در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال نمایش شبیه خون
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:37:06
امکان خرید پایان یافته
۰۶ تا ۲۱ شهریور ۱۴۰۲
۱۹:۳۰  |  ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
بها: ۱۳۰,۰۰۰ تومان
+ ۹% مالیات ارزش‌افزوده
این تک گویی گزارشی ست مخدوش، از آنچه بر انسانی تنها اما امیدوار، گذشته است.

- اجرای این نمایش محدود و فقط به مدت ۱۰ شب اجرا خواهد داشت.
با قطعاتی از موسیقی کوروش یغمایی، فرهاد مهراد


- از همراه داشتن فرزندان زیر ۱۵ سال خودداری نمایید.

توجه: به دلیل بازسازی حریم تئاترشهر، ورودی همه سالنها، تا اطلاع بعدی از پیاده‌روی خیابان ولی‌عصر (عج) است. برای دیدن مسیر لطفا اینجا را کلیک کنید.

 
دسته‌بندی
بزرگسال

ویدیوها

مکان

تقاطع خیابان انقلاب و ولی‌عصر (عج)، مجموعه فرهنگی و هنری تئاترشهر
تلفن:  ۶۶۴۶۰۵۹۲-۴

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
سارا رضایی (sararezayii)
درباره نمایش شبیه خون (برگه وابسته) i
سلام .متن خوبی نداشت به نظرم ..خیلی پراکنده و بیشتر سمت هذیان گفتن بود ..مردی که در تنهایی خودش اسیر شده یا در تیمارستانی محبوس است.دقایقی که دختر بازیگر وارد میشد نمایش جانی می‌گرفت ... رقص زیبا و گویایی داشت .جناب حاتمی استاد بنده هستند ..سپاس از انرژی شما و خداقوت به همه
محمدحسن خدایی (mohammadhassan)
درباره نمایش شبیه خون (برگه وابسته) i
حاصل همکاری محمد حاتمی در مقام بازیگر و کارگردان با نمایشنامه‌نویسی چون سهراب حسینی، نمایشی است به نام «شبیه‌خون». یک تک‌گویی طولانی از مردی گرفتار زندان که همچون یک سوژه پسامدرن، بی‌وقفه حرف می‌زند و در باب همه چیز و همه کس نظرورزی می‌کند. مشکل این اجرا مربوط است به شخصیت‌پردازی نمایش. اجرا نتوانسته شخصیتی بیافریند که به‌لحاظ تاریخی، تعین پیدا کند و گویی با یک بدن روبرو هستیم که در خلا قرار گرفته و چندین هویت متفاوت را بازتاب می‌دهد و با یک دهان چندین بدن را نمایندگی می‌کند. فردی که در زندان است و در حال خودبیان‌گری حاد، مدام از این شاخه به آن شاخه می‌پرد و به مخاطبان خویش اجازه نمی‌دهد به راحتی با او همذات‌پنداری کنند. گاهی البته یک بازیگر زن که گویا همسرش است از تاریکی بیرون آمده و در غیاب مرد، نکاتی را بیان کرده و با داخل شدن به فضای محصور در پرده سفید رنگ صحنه، رقص سماع می‌کند. اما این حضور زنانه در نهایت کمک چندانی برای فهم ما از موقعیت این مرد نمی‌کند. ارجاع به حوادث تاریخی معاصر، روایت نکات بامزه از زندگی روزمره و اشاره به حوادث داخل سلول انفرادی، استراتژی گفتاری اجرا است. یک التقاط‌گرایی پسامدرن با مصرف بیش از اندازه جملات قصار و گزین‌گویه‌ها. سهراب حسینی اگر خویشتن‌داری از خود نشان می‌داد و این‌گونه قدرت کلام و نوشتارش را به رخ نمی‌کشید می‌توانست نمایشنامه‌ای خلاقانه‌تر بنویسد. اما شوربختانه این مصرف‌ کلمات و منکوب کردن مخاطب به میانجی پرتاب لاینقطع حرف و جمله، به وضعیتی متناقض‌نما ختم شده که بدن بازیگر را تحت شعاع خود قرار داده است. بدن محمد حاتمی نسبت درستی با فضای یک زندان ندارد و حتی حسی از دربند بودن را هم منتقل نمی‌کند. به هر حال تئاتر بیش از کلام به بدن بازیگر نیاز دارد و کلام‌محوری نمایش «شبیه‌خون»، بدن‌مندی شخصیت را به محاق برده است. تضعیف بدن‌مندی، فضاسازی را ناممکن می‌کند و تماشاگران را به ملال و خستگی می‌کشاند. «شبیه‌خون» می‌توانست یک خطابه-اجرا باشد و گزین‌گویه‌هایش را با فرمی پیشرو به سمت تماشاگران شلیک کند. محمد حاتمی به اندازه سجاد افشاریان در بازنمایی فضای زندان، باهوش نیست حتی اگر حضورش بیشتر از نمایش «بک تو بلک» زندان‌بودگی را برساند.
سپهر، امیرمسعود فدائی، رضا بهکام و میثم محمدی این را خواندند
امیر مسعود این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Zahra Labafian (labafian)
درباره نمایش شبیه خون (برگه وابسته) i
بسیار عالی و دل نشین بود این اجرا.من دو بار به تماشای این اجرا نشستم و لذت بردم...دست مریزاد به همه ی عوامل کار ،،آقای حاتمی و ممنونم از عرفان موسوی بزرگوار که پیشنهاد دیدن این اجرا رو دادن و خودشون هم از عوامل کار هستند.
سپهر، امیر مسعود، امیرمسعود فدائی و میثم محمدی این را خواندند
نیلوفر رازمند این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید