در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال گوهرتاجدینی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 00:26:01
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
پاتریک کلایورت یک نمایش کمدی ایرانی که به خوبی دغدغه جهانی انسان والا در برابر دین را در یک فضای کلیسایی به تصویر کشید. یکی از نقاط قوت این نمایش نقش زن هست که به خوبی در کشش های مردان و فضای دینی کلیسا برای رسیدن به انسان پاک به تصویر کشیده شده است. استفاده از موضوع فوتبال در قالب نقش یک زن (که امروزه بحث داغ کشور ما هست) و اشاره به موقع و زیبا به آتش سوزی کلیسای نوتردام به خوبی در متن نمایش جای داده شده و یکپارچگی متن به وضوح دیده می شود.
بازی همه بازیگران بسیار زیباست مخصوصا آقای عبدی که میمیک چهره اشان را با این نقش به خوبی همراه کرده بود. همراهی موسیقی با بازی بازیگران یک تئاتر منسجم را ارائه داده است.
اگر به دنبال دیدن یک نمایش کمدی هستید که همزمان چندین موضوع اساسی را در شما به چالش بکشد دیدن نمایش پاتریک کلایورت را به شما پیشنهاد میدم.

در آخر همه عوامل حسابی خسته نباشیدو به امید موفقیت های روز افزون شما
تشکر از شما بابت لطفی که داشتید
۲۹ شهریور ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اسم نمایشی ( من تاجی ام ) همچون کتاب (من منچستر یونایتد را دوست دارم )که یادآور یک تیم بزرگ فوتبالی جهان است ، یادآور یک تیم بزرگ فوتبالی ایران است .اما با خواندن کتاب من منچستر یونایتد را دوست دارم و دیدن تئاتر من تاجی ام یهو از دنیای فوتبال پرت میشیم به تاریخ قاجار و خان زاده های ایرانی (البته کتاب دوره پهلوی را دربرمی گیرد). خب این یک سوپرایز جذابه
از طرفی دیگر فضای داستان که با محوریت زندگی زن در دوره قاجار هست یادآور (کتاب های سه زن و خانوم ) ا ز مسعود بهنود است با این تفاوت که در کتاب بهنود تاکید بر نقش کلیدی زن در دوره قاجار شده و در تئاتر من تاجی ام سرنوشت ناخوشایند زن در دوره قاجار ترسیم میشه و انتخاب موضوعی قشنگی هست.
نقطه قوت تئاتر من تاجی ام موزیکال بودن و صدای دلنواز خواننده زن که همزمان با بازی زیباشون کار را جذاب تر میکرد. دنیای موازی که دیگر دوستان هم بر این مورد تاکید داشتند بصورت زیبا و بجا در نمایش بکار برده شده . دو بازیگر صامت صحنه و البته بسیار تاثیرگذار بر پیشبرد داستان و تداعی کننده فضای تاریخ قاجار بازی زیبایی داشتند. بازیگر نقش راوی که با فعالیت زیادی که بر روی صحنه داشت و کارکترهای متفاوتی را بازی کرد خیلی خوب از پس کار برمیاد البته یه نکته آزاردهنده در این نقش فریادهای گاه و بی گاهی که بنظرم زیادی کار را شلوغ می کرد. و متاسفانه جاهایی از نمایش گسستگی داستان و ارتباط سریعی که بین پرده های نمایش اتفاق نمی افتاد تماشگر را خسته می کرد.
بصورت کلی بازی بازیگرها و قطعات موسیقی خیلی خوب بود اما انچان که باید متن نمایش دلنشین نبود که مثل کتاب هایی که گفتم دوره قاجار را به خوبی تداعی کند و البته گسستگی که اتفاق می افتاد و ایجاب می کرد که زمانی هرچند کوتاه مکث کرد و روند داستان را به هم وصل کرد از جذابیت کار کم می کرد.
در اخر هم دست همه عوامل این کار درد نکند و حسابی خسته نباشند که مطمئنا بسیار زحمت کشیدند.
امیر مسعود و معصومه اقبالی این را خواندند
مهدی 62، مریم اسدی، الهه هدایتی و م ح خ این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید