«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال
به سیستم وارد شوید
من از تئاتر خوشم اومد خصوصا از فن بیان ایشون . محتوای داستان خیلی خوب بود و به نظرم کار سختی بود که به خوبی اجرا شد . ولی متاسفم برای کسانی که اهل تئاتر نیستن و فرهنگ تماشاگر بودن را بلد نیستند و فقط با آمدنشون به سالن های تئاتر فضای تئاتر را آلوده بی فرهنگی میکنن . کسانی که مدام موبایلشون را خاموش و روشن میکنن . نه در این اجرا، بلکه در بسیاری ازتئاتر های دیگه هم این اتفاق میفته و هیچکس هم جلوی این بی فرهنگی را نمیگیره . موبایل هاشون را خاموش نمیکنن در حین اجرا با موبایل حرف میزنن . خیلی عذر خواهی میکنم ولی حتا شاهد این مساله نیز هستیم که برخی برای کارهای دیگه به تئاتر میان مدام در حال شوخی های ناهنجار و پچ پچ هستند و مزاحمت ایجاد میکنن . واقعا تماشای تئاتر فرهنگ خاص خودش را میخواد جایی خونده بودم ( البته اگر اشتباه نکنم ) که آربی آوانسیان از مخاطبین تئاتر هاش امتحان ورودی می گرفت و آنها را می سنجید ، شاید این کار از نظر برخی جالب نباشه ولی با این پسرفت فرهنگی که ما با آن مواجه هستیم به نظرم اتفاقا کار بسیار خوبی هست شاید این کار باعث بشه کسانی که بلد نیستند در سالن تئاتر چه رفتاری از خودشون نشون بدهند . یا حداقل متوجه بشوند که صرفا با رفتن به سالن تئاتر ، آدم با فرهنگی نمیشن . وقتی در یک فضای عمومی قرار می گیریم باید به دیگران احترام بگذاریم این از موارد اخلاق هست که روز برزو کمرنگ تر میشه و هیچ کاری هم براش صورت نمیگیره . در هنگام خرید بلیط " از ورود بچه های زیر 14 سال خودداری میشود " مطرح میشه ولی اجرا نمیشه . بچه زیر 14 سال چیزی از چنین تئاتری درک نمیکنه خوب معلومه مدام یا حرف میزنه یا موبایلش را روشن میکنه که بازی کنه و صدای بازی موبایلش واقعا آزار دهنده بود و هر وقت هم که خاموشی میشد می گفت چرا برق ها رفت . اینجا البته مقصر مسئولینی هستند که اجازه ورود به این کودک داده بودند وگرنه به رفتار این بچه که نمیشه ایراد گرفت بچه است و تحمل چنین فضاهایی را نداره .
سلام . من یک پیشنهاد داشتم امیدوارم اثر بخش باشه . تقاضایی دارم از دست اندر کاران تئاتر هایی که تهیه میشه لطفا تدابیری در نظر بگیرید و آداب تئاتر رفتن و رفتار تئاتر دیدن را به مردم و کسانی که به سالن های تئاتر می روند را آموزش بدید ، فرهنگ سازی کنید . متاسفانه بعضی اوقات ما شاهد مسائلی هستیم که کاملا دور از اخلاق و آداب یک کاری هست . سوال من اینه آیا بردن خوراکی در سالن تئاتر مد شده ؟ چرا بعضی افراد با ظاهری بسیار امروزی اتفاقاً ، مسائل اخلاقی را رعایت نمی کنند لیوان قهوه شون را به قول خودشون یواشکی به سالن میارن . اگر کسی هم بهشون تذکر بده با پرخاشگری و بی ادبی تمام جواب میدن . یا دیشب در تئاتر چخفته خانمی پشت سر ما مدام با زیپ کیف اش بازی میکرد و وقتی ازشون خواهش کردیم این کار را نکنه بارها و بارها تکرار کرد گویی لج میکنن . چند وقت پیش هم در سالن ، در لحظه های تاریک اجرا آقایی گوشی موبایل اش را روشن میکرد انگار وظیفه روشن نگهداشتن سالن با ایشون بوده . واقعا این رفتارها دور از اخلاق و فرهنگ و ادب هست ( حداقل برای کسانی که اسم بافرهنگ روی خودشون میزارن و به سالن تئاتر میان ) . من از شما خواهش میکنم در زمینه این مسائل فرهنگ سازی کنید . من از 17 سالگی ام به تئاتر می رفتم و همانقدر که سالهای گذشته از دیدن تئاتر و رفتن به سالن تئاتر بسیار لذت میبردم الان در سن 48 سالگی مدام تجربه های ناخوشایند از رفتن به سالن های تئاتر دریافت میکنم . فرقی هم نمیکنه در کدام سالن چه در سالن اصلی تئاتر شهر چه در سالن تئاتر ایرانشهر و......لطفا لطفا لطفا برای حفظ فرهنگ و آداب ایرانی و حفظ یک محیط فرهنگی سالم کاری بکنید هرچند که اعتقادم این است که برای درست شدن هر چیز همه باید دخیل باشند و همه باید خودشون را مسئول بدونن . ولی الان طوری شده که در صورتی که مردم عادی بخوان از کسی مودبانه بخوان که رفتار اشتباه را کنار بگذاره متاسفانه بازخورد منفی خواهد داشت و به نظرم رسانه ها در این زمینه موفق تر می توانند باشند . من بسیار از شما ممنون هستم .