در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال عهدیه سالاری جم | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 08:45:19
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
- دارم میگم یه زن که خیال می کنه شوهرشو تو کشتی ، تا در خونه ی من اومده ، بهار رو دیده ، گوشی رو گرفته دستش زنگ زده ، عین یه دیوونه که توی صداش هیچی تیست ، هیچی نیییست ، خالی خالی ، بهم میگه طلبم خونه ، خون. اینو نمی شنوی ، اینی که میگم دارم می رم خونه ی سپیده اینا آمپرتو می بره بالا ، چرا؟ چون داداش شهابش یه روزی خواستگارم بوده؟ یعنی این از جون بچت ، از جون من مهمتره واست؟

بخشی از دیالوگ سارا در نمایش" سلام... خداحافظ"
این دردهایی که به تصویر کشیده شده است برای همین زمان حال است نه برای چهل پنجاه سال پیش.
هنگامی که در هر ساعت از شبانه روز به چهارراه ولیعصر گذر کنی «سامانهایی» را خواهی دید و در کنار خیابان و کوچه و پس کوچه همین شهرمان «طاهره ها» فراوانند.
شاید من و تو به آنها به چشم دستمال کاغذی استفاده شده تگاه کنیم که احتمالاً یکی از آنها را خودمان دور انداخته ایم ولی اگر من و تو از گوشت و پوست و احساس هستیم و اسم خودمان را انسان گذاسته ایم ، آنها نیز انسان هستند و با تمام زجری که می کشند «طاهره» و «سامان» شده اند برای اینکه روزگار با آنها اینگونه بوده است نه انتخاب خودشان.
«ساراها» و «صباهایی» که دچار خیانت از طرف عشق زندگیشان می شوند ، روزانه فریاد بر می آورند که (وایسا دنیا من می خوام پیاده شم).
«احسان» و «حبیب» هم دستخوش همین روزگارند که با نامهربانی ما انسانها پا به چنین وادیه ای گذاشته اند.
«نگارها» و «شفقهایی» که در پیامد روزگار خشن بی ملاحظه دست به گریبان ... دیدن ادامه ›› آبروداریند.
«امیرعلی هایی» را می بینیم که در مسیر زندگی خویش سرگردانند و پاکی زلال وجودشان مانع از بی مهری عشق نوجوانیست.
«ریحانه» از بی توجهی مادرش در دام ناپدری گیر افتاده و راه فراری ندارد که شاید در آینده «طاهره» ای دیگر شود و یا جهت انتقام بار دیگر دست به قتل بزند.

اینها نمایش تراژدی روزگار ماست که ریشه روانکاوانه دارد.