در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | سمیه ولیان
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 22:28:48
 

خانه هنرمندان آفتاب

 ۲۵ دی ۱۳۶۱
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سمیه ولیان (valiyan)
درباره نمایشگاه گروهی آخرین نمایشگاه من i
محمد فروزنده و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
افتتاح نمایشگاه هنرهای تجسمی «آخرین نقاشی من» در تیوال

«آخرین نقاشی من» یک نمایشگاه مجازی است که به همت انجمن طلیعه آفتاب در سایت تیوال، شبکه اجتماعی فرهنگ و هنر برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی انجمن فرهنگی و هنری طلیعه آفتاب ؛ نمایشگاه آثار اساتید و هنرمندان هنرهای تجسمی با عنوان «آخرین نقاشی من» به مناسبت روز جهانی طراحی و نقاشی، May 16، به همت دکتر سمیه ولیان و بنفشه اسداله زاده، روز پنجشنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت ماه 1403 ، May 16، در سایت تیوال، شبکه اجتماعی فرهنگ و هنر به ادرس https://www.tiwall.com/wall/post/339143 افتتاح شد.

سمیه ولیان دبیر کل انجمن فرهنگی هنری طلیعه آفتاب گفت: نقاشی یکی از رشته‌های اصلی هنرهای تجسمی است و قدمت آن شش برابر زبان نوشتاری است. ... دیدن ادامه ›› برخی از پژوهشگران معتقدند اولین نقاشی‌های یافت‌شده در غارها حاکی از آن است که انسان‌های اولیه با کشیدن نقش حیوانات و شکارشان به نوعی خود را آمادهٔ نبردبا آن‌ها می‌کرده‌اند.

ولیان در ادامه افزود: 16می برابر با ۲۶ اردیبهشت ماه، روز جهانی طراحی و نقاشی اعلام شده است. رویکرد نام‌گذاری این روز معرفی “خود” از طریق نقاشی و تصویرگری است. اهمیت این امر هم به سده‌های ابتدایی زیست انسان باز می‌گردد. زمانی که انسان صحبت کردن را نیاموخته بود از طریق نقاشی منظور خود را بیان می‌کرد. حکاکی نقش‌های بی‌شمار در غارها هم این موضوع را تایید می‌کنند. یک قلم و کاغذ کافی است تا حس خود را به تصویر بکشیم و اثراتی جاودانه را خلق کنیم. از تاثیرات نقاشی در زندگی میتوان بر تاثیر آن برروی ذهن اشاره داشت: فواید نقاشی در بخش اصلی مربوط به تقویت ذهن و حافظه است .

وی با اشاره به اینکه کشیدن نقاشی به شما کمک می کند تا قدرت ارتباط و تمرکز خود را افزایش دهید. به طبع با کشیدن نقاشی شما تنها موجب تخلیه شدن افکار منفی و .. نمی شوید بلکه با نقاشی کشیدن و بازی با رنگها شما برای سلامت روح و ذهنتان قدم برمی دارید، افزود: نقاشی می‌تواند مهارت‌های یادآوری و تقویت حافظه را از طریق تصویرسازی‌ها و پیاده‌سازی‌های مفهومی تقویت کند. تحقیقات نشان داده است افرادی که به طور مکرر مهارت‌های خلاقانه مانند نویسندگی و نقاشی را انجام می‌دهند، با بالا رفتن سن دچار بیماری‌های فراموشی نمی‌شوند. مهارت نقاشی به افراد کمک می‌کند تا احساساتشان را بدون کلمات بیان کنند.

بنفشه اسداله زاده دبیر اجرایی نمایشگاه ابراز داشت: هنرمند در زمان نقاشی باید تفکر انتقادی و مفهومی داشته باشد تا بتواند راه‌حل‌های متعددی را ارائه دهد. آن تصوری که هنرمند در شروع نقاشی دارد ممکن است طی فرآیند نقاشی به دلایل متعددی (مانند محدودیت در رنگ) تغییر قابل‌توجهی داشته باشد. دید هنری طی فرآیند نقاشی تکامل می‌یابد و مهارت‌های حل مسئله را برای نقاش به ارمغان می‌آورد.

وی افزود: نمایشگاه طراحی و نقاشی با عنوان آخرین نقاشی من از روز پنجشنبه 27 اردیبهشت به صورت مجازی با حضور اساتید و هنرمندان مرحوم احمد خلیلی فرد، رضا بدرالسما، حسین محجوبی، کیومرث قورچیان، کاظم چلیپا، مرتضی گودرزی دیباج، سمیه ولیان، بنفشه اسداله زاده، بهروز بلوری، النا عباس نژاد، اشرف کمانکش، کیانا کیپادفر، کیمیا بشیر، افتتاح گردید.

16May روز جهانی نقاشی و طراحی
✍🏻 سمیه ولیان/ بنفشه اسداله زاده
سیمرغ به باغ موزه هنر ایرانی رسید.

به گزارش روابط عمومی انجمن فرهنگی و هنری طلیعه­ آفتاب ؛ نمایشگاه اساتید پیشکسوت هنرهای تجسمی «سیمرغ» روز جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۶ در گالری باغ موزه هنر ایرانی با حضور اساتید برجسته و پیشکسوت هنرهای تجسمی، استاد داود فرشباف رواسانی، استاد سمیا صیقلی، استاد داود شیرمحمدی، استاد ناصر تقی زاده، استاد اکبر نیکانپور، استاد قنبر بلالی دهکردی، استاد داور پروین، استاد محمدعلی قربانی، استاد عباس مشهدی زاده، استاد حسین نوروزی، استاد محمدحسین شاهوردی، استاد مریم صابری، استاد حامد توسلی و استاد امیرحسین توفیق، گشایش یافت.

دکتر سمیه ولیان مدیر برگزاری نمایشگاه اساتید پیشکسوت هنرهای تجسمی «سیمرغ» با تأکید بر اهمیت بزرگداشت مقام اساتید و برگزاری رویدادهای هنری در جامعه امروز افزود: نیاز انسان امروز به هنر از جمله نیازهایی است که احتیاج به استدلال ندارد زیرا هر انسانی، با هر سطحی از فرهنگ، فکر و اندیشه ای به این مساله واقف است. از زمانی که انسان را میشناسیم به همان میزان هنر را در کنار او میبینیم. بشر در طول تاریخ حیات اجتماعی اش هیچ وقت بدون هنر زندگی نکرده و هنر از آغاز زندگی تا به امروز همچنان با او و همراه او بوده و خواهد بود.

ولیان ضمن تاثر و تاسف از کوچ هنرمند فقید و گرانقدر، استاد احمد خلیلی ... دیدن ادامه ›› فرد از بین اساتید پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی، بیان داشت: مرحوم خلیلی فرد یکی از مشوقین اصلی برگزاری نمایشگاه حاضر بودند و نام سیمرغ را استاد مرحوم برای نمایشگاه انتخاب نمودند.

مدیر نمایشگاه سیمرغ افزود: نمایشگاه «سیمرغ» با آثاری فاخر از اساتید پیشکسوت و بزرگان هنری چون محمد سلحشور، عباس مشهدی زاده، احمدخلیلی فرد، مرحوم رضابخشی، داود شیرمحمدی، سمیا صیقلی، علیرضا اسکندری، محمدعلی سبزه کار، ناصرتقی زاده، داریوش فرد دهکردی، اکبر نیکان پور، قنبر بلالی دهکردی، مرتضی گودرزی دیباج، داور پروین، امیرعباس توفیق، حسین نوروزی، حسین شاهوردی، مریم صابری، سیده ملیحه حسینی مطلق، محمد مرادی‌، حامد توسلی، سمیه ولیان، نوشین شمع ریز، مرضیه معماریان، ریحانه سادات حسینی نیا، فاطمه اکبری، اشرف کمانکش، نویده ایمان زاده و بنفشه اسداله زاده در حال برگزاری است.

در ادامه داود رواسانی استاد پیشکسوت خوشنویسی طی حضور در مراسم افتتاحیه نمایشگاه و تقدیر از هنرمندان نمایشگاه انسان سال یک و کارگاه زنده هنری روز جهانی هنر، بیان داشت که هنرمندان با قلم و حضورشان حامل انرژی مثبت و حس و حال خوب در جامعه هستند و قطعا این حس و حال طبق قانون کارما به زندگیشان برگشت دارد.

اکبر نیکانپور استاد و پیشکسوت تصویرگری، از برگزاری نمایشگاه و حضور اساتید و هنرمندان تشکر نمودند.

همچنین ناصر تقی زاده استاد پیشکسوت نقاشی با مروری بر خاطرات خود و چگونگی آشنایی با قلم‌زدن نقاشان، توصیه به کشف استعداد و علایق جوانان با خوشرویی و حمایت از آنان داشت.

حامد توسلی استاد خوشنویس، با اشاره به اثر به نمایش درآمده ی خود با عنوان (اخلاق نیکو) به نیاز بیش از پیش جامعه ی امروز به محبت، تاکید داشته و خلق نیکو را بهترین سرمایه هر هنرمند دانستند.

بنفشه اسداله زاده، دبیر برگزاری نمایشگاه بیان داشت: هنرمند کسی است که خلاقیت و خلق کردن را از خداوند عاریه گرفته وهمواره با کار هنری اش، مقصودی را بیان داشته و رمز و رازی را آشکار ساخته است که با اندیشه زیبا وپشتوانه فرهنگ غنی و سیراب از سرچشمه عرفان و نبوغ و مهارت استادانه خود، آثاری خلق کرده وبه نمایش می گذارد و اینک، این وظیفه بردوش ماست تا از این اساتید و هنرمندان فرهیخته، مردمی و گوهرهای کمیاب سرزمینمان، قدر دانی و حمایت کنیم.

الهام برجی مسئول روابط عمومی انجمن ضمن تقدیر و تشکر از حمایت و مساعدت مدیریت محترم باغ موزه هنر ایرانی در تبیین و توسعه فرهنگ و هنر ایرانی، جهت برگزاری و به ثمر رسیدن این تلاش را داریم که ما را یار و همراه بودند، گفت: با توجه به استقبال خوب هنرمندان از نمایشگاه، همه روزه کارگاه زنده هنری با حضور هنرمندان از ساعت ۱۳ الی ۱۷ در رشته های نقاشی، نقاشیخط، خوشنویسی در گالری باغ موزه هنر ایرانی برپاست.

برجی افزود: نمایشگاه حاضر همه روزه از ساعت 9 الی 17 از تاریخ ۱۵ الی ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در باغ موزه هنر ایرانی به نشانی : تهران، خیابان ولیعصر(عج) ، بالاتر از پارک وی ، خیابان شهید فیاضی( فرشته)، خیابان بوسنی هرزگوین، خیابان دکتر حسابی، پلاک ۳۰ برای بازدید عموم علاقه مندان دایر می باشد.
سمیه ولیان این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

هنرهای تجسمی
سینما
شعر و ادبیات
گردشگری
تئاتر
موسیقی

تماس‌ها

dr.s.valiyan@gmail.com