در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نماینده گروه اجرایی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 13:15:08
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
در #پس/در چه میگذرد؟!

انسانهای به ظاهر مدرنی که زندگی کج دار مریض دارند و در گیرودار زندگی نیز کسانی هستند که همیشه به دنبال موش دواندن یا به اصطلاح با زندگی دیگران بازی کردن هستند همیشه انسانهایی وجود دارند که منتظر یک فرصت و موقعیتی تازه هستند تا زندگی که هرگز نداشتند و نتوانستند بدست آورند را با خراب کردن زندگی دیگران به چنگ اورند. به نظر نقش بانکها و تبلیغاتی که زندگی ها را به سمتی میبرد که خالی از روح و عاطفه است باعث میشود تا همیشه ماسکی به صورت داشته باشیم و در گیرو دار پول و قدرت شتابزده عمل کنیم و از خط قرمزها عبور کنیم، برای خلاصی از موقعیتی که خود مسئول آن هستیم.
#پویا_رئیسی در #پس/در با درهم آمیختن عناصر زندگی های مدرن همچون موسیقی که شاید ان را اصلا متوجه نشویم یا استفاده از نقابی که بر چهره بازیگران نقش بسته روابط به ظاهر دوستانه مارا به چالش میکشد و به سخره میگیرد. و زمانی که انسان متوجه اشتباهات خود میشود جمله از ماست که بر ماست را بر پیشانی خود میزند! امروزه حتی راه رفتن ما هم دست خودمان نیست و برای به رخ کشیدن خودمان به دیگران به گونه ی شومن های که ان را به ما القاء میکنند قدم برمیداریم. کلا زندگی ما را تقلید از دیگران فراگرفته است و نمیدانیم به کدام سو در حرکتیم. اسیر حزب باد شده ایم. حتی در شادی کردن و رقصیدن هم این تقلید به چشم میخورد. گاهی برای پاک کردن لکه هایی که در زندگی به جا گذاشته ایم از هر ترفندی استفاده میکنیم اما آن هم کارساز نیست و گرفتاری تازه ای برایمان پیش می آورد. در #پس/در نهاد خانواده زیر هجوم آوار مدرنیته غربی و در تقلید از آن، چنان از هم گسسته شده که به نظر می اید هیچ درمانی بر آن نیست! ما فقط در قاب ها و یادها و گذشته زنده ایم. در حال جنازه ای متحرک بیش نیستیم که دیگران ما را به حرکت در می آورند میرقصانند و به بازی میگیرند انسان های الکی خوش.

#آرش_امیدی
ممنون از یادداشت خوب و دقیق جناب امیدی گرامی .
۰۶ مهر ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دوشنبه پنج مهرماه اجراهای نمایش پ س/ د ر با حضور فریدون جیرانی، رضا درمیشیان و شبنم قلی خانی به پایان خواهد رسید.
تاکنون هنرمندان و عزیزانی همچون آقایان مجید برزگر، ناصح کامگاری، مسعود موسوی، رامتین شهبازی، خسرو شهراز، آتش تقی‌پور، فرشاد منظوفی‌نیا، افشین خورشید باختری، بهرام سروری نژاد، خانم‌ها " لیندا کیانی، شیرین یزدان‌بخش و فهیمه رحیم‌ نیا به تماشای نمایش نشستند.
علیرضا آذری راد این را خواند
با درود ، یعنی سه شنبه اجرا ندارید؟
۰۴ مهر ۱۳۹۵
جناب آرمین طبق اطلاعی که به ما دادن نمایش یک روز زودتر گویا به پایان میرسه
۰۵ مهر ۱۳۹۵
سپاس دوست عزیز
۰۵ مهر ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش بی‌کلام (پ س/ د ر)
نویسنده: محمدمهدی احدی، کارگردان: پویا رئیسی
تماشاخانه استاد انتظامی، خانه هنرمندان ایران ساعت 18
تاکنون (ِیکم مهر) هنرمندان و عزیزانی همچون آقایان مجید برزگر، ناصح کامگاری، رامتین شهبازی، فرشاد منظوفی‌نیا، افشین خورشید باختری، بهرام سروری نژاد، خانم‌ها شیرین یزدان‌بخش و فهیمه رحیم‌ نیا به تماشای نمایش نشستند.
علیرضا آذری راد این را خواند
انوشه نمازی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پ س/ د ر پیشنهاد سایت تئاترفستیوال شد.
این نمایش هر روز ساعت 18 در تماشاخانه ی
استاد انتظامی خانه هنرمندان به روی صحنه است
علیرضا آذری راد این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پویا رئیسی در گفتگو با خبرآنلاین:
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «پ س/ د ر» نام نمایشی به کارگردانی پویا رئیسی و نویسندگی محمدمهدی احدی است که از تاریخ شنبه 20 شهریور تا 6 مهر 1395، ساعت 18 در تماشاخانه استاد عرت الله انتظامی خانه هنرمندان ایران به صحنه خواهد رفت.

«پ س/ د ر» روایت روزمره خانواده‌ای کاریکاتوری شده و امروزی است که رفته رفته با بحران‌های کوچک و بزرگ زندگی مواجه شده و در نهایت، روند زندگی و نظم خانه‌شان با ورود موتور سواری در قالب شرخر به کل بهم می‌ریزد. اتفاقات نمایش ترکیبی از فضای کمیک و تراژیک است.

از ویژگی‌های این نمایش می‌توان به بی‌کلام بودن و استفاده بازیگران از ماسک‌های تمام سر اشاره کرد. بازیگران «پ س/ د ر» با استفاده از زبان بدن و تلفیق حرکات فیزیکال و شبه پانتومیم در کنار پخش موسیقی زنده، پیش‌برد داستانی و نمایشی اثر را عهده ... دیدن ادامه ›› دار هستند.

رئیسی، کارگردان این نمایش در گفت و گو با «خبرآنلاین» درباره این نمایش چنین توضیح داد: «از آنجایی که سبک اجرایی اثر بی‌کلام بوده و دیالوگ و به اصطلاح متن خواندنی در نمایش وجود ندارد، تصمیم گرفتیم که این بی‌کلامی را در اسم نمایش نیز وارد کنیم. بخش‌های بسیاری از نمایش حالت استعاره‌ای به خود گرفته و مخاطب باید اثر و نشانه‌های آن را رمزگشایی کند. در روند نمایش کنش‌ها، اتفاقات و نشانه‌های به خصوصی قرار داده شده که مخاطب را می‌تواند جهت وصل کردن به خط داستانی و مفهومی نمایش هدایت کند، اما این به آن معنی نیست که مخاطب‌های اثر را به یک مقصد و معنای واحد برساند.»

او ادامه داد: «از اجراهایی که تاکنون در جشنواره داشته‌ایم متوجه شدیم که کلیت داستان نمایش را مخاطب دریافت کرده، اما در خرده داستان‌ها و معانی ضمنی آن برداشت‌های گوناگونی صورت می‌گیرد. نام اثر به عنوان یکی از اولین برخوردهای مخاطب با نمایش برای ما حکم همان آمادگی ذهنی دادن را داشته که مخاطب بداند با چه اثری مواجه خواهد شد و پیشاپیش آن‌ها را آماده کند که خودشان نشانه‌ها را کنار هم بچینند و به استدلال برسند؛ نمایش قرار نیست مستقیماً داستانش را به آنها بگوید.»

رئیسی درباره اسم نمایش توضیح داد: «در کل «پ س/ د ر» حروف کلمات پسر و پدر است که شخصیت‌های اصلی نمایش ما هستند و همچنین (پ س/د ر) بر پشت در (پس در) دلالت می‌کند؛ دروازه‌ای که محل ورود و خروج شخصیت‌های نمایش ما و ارتباطشان با آدم‌های بیرون از خانه است. دروازه‌ای که هر دفعه که شخصی از پشت در واردش می‌شود یک شگفتی برای اهالی خانه و مخاطب همراه خواهد داشت.»

این کارگردان با اشاره به اجرای این نمایش در هجدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران گفت: «نمایش «پ س/ د ر» از سوی چند جشنواره بین‌المللی تئاتر نیز جهت اجرا مورد پذیرش واقع شد، اما علاقه گروه اجرایی در ابتدا به نمایش عمومی آن در تهران بود. ما امیدواریم بتوانیم نمایش را به بخش نسل نوی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر امسال برسانیم.»

بازیگران نمایش (به ترتیب ورود) عبارتند از: سهیل قناعتی، مهدی مشهدی کاظمی، مصطفی قصابی، محمدمهدی احدی.

طراحی بروشور و پوستر نمایش را مهدی نورقربانی بر عهده داشته و از دیگر عوامل نمایش می‌توان به هادی عرب نرمی به عنوان طراحی و ساخت ماسک، حسین نکوئی دستیار کارگردان، هومن صالحی موسیقی، الناز قندی طراح لباس و شادی شفیعی به عنوان مشاور رسانه‌ای اشاره کرد.
http://www.khabaronline.ir/detail/574837
حامد و مصطفی بهجتی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
امکان خرید بلیت برای نمایش بی کلام (پ س/ د ر) فراهم شده.
بلیت سه روز نخست با تخفیف، 10 هزار تومان به فروش خواهد رسید.
خانه هنرمندان - تماشاخانه استاد انتظامی ساعت 18
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
نمایش « پ س د ر » فراتر از یک اجرای دانشجویی
یادداشتی بر نمایش « پ س د ر » به کارگردانی پویا رئیسی به بهانه اجرا در هجدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی

« پ س د ر » نمایشی است متکی بر ماسک . تمام شخصیت ها به جز موتورسوار ، در تمام طول اجرا ماسک بر چهره زده اند . استفاده ساختاری و کاملا هدفدار از ماسک چه در فرم چه در متن ، تحسین برانگیز است . طراحی ماسک ها در ابعادی بزرگ تر از ابعاد طبیعی سر و صورت انسان ، ضمن آن که کاراکترها را به کاریکاتور تبدیل کرده ، هویت جهانی ، فرامتنی و نمادین نیز به آن ها بخشیده است . کاملا مشخص است که چین و چروک ها و حالات اجزای صورت با دقت بسیار زیاد روی ماسک ها پیاده شده است . افسردگی ، اضطراب ، حیرت و نوعی حسرت عمیق در تمام ماسک ها مشهود است به این ترتیب بخش قابل توجهی از شخصیت پردازی قبل از اجرا از طریق طراحی ماسک تحقق یافته است .

«پ س د ر» قدرتمندانه پیام خود را بدون کلام و با بهره جستن هوشمندانه از اکت و موسیقی به مخاطب منتقل می کند . اگر چه موسیقی تقریبا در بیشتر ... دیدن ادامه ›› لحظات به گوش می رسد اما از کار بیرون نمی زند و کاملا در خدمت اجرا است . هر کاراکتر موسیقی مخصوص به خود را دارد . سبک های مختلف موسیقی به منظور تکمیل بخشی از شخصیت پردازی و فضاسازی بسیار خوب با هم تلفیق شده اند . هنرپیشه ها حرکات و فیگورهای خود را به دقت با ریتم موسیقی صحنه هماهنگ کرده اند .

لباس کاراکترها در تطابق کامل با روحیه و منش آن ها طراحی شده است البته به جز پیرمرد که پوشش خنثی و بی ارتباطی با اجرا دارد و از لباسش هیچ معنایی مستفاد نمی گردد !؟ کارگردان هر جا که لازم بوده به رقص و پانتومیم مجال بروز داده است . بازیگران در اجرای پانتومیم کم نقص به نظر می رسند . در چند بخش کلیدی از نمایش ، نویسنده ( محمد مهدی احدی ) با جلب کردن توجه تماشاگر به اشیائی که هنرپیشه ها با خود حمل یا با یکدیگر رد و بدل می کنند ، به خوبی خلاء کلام را پر کرده اند . هر چند نورپردازی و انتخاب رنگ ها در دوسوم ابتدایی نمایش تأثیر قابل توجهی ندارند اما در یک سوم پایانی به یک ویژگی مثبت تبدیل شده و به درک بهتر نمادها منجر گشته اند .

نمایش واجد معانی فرامتنی تفکربرانگیزی است و به تعابیر مختلف راه می دهد . شکاف بین نسل ها ، تضاد سنت و مدرنیسم ، تقابل عشق و عقل ، سانسور ، تبعیض جنسی و تنهایی انسان معاصر تنها بخشی از مفاهیم و موضوعاتی هستند که در « پ س د ر » مطرح شده اند .

« پ س د ر » را از نظر پیامی که قصد دارد به مخاطبش منتقل کند و نوع نگاهش به روابط اجتماعی ، می توان یک نمایش سیاسی تلقی کرد بی آن که ظاهر سیاسی داشته باشد . بی نام بودن شخصیت ها و نامعلوم بودن زمان و مکان رخدادها وجهه جهانی به اجرا می بخشد و این امکان را به مخاطب می دهد که در هر نقطه از دنیا صرف نظر از ملیت و فرهنگ خاص خودش قصه و پیام « پ س د ر » را درک کند . این نمایش فراتر از یک کار دانشجویی است و با کمی تغییر در برخی اکت ها و اصلاح ریتم ، شایستگی اجرای عمومی در ایران حتی خارج از کشور را دارد/.

دکتر شهرام خرازی ها – تئاترفستیوال
محمد مهدی احدی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید