در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال اپرای عروسکی سعدی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 20:17:39
امکان خرید پایان یافته
۰۶ اردیبهشت تا ۰۸ خرداد ۱۳۹۴
۱۹:۰۰  |  ۱ ساعت و ۵۰ دقیقه
بها: ۲۵,۰۰۰ تومان

هفتمین اپرای عروسکی گروه تیاتر آران پس از:

- اپرای مکبث
- اپرای رستم و سهراب
- اپرای عاشورا
- اپرای مولوی
- اپرای حافظ
اپرای لیلی و مجنون

>> دانلود بروشور اپرای عروسکی سعدی برای مطالعه و ایجاد پیش زمینه برای تماشاگران اثر

گزارش تصویری تیوال از نمایش اپرای عروسکی سعدی / عکاس: آزاده مشعشعی

... دیدن همه عکس‌ها ››

آواها

مکان

خیابان حافظ، خیابان استاد شهریار، روبروی تالار وحدت، تالار فردوسی
تلفن:  ۶۶۷۵۷۵۰۰

نقشه بزرگتر و مسیریابی
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
■ اپرای «خیام» بهروز غریب‌پور به فرنوش بهزاد رسید.

■فرنوش بهزاد، رهبر ارکستر سمفونیک لندن، رهبری و ضبط اپرای خیام را که توسط امیر بهزاد نوشته شده است را آغاز کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»، امیر بهزاد پیش از این در بازسازی موسیقی اپرای «لیلی و مجنون» و ساخت موسیقی اپرای «سعدی» با بهروز غریب‌پور و گروه آران همکاری داشته‌ است. بهروز غریب‌پور، پژوهشگر، طراح و کارگردان اپرای «خیام» عنوان کرده است به زودی سایر مراحل ضبط را در ایران پی می‌گیرد.

مدتی پیش و پس از عدم صدور ویزای آهنگساز اپرای «خیام» که از سوی بهروز غریب‌پور اقدامی کاملاً غیر فرهنگی تلقی شد، دیدار مسئولان اجرایی موسیقی ... دیدن ادامه ›› این اپرا در تهران و با حضور نوید نیکبخت، مدیر اجرایی ضبط خارج از کشور، آقای فرنوش بهزاد رهبر، امیر بهزاد آهنگساز و بهروز غریب‌پور انجام و قرار بر آن شد یکی از دو استودیو صاحب‌نام Abbey Road یا Angel's Recording Studios برای ضبط این اثر انتخاب شوند که به دلیل امکان هماهنگی زمانی استودیو دوم که چند اثر موسیقایی ضبط شده در آن برنده جایزه موسیقی اسکار شده است، نهایتاً ضبط این اثر به استودیوآنجلز رکوردینگ سپرده شد.



در اپرای «خیام» آواگرانی همچون همایون شجریان، اسحاق انور، وحید تاج، رها یوسفی، روشنک روشن، حامد فقیهی، مهرداد ناصحی، شاهو عنلیبی، تریفه شریفی، بهرنگ عجمی و آیرین غریب‌پور و گروهی از صداپیشگان همچون منوچهر آذری و مهدی بقاییان و گروهی از بازیگران رادیویی حضور دارند.

در کارگاه ساخت عروسک‌ها و صحنه اپرای «خیام»، علی پاکدست، دستیار ارشد و طراح صورت‌ها، مریم اقبالی طراح بدن ها، علی ابوالخیریان طراح قالب‌گیری و ریخته‌گری، مرضیه نادری، دستیار طراح لباس، قاسم رحمتی، دستیار طراح صحنه ، لاله رمضانی، دستیار کارگردان رادیویی، در این اپرا بهروز غریب‌پور راه همراهی می‌کنند که بخشی از مراحل ساخت از دوسال پیش آغاز شده است. پیش از این قرار بود که اپرای «خیام» در جشنواره فجر رونمایی شود؛ اما به دلیل عدم همکاری سفارت انگلیس در صدور ویزای آهنگساز، تمام پیش‌بینی‌های مالی و تقویمی اجرا دستخوش تغییرات ناخواسته شد و اپرای «خیام» در سال 96 رونمایی خواهد شد .

در حال حاضر ساخت عروسک‌های اپرای عروسکی خیام به پایان رسیده و ساخت مجسمه‌ها و دکور صحنه‌های آن نیز به زودی به پایان می‌رسد. بهروز غریب‌پور بیان داشته است که با اجرای این اثر پنجگانه خداوندان شعر و اندیشه ایران :فردوسی ، مولوی ، حافظ ، سعدی و به زودی خیام را برای دوستداران هنر ایران زمین تکمیل می‌کند.


https://www.tasnimnews.com/fa/news/1395/11/23/1325396/اپرای-خیام-بهروز-غریب-پور-به-فرنوش-بهزاد-رسید
از این گروه رستم و سهراب را دیده بودم. در رستم و سهراب همه چیز بی نظیر بود غیر از لهجه ی خواننده ها اما در این کار اون مشکل هم رفع شده بود.
یک اجرای شگفت انگیز بود این کار
صدای محمد معتمدی و علی زند وکیل و خانمی که نقش معشوق سعدی را بر عهده داشتند بی اندازه دلچسب بود
برای من بهترین قسمتش قسمت مسجد و حضور مست در مسجد بود که اجرای این بخش به نظرم واقعا عالی بود و بعد صحنه دار زدن منصور حلاج
استاد غریپ پور یک جنرال به تمام معنا در تاتر است در گروهش یک نظم عجیبی حکمفرماست.اپرای سعدی یک نمونه بینظیر تاتر ماست یک هارمونی عجیب میان موسیقی و نمایش ابتدا باید از انعطاف خواننده ها در گفتن شعر/گفتگوها سخن گفت شاید اگر کسی غیراز معتمدی و همایون شجریان(والبته دیگر افراد اهل موسیقی سنتی تاتری)دراین چندساله برای تاتر تربیت نمی شدند اندوه بزرگی تمام جامعه ما را فرا می گرفت چراکه آواز سنتی به جای خود زیبا و شنیدنی است اما این قالب تاتر اپرا چندسالی است به همت استاد غریب پور احیا شده است. هرچند در تعزیه نوعی دیگر از اپرا را ما شناسیم که بشدت بومی است اما این گونه غربی سنتی آن برای اولین بار با رستم و سهراب شکل گرفت که پیشتر از این استاد چکناواریان بوسیله کنسرواتوار ارمنستان ساخته شده بود و بعد گروه آران از روی آن متن رستم و سهراب و میزانسن آن را به سرپرستی و کاگردانی استاد غریب پور تولید شد رفته رفته این راه ادامه پیدا کرد و تا امروز اپراهای عروسکی حافظ .مولانا.عاشورا..و این روزها هم اپرای سعدی شکل گرفته است.
۰۹ خرداد ۱۳۹۴
اپرای مولانا رو هم حتما ببنید !
۲۱ خرداد ۱۳۹۵
حتما
خیلی دوست دارم ببینم
۰۷ تیر ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
.
سعدی :
سعدیا عمر گرانمایه به پایان آمد
همچنان قصه سودای تر ا پایان نیست.

.
.
.
تمام شد
خدا قوت
بی صبرانه منتظر "خیام" از گروه منحصر به فرد "آران" هستیم.
.
.
.
ممنون از لطفتون جناب شکیبا
۰۹ خرداد ۱۳۹۴
واله و شیدا شدۀ "سعدی" ام
چشم به راه اثر بعدی ام
۱۱ خرداد ۱۳۹۴
بی صبرانه ،جناب جلالی مهربان و عزیز
۱۱ خرداد ۱۳۹۴
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید