن فیلم به آبادان میرفتیم ، این شاید زیاد به باور نسل امروز نیاید اما با یک مطالعه ی ساده میتوان پی به استقبال مردمی از فیلمها در جنوب ایران برد مثلا در گزارش سینماسوزی رکس آبادان میخوانیم که برخی گفته اند بیش از سیصد و پنجاه نفر و برخی دیگر گفته اند بیش از ششصد و برخی نیز گفته اند بیش از هفتصد نفر در سینما بوده اند ! آیا امروز این آمار و این رقمها و این تعداد از تماشاگران به سینما می آیند !؟ این مقدمه طولانی را گفتم تا در جواب جناب آقای حسین ( مخاطب ناشناس ! ) بگویم که مادر بزرگ من هم مارلون براندو را می شناخت ! اتفاقا" این فرض کردن کارکشتگی و سینماشناسانه ی مردم از قوت این نمایش بود . یعنی اینکه ما در حال پرداختن به موضوعی هستیم که همه ی شما مخاطبین روشنفکر و باسواد ما از آن اطلاع دارید ! تعداد محدودی هم مخاطب نوجوان ، کم سواد و کمتر آشنا به سینما را این نمایش ترغیب کرد تا خود را از قافله عقب نگذارند و هرچه زودتر به دیدن آثار غول بازیگری سینمای جهان بنشینند ! آخرین تانگوی مارلون براندو برای قشر خاصی تولید نشده و از جنس مردم معمولیست . بزرگی میگفت : وقتی می دانی با افتخار حرف بزن و هنگامی که نمی دانی سکوت کن ودر اولین فرصت برو و بخوان . . .
سپهر، امیر مسعود، مریم اسدی، محمد فروزنده، حسین و Shiva Farahany این را خواندند
پوریا عامری این را دوست دارد
ضمن تشکر از آقای فاضلی که زمان گذاشتند و نظر خود را در ارتباط با این نمایش بیان کردند باید عرض کنم که من سالهاست کارهای شما را دنبال میکنم و به پای بسیاری از آنها چه تئاتر چه فیلم کوتاه نشستم و از تعدادی از آنها هم بسیار لذت بردم، همانطور که قبلا گفتم کار هر شخص با کارهای قبلی مقایسه میشود، کمبود امکانات و پلاتوی نا مناسب در کنار نبود بودجه مناسب و حمایت‌های ارگانهای مربوطه انکار ناپذیر است اما نمایشی که من دیدم به نسبت دیگر کارهای آقای فقیهی بسیار ضعیف بود، با انکار ضعف نمی‌توان به قدرت رسید و کارهای بهتر ارائه کرد، ما اگر از کمبودها و کاستی ها صحبت میکنیم هدفمان بهبود کارهای دیگر است نه تخریب. بله مادربزرگ من هم براندو را میشناسد چرا که درخشش در دوران آنها بود، همه شاید براندو را بشناسند ولی چه تعداد از جوانان امروزی با آنچه قبلا ذکر شد آشنایی دارند؟. شاید من به اندازه بزرگی مثل شما نخوانده باشم یا از هنر ندانم لیک به اندازه خودم مطالعه داشتم و سالها در صالنهای تئاتر پای کارهای بزرگان و افراد نوپا در این عرصه نشستم و از بسیاری از جوانان حمایت کردم، سابقه کار هنری، سینمایی و مستندسازیم هم به اندازه ای هست که بتوانم نمایشنامه ضعیف را از کار قوی تشخیص دهم. من عمدا در روزهای آخر نظرم را نوشتم تا کسی متاثر از آن دست از حمایت و رفتن نکشد بلکه عوامل با خواندن آن به فکر کارهای بهتر، بزرگتر، منسجم تر و نمایشنامه های اصیل غیر اقتباسی باشند. که تئاتر فریادی است که خفقان سکوت را به ابتذال می‌کشد.
حسین
ضمن تشکر از آقای فاضلی که زمان گذاشتند و نظر خود را در ارتباط با این نمایش بیان کردند باید عرض کنم که من سالهاست کارهای شما را دنبال میکنم و به پای بسیاری از آنها چه تئاتر چه فیلم کوتاه نشستم ...
صالن❌ سالن✅
۱۹ آفرین دوست عزیز
با نظر شما موافقم ولی کلمه کم سواد را دوست نداشتم، سواد در هزاره جدید معنای متفاوتی دارد و سالهاست چهارچوبهایی که تعداد مشخصی کتاب و فیلم را در جایگاه مقدس تعیین سطح سواد قراردادند، تغییر یافته. ولی محتوای نوشته شما کاملا صحیح است. یکی از جنبه های خوب این نمایش، همین کنجکاوی بود که شما فرمودید.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
من همیشه در کارگردانی خودم را به جای مخاطب قرار میدهم و سعی میکنم آنچه را که تماشاگر انتظار و توقع دارد در معرض دیدش قرار دهم ، یعنی تمام تلاشم همیشه این بوده که تماشاگر بهترین بازیها را در نمایشم ببیند بهترین میزانسن ها ، بهترین دکور و طراحی صحنه ، نور ، افکت ، موسیقی و همه چیز از نوع خوب باشد تا تماشاگر لذت ببرد و برای وقت تماشاگر اهمیت قائلم .
امیرمسعود فدائی و سپهر این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
من همیشه در کارگردانی خودم را به جای مخاطب قرار میدهم و سعی میکنم آنچه را که تماشاگر انتظار و توقع دارد در معرض دیدش قرار دهم ، یعنی تمام تلاشم همیشه این بوده که تماشاگر بهترین بازیها را در نمایشم ببیند بهترین میزانسن ها ، بهترین دکور و طراحی صحنه ، نور ، افکت ، موسیقی و همه چیز از نوع خوب باشد تا تماشاگر لذت ببرد و برای وقت تماشاگر اهمیت قائلم .
سپهر این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

سینما
تئاتر
شعر و ادبیات

تماس‌ها

ssfazeli@yahoo.com