در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال هدا | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 10:10:00
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
هدا (hoda_a80)
درباره نمایشنامه‌خوانی کمدی شش جای هشت i
خبرگزاری مهر: خوانش نمایشنامه «شش جای هشت» در تماشاخانه «بنفش» و فراخوان نخستین دوره جایزه، شناسایی برترین نمایشنامه‌های سال ۹۳ توسط بنیاد فرهنگی و هنری محمود استاد محمد دو خبر از تئاتر هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر، نمایشنامه کمدی «شش جای هشت» به کارگردانی پیروز کریمی در تماشاخانه «بنفش» خوانش می‌شود. این نمایشنامه‌خوانی همزمان با مراسم رونمایی از نمایشنامه «شش جای هشت» نوشته ایتالو کنتی و ترجمه هدی عربشاهی برگزار خواهد شد.

محمودرضا رحیمی، نازنین گودرزیان، کسری بنایی، مهری آل اقا، عباس ستارزاده، پیروز کرمی، ساناز زمانی، آرام خلخالی و فرامرز احمدیان نقش‌خوانان این نمایشنامه خوانی هستند.

همچنین رامین دلفانی دستیار کارگردان، مهدی رایگانی طراح پوستر و بروشور و محمد عابدی عکاس دیگر عوامل اجرایی این ... دیدن ادامه ›› اثر هستند.

نمایش کمدی « شش جای هشت» ۲۴ خردادماه در دو سانس ۱۹ و ۳۰ :۲۰ در تماشاخانه «بنفش» واقع در میدان هفت تیر، خیابان بهار شیراز، بین میدان بهار شیراز و سهروردی، پلاک ۱۴۰ اجرا می‌شود.



http://www.mehrnews.com/news/2769855/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%B4-%D8%B4%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF
پیروز کرمی و ساناز زمانی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هدا (hoda_a80)
درباره نمایشنامه‌خوانی کمدی شش جای هشت i
بانی فیلم: خوانش نمایش «شش جای هشت»
نمایشنامه کمدی «شش جای هشت» به کارگردانی پیروز کریمی در تماشاخانه بنفش خوانش می‌شود.
به گزارش روابط عمومی گروه، این نمایشنامه‌خوانی همزمان با مراسم رونمایی از نمایشنامه«شش جای هشت» نوشته ایتالو کنتی و ترجمه هدی عربشاهی برگزار خواهد شد. محمودرضا رحیمی، نازنین گودرزیان، کسری بنایی، مهری آل اقا، عباس ستارزاده، پیروز کرمی، ساناز زمانی، آرام خلخالی و فرامرز احمدیان نقش‌خوانان این نمایش‌اند.
همچنین رامین دلفانی دستیار کارگردان، مهدی رایگانی طراح پوستر و بروشور و محمد عابدی عکاس دیگر عوامل اجرایی این اثرند.
نمایش کمدی « شش جای هشت» 24 خردادماه در دو سانس 19 و 30 :20 در تماشاخانه بنفش واقع در میدان هفت تیر، خیابان بهار شیراز، بین میدان بهار شیراز و سهروردی، پلاک 140 اجرا می‌شود.

http://www.banifilm.ir/Modules/News/NewsDetail.aspx?Ser_Id=8&News_Id=63894
پیروز کرمی و ساناز زمانی این را خواندند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
هدا (hoda_a80)
درباره نمایشنامه‌خوانی کمدی شش جای هشت i
رونمایی از نمایش‌نامه «شش جای هشت» با پیام تصویری ایتالو کُنتی
ایلنا: جلسه رونمایی و خوانش نمایش‌نامه «شش جای هشت» نوشته ایتالو کُنتی با حضور رایزن فرهنگی سفارت ایتالیا در تهران برگزار می‌شود.
رونمایی از نمایش‌نامه «شش جای هشت» با پیام تصویری ایتالو کُنتی
به گزارش خبرنگار ایلنا، هدی عربشاهی که دو نمایش‌نامه نوشته «ایتالو کُنتی» را به فارسی ترجمه کرده، درباره شکل‌گیری همکاری با پیروز کرمی و برگزاری جلسه نمایش‌نامه خوانی گفت: از فروردین ماه که پیش‌خبری مبنی بر ترجمه دو نمایش‌نامه به قلم این نویسنده‌ ایتالیایی منتشر شد؛ آقای کرمی نسبت به برگزاری جلسه نمایش‌نامه خوانی ابراز علاقه کرد. به این ترتیب با تلاش‌هایی که صورت گرفت، شرایط خوانش نمایش‌نامه «شش جای هشت» فراهم شد.

نمایش‌نامه «شش جای هشت» به کارگردانی پیروز کرمی، روز یکشنبه 24 خرداد ساعت 19 و 20:30 در تماشاخانه بنفش (خیابان بهار شیراز، بین بهار شیراز و سهروردی، پلاک 140) ... دیدن ادامه ›› خوانش می‌شود.

نقش خوانان (به ترتیب خوانش): محمودرضا رحیمی، نازنین گودرزیان، کسری بنایی، مهری آل آقا، عباس ستارزاده، پیروز کرمی، ساناز زمانی، آرام خلخالی، فرامرز احمدیان و رامین دلفانی در این برنامه به نقش‌خوانی می‌پردازند.

این نمایش‌نامه مثل تجربه‌های متعدد کَُنتی در فضایی کمدی – اجتماعی شکل می‌گیرد و برای نخستین بار است که در ایران ترجمه شده و خوانش می‌شود.

به گفته عربشاهی، نویسنده ایتالیایی این نمایش‌نامه‌ها کاملا در جریان ترجمه آثار خود به زبان فارسی قرار دارد و طی مکاتبات انجام شده؛ پیام تصویری دو دقیقه‌ای او پیش از آغاز جلسه نمایش‌نامه خوانی روز یکشنبه برای حاضران در سالن پخش می‌شود.

همچنین رونمایی از کتاب دو نمایش‌نامه کمدی از ایتالو کُنتی شامل «شش جای هشت» و «هوای مشروط» با همکاری انتشارات «آوای کلار» و «کتاب دانیال» یکی دیگر از برنامه‌هایی است که گروه اجرایی برای جلسه نمایش‌نامه خوانی 24 خرداد در نظر دارد.

نمایش‌نامه «شش جای هشت» ماجرای خانواده‌ای تازه به دوران رسیده را روایت می‌کند که از طریق فروش بلیت بخت آزمایی به نان و نوایی رسیده‌اند. از سویی داماد این خانواده 36 سال است که بلیت بخت آزمایی می‌خرد اما هیچگاه موفق نبوده و به همین دلیل همواره تمسخر می‌شود و در جستجوی رستگاری است که در نهایت به مراد خود می‌رسد.

رایزن فرهنگی ایتالیا در ایران نیز از جمله میهمانان این برنامه نمایش‌نامه خوانی خواهد بود. علاقه‌مندان می‌توانند از فردا، شنبه - 16 خرداد- برای خرید اینترنتی بلیت و حضور در جلسه از طریق سایت تیوال اقدام کنند.

http://www.ilna.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%87%D9%86%D8%B1-6/281627-%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B4%D8%B4-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%B4%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%D9%88-%D9%86%D8%AA%DB%8C
وحید هوبخت، پیروز کرمی و ساناز زمانی این را خواندند
farhad riazi این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
می گویند، ملت بی تئاتر، ملتی مرده است. در شرایطی که حتی سالنهای تئاتر شهر هم از نظر کیفیت حرفی برای گفتن ندارند، در زمانه ای که تئاترها بدون ارائه تعریفی درست از تولید آثارِ با حمایت بخش خصوصی، به روشی خصوصی و بی هیچ حمایتی ساخته می شوند و کمر خالقانشان زیر بار فشارهای اقتصادی، سالنهای بی کیفیت و بی توجهی مدبران فرهنگی کشور خورد می شود، هستند کسانی چون آرش عباسی و همه آنانی که در این وانفسا خطر به جان می خرند و ذره ذره از جوهر وجود خود می کاهند تا تئاتر را زنده نگه دارند که زنده بودن تئاتر، نشانی از زنده بودن فرهنگ یک ملت است و به یاد می آورد که هنوز به فردایی بهتر می توان امید داشت. و تنها امید این زجرکشیدگان فرهگ و خط شکنان دوران گذر از تئاتر دولتی به تئاتر خصوصی، تماشاگران فهیم ایرانی است. نویسنده مرده است نمایشی شریف است. نمایشی که یکسال و نیم قبل بارها و بارها و بارها دیده شد و تحسین تماشاگر خاص و عام و منتقد و روزنامه نگار و تئاتری و غیرتئاتری را برانگیخت و چند ماه قبل در ایتالیا نیز درخشید و کسانی را که هیچ تصوری از تئاتر ایران نداشتند و حتی ایران را به عنوان کشوری تئاتری به رسمیت نمی شناختند به شگفتی وا داشت. امروز نیز، همان است، همان متن، همان کارگردان، همان بازیگران و همان گروه اجرایی. تنها چیزی که عوض شده است حمایتی است که زمانی بود و هرچند اندک، قوت قلبی بود. نقد حق تماشاگر است. اما نه نقدی برپایه حس و حال شخصی. دوری راه، خستگی تحمل ترافیک، ماه رمضان، جام جهانی، مسابقات والیبال، تهویه سالن و صدای صندلی ها و چه چه نمی توانند ملاک نقد باشند. و فراموش نکنیم که بازیگرانی که در مقابل ما انرژی می گذارند نیز در شرایط مشابهی هستند و اگر ما تنها یک شب این سختی ها را برای دیدن اثری به جان می خریم آنها هر شب این دشواری ها را به جان می خرند. پس به احترام انرژی که از دست می رود، عمری که در سالنهای نمور و دم کرده می گذرد تا ملتی بی تئاتر نماند، نقدی واقعی داشته باشیم.
چه قانونیه نمایشی که یک زمانی مورد توجه واقع شد باید هرموقع که دوباره و سه باره، چارباره اجرا میشه مورد توجه قرار بگیره؟؟
خوشمون نیومد ، به همین سادگی و راحتی ...واقعن اینهمه دعوا و جنگ و جدل نداره
۱۱ تیر ۱۳۹۳
بیتا نجاتی (tina2677)
شاهین نصیری عزیز
دقیقا حرف شما را می فهمم. وقتی من مخاطب از یک کار یا هنرمند ایراد می گیرم،مخاطب دیگر فقط بخاطر اینکه گمان می کند من با برشمردن ضعف کار دارم به سلیقه او که نمایش را پسندیده، اهانت می کنم، پریشان حال می شود و عنان گفتار از کف می دهد چراکه تصور می کند نظر من، توهین به شعور وی است.اوایل گمان می کردم اگر از اثر یا هنرمندی بد گفته می شود و کسی این میان پیدا می شود و از آن طرفداری می کند، بخاطر علاقه و تعصبی است که به آن هنرمند دارد که اگر اینچنین بود باز، شایسته تر بود هرچند تعصب کلا، غیر منطقی و احساساتی است و واقعیات را از چشم انسان پنهان می کند.ولی متاسفانه متوجه شدم، این دلخوریها و له تبع آن حمله ور شدن به نظر مخالف،فقط ریشه در باور غلط و رشد نیافته آن مخاطب دارد.
۱۲ تیر ۱۳۹۳
شاهین عزیز،تحلیل شما قطعا در مورد بعضى از مخاطبین درسته اما روى دیگه سکه مخاطبینى هستن که یک کار رو بدلایل درون و یا برون متنى و یا تلفیقى از هر دو دوست ندارن و گاها به مرحله نفرت از اون کار هم میرسن،این افراد هم نمیتونن هیچگونه نظر موافق و مثبتى رو راجع به کار مذکور تحمل کنن و شخص یا اشخاصى رو که کارو پسندیدن یا بدسلیقه خطاب میکنن و یا بنا بر تئورى مقدس توطئه ،اونها رو از عوامل ذینفع در بعد اقتصادى اثر قلمداد میکنن، کلا مشکل اصلى از تلقى ایرانى از ازادى بیان هست که تا وقتى عموم ما بش معتقدیم که صاحب بیان در جبهه موافق ما قرار داشته باشه بعبارت دیگه تو ازدی به هرشکل که دلت میخواد نظر من رو تایید کنى ولى اگه سر سوزنى با من زاویه داشته باشى یا مزدور هستى(در بحث های سیاسی) یا متعصب هستى یا بیسواد و یا...متاسفانه حتى خیلى از فرهیختگان ما هم به چنین ورژنى از ازادی بیان معتقد هستند و ،،، و طبعا مثل همه موارد مشابه چنین تحلیل هایی نهایتا در مورد هشتاد درصد از نمونه هاى اماری میتونن صادق باشن و تعداد قابل توجهى استثنا هم وحود داره که گم هستن در اکثریت مطلق
۱۳ تیر ۱۳۹۳
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید