در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | ریحان درباره نمایش در انتظار گودو: حتما نباید فقط یک کارگردان مولف امضای خودش را پای اثرش بگذارد یک کارگ
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 04:02:01
حتما نباید فقط یک کارگردان مولف امضای خودش را پای اثرش بگذارد یک کارگردان غیر مولف هم این کار را می کند. چه عمدا و چه ناخودآگاه... "کورساوا" و "اورسون ولز" هر کدام شاه لیر "ویژه ی خودشون" رو دارند. اگر اثر ابزورد هم باشد که دیگر بیش تر می توان روی این مساله مانور داد.... هر بازنمایشی از یک نمایش نامه بازآفرینی دوباره ی اثر است می تواند کاملا وفادار به متن باشد یا در حد اقتباس یا الهام باقی بماند.... و اثری در ذات وفادارتر است که در ساختار به روح زمانه و جغرافیای تماشاگر نزدیک تر باشد.
ابرشیر، manimoon، مهرک و شاهین نصیری این را خواندند
ریحان گرامی به مسءله ای اشاره کردین که ذهن منو هم مشغول کرده....به نظر شما غنی زاده امضاشو و قرایت خودشو تو این کار انداخته و یا نه؟ اگه واقعا جواب مثبته میشه تو یکی دو تا مثال خلاصه بازگو بشه !.؟
۱۵ اسفند ۱۳۹۲
به نظرم امضای غنی زاده در لی نین بیشتر قابل دیدنه تا در گودو. لی نین از قالب یک نمایش کاملا داستان گو و رئال همون طور که مک دونا می نویسه تبدیل میشه به یک برداشت کاملا نماد گرا از اون چیزی که غنی زاده از نمایش فهمیده. او لی نین خودش رو آفریده اما در مورد گودو نود درصد المان ها مطابق با دید بکت بوده. تا اون جا که می دونم خود بکت در جایی گفته در خلق شخصیت دی دی و گوگو تصویر ذهنیش از این دو شخصیت بسیار شبیه به لورل و هاردی بوده. این وجه بازی مخصوصا د بازی رضا بهبودی قابل مشاهده است. نور صحنه، راه رفتن ها، زمان بندی و نوع بازی ها به نظرم همگی وفاداری به متن رو نشون میده. قبول دارم که دکور سفید امضای غنی زاده محسوب میشه اما در مورد راه رفتن و دیالوگ ها خیلی با شما موافق نیستم.
۱۶ اسفند ۱۳۹۲
بله همین گونه است. ممنون آقای نصیری برای توضیحتون.
۱۶ اسفند ۱۳۹۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید