در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال Poorya Abdi | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 15:55:02
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
Poorya Abdi (poorya)
درباره نمایش چای تلخ i
همگی خسته نباشید
به کارگردان کاربلد نمایش تبریک می‌گم بابت این نمایش استخون دار
رفقای خوبم هم که درخشان بودن. علی عطایی حور، حامد شیخی و السا فحتی همگی عااااااالی
پوریا عبدی در گفتگو با مهر مطرح کرد؛
«پایان بردگی سردار» متاثر از اساطیر کهن است/ اثری درباره جنگ قدرت

پوریا عبدی بازیگر نمایش «پایان بردگی سردار» که این روزها به کارگردانی حسینعلی بینوایی در تالار محراب روی صحنه است درباره مضمون این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: «پایان بردگی سردار» اثری درباره جنگ قدرت است و داستانی متاثر از اساطیر کهن دارد. گرچه روایتی جدید و بدیع است اما می‌تواند به اساطیر کهن طعنه بزند. داستان از کودتای یک سردار ایرانی با همدستی دختر شاه وقت که همسر وی نیز است، آغاز می‌شود اما جنون قدرت میانه آنها را کدر می‌کند و یک سرباز به سرکردگی اسپهبدی بیگانه، برنامه از میان برداشتن آنها را اجرا می‌کند و خود صاحب تاج پادشاهی می‌شود. گرچه ممکن است این نیز پایان کار نباشد اما پایان نمایش اینجاست. از نظر من تم نمایش جنگ بر سر قدرت است.

این بازیگر درباره شیوه اجرایی نمایش عنوان کرد: نمایش با آنکه یک روایت کلاسیک با ادبیات کلاسیک دارد اما از ساختاری نسبتاً مدرن با طراحی‌های ... دیدن ادامه ›› مینیمال بهره می‌برد، چیزی شبیه به تعزیه یا نمایش‌های آوانگارد اروپایی که پیتر بروک بهترین آن‌ها را در جهان اجرا می‌کند. بازیگران وارد صحنه می‌شوند، آکسسوارهای مینیمال را هر بار با محتوا و قراردادی جدید مورد استفاده قرار می‌دهند، چیزی شبیه به زندگی را اجرا می‌کنند و صحنه را ترک می‌کنند مثلاً گاهی یک طناب، ابزار به بند کشیدن زندانی است، گاهی رخت‌آویز بازیگران و گاهی نیز چهارچوب حریم شخصی یک کاراکتر خاص. همچنین مخاطب به وضوح گروه موسیقی را می‌بیند و این مساله به وی یادآوری می‌کند که مشغول تماشای نمایش است نه برشی از زندگی. حتی گاهی بازیگران با شکستن دیوار چهارم، تماشاگر را مخاطب خود قرار می‌دهند تا تاکیدی بر این مساله داشته باشند.

عبدی درباره نقشی که در این نمایش بازی می‌کند، توضیح داد: نام نقشی که من اجرای آن را بر عهده دارم کاچار است؛ همان سربازی که در پایان صاحب قدرت می‌شود. به عبارتی بدمن یا نقش منفی اصلی داستان. کسی که در ابتدا خود را ساده و روستایی جلوه می‌دهد اما رفته‌رفته با هیولای درونش آشنا می‌شویم. بازی اینگونه نقش‌ها و نمایش‌ها شرایط خاصی دارد. بازیگر در درجه اول برای بازی در نمایش‌های تاریخی با دیالوگ‌ها و مطالبی مواجه است که هم برای خودش و هم مخاطب سنگین است پس ابتدا باید به وسیله مواجهه چندباره با درام بتواند با آن ارتباط برقرار کند و سپس توسط مطالعه و پژوهش پیرامون بازه زمانی رخداد اثر، به جزئیاتی درباره رفتارهای نقش خود برسد تا درام را برای مخاطب باورپذیر کنید. البته من خیلی دیر به پروژه اضافه شدم و چیزی حدود یک ماه تمرین کردم تا روی صحنه بروم. به همین دلیل مجبور شدم بخشی از کارهای دیگرم را متوقف کنم تا از پس این حجم از کار و مسئولیت بر بیایم.

وی درباره دلیل حضورش در این اثر نمایشی توضیح داد: در فضای سینما و تئاتر دوستی‌های عمیقی شکل می‌گیرد و گاهی ما به برخی از دوستانمان نمی‌توانیم جواب منفی بدهیم. نمایش «پایان بردگی سردار» ابتدا با بازیگر دیگری تمرین می‌شد اما گویا به دلیل مسائل خاصی به قطع همکاری با وی رسیدند و بهناز پورفلاح بازیگر نقش اصلی نمایش که پیش از این با هم همکاری کرده بودیم، با من تماس گرفت و من درخواست وی را پذیرفتم. البته اجرای نقش منفی برای من بسیار جذاب است و شخصیت چندگانه و پیچیده کاچار نیز دلایل کافی برای پذیرش این اثر را به من می‌داد.

عبدی در پایان درباره استقبال تماشاگران از نمایش با وجود شرایط کرونا گفت: استقبال از کار بد نیست اما اگر کرونا نبود شاید استقبال بهتری از این نمایش می‌شد. در کنار اینکه تالار محراب به واسطه موقعیت مکانی نامناسب و پیشینه دانشجوییِ خود، از مخاطب چندانی برخوردار نیست، همچنین هم‌زمانی با جشنواره‌های فجر نیز بخشی از مخاطبان ما را کاهش داده است اما تا این لحظه توانستیم سالن را پر نگهداریم و اکثر شب‌ها ظرفیت سالن تکمیل بوده است.

نمایش «پایان بردگی سردار» به نویسندگی و کارگردانی حسینعلی بینوایی از ۱۰ بهمن آغاز شده و تا پایان بهمن ماه در تماشاخانه جمیله شیخی تالار محراب روی صحنه است. بازیگران این نمایش بهناز پورفلاح، محمدحسین صفری و پوریا عبدی هستند.

https://mehrnews.com/xX4jm
امیرمسعود فدائی و امیر مسعود این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سلام
لطفاً توضیحات نمایش را با دقت مطالعه کنید.
امروز دو عزیز که از تیوال بلیط تهیه کرده بودند، کودکی را با خود آوردند که هم سنگینی نمایش کودک را آزار می‌داد و هم دلزدگی و شیطنت کودک تمرکز بازیگران را برهم می‌زد.
لطفاً تحت هیچ شرایطی کودکان زیر ۱۲سال را با خود به تماشای نمایش نیاورید.
پوریا عبدی با مهر مطرح کرد؛
حمایت پاتریک کلایورت از بانوان/بازیگر باید مدام در حال پژوهش باشد
پوریا عبدی بازیگر نمایش «پاتریک کلایورت» با اشاره به نقشی که در این نمایش برعهده دارد درباره نقش مطالعه و پژوهش در بازیگری سخن گفت.
پوریا عبدی بازیگر نمایش «پاتریک کلایورت» که به‌تازگی کتاب جدیدش با عنوان «اگزیستانسیالیسم در آثار نمایشی ادوارد آلبی» روانه بازار کتاب شده، پیرامون فعالیت همزمانش در ۲ حوزه پژوهش و بازیگری تئاتر به خبرنگار مهر گفت: به نظر من بازیگری تنها یک فعالیت عملی و مبتنی بر مهارت نیست و یک بازیگر همواره باید در حال مطالعه و پژوهش باشد، او باید تئوری خود را غنی کند تا در عمل تنها به یک ایفای نقش غریزی دست نزند. معتقدم اگر بازیگر به صورت تخصصی بر جزئیات علمی ایفای نقش خود، آگاه باشد، قطعا اجرای کم‌نقص‌تری خواهد داشت پس فعالیت من در حوزه پژوهش تئاتر، هم راستا با فعالیت‌های بازیگری و کارگردانی‌ام در تئاتر است.

عبدی نمایش «پاتریک کلایورت» را نمایشی کمدی و مبتنی بر موقعیت قلمداد کرد و ادامه داد: «پاتریک کلایورت» نمایشی در حمایت از بانوان مخصوصا بانوان ... دیدن ادامه ›› ورزشکار است. این نمایش داستان زنی فوتبالیست است که قصد دارد فوتبال را به صورت حرفه‌ای ادامه دهد اما با موانعی مواجه می‌شود.

این مدرس بازیگری و تئاتر درباره نقش خود توضیح داد: من نقش اِدی را بازی می‌کنم. ادی و فیلیپ ۲ دزد کودن هستند که برای دزدی، یک کلیسا را انتخاب می‌کنند و آنجا درگیر جریانات جذابی می‌شوند که شاید مخاطب باید جزئیات آنها را خود در نمایش ببیند. اما من تاکنون نقشی با این مختصات را بازی نکرده‌ام و این مساله مرا در شخصیت پردازی به وجد می‌آورد. شخصت‌پردازی نقش اِدی زمانی جذاب‌تر می‌شد که در روند تمرین، نقشی را خلق می‌کردم که تاکنون اجرا نشده چراکه این متن یک متن اوریجینال است.

وی یادآور شد: این نمایش به عقیده من نمایشی جذاب برای عموم مردم خواهد بود چراکه یک کمدی موقعیت است و اتفاقات بسیاری یکی پس از دیگری مخاطب را غافلگیر می‌کند. قطعاً وقتی اتفاقات زیاد باشند، طراحی حرکت و میزانسن نیز بیشتر و متنوع‌تر خواهد بود و این خود می‌تواند یک نمایش را دیدنی‌تر کند.

عبدی در پایان ابراز کرد: «پاتریک کلایورت» یک اثر گروهی است. یک گروه منسجم، یک‌پارچه و کاربلد که با همین گروه سال گذشته نمایش موفق «خرس» را روی صحنه بردیم و همین موفقیت، باعث همکاری مجدد گروه و خلق نمایشی تازه با عنوان «پاتریک کلایورت» شد.

نمایش «پاتریک کلایورت» به نویسندگی مشترک احسان ناجی و علیرضا قاسمی و کارگردانی سحر پرتوی کیان تا هشتم مهرماه هرشب به‌جز سه‌شنبه‌ها ساعت ۲۰ در خیابان پاسداران، بعد از سه راه اقدسیه، روبروی پارک نیاوران، خیابان فرهنگسرا، فرهنگسرای نیاوران، سالن گوشه روی صحنه خواهد بود.

mehrnews.com/news/4730223
میترا این را خواند
امیر عسگرزاده این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پوریا عبدی: پاتریک کلایورت نمایشی در حمایت از بانوان است

عبدی در گفتگو با روزنامه صبا نمایش پاتریک کلایورت را نمایشی کمدی و مبتنی بر موقعیت قلمدادکرد و ادامه داد؛ پاتریک کلایورت شاید نمایشی در حمایت از بانوان باشد، مخصوصا بانوان ورزشکار. این نمایش داستان زنی فوتبالیست است که قصد دارد فوتبال را به صورت حرفه‌ای ادامه دهد اما با موانعی مواجه می‌شود.
پوریا عبدی که به تازگی کتاب جدیدش با عنوان "اگزیستانسیالیسم در آثار نمایشی ادوارد آلبی" روانۀ بازار کتاب شده، پیرامون فعالیت همزمانش در دو حوزۀ پژوهش و بازیگری تئاتر عنوان کرد؛ به نظر من بازیگری تنها یک فعالیت عملی و مبتنی برمهارت نیست، یک بازیگر همواره باید درحال مطالعه و پژوهش باشد. باید تئوری خود را غنی کند تا در عمل تنها به یک ایفای نقش غریزی دست نزند. به عقیدۀ من اگر بازیگر به صورت تخصصی بر جزئیات علمی ایفای نقش خود آگاه باشد، قطعا اجرای کم‌نقض‌تری خواهد داشت و فعالیت من در حوزۀ پژوهش تئاتر، هم راستا با فعالیت‌های بازیگری و کارگردانی من در تئاتر است.
این مدرس بازیگری و تئاتر، نقش خود را چنین توصیف کرد؛ من نقش اِدی را بازی می‌کنم. ادی و فیلیپ دو دزد کودن هستند که برای دزدی، یک کلیسا را انتخاب می‌کنند و آنجا درگیر جریانات جذابی می‌شوند که شاید مخاطب باید جزئیات آنها را خود در نمایش ببیند. اما من تاکنون نقشی با این مختصات را بازی نکرده‌ام و این مساله مرا در شخصیت پردازی به وجد می‌آورد. شخصت‌پردازی نقش اِدی زمانی جذاب‌تر می‌شد که در روند تمرین، نقشی را خلق می‌کردم که تاکنون اجرا نشده. ... دیدن ادامه ›› چراکه این متتن یک متن اوریجینال است.
بازیگر نمایش پاتریک کلایورت گفت؛ این نمایش به عقیدۀ من نمایشی جذاب برای عموم مردم خواهد بود. چراکه یک کمدی موقعیت است و اتفاقات بسیاری یکی پس از دیگری مخاطب را غافلگیر می‌کند. قطعاً وقتی اتفقات زیاد باشند، طراحی حرکت و میزانسن نیز بیشتر و متنوع‌تر خواهد بود و این خود می‌تواند یک نمایش را دیدنی‌تر کند.
پوریا عبدی در پایان ابراز داشت، پاتریک کلایورت یک اثر گروهی است. یک گروه منسجم، یک‌پارچه و کاربلد که با همین گروه سال گذشته نمایش موفق خرس را روی صحنه بردیم و همین موفقیت، باعث همکاری مجدد گروه و خلق نمایشی تازه با عنوان پاتریک کلایورت شد.
نمایش پاتریک کلایورت به نویسندگی مشترک علیرضا قاسمی و احسان ناجی، همچنین کارگردانی سحر پرتوی کیان از یکم شهریور 98، هرشب به‌جز سه‌شنبه‌ها ساعت 20 در خیابان پاسداران، بعد از سه راه اقدسیه، روبروی پارک نیاوران، خیابان فرهنگسرا، فرهنگسرای نیاوران، سالن گوشه روی صحنه می‌رود.
https://rooznamehsaba.com/downloads/%D8%B1%D9%88%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B5%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%87%E2%80%8C%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-%DB%B2%DB%B6-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%88%D8%B1-%DB%B1%DB%B3%DB%B9%DB%B8/
میترا این را خواند
masoomeh alipoor، Arshia Abdi، هانی بیرامی، دلارام زند و امیر عسگرزاده این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پوریا عبدی بازیگر «پاتریک کلایورت»:
یک بازیگر باید همواره در پژوهش و مطالعه باشد.

نمایش کمدی «پاتریک کلایورت» به نویسندگی مشترک احسان ناجی و علیرضا قاسمی و کارگردانی سحر پرتوی‌کیان از اول شهریور در فرهنگسرای نیاوران آغازشده و تا نیمۀ مهرماه روی صحنه است. این مساله بهانه‌ای شد تا با پوریا عبدی، بازیگر این نمایش گفتگویی داشته باشیم.
به گزارش ایران تئاتر پوریا عبدی که به‌تازگی کتاب جدیدش با عنوان «اگزیستانسیالیسم در آثار نمایشی ادوارد آلبی» روانۀ بازار کتاب شده، پیرامون فعالیت همزمانش در دو حوزۀ پژوهش و بازیگری تئاتر عنوان کرد: بازیگری تنها یک فعالیت عملی و مبتنی برمهارت نیست، یک بازیگر همواره باید درحال مطالعه و پژوهش باشد. باید تئوری خود را غنی کند تا در عمل تنها به یک ایفای نقش غریزی دست نزند. اگر بازیگر به صورت تخصصی بر جزئیات علمی ایفای نقش خود آگاه باشد، قطعا اجرای کم‌نقض‌تری خواهد داشت و فعالیت من در حوزۀ پژوهش تئاتر، هم راستا با فعالیت‌های بازیگری و کارگردانی من در تئاتر است.
عبدی نمایش پاتریک کلایورت را نمایشی کمدی و مبتنی بر موقعیت قلمدادکرد و ادامه داد: پاتریک کلایورت شاید نمایشی در حمایت از بانوان باشد، مخصوصا ... دیدن ادامه ›› بانوان ورزشکار. این نمایش داستان زنی فوتبالیست است که قصد دارد فوتبال را به صورت حرفه‌ای ادامه دهد اما با موانعی مواجه می‌شود.
بازیگر نمایش پاتریک کلایورت گفت؛ این اثرنمایشی جذاب برای عموم مردم خواهد بود. چراکه یک کمدی موقعیت است و اتفاقات بسیاری یکی پس از دیگری مخاطب را غافلگیر می‌کند. قطعاً وقتی اتفقات زیاد باشند، طراحی حرکت و میزانسن نیز بیشتر و متنوع‌تر خواهد بود و این خود می‌تواند یک نمایش را دیدنی‌تر کند.
این مدرس بازیگری و تئاتر، نقش خود را چنین توصیف کرد: من نقش اِدی را بازی می‌کنم. ادی و فیلیپ دو دزد کودن هستند که برای دزدی، یک کلیسا را انتخاب می‌کنند و آنجا درگیر جریانات جذابی می‌شوند که شاید مخاطب باید جزئیات آنها را خود در نمایش ببیند؛ اما من تاکنون نقشی با این مختصات را بازی نکرده‌ام و این مساله مرا در شخصیت پردازی به وجد می‌آورد. شخصت‌پردازی نقش اِدی زمانی جذاب‌تر می‌شد که در روند تمرین، نقشی را خلق می‌کردم که تاکنون اجرا نشده. چراکه این متتن یک متن اوریجینال است.
پوریا عبدی در پایان گفت: پاتریک کلایورت یک اثر گروهی است. یک گروه منسجم، یک‌پارچه و کاربلد که با همین گروه سال گذشته نمایش موفق خرس را روی صحنه بردیم و همین موفقیت، باعث همکاری مجدد گروه و خلق نمایشی تازه با عنوان پاتریک کلایورت شد.
نمایش پاتریک کلایورت به نویسندگی مشترک علیرضا قاسمی و احسان ناجی، همچنین کارگردانی سحر پرتوی کیان از یکم شهریور 98، هرشب به‌جز سه‌شنبه‌ها ساعت 20 در خیابان پاسداران، بعد از سه راه اقدسیه، روبروی پارک نیاوران، خیابان فرهنگسرا، فرهنگسرای نیاوران، سالن گوشه روی صحنه می‌رود.
https://theater.ir/fa/125559/%D9%BE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D8%B9%D8%A8%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%C2%AB%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%88%D8%B1%D8%AA%C2%BB:%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D9%87%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%DA%98%D9%88%D9%87%D8%B4-%D9%88-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
میترا این را خواند
masoomeh alipoor، Arshia Abdi و امیر عسگرزاده این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دزدی از کلیسا سوژه یک نمایش/ تئاتری که سلبریتی ندارد، اما می‌فروشد
پوریا عبدی بازیگر نمایش «پاتریک کلایورت» استقبال مردم از این اثر را قابل توجه دانست.

پوریا عبدی بازیگر نمایش «پاتریک کلایورت» در خصوص نقش خود در این اثر نمایشی، به خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: نمایش «پاتریک کلایورت» روایتگر داستان دو سارق است که برای دزدی، کلیسا را انتخاب می‌کنند. من نقش «ادی» را در این نمایش ایفا می‌کنم و «فیلیپ» نقش مقابل من است. این دو دزد احمق با اتفاقاتی مواجه می‌شوند و فضایی پر از ترس و هیجان را تجربه می‌کنند.

وی درباره تجربه همکاری خود با گروه سازنده این اثر بیان کرد: ما یک گروه هستیم و سال گذشته نمایش «خرس» را در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه بردیم. من پروژه «پاتریک کلایورت» را به علیرضا قاسمی پیشنهاد دادم و او نمایشنامه آن را نوشت و احسان ناجی آن را بازنویسی و سحر پرتوی کیان آن را کارگردانی ... دیدن ادامه ›› کرد.

وی افزود: این نمایش کاملاً گروهی است و بازی نقش «ادی» از طرف من نیز به صورت گروهی تصمیم گیری شد. «ادی» شخصیتی چالش‌برانگیز است و هرکسی دوست دارد آن را بازی کند؛ این نقش متفاوت‌ترین نقشی است که تاکنون ایفا کرده‌ام.

عبدی در خصوص استقبال تماشاگران از نمایش «پاتریک کلایورت» گفت: به دلیل ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) دو هفته اجرا نداشتیم. با این وجود استقبال از نمایش بسیار خوب بود. من در زمینه تئاتر فعالیت و پژوهش‌های بسیاری دارم و به نظر من مردم این روز‌ها بیشتر به سراغ نمایش‌هایی می‌روند که با اجرای افراد چهره و سلبریتی روی صحنه برود یا نمایشی کمدی باشد. نمایش‌های جدی و بدون سلبریتی این روز‌ها مخاطبی ندارند و در بیشتر مواقع با استقبال روبرو نمی‌شوند و همین سبب ضرر مالی می‌شود.

این بازیگر در خصوص کار‌های آتی خود گفت: در حال حاضر سه نمایش آماده اجرا دارم؛ ولی باید ببینم کدام یک زودتر مجوز دریافت می‌کند. با گروهی دیگر نیز نمایشی به نام «زامبینیسم» به کارگردانی محمد مرادی فر برای اجرا در تئاترشهر داریم.

گفتنی است نمایش «پاتریک کلایورت» به کارگردانی سحر پرتوی کیان و با بازی مریم جعفری، حامد شریفی، امین عیدمحمدی، پوریا عبدی تا ۸ مهرماه هر شب ساعت ۲۰ در فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌شود.
https://www.yjc.ir/fa/news/7076929/%D8%AF%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7-%D8%B3%D9%88%DA%98%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B3%D9%84%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%85%D8%A7-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%D8%AF
میترا این را خواند
masoomeh alipoor، Arshia Abdi و هانی بیرامی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
دیشب نمایش ٢٣ خنده تا مرگ را دیدم
این نمایش برای خانواده ها مناسب است
میترا این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Poorya Abdi (poorya)
درباره نمایش اپیدمی i
بخشهایی از فیلم کار به علاوه عکسهاش رو دیدم در اینستاگرام. به نظرم کار خوبی اومد. اگر تهران اجرا میشد حتما برای تماشا میرفتم
رضا غیوری و لیلى شجاعى این را خواندند
زهره مقدم، آرش فولادیان و مجید عراقی این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
پوریا عبدی: چالش اصلی بازیگر در « سنگر دوست‌داشتنی » ، ایفای صحیح کنش‌های پیاپی است.


نمایش « سنگر دوست داشتنی » نوشتۀ جی.آر ویلار به کارگردانی مسلم آئینی از دوازدهم آذر ماه در تالار ناصرخسرو روی صحنه می رود . پوریا عبدی ، یکی از بازیگران این نمایش است .
به گزارش تئاتر فستیوال به نقل از روابط عمومی این گروه نمایشی ، پوریا عبدی دلیل انتخاب این نقش را چنین بیان کرد : من و مسلم آئینی سالها در دانشگاه همکلاسی بودیم و پس از آن به عنوان همکار و دوست در کنار هم فعالیت کردیم. من بدون این که متن را خوانده باشم پیشنهاد مسلم را پذیرفتم چرا که میدانستم او با شناخت از من این نقش را پیشنهاد کرده. اما پس از مطالعه متن بسیار از این انتخاب خرسند شدم . زیرا نقشی بسیار پر چالش و فراز ... دیدن ادامه ›› و نشیب است.

این مدرس هنرهای نمایشی در ادامه گفت: نقش من در « سنگر دوست داشتنی » هم سو با فعالیتهای سابق من خواهد بود. همواره علاقه مند بودم تا در نقشهایی بازی کنم که بتوانم بیشترین ابعاد زندگی انسان را به نمایش بگذارم و این نقش نیز از بعدهای گوناگون به زندگی یک انسان می نگرد.

وی عنوان نمود : یکی از بزرگترین فواید همکاری ام در « سنگر دوست داشتنی » برای من، بکر بودن این متن است. چراکه اولین کسی که این نقش را در ایران بازی کرده من هستم. به عبارتی متر و معیار کسانی که در آینده می‌خواهند این متن را کار کنند ما خواهیم بود. این مساله خود چالش بزرگی است.

پوریا عبدی گفت : چالشهای بسیاری بر سر راه ایفای این نقش وجود دارد. از جمله همکاری با یک پارتنر با استعداد اما بی تجربه که گاهی همه چیز را سخت می‌کند، یا فرایندهای فرسایشی معمول تئاتر کشور که انگیزه ی گروه را تحت الشعاع قرار می‌دهد. اما اصلی ترین چالش من در این نقش به طوری که حتی اگر هیچ مشکلی نبود نیز این مساله چالش اصلی به حساب می‌آمد؛ مواجهه با کنشهای پر اکت در نمایش، یکی پس از دیگری بود. در این نمایشنامه بازیگر و تماشاگر هردو بی وقفه با اتفاقات پیاپی مواجه میشوند که فکر میکنم از سوی تماشاگر بسیار جذاب خواهد بود و برای بازیگر از دو جهت چالش برانگیز است؛ یکی ذخیره ی انرژی به اندازۀ تمام نمایش و دیگری ایفای صحیح و انتقال مناسب عواطف یک کنش به عواطف کنش بعدی.

او پیرامون چگونگی ایفای نقش خود در سنگر دوست داشتنی بیان داشت : من در بازیگری شیوۀ خودم را دارم. شیوه ای که در آن برای فرار از تکرارهای مکانیک وار به بداهه پردازی‌های خلاقانه و لحظه‌ای اما در راستای کنش صحنه روی می‌آورم. چیزی که به جزئیات یک نقش اضافه می‌کند اما از ابعاد آن نمی‌کاهد. در این شیوه باید متن را به شدت شناخت و تحلیل کرد تا حتی ذره‌ای از درون‌مایۀ آن در بداهه حذف نشود.

بازیگر نقش اصلی مرد نمایش سنگر دوست داشتنی شیوه کارگردانی مسلم آئینی و ارتباطی که بین اون و کارگردان وجود داشت را این طور تعریف کرد : مسلم به شیوه ای هوشمندانه در جلسات متمادی تمرین بازیگرها را رها میگذارد تا بازیگران خود را در نقش پیدا کنند و ایده های اصلی کارگردانی اش را به زمانی موکول میکند که بازیگرها به تکاملی نسبی رسیده اند. به نظرم این مساله منجر به شناخت درست متن و ایجاد خلاقیت در بازیگر میشود.

نمایش « سنگر دوست داشتنی » نوشته جی.آر ویلار به کارگردانی مسلم آئینی از ۱۲ام آذر ماه تا پایان آذر ۹۷ هرشب ساعت ۱۸ در تالار ناصرخسرو واقع در؛ تهران، خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب تالار مولوی، طبقه سوم، روی صحنه است.

http://theaterfestival.ir
سما قوام‌زاده، امیرمسعود فدائی و رضا بولو این را خواندند
بهرام لطفی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
برای اطلاع از اخبار و اطلاعات نمایش سنگر دوست داشتنی میتوانید از طریق ID مشترک زیر در اینستاگرام و تلگرام، ما را دنبال کنید:
@theatre_sangare_doostdashtani
«سنگر دوست داشتنی» به ناصرخسرو می‌آید/ معرفی یک نمایشنامه نویس

نمایشنامه «سنگر دوست داشتنی» اثر نویسنده معاصر پرتغالی با کارگردانی و دراماتورژی مسلم آئینی روی صحنه می‌رود.
به گزارش خبرگزاری مهر، مسلم آئینی کارگردان تئاتر به دنبال مطالعات و پژوهش‌های اخیر خود روی ادبیات نمایشی جهان «جی. آر ویلار» نویسنده پرتغالی را برای اولین بار در ایران، با اجرای نمایشنامه ای از او به مخاطبان تئاتر کشور معرفی خواهد کرد. ویلار از نمایشنامه نویسان معاصر کشور پرتغال است که تا کنون هیچ اثری از وی در ایران ترجمه یا کارگردانی نشده است.

مسلم آئینی درباره معرفی این نویسنده اظهار کرد: این نمایشنامه نویس طی پژوهش‌هایم از طرف دکتر فاطمه بردبارجاویدی متخصص زبان‌شناسی به من معرفی و زمینه‌های آشنایی بیشتر با او فراهم شد. به دنبال مطالعه تعدادی از آثار این نویسنده، نمایشنامه «سنگر دوست داشتنی» که در نوبت انتشار قرار دارد، آماده اجرا شد. از سال ٩٣ تا کنون زمینه برای اجرای این اثر فراهم نشده بود که بعد از مشاوره و همکاری با خانم بردبارجاویدی که اکنون در دانشگاه آیوا درایالات ... دیدن ادامه ›› متحده آمریکا مشغول پژوهش، تحصیل و تدریس است این امکان فراهم شد.

این کارگردان تئاتر یادآور شد: درونمایه نمایشنامه «سنگر دوست داشتنی»، جنگ و عوارض ناشی از آن روی نوجوانان و جوانان است. این نمایشنامه‌ مینیمالیستی پایانی کاملا تراژیک دارد و شیوه اجرایی آن پست مدرنیستی است. جی.آر ویلار joão rei villar که در پرتغال متولد شده، هم اکنون در انگلستان زندگی می‌کند و به زبان انگلیسی نمایشنامه و فیلمنامه می‌نویسد. از دیگر آثار این نویسنده می‌توان به «پیوند خونی» اشاره کرد که درسال ٢٠١١ جایزه امی را دریافت کرده است. از دیگر آثار این نویسنده نیز می‌توان فیلمنامه «مکپی»، همچنین نمایشنامه رادیویی «آقای پرینکل» و کمدی تلویزیونی «روس‌ها می‌آیند» را نام برد.

نمایش «سنگر دوست داشتنی» از آثار این نویسنده با کارگردانی و دراماتورژی مسلم آئینی از ۱۲ آذرماه در تالار ناصر خسرو دانشگاه تهران روی صحنه می‌رود.

mehrnews.com/news/4472936
امیرمسعود فدائی، امیر و میترا این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
افتتاح نمایش« سنگر دوست داشتنی» با حضور خبرنگاران و عکاسان

نمایش « سنگر دوست داشتنی» به کارگردانی، دراماتورژی و تهیه‌کنندگی مسلم آئینی در اولین شب اجرا دوشنبه ۱۲ آذرماه ساعت ۱۸ میزبان خبرنگاران و عکاسان می‌شود.
نمایش «سنگر دوست داشتنی» نوشتۀ « جی. آر ویلار» نویسنده معاصر پرتغالی با کارگردانی و دراماتورژی مسلم آئینی در حالی از ۱۲ آذرماه در تالار ناصرخسرو دانشگاه تهران روی صحنه می‌رود که در اجرای افتتاحیه میزبان خبرنگاران و عکاسان خواهد بود.

درونمایه «سنگر دوست داشتنی»، جنگ و عوارض ناشی از آن بر روی نوجوانان و جوانان است. این نمایشنامه‌ مینیمالیستى، پایانى کاملاً تراژیک دارد و شیوه اجرایی آن پست مدرنیستی است.«سنگر دوست داشتنی» اولین نمایشنامه ای است که از ویلار در ایران اجرا می‌شود. متن این نمایشنامه توسط فاطمه بردبارجاویدی و مسلم آئینی به فارسی برگردان شده است.

پوریا عبدی، پریسا کمالی‌نژاد و پیام زمانی گروه بازیگران این نمایش هستند.
از دیگر عوامل این نمایش می‌توان ... دیدن ادامه ›› به دستیاران کارگردان: پیام زمانی و محمد کمالی نژاد، ساخت تیزر: احسان عطار، عکاس: سحر پرتوی کیان، عکاس پشت صحنه: سامان فرهنگ، طراح صحنه: سحر سجاد صادقی، دستیاران صحنه: سامان فرهنگ و نیکا ابراهیمی، طراح لباس: هاله گل نبی، موسیقی و افکت‌های صوتی: اشکان نجاتی، گرافیست: پوریا عبدی اشاره کرد.


http://khabargozarisaba.ir/fa/news/61399

http://irantheater.ir/fa/114416
امیرمسعود فدائی این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
سنگر دوست داشتنی را پرفسور ناظرزاده افتتاح میکند
فردا دوشنبه ۱۲آذر۹۷ اجرای خبرنگاران و عکاسان نمایش سنگر دوست داشتنی خواهد بود که افتتاح این نمایش نیز به دست پرفسور ناظر زاده انجام خواهد شد
NetHunter و میترا این را خواندند
امیرمسعود فدائی و R 0 y a این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
کیا دوست دارن این نمایشو ببینن؟
NetHunter این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Poorya Abdi (poorya)
درباره نمایش خرس i
این متن را برای آن دسته از دوستان مینویسم که به دنبال نمایشی پر مغز در اجرای خرس هستند.

قبل از هرچیز بد نیست بدانیم خرس؛ یکی از وودویل های آنتون چخوف است.

اما وودویل چیست؟
وودویل گونه‌ای برنامه نمایشی سرگرم‌کننده و تفریحی بود که از دهه ۱۸۸۰ تا ۱۹۳۰ در امریکا و کانادا رواج داشت. که کم کم در سرتاسر جهان راه پیدا کرد و جای خود را در روسیه نیز باز کرد. این نوع از نمایش اساساً دارای سرشتی هجایی و طنزآمیز و گهگاهی با آواز همراه است.
جالب است بدانیم وودویل تنها برای سرگرمی نوشته و اجرا میشود از این رو به صورت تعمدی شدیدا از رویدادهای پر مغز ... دیدن ادامه ›› دوری میجوید.

آنتون پاولویچ چخوف به قوانین وودویل نویسی احاطه کامل داشت و آنها را به راحتی مراعات می کرد: 1) درهم برهمی محض. 2) هر قیافه ای باید خصوصیات خود و زبان مخصوص خودرا داشته باشد. 3) اجتناب از هرگونه پرگویی و روده درازی. 4) حرکت مداوم

به دوستانی که بدون شناخت از ماهیت وودویل، برای یک اجرای پر مغز و آموزنده، میخواهند به تماشای خرس بنشینند، پیشنهاد میکنم منصرف شوند. چون رسالت خرس چیزی غیر از این است.
آقا زنده باشید.. کلی کیف میکنم باهاتون..
۰۴ آذر ۱۳۹۷
منم همین که آقای فدایی گفت
۰۴ آذر ۱۳۹۷
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Poorya Abdi (poorya)
درباره نمایش خرس i
مصاحبه مشترک پوریا عبدی و احسان ناجی با باشگاه خبرنگاران جوان

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
احسان ناجی: مطالعه کم سطح کیفی نمایشنامه‌ها را پایین آورده است
یک کارگردان تئاتر از نتایج مطالعه کم جوانان در عرصه نمایش و تئاتر گفت.
احسان ناجی کارگردان نمایش کمدی «خرس»، در گفتگو با خبرنگار حوزه تئاتر گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره اجرای این اثر اظهار داشت: این نمایش این بار با نگاه متفاوت سعی کرده داستان خرس آنتوان چخوف را با بازنویسی ۴۰ درصد نمایشنامه اصلی اجرا کند؛ یعنی شخصیت‌هایی را در این کار پررنگ کردیم که در متن اصلی کمرنگ بودند. درواقع این نوع کمدی به گونه‌ای است که در موقعیت شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: با وجود اینکه نمایشنامه خارجی است، اما ما به گونه‌ای ایرانی اش کردیم که برای مخاطب قابل درک باشد و با کاراکتر‌ها همذات ... دیدن ادامه ›› پنداری کنند. نکته دیگر این است که روی شوخی و کمدی‌های نمایش حساس بودیم اینکه به هر قیمتی مخاطب را نخنداندیم؛ یعنی با توجه به موقعیت، کمدی ایجاد شده است.

ناجی درباره استقبال مردم بیان کرد: تا کنون استقبال خوبی از نمایش صورت گرفته است و مردم با این نوع کمدی ارتباط زیادی برقرار کردند و برای کار ما به صورت دهان به دهان تبلیغ کردند. هرچند که در بحث تبلیغات شهری کمک چندانی نشد و البته این موضوع تنها مربوط به نمایش ما نیست.

این کارگردان جوان در پاسخ به این سوال که شرایط جوانان در حوزه تئاتر چگونه است، عنوان کرد: این موضوع دو سویه است؛ اول اینکه خود جوانان سطح مطالعه شان کم شده و همین امر سطح نمایشنامه‌ها را هم پایین آورده است. وقتی استاد از دانشجو می‌خواهد که به عنوان مثال نمایشنامه شکسپیر را چندین بار بخواند، اما دانشجو همان یک بار هم بی رغبت می‌خواند؛ این یعنی ضعفی که در پس اجرا‌های امروز بوجود می‌آید.

وی تصریح کرد: از آن طرف هم سالن‌ها به اعتبار چهره سالن خود را اجاره می‌دهند. متاسفانه نه سالن‌های دولتی و نه خصوصی در انتخاب آثار وسواس به خرج نمی‌دهند و فقط جنبه مالی را نگاه می‌کنند. اینکه آیا کاری چهره دارد یا بفروش است مهم و باعث شده کار گروه‌های جوانی، چون ما حمایت نشود.

لوکا در نمایش خرس یک کاتالیزور دراماتیک است

در ادامه پوریا عبدی بازیگر نمایش خرس درباره این اثر گفت: من تا به حال به طرف کمدی نرفته بودم؛ چه به عنوان کارگردان چه به عنوان بازیگر و این اولین تجربه نمایش کمدی من است. از این جهت چالش بزرگی برای من بود. شاید جالب باشد که بگویم حتی در تمرین دوم از کارگردان خواستم کسی را به جای من بیاورد، چون حس می‌کردم از پس این چالش برنمی‌آیم. ولی ناجی و پرتوی، کارگردانان نمایش خرس از من خواستند تا تلاشم را بیشتر کنم و خودم را به آن‌ها بسپارم. اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت در اختیار من گذاشته شده تا خودم را در ژانر کمدی محک بزنم و امیدوارم مخاطبان نمایش از نتیجۀ تلاش‌های من راضی باشند.

وی افزود: سخت‌ترین کار در فعالیت حرفه‌ای، همکاری با آدم‌های کارنابلد است. اما خوشبختانه بازیگران و عوامل نمایش خرس اکثرا حرفه‌ای و تحصیل کرده در رشته نمایش هستند. وقتی همه کار خود را بلد باشند، روال کار با سرعت و کیفیت بیشتری پیش می‌رود و همین اتفاق فرایند تمرین و اجرا را لذت بخش می‌کند. در واقع می‌توان به همه عوامل اجرا اطمینان و با اعتماد به نفس بیشتری بازی کرد.

این مدرس هنر‌های نمایشی ادامه داد: سه سال است که هیچ نمایشی روی صحنه ندارم و پس از سه سال با نمایش خرس به صحنه تئاتر بازگشته‌ام. در این سه سال نمایش‌هایی را در سمت کارگردان تمرین، ساخته و پرداخته کردم، ولی هرکدام به دلایلی غیر فنی از اجرا باز ماند. اما امسال دست پر به تئاتر بازمی‌گردم و چند نمایش روی صحنه خواهم داشت.

عبدی، توضیح پیرامون نمایش‌های دیگر را به زمان اجرای خود موکول کرد و اظهار داشت: نقش من در نمایش خرس کاراکتر لوکاست. کسانی که این نمایشنامه را خوانده باشند می‌دانند که لوکا در خرس چخوف بسیار کمرنگ است، اما احسان ناجی در دراماتورژی خود این نقش را بسیار کلیدی و تاثیرگذار طراحی نموده است. در این نمایش لوکا نقش یک کاتالیزور دراماتیک را ایفا می‌کند و کنش‌های دراماتیک را از پس یکدیگر به واکنش و کنش دراماتیک جدیدی تبدیل می‌کند.

گفتنی است؛ نمایش «خرس» از آثار مشهور آنتون چخوف به کارگردانی احسان ناجی و سحر پرتوی کیان از ۲۱ مهرماه لغایت دوم آذرماه در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه است.

منبع:
https://www.yjc.ir/00SC7u
امیرمسعود فدائی، محمد لهاک و امیر این را خواندند
بهرام لطفی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Poorya Abdi (poorya)
درباره نمایش خرس i
پوریا عبدی : لوکا در نمایش خرس یک کاتالیزور دراماتیک است .

نمایش خرس از آثار مشهور آنتون چخوف به کارگردانی احسان ناجی و سحر پرتوی کیان از ۲۱ ام مهرماه لغایت دوم آذرماه در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه است. به همین جهت گفتگویی با پوریا عبدی؛ بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر که یکی از بازیگران این کمدی خرس است، ترتیب دادیم.

به گزارش تئاتر فستیوال به نقل از روابط عمومی گروه ، بازیگر نمایش خرس گفتگوی خود را اینگونه آغاز کرد که؛ من تا به حال به طرف کمدی نرفته بودم، چه به عنوان کارگردان چه به عنوان بازیگر و این اولین تجربه نمایش کمدی من است. از این جهت چالش بزرگی برای من بود. شاید جالب باشد بگویم؛ حتی در تمرین دوم از کارگردان خواستم کسی را به جای من بیاورد، چون حس می‌کردم از پس این چالش برنمی‌آیم. ولی ناجی و پرتوی، کارگردانان نمایش خرس از من خواستند تا تلاشم را بیشتر کنم و خودم را به آنها بسپارم. اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت در اختیار من گذاشته شده تا خودم را در ژانر کمدی محک بزنم و امیدوارم مخاطبان نمایش از نتیجۀ تلاشهای من ... دیدن ادامه ›› راضی باشند.

پوریا عبدی در ادامه افزود؛ سخت ترین کار در فعالیت حرفه‌ای، همکاری با آدمهای کارنابلد است. اما خوشبختانه بازیگران و عوامل نمایش خرس اکثرا حرفه‌ای و تحصیل کرده در رشته نمایش هستند. وقتی همه کار خود را بلد باشند، روال کار با سرعت و کیفیت بیشتری پیش می‌رود و همین اتفاق فرایند تمرین و اجرا را لذت بخش می‌کند. در واقع می‌توان به همه عوامل اجرا اطمینان کرد و با اعتماد به نفس بیشتری بازی کرد.

این مدرس هنرهای نمایشی ادامه داد؛ سه سال است که هیچ نمایشی روی صحنه ندارم و پس از سه سال با نمایش خرس به صحنه تئاتر بازگشته‌ام. در این سه سال نمایش‌هایی را در سمت کارگردان تمرین، ساخته و پرداخته کردم ولی هرکدام به دلایلی غیر فنی از اجرا باز ماند. اما امسال دست پر به تئاتر بازمی‌گردم و چند نمایش روی صحنه خواهم داشت.

عبدی، توضیح پیرامون نمایش‌های دیگر را به زمان اجرای خودشان موکول کرد و ابراز داشت؛ نقش من در نمایش خرس کاراکتر لوکا هست. کسانی که این نمایشنامه را خوانده باشند می‌دانند که لوکا در خرس چوف بسیار کمرنگ است اما احسان ناجی در دراماتورژی خود این نقش را بسیار کلیدی و تاثیرگذار طراحی نموده است. در این نمایش لوکا نقش یک کاتالیزور دراماتیک را ایفا می‌کند و کنشهای دراماتیک را از پس یکدیگر تبدیل به واکنش و کنش دراماتیک جدیدی می‌کند.

نمایش خرس از ۲۱ام مهرماه اجراهای خود را آغاز نموده و تا ۲ام آذرماه ۱۳۹۷ در فرهنگسرای نیاوران واقع در خیابان پاسداران، بعد از سه راه اقدسیه، روبروی پارک نیاوران، روی صحنه خواهد بود.

http://theaterfestival.ir/%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D8%B9%D8%A8%D8%AF%DB%8C-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AE%D8%B1%D8%B3-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86/
Poorya Abdi (poorya)
درباره نمایش خرس i
«خرس» میزبان اهالی رسانه
نمایش خرس به کارگردانی احسان ناجی و سحر پرتوی کیان، شنبه پنجم آبان میزبان اهالی رسانه، خبرنگاران و عکاسان خواهد بود.

به گزارش رسیده، نمایش خرس به نویسندگی آنتون چخوف از ۲۱ مهر ماه اجراهای خود را در فرهنگسرای نیاوران آغاز نموده و تا ۲ آذر ماه روی صحنه خواهد بود.
بازیگران این نمایش؛ حامد شریفی، مریم جعفری و پوریا عبدی هستند.
این نمایش نگاهی نو به نمایشنامه خرس دارد که بازنویسی متن را احسان ناجی انجام داده است. سایر عوامل: طراح صحنه و لباس: احسا ناجی دستیار کارگردان: عاطفه رحمان پور مجری طرح: موسسه هنرهای نمایشی رویداد.
این نمایش از ٢١ مهرماه لغایت ٢ آذر ماه در فرهنگسرای نیاوران- سالن گوشه هر شب در ساعت ٢٠ اجرا می شود.

منبع:
https://banifilm.ir/خرس-میزبان-اهالی-رسانه
امیر، محمد لهاک، میترا، شادی اسدپور و محمد رضایی مقدم این را خواندند
بهرام لطفی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
Poorya Abdi (poorya)
درباره نمایش خرس i
پوریا عبدی: "خرس" اولین فعالیت کمدی من است
پوریا عبدی، بازیگر نمایش خرس درباره حضور متفاوتش در این نمایش حرف های جالبی زد
به گزارش جی پلاس ، از 21 ام مهرماه لغایت 2ام آذرماه نمایش خرس از آثار مشهور آنتون چخوف به کارگردانی احسان ناجی و سحر پرتوی کیان در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می رود.

از این رو گفتگویی با پوریا عبدی؛ بازیگر، نویسنده و کارگردان تئاتر که یکی از بازیگران این نمایش است، ترتیب داده ایم.

این هنرپیشه درباره این نمایش گفت: پس از سه سال با نمایش خرس به روی صحنه می‌آیم. در این سه سال نمایش‌هایی را در سمت کارگردان تمرین، ساخته و پرداخته کردم اما هرکدام به دلایلی غیر فنی از اجرا باز ماند. اما امسال دست پر به تئاتر بازمی‌گردم و سه نمایش روی صحنه خواهم داشت.

وی در ادامه گفت: ... دیدن ادامه ›› نقش من در نمایش خرس کاراکتر لوکا هست. کسانی که این نمایشنامه را خوانده باشند می‌دانند که لوکا در خرس چوف بسیار کمرنگ است اما احسان ناجی در دراماتورژی خود این نقش را بسیار کلیدی و تاثیرگذار طراحی نموده است.

عبدی در ادامه افزود: من تا به حال به سمت کمدی نرفته بودم و این اولین نمایش کمدی من است. از این جهت چالش بزرگی برای من بود. حتی در تمرین دوم از کارگردان خواستم کسی را به جای من بیاورد، چراکه حس می‌کردم از پس این چالش برنمی‌آیم. ولی ناجی و پرتوی، کارگردانان نمایش خرس از من خواستند تا تلاش بیشتری کنم و خودم را به آنها بسپارم. امروز بسیار خرسند هستم که این فرصت در اختیار من گذاشته شده تا خودم را در ژانر کمدی محک بزنم و امیدوارم مخاطبان نمایش از این اجرا راضی باشند.

پوریا عبدی گفت: بازیگران و عوامل نمایش خرس اکثرا حرفه‌ای و تحصیل کرده در رشته نمایش هستند. این مساله باعث میشود تا روال کار با سرعت بیشتری پیش برود و همین اتفاق فرایند تمرین و اجرا را لذت بخش می‌کند.

منبع:
https://www.jamaran.ir/fa/tiny/news-1037942
مهدی (آرش) رزمجو، شادی اسدپور، امیر و محمد رضایی مقدم این را خواندند
بهرام لطفی این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید