در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش شیوه‌ی به قداست رساندن یک اعتراف کننده‌ی نامعتبر
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 23:31:19
امکان خرید پایان یافته
۲۲ آبان تا ۲۴ آذر ۱۳۹۶
۱۹:۰۰  |  ۱ ساعت
بها: ۳۵,۰۰۰ تومان
سه مراجعه کننده نابهنگام خلوت کشیشی را بر هم می‌زنند و ...

یادداشت کارگردان:
این نمایش تنها قصد دارد اهمیت واژه «انتخاب» را به مخاطب یادآوری کند. انتخابی که می تواند گاهی به یک فاجعه ختم شود و گاهی افراد را به رستگاری برساند. این انتخاب ها بر پایه اصولی که از آن تعاریف مشخصی داریم صورت می گیرد. برخی از اشخاص بر پایه اصول اخلاقی و انسانی انتخاب می‌کنند و برخی بر پایه قواعد مذهبی و برخی بر اساس تجربه‌هایی که در زندگی از سر گذرانده‌اند. انتخاب میان گزینه های انسانی و مذهبی همواره به موازات یکدیگر حرکت می‌کنند. در این نمایش سعی شده است تضاد میان انتخاب های انسانی و مذهبی زیر ذره بین قرار گیرد ، جایی که خط قرمزهای مذهبی با شرایط انسانی همخوانی ندارند و در شرایطی خاص باعث سخت شدن انتخاب ها می شوند. حال سیوال اینجاست، در چنین شرایطی باید پرسید آیا خطای انسانی مهلک‌تر است یا خطای مذهبی!؟

راه‌های ارتباطی با تماشاخانه پالیز: اینستاگرام / کانال تلگرام

گزارش تصویری تیوال از نمایش شیوه‌ى به قداست رساندن یک اعتراف کننده‌ى نامعتبر / عکاس:‌رضا جاویدی

... دیدن همه عکس‌ها ››

عکس‌های پایه

نمایش شیوه‌ی به قداست رساندن یک اعتراف کننده‌ی نامعتبر | عکس نمایش شیوه‌ی به قداست رساندن یک اعتراف کننده‌ی نامعتبر | عکس نمایش شیوه‌ی به قداست رساندن یک اعتراف کننده‌ی نامعتبر | عکس

اخبار

›› «شیوه‌ى به قداست رساندن یک اعتراف کننده‌ى نامعتبر» به پالیز رسید

ویدیوها

آواها

مکان

تهران، خیابان کریمخان، خیابان عضدی جنوبی (آبان)، خیابان سپند، پلاک ۶۹
تلفن:  ۸۶۰۳۷۵۱۰

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
خرید بلیت روزهای پایانی نمایش، از چهارشنبه ۲۲ تا جمعه ۲۴ آذر، هم اکنون آغاز شد.
الیسا مظاهری این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
خرید بلیت روزهای تازه نمایش، از یکشنبه ۱۹ تا سه شنبه ۲۱ آذر، هم اکنون آغاز شد.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
شیوه به قداست رساندن یک اعتراف کننده نامعتبر




چه باید کرد؟
سمیرامیس بابایی

روزنامه اقتصاد

کشیشی که در یک روستای کوچک کارش رسیدگی به امور معمولی کلیسا و گوش دادن به اعترافات مردم است با چالش بزرگی روبرو می ... دیدن ادامه ›› شود و باید تصمیم بگیرد. کشیش از مدت ها قبل در وجودش تردید هایی نسبت به آمرزیده گی مردم ،زندگی یکنواخت و عمل هر روزه خود پیدا کرده است . او در ناخودآگاهش از نسل خود بریده است اما اعتقاد دارد که هنوز می شود به نسل جوان امید بست و جهان بهتری را برای بشر رقم زد کرد و همچنان سعی می کند با تمسک بر آموزه های دینی خود با مردم درست رفتار کند و به قول معروف آدم خوبی باشد. در نمایش سه گفتگو شکل می گیرد . زنی (خاطره حاتمی)که بخاطر پول تن به ازدواج داده و حالا چیزی بیشتر از آن برای زندگی اش می خواهد . نویسنده ای که در تقابل با اخلاقیات مذهبی با او جدال می کند و پسرکی معلول که از کشیش می خواهد به جایش تصمیم بگیرد. «قداست نامعتبر» یک نمایش چالشی اجتماعی و پرسشگر است. چیزی نمیگذرد که مخاطب را با خود شریک می کند تا در دیلما(دو راهی) داستان همگام شود.
قداست تقابل انسانیت و مذهب است. آن جایی که قوانین مذهبی سفت و سخت که هجمه ای است از بایدها و نباید ها، در مقابل چالشی که ابعاد گسترده تری به خود می گیرد از کار افتاده جلوه می کند ؛ و انسان معاصر را با وجدان و اخلاقیات اجتماعی اش برای تصمیم گیری تنها می گذارد. چه باید کرد؟ مثلی هست که می گوید همه آنقدری دل و جرات دارند که به دردهای دیگران گوش کنند. از این جا به بعد قضاوت ها شروع می شود. نویسنده(علی باقری) وجدان شکاک و محکوم کننده کشیش می شود و مخاطب نیز می تواند جای کشیش قرار گیرد و از خود سوال کند چه تصمیمی می تواند بهتر باشد؟
در« قداست» اما کشیش ناخواسته از جایگاه فردی نصیحت گر،انسانی که نماینده شخصیتی است که از او انتظار می رود خوب مطلق باشدعدول کرده به جایگاه فردی انقلابی می رسد. بدین معنا که اخلاقیات از نصایح لفظی به عملگرایی تبدیل می شود و فرد از جایگاه واعظ پایین آمده و کنشگر می شود. انقلابی به معنایی شخصیتی که جسارت تصمیم گیری فردی دارد و فراسوی قضاوت افراد که او را گناهگار، خطاگر یا حتا بدتر از آن بخواند نفع شخصی خود را فدای هدفی می کند که ایمان دارد درست است.پس اخلاقیات نیز همراه با کشیش پوسته سفت خود را می شکافد و همپایه او بعدی انسانی و زمینی پیدا می کند. از ویژگی های نمایش «قداست..» نمایشنامه آن است که پیرنگی ساده و در عین حال جلب کننده دارد . آرش واحدی که کارگردانی متن خود را برعهده دارد توانسته است به خوبی جدال بین کشیش(محمد نادری) و پسرمعلول را که بن مایه اثر را نیز تشکیل میدهد به نمایش در آورد. بازی آذین نظری نیز در نقش پسر معلول درخور توجه است . بدن در حوزه تعادل و بیان همگام با بازی های بیانی و هیستریک او توانسته است در انتقال حس به مخاطب موفقیت شایانی کسب کند. «قداست نامعتبر» حکایت اخلاقی مدرن است، نمایشی که آزادی قضاوت را از تماشاچی خود سلب نمی کند و در واقع این مخاطب است که نتیجه گیری را می سازد. در تصلیب مسیح دو روایت وجود دارد. می گویند مسیح بعد از ریاضت های بسیار وقتی او را عاقبت به صلیب کشیدند و رها کردند، رو به آسمان کرد و گفت«خدایا آن ها را ببخش آن ها نمی فهمند» آلبرکامو اما روایت دیگری را بازگو می کند ، مسیح رو به آسمان می کند و فریاد می کشد« چرا مرا تنها گذاشتی؟»وابسته به اینکه مخاطب کدام روایت را قبول داشته باشد یا با شنیدن کدام روایت تحت تاثیر واقع شود نمایش «شیوه به قداست رساندن یک اعتراف کننده نا معتبر» می تواند تاثیرگذاری و نتیجه گیری خاص خودش را در او ایجاد کند.
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید