در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال مرضیه کریمی | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 16:18:15
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
اجرای نمایش و..«همیشه پاییز» تمدید شد

اشیای دلتنگ جهان

تازه داشتند گرم می شدند که شیوع ویروس کرونا خانه نشین شان کرد؛گروه نمایش «... و همیشه پاییز» را می گوییم که فقط ۹ شب در بهمن سال گذشته روی صحنه رفتند و با تعطیلی سالن های تئاتر،اجرای شان متوقف شد. حالا دو هفته است اجرای این نمایش از سر گرفته شده و با سینا همای، سازنده ویدئوآرت و تیزرهای این نمایش که صحبت می کنیم،می گوید اجرا تا ۲۷ تیر نیز تمدید شده است.

مهیار جوادی ها...و همیشه پاییز را نوشته و کارگردانی می کند؛ نمایشی که در خلاصه نوشتی از ماجراهایش آمده: «بیست وپنج نوامبر ۲۰۱۹ خواب می ... دیدن ادامه ›› بینم، دارم خواب می بینم که جلوی لپ تاپم، سر کلاس نشستم. همه حرف می زنن و من نمی فهمم. کلمات رو می شناسم اما وقتی کنار هم می شینن، نمی تونم یه جمله کامل از توش دربیارم...».

جوادی هادرباره چگونگی شکل گرفتن این متن به جام جم می گوید: «ابتدا،چند ایده داشتم. با نویسنده های مختلف صحبت کردم و درنهایت به ایده کنونی رسیدم. ما به صورت کارگاهی تمرین ها را شروع کردیم و از بازیگران هم ایده گرفتم. از تمرین ها به این نتیجه رسیدم که از همین ایده ها می شود متن را آماده کرد. ایده شکست زمان یا تلفیق زمان ها در هم اما از جای دیگری آمد». نویسنده و کارگردان نمایش...و همیشه پاییز به رفتارهای انسانی اشیا در این نمایش اشاره می کند و می گوید: «نمایشنامه را بر اساس روابط انسانی با اشیا طرح ریزی کردم. به این معنا که اگر کسی خانه اش را رها کند، اشیا چه نسبتی با آن تنهایی خواهند داشت؟ خلاف همیشه که ما تنهایی را با انسان ها معنا می کنیم،رفتم سراغ این که وقتی اشیا را ترک می کنیم، آنها در دلتنگی خود چه کنشی نشان می دهند. ابتدا این ایده در ذهنم بسیار فرمالیستی بود،اما خب نمی خواستیم رفتارمان شبیه نمایش عروسکی باشد. بنابراین اتود زدیم که فرم بدن بازیگران به رفتاری که اشیا دارند، تبدیل شود. مثلا به این فکر کردیم یک بخاری یا یخچال چه رفتاری شبیه رفتار انسانی دارد؟ این را از بازیگران خواستم که رفتار یک یخچال را بروز دهند در حالی که انسانند.»

اگر شما هم به این ایده جذاب تمایل پیدا کرده اید به تماشای نمایش...و همیشه پاییز بنشینید و تا ۲۷ تیر وقت دارید سری به سایت تیوال بزنید و بلیت را با تخفیف بخرید و خودتان را ساعت ۱۸ یکی از همین روزها به سالن اصلی تئاتر مولوی برسانید.

https://www.magiran.com/n4063702
پویا فلاح این را خواند
جعفر میراحمدی و محمد محقق منتظری این را دوست دارند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
درگیری ذهنی یک مهاجر در «و همیشه پاییز»/ مخاطبانی که نگران هستند

مهیار جوادی‌ها نویسنده و کارگردان نمایش «… و همیشه پاییز» که این روزها در تالار مولوی روی صحنه است درباره اجرای این نمایش به خبرنگار مهر گفت: این اثر نمایشی اواخر سال قبل ۹ اجرا در تالار مولوی داشت که بعد از آن اجرایش به دلیل بحران کرونا متوقف شد و با از سرگیری فعالیت‌های تئاتری مجدداً از ۶ تیر اجرای خود را آغاز کرده است. کم و بیش از استقبال مخاطبان رضایت دارم اما شاهد حضور تماشاگران در سالن مانند سابق نیستیم چون این روزها مدام خبرهای ناخوشایندی از شیوع بیشتر بیماری به گوش می‌رسد و همین مساله مخاطبان را از حضور در سالن‌ها نگران می‌کند ولی نیمی از ۵۰ درصد ظرفیتی که از سالن در اختیار داریم پر می‌شود.

وی ادامه داد: با این وجود هم مسئولان تالار مولوی و هم ۲ گروه نمایشی که در این مرکز اجرا دارند همه تلاش خود را می‌کنند تا مسائل بهداشتی کاملاً رعایت شود. در اجرای نمایش نیز مشکلی بابت ارتباط نزدیک بین بازیگرها وجود ندارد چون از ابتدا طراحی و فضاسازی نمایش به گونه‌ای بود که بازیگران از هم فاصله داشته باشند و در باکس‌های جداگانه ای مستقر شوند.

جوادی‌ها درباره چگونگی شکل‌گیری این اثر نمایشی توضیح داد: تمرین‌های این نمایش از سال گذشته ... دیدن ادامه ›› به شکل کارگاهی آغاز شد و با ایده‌هایی که سر تمرین‌ها مطرح می‌شد متن نمایشنامه تکامل یافت. همچنین دراماتورژی کار نیز بر عهده حسین توازنی زاده است که کمک زیادی در شکل‌گیری اجرا داشت.

این کارگردان تئاتر در پایان درباره مضمون نمایش عنوان کرد: این اثر نمایشی که تنها ۲ شخصیت زن دارد درباره دغدغه‌ها، تجربیات و نگاه شخصی خود من به مقوله مهاجرت است و درباره فردی است که در فرانسه زندگی می‌کند و تنهایی و فشارهای اجتماعی باعث شده که با درونیاتش درگیر و با خودش صحبت کند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «بیست و پنج نوامبر ۲۰۱۹ خواب می‌بینم، دارم خواب می‌بینم که جلوی لپ تاپمم، سر کلاس نشستم. همه حرف می‌زنن و من نمی‌فهمم. کلمات رو می‌شناسم اما وقتی کنار هم می‌شینن، نمی‌تونم یه جمله کامل از توش دربیارم. بیست و پنج نوامبره و من نگرانم، کلاس شروع میشه موضوع پایان نامم رو تو ذهنم مرور می‌کنم هویت شیئی در عکس. من باید موضوع پایان نامم رو بگم مکث می‌کنم کلمات رو تو ذهنم مرور می‌کنم می‌چسبونمشون به هم، نوبت من می‌شه ازم به فارسی می‌پرسن موضوع پایان نامت چیه؟ مکث می‌کنم همه ساکت می‌شن خواب می‌بینم فارسی یادم رفته.»

آبان حسین آبادی و یکتا طبیبی بازیگران «… و همیشه پاییز» هستند.

جعفر میراحمدی و nahid jamshidi این را خواندند
محمد محقق منتظری این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
با استقبال خوب مخاطبان در شرایط کرونایی  ...و همیشه پاییز تمدید شد 
ماسک_میزنیم و به_سالنهای_تئاتر_میرویم
نویسنده و کارگردان: مهیار جوادی ها، دراماتورژ: حسین توازنی زاده، بازیگران: آبان حسین آبادی، یکتا طبیبی، مجری طرح: محمد محقق منتظری، طراح گرافیک: گلناز گلچین، عکس: محیا کشاورز
تا 27 تیر مرکز تئاتر مولوی سالن اصلی ساعت ۱۸

خرید بلیط با تخفیفهای دانشجویی، گروهی و وفاداری تنها از طریق سایت تیوال
چهره‌هایی که تبلیغ ماست و دوغ را به تئاتر ترجیح می‌دهند

کارگردان نمایش «...و همیشه پاییز» می‌گوید: خطر ابتلا به کرونا در تئاتر بیشتر از رستوران نیست و اگر قرار به ترسیدن باشد، از سالن تئاتر هم به اندازه رستوران بترسیم.

مهیار جوادی‌ها که از جمعه ۶ تیر اجرای نمایش خود را در تالار مولوی از سر گرفته است، در گفتگو با ایسنا از تلاش برای بقای تئاتر در دوران کرونایی، کم توجهی اداره کل هنرهای نمایشی به گروه‌هایی که متضرر شده‌اند، ژست روشنفکرانه برخی از تئاتری‌ها برای اجرا نکردن تئاتر و  چهره‌هایی که تبلیغ ماست و دوغ را به تبلیغ تئاتر ترجیح می‌دهند، ... دیدن ادامه ›› سخن گفت. 

این کارگردان جوان در آغاز از این نکته سخن گفت که برخی از افراد به زندگی عادی خود بازگشته‌اند و همه برنامه‌های خود را دارند ولی از تئاتر رفتن می‌ترسند.

او خطاب به این افراد گفت: خطر ابتلا به ویروس کرونا در تئاتر هم به اندازه رستوران وجود دارد بنابراین اگر از تئاتر می‌ترسیم، از رستوران هم باید به همان اندازه بترسیم.

جوادی‌ها در عین حال تاکید کرد: کاملا درک می کنم برخی از افراد ممکن است به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن‌های تئاتر اعتماد نکنند و دچار اضطراب شوند. شخصا به این افراد پیشنهاد می‌کنم به تماشای تئاتر نیایند چون درست نیست که اضطراب‌شان زیادتر شود ولی روی صحبت من با کسانی است که کاملا به زندگی عادی خود بازگشته‌اند و در این میان فقط حضور در سالن تئاتر را پر خطر می‌دانند! ولی مگر سالن تئاتر از مترو، رستوران یا کافه پرخطرتر است؟!

جوادی‌ها در ادامه از یکسری از هنرمندان تئاتر هم گلایه کرد و توضیح داد: برخی از دوستان تئاتری هم پز روشنفکری و اپوزیسیون دارند. هرچند همه ما از شرایط اجتماعی خود ناراضی هستیم ولی شایسته نیست تئاتر را وسیله انتقادات خود کنیم. متاسفانه برخی از هنرمندان ژست اپوزیسیون می‌گیرند و در این میان، تئاتر  را بهانه می‌کنند. آنان به روال عادی زندگی خود بازگشته‌اند. ممکن است به رستوران و مهمانی بروند ولی اجرای تئاتر را خطرساز می‌دانند.

این کارگردان جوان تئاتر خاطرنشان کرد: منظورم کسانی نیستند که به دلیل شرایط اقتصادی، از ادامه اجرای نمایش‌هایشان چشم‌پوشی کرده‌اند. کاملا آنان را درک می‌کنم. خود من هم اگر به جای تالار مولوی قرار بود در یک سالن خصوصی با اجاره بالا اجرا بروم، حتما دچار تردید می‌شدم و حساب و کتاب زیادی می‌کردم. هرچند همین الان هم خیلی در مضیقه هستم ولی مشکل من با کسانی است که هیچ کاری نمی‌کنند و فقط پز روشفکری می‌دهند و با همه چیز هم مخالفند.

او  سپس با ابراز تاسف از اینکه اداره کل هنرهای نمایشی هم تاکنون هیچ حمایتی از تئاتری‌ها انجام نداده، افزود: این اداره هیچ برنامه‌ای ندارد. در صورتی که در این شرایط عجیب کرونایی، واقعا به حمایت آن نیاز داریم. بخشی از این اداره که مسئول تصویب بودجه‌ است، ماهی یک بار جلسه دارد که هیچ تضمینی هم برای تشکیل جلسه آن وجود ندارد. 

جوادی‌ها یادآوری کرد: آقای اتابک نادری از طرف اداره کل هنرهای نمایشی، لیست تمام نمایش‌هایی را که به دلیل کرونا اجرایشان متوقف شده و متضرر شده بودند تهیه کرد ولی هیچ اتفاقی برای ما نیفتاده است. وضعیت ما شبیه کسانی است که داریم در دریا غرق می‌شویم و  نجات غریق‌ها می‌گویند بعدا شما را نجات می‌دهیم! 

او همچنین درباره حمایت سلبریتی‌ها از تئاتر و کمک به تبلیغ نمایش‌های روی صحنه نیز توضیح داد: یکی از رویاهای تئاتری‌ها این است که چهره‌ها برای نمایش‌های آنان تبلیغ کنند اما متاسفانه برخی از چهره‌ها گویی کسر شاءن خود می‌دانند که برای خانه خود تبلیغ کنند درحالیکه با تبلیغ ماست و دوغ مشکلی ندارند. 

این کارگردان با تاکید بر اینکه سخنش خیلی کلی است ، افزود: از سال‌ها پیش که دستیار حمید پورآذری بودم، این ایده وجود داشت و در این سال‌ها کسانی مانند نوید محمدزاده از تئاتر حمایت کرده‌اند اما حمایت چهره‌ها هم گویی محدوده خاصی دارد و انگار آنان چند کارت محدود دارند که فقط برای یکسری نمایش انگشت‌شمار آنها را به کار می‌گیرند و در این زمینه خساست می‌کنند. البته نمی‌گویم برای هر نمایشی تبلیغ کنند. موقعیت آنان را هم درک می‌کنم ولی این دینی است که هر هنرمند شناخته شده‌ای که پیشینه تئاتری دارد، نسبت به خانه خودش باید احساس کند.

او در پاسخ به این پرسش که در این شرایط پیچیده چگونه برای از سرگیری اجرای خود به قطعیت رسیده است، توضیح داد: دو نکته وجود دارد؛ یکی مسئولیت اجتماعی همه ما برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا و دیگری رسالتی که ما برای ادامه تئاتر داریم که در این وضعیت بغرنج بتواند به زیست خود ادامه بدهد و حذف نشود.

جوادی‌ها یادآوری کرد: هنر تئاتر در طول تاریخ در سخت‌ترین مقاطع هم توانسته به زندگی خود ادامه بدهد؛ در جنگ و قحطی و بیماری به هر حال در هر گوشه‌ای توانسته به حیات خود تداوم ببخشد. در مقطع دشوار فعلی هم وظیفه ماست که آن را زنده نگه داریم. هرچند ممکن است این حرف، خیلی شعاری به نظر برسد.

او اضافه کرد: در حال حاضر رعایت پروتکل‌های بهداشتی به آداب و رسوم زندگی جدید ما تبدیل شده است. در همین زمینه خود سالن‌های تئاتر هم تلاش می‌کنند با مواد ضد عفونی کننده، ماسک و تب‌سنج و ... اعتماد مخاطبان را جلب و خاطر تماشاگران را آسوده کنند.

جوادی‌ها اضافه کرد: از سوی دیگر من هم به عنوان سرپرست یک گروه نمایشی که در قبال آنان مسئولیت دارم، وقتی می‌دانم گروهم یک سال تمام برای آماده‌سازی این نمایش تلاش کرده‌اند، به خودم اجازه نمی‌دهم به تنهایی درباره ادامه اجرا یا تعطیلی آن تصمیم بگیرم. بنابراین این ریسک را به جان خریدم که ممکن است تماشاگر نداشته باشیم ولی اجازه بدهیم زندگی تئاتر و همین طور بقای گروه‌مان ادامه پیدا کند. 

نمایش « ...و همیشه پاییز» نوشته و کارگردانی مهیار جوادی‌ها بهمن سال گذشته در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه رفت که بعد از ۹ شب اجرا به دلیل شیوع بیماری کرونا و با تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری از ادامه اجراهای خود بازماند. این نمایش بعد از ۴ ماه تعطیلی، از ـ ۶ تیر ماه ـ اجرای خود را از سر گرفته است راس ساعت ۱۸ و به مدت یک ساعت روی صحنه می‌رود.
در خلاصه این نمایش آمده:بیست و پنج نوامبر ۲۰۱۹ خواب می‌بینم، دارم خواب می‌بینم که جلوی لپ تاپمم، سر کلاس نشستم. همه حرف می‌زنن و من نمی‌فهمم. کلمات رو میشناسم اما وقتی کنار هم می‌شینن، نمی‌تونم یه جمله کامل از توش دربیارم...
عوامل اجرایی این نمایش عبارتند از:بازیگران: آبان حسین آبادی، یکتا طبیبی، دراماتورژ: حسین توازنی زاده، مجری طرح: محمد محقق منتظری، طراحان صحنه: مهیار جوادی‌ها، رضا هادی‌نژاد، طراح گرافیک: گلناز گلچین، ویدئو آرت و تیزر: سینا همای ، طراح نور و اجرای دکور: سجاد هاشمی ، طراح صدا: سیاوش بیگی، طراح لباس: زهرا میرآقایی ، عکاس: مرتضی رستمی، مهیا کشاورز، آهنگساز: محمد جواد توازنی‌زاده ، روابط عمومی: مرضیه کریمی. 
بلیت این نمایش با تخفیف ۴0 درصد برای عموم ویژه ۳ روز نخست و تخفیف ۶0 درصد برای تمام دانشجویان در سایت تیوال قابل تهیه است.


https://www.isna.ir/news/99040705394/%DA%86%D9%87%D8%B1%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA-%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D9%88%D8%BA-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%A6%D8%A7%D8%AA%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D8%AD-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D9%86%D8%AF
گفت‌وگوی ذهنی یک زن مهاجر / روایت مهیار جوادی‌ها از نمایش "و همیشه پاییز"

مهیار جوادی‌ها گفت: رویه نمایش "و همیشه پائیز" از نوع بازی‌ها تا سبک و سیاق صحنه کاملاً رئال است اما در نهایت قدم به قدم همانطور که شخصیت نمایش به سمت فضای اوهام و خیال می‌رود بازی‌ها کمی از فضای واقع‌گریانه خارج می‌شود

نمایش "و همیشه پاییز" نوشته و کار مهیار جوادی‌ها با دراماتورژی حسین توانی‌زاده از 6 تیرماه ساعت 18 در سالن اصلی تالار مولوی روی صحنه می‌رود و بازیگران این نمایش آبان حسین‌آبادی و یکتا طبیبی هستند.

مهیار جوادی‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار هنرآنلاین درباره روند شکل‌گیری نمایش "و همیشه پاییز" گفت: تمرینات این نمایش را از فروردین ... دیدن ادامه ›› ماه سال گذشته به صورت کارگاهی و بدون نمایشنامه آغاز کردیم. در این راستا اتودهای مختلفی براساس یک سری اطلاعات و متریال از بازیگران به علاوه موارد مورد علاقه خودم در زندگی شخصی در جهت آفرینش متن زده شد و نمایشنامه مکتوبی پدید آمد و اکنون این اثر به اجرا رسیده است.

او همچنین افزود: داستان این نمایش درباره زنی است که در فرانسه زندگی می‌کند و با مشکلاتی مواجه است و در نهایت در ذهن خود با کسی شروع به صحبت می‌کند....

کارگردان نمایش "زندگی یعنی همین" درباره فضای اجرایی نمایش "و همیشه پاییز" عنوان کرد: رویه این اثر از نوع بازی‌ها تا سبک و سیاق صحنه کاملاً رئال است اما در نهایت قدم به قدم همانطور که شخصیت نمایش به سمت فضای اوهام و خیال می‌رود بازی‌ها کمی از فضای واقع‌گریانه خارج می‌شود و هر چه پیشتر می‌رویم در طراحی‌ها تغییر آمبیانس ایجاد می‌شود به این معنی که مخاطب همراه با قصه وارد فضای خیالی می‌شود.

جوادی‌ها که تحصیلات خود را در کشور فرانسه در رشته مطالعات هنرهای نمایشی پشت سر گذاشته است در بخشی از صحبت‌هایش اظهار کرد: این نمایش دچار فراز و فرودهای بسیار شده است و بازیگران آن دو سری تغییر کرده‌اند اما نکته‌ای که وجود دارد این است که با هر بازیگری تمرین این نمایش را آغاز کردم توانستم به تعاملی که در تئاتر به دنبال آن هستم برسم. بازیگران به دلایل مختلف از گروه جدا شدند اما هر کدام با پرسوناژ "سحر" ارتباط عجیبی برقرار کردند و این موضوع برایم جالب بود. عناصر این کاراکتر را از آدم‌های اطراف خودم در فرانسه گرفته بودم.

او در ادامه افزود: اتفاقات این نمایش واقعی نیست اما بعضی از بخش‌های آن واقعی هستند و جذابیت این نمایش برایم این است که مخاطب با شخصیت‌های آن همراه می‌شود.

مهیار جوادی‌ها در پایان گفت: در این موقعیت عجیب و غریب به دلیل شیوع ویروس کرونا شاید تئاتر در سبد خانواده‌ها نباشد اما از آنجا که این هیولا ممکن است ما را منزوی کند، می‌توانیم با رعایت پروتکل‌های کامل بهداشتی زندگی را آغاز کنیم چراکه این ویروس نباید زندگی ما را بلوکه کرده و ما را خانه‌نشین کند.

دیگر عوامل نمایش "و همیشه پاییز" عبارتند از: مجری طرح: محمد محقق منتظری، طراح صحنه: مهیار جوادی‌ها و رضا هادی‌نژاد، گرافیک: گلناز گلچین، ویدئو آرت و تیزر: سینا همای، نور و اجرای دکور: سجاد هاشمی، طراح صدا: سیاوش بیگی، طراح لباس: زهرا میرآقایی، عکاس: مرتضی رستمی، آهنگساز: محمد جواد توازنی‌زاده، تنظیم: نوید شیخ، ویولون: امیرمحمد میراشرفی، دستیاران کارگردان: سجاد طاهری و علی احقاقی، مدیر صحنه: مسیح یوسف‌زاده، منشی صحنه: یاسمین خسروشاهی و روابط عمومی: مرضیه کریمی.

علاقمندان می‌توانند بلیت این نمایش را از سایت تیوال تهیه کنند.

http://www.honaronline.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-3/149385-%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D9%88%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%B0%D9%87%D9%86%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-%D8%B2%D9%86-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%87%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%87%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2
امیر مسعود، میم سردلی و جعفر میراحمدی این را خواندند
محمد محقق منتظری این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
آغاز مجدد اجرای نمایش «... و همیشه پاییز» بعد از ۴ ماه تعطیلی
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی گروه تئاتر پلاتو، نمایش «... و همیشه پاییز» نوشته و کارگردانی مهیار جوادیها که از تاریخ ۲۳ بهمن ماه سال گذشته در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه رفته بود که بعد از ۹ شب اجرا به دلیل شیوع بیماری کرونا و با تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری از ادامه اجراهای خود بازماند اکنون بعد از ۴ ماه تعطیلی باری دیگر از ۶ تیرماه ساعت ۱۸ روی صحنه این تالار خواهد رفت.
با توجه به وقفه ناخواسته و طولانی مدت پیش آمده، گروه با یک تغییر در گروه بازیگری خود را برای شروع دور تازه اجراها آماده می کند.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است:
«بیست و پنج نوامبر ۲۰۱۹ خواب می بینم، دارم خواب می بینم که جلوی لپ تاپمم، سر کلاس نشستم. همه حرف می زنن و من نمی فهمم. کلمات رو میشناسم اما وقتی کنار هم می شینن، نمی تونم یه جمله کامل از توش دربیارم. بیست و پنج نوامبره و من نگرانم، کلاس شروع میشه موضوع پایان نامم رو تو ذهنم مرور می کنم هویت شیئی در عکس. من باید موضوع پایان نامم رو بگم مکث می کنم کلمات رو تو ذهنم مرور می کنم می چسبونمشون به هم، نوبت من می شه ازم به فارسی می پرسن موضوع پایان نامت چیه؟ مکث می کنم همه ساکت می شن خواب می بینم فارسی ... دیدن ادامه ›› یادم رفته.»

اسامی کامل عوامل نمایش عبارتند از نویسنده و کارگردان: مهیار جوادی ها، دراماتورژ: حسین توازنی زاده، بازیگران: آبان حسین آبادی، یکتا طبیبی، مجری طرح: محمد محقق منتظری، طراحان صحنه: مهیار جوادی ها، رضا هادی نژاد، طراح گرافیک: گلناز گلچین، ویدئو آرت و تیزر: سینا همای، طراح نور و اجرای دکور: سجاد هاشمی، طراح صدا: سیاوش بیگی، طراح لباس: زهرا میرآقایی، عکاس: مرتضی رستمی، مهیا کشاورز، آهنگساز: محمدجواد توازنی زاده، تنظیم: نوید شیخ، ویولون: امیرمحمد میراشرفی، دستیاران کارگردان: سجاد طاهری، علی احقاقی، مدیر صحنه: مسیح یوسف زاده، مهرشاد عزتیان، منشی صحنه: یاسمین خسروشاهی، روابط عمومی: مرضیه کریمی.
علاقه مندان می توانند جهت خرید بلیت این نمایش با تخفیف ۴۰ درصدی برای عموم ویژه ۳ روز نخست و تخفیف ۶۰ درصدی برای تمام دانشجویان به سایت اقدام کنند.



https://www.mehrnews.com/amp/4955503/
نیلوفر ثانی، پویا فلاح، مینا و امیر مسعود این را خواندند
محمد محقق منتظری این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید