در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش افرا یا روز می‌گذرد
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 11:20:31
امکان خرید پایان یافته
۲۸ تیر تا ۲۹ مرداد ۱۳۹۷
۲۰:۴۵  |  ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان

خلاصه داستان: افرا معلم جوان و موتمن محل است که در پی گذران زندگی خود و خانواده، به اجبار پیشنهاد درس دادن به شازده چلمن را می‌پذیرد که در پی آن ماجراهایی به وجود می‌آید.

 

شماره رزرو: ۰۹۳۰۷۴۷۴۰۸۴

 


گزارش تصویری تیوال از نمایش افرا یا روز می‌گذرد / عکاس:‌ رضا جاویدی

... دیدن همه عکس‌ها ››

اخبار

›› نماینده مجلس و رئیس کمیته جوانان به تماشای نمایش «افرا یا روز می‌گذرد» نشست

›› رونمایی از پوستر نمایش «افرا یا روز می‌گذرد»

›› « افرا»‌ی بیضایی به سنگلج می‌رود

آواها

مکان

پایین تر از میدان حسن آباد، ضلع جنوبی پارک شهر، خیابان بهشت، تماشاخانه سنگلج
تلفن:  ۵۵۶۳۰۸۷۱، ۵۵۶۲۵۴۴۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
تو من رو خلق کردی ... و من اومدم...
-------------
ای کاش ...
نمایش #افرایاروزمیگذرد نوشته سال هشتادویک #بهرام_بیضایی که سال هشتادوشش در #تالار_وحدت توسط خودش رو صحنه رفت.اون سالها من هنوز به درک تئاتر دیدن نرسیده بودم.و چه حیف که تماشای آثار بیضایی رو از دست دادم.بیضایی از معدود آدمهای با ارزش ادبیات معاصر ایرانه که هنوز زنده است.و چه خوب که در آمریکای شمالی داره سرحال کار می‌کنه و چه زشت که وطنش آنقدر آزارش داد تا جلای وطن کنه.

#سهیل_ساعی با گروه نمایش جوونش در تالار #سنگلج پس از سالها افرا رو روی صحنه بردند.نمایشی درجه یک در همه چیز.بازیها یکی از یکی بهتر.انرژی بی حدی که روی صحنه می‌بینید آدم رو به وجد میاره.#نسرین_درخشان_زاده در نقش افرا درجه یک ظاهر میشه.
طراحی صحنه و نور و لباس انقدر خوب و دلنشین است که به ارزشهای متن اضافه کنه و این تو نمایشنامه های بیضایی واقعا کار سختیه.

داستان نمایش واقعی است که از زبان شخصیت های نمایش به شکل تک گویی روایت می شود. روشی که بهرام بیضایی برای پیشبرد داستان در آن شناخته شده است.این روایت ها بسیار کم به حالت گفت وگوی دو نفره تبدیل می شود و قسمت اعظم نمایش با تک گویی بازیگران که در عین حال در نقش خود هستند، بازگو می شود. از ... دیدن ادامه ›› این نظر که تک گویی و روایت انجام می شود می توان نام بیگانه سازی برآن گذاشت، ولی از آنجا که بازیگران لحظه ای از شخصیتی که بازی می کنند، جدا نمی شوند، فاصله ای با نوع مشابه این نوع نمایش ها داراست.
نوشته های بیضایی اکثرن در دسترس است.خوندنشون به دلیل حجم کم زیاد وقت نمیگیره.توصیه میکنم فیلمنامه #مقصد رو بخونید که هیچوقت اجازه ساختنش رو بهش ندادند.
پیش از این اجراخوانی این متن بی نظیر رو با صدای رویا نونهالی دیده بودم و فکر نمیکردم دیگه بتونم اجرایی از این کار ببینم که به دلم بنشینه. اما بازیگر کاراکتر بدرالملوک به حدی فوق تصورم ظاهر شد که من رو دلباخته بدرالملوک کرد. دو لایه از این زن رو شامل یک حسود بدذات و خودخواه و در عین حال یک زن ظلم دیده و تحقیر شده با معصومیت از دست رفته. صدا بسیار کار شده و هماهنگ با صورت و تمام بدن در راستای دستورات متن... و این تنها یکی از ستاره های روی صحنه بود. و به گمان من بهترینشون.
تشکرو نام بردن از طراحی صحنه و لباس و چه و چه تکرار مکررات خواهد بود. میذونم که پیش از این از این تعریف ها اشباع شدید و متن قوی استاد هم بهترین راهنماتون بوده. اما چیزی که میخام اشازه کنم لحظه فرو ریختن افر در پایان نمایش بود.که با نورپردازی زیبا و استفاده از فکر میکنم لیزر، ابتدا افرایی برافراشته و بعد زرد و بعد قرمز کردید و فرو ریختید..
همه چیز عالی و بی نظیر و زمان طولانی نمایش حتی یک دقیقه ملال اور نشد.
متشکرم.