در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
مخاطبان گرامی، پیرو اعلام عزای عمومی، به آگاهی می‌رسد اجرای همه نمایشها و برنامه‌های هنری به مدت یک هفته از دوشنبه ۳۱ اردیبهشت تا پایان یکشنبه ۶ خرداد لغو شد.
با توجه به حجم بالای کاری، رسیدگی به ایمیل‌ها ممکن است تا چند روز به طول بیانجامد، لطفا از ارسال مجدد درخواست خودداری نمایید.
تیوال | رضا شجاعی درباره نمایش خبری از او نیست: اگه گروه نمایشی تمایل دارند بعد ها دوباره این اثر رو به روی صحنه ببرن
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:03:28
اگه گروه نمایشی تمایل دارند بعد ها دوباره این اثر رو به روی صحنه ببرن ، دوتا پیشنهاد دارم ، اول اینکه مونولوگ ها رو حذف کنند (چون باعث سکته در نمایش و جدا شدن تماشاچی از فضای اثر می شه) ، دوم اینکه نمایش رو بعد از خروج گیتاریست از مهمانی تمام کنند ، چون عملا این بخش نه تنها کمکی به روند اثر نمیکنه بلکه با طولانی شدن کار ، لذت تماشای قسمت اول نمایش رو هم از بین می بره.

پی نوشت : احتمالا برای همه ما این حس پیش اومده که در یک جمع یا مهمانی برای لحظاتی اتصالمون از دیگران قطع بشه و غرق در افکارمون بشیم ، حدس من اینه که قصد نویسنده از گنجاندن مونولوگ ها ، به نمایش گذاشتن چنین حسی باشه ولی خوب متاسفانه در این امر موفق عمل نکرده.

با آرزوی موفقیت برای گروه نمایش گرامی
حذف مونولوگ‌ها بشدت به کار میتونه کمک کنه ، من و چن نفری که تو گروه قصد دیدنش رو داشتیم ، تعدد و طولانی بودن مونولوگ‌ها منصرف کرد
۱۲ دی ۱۴۰۲
Fateme Sadat Hasani
مونولوگ ها نقطه عطف داستان هستن و پایه و اساس نمایش در واقع به نظرم یک جورایی اول مونولوگ ها نوشته شده و روند داستان بر. پایه اونها شکل گرفته (برداشت شخصی) امیدوارم نمایش رو ببینید و بعد از ...
مونولوگ ها تمام افکار و احساساتی هستن که هر کسی در هر مهمونی با اینکه داره لبخند میزنه و میگه و میخنده ولی تو ذهنش داره باهاشون زندگی میکنه(همون اصطلاح صورتمون رو با سیلی سرخ نگه میداریم ولی قلبمون داره آتیش میگیره).این درست، در واقع کارگردان و نویسنده میخواستن این رو نشون بدن ولی در طول نمایش به علت خیلی طولانی بودن مونولوگ ها مدت زمانی زیادی از جو اصلی جدا میشیم که خیلی تو ذوق میزنه و باعث خستگی میشه و در بیشتر مواقع حتی یه حالت شعارگونه به خودش میگیره.
۰۴ بهمن ۱۴۰۲
Fateme Sadat Hasani
مونولوگ ها نقطه عطف داستان هستن و پایه و اساس نمایش در واقع به نظرم یک جورایی اول مونولوگ ها نوشته شده و روند داستان بر. پایه اونها شکل گرفته (برداشت شخصی) امیدوارم نمایش رو ببینید و بعد از ...
مونولوگ کلا با سلیقه شخصی من سازگار نیست و طبعا وقتی این همه انتخاب کار برای دیدن وجود داره(از تاتر ایرانی و خارجی در یوتیوب گرفته تا فیلم ایرانی در سینما و نمایش خانگی گرفته تا دسترسی هسجان‌انگیز به صد سال فیلم و سریال خارجی) و هزینه سنگین بلیط ،کاری که بخش بزرگیش مونولوگ هست(هشت تا مونولوگ) انتخاب من نمی‌تونه باشه هرچند که مطمئن هستم با توجه به شنیده‌ها بخشهای دیدنی و شنیدنی در نمایش هست و بعدها که فیلم‌تاترش بیاد حتما تماشا میکنم…ولی یه سوال از روی کنجکاوی : اگه یه بازیگر دوربین رو مقابلش قرار بده و اون مونولوگ رو اجرا کنه(منظورم اون مونولوگ‌هایی هست که بازیگر ثابت می‌ایسته و متن رو میگه) و فیلمش رو ببینید ،آیا تفاوت فاحشی با دیدنش در سالن تاتر هست؟ بویژه که در سالن میمیک صورت بازیگر رو بخوبی نکیشه دید…
۰۴ بهمن ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید