در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال سحر_ ن _منفرد | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 15:07:11
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
یادداشت مصطفی محمودی، استاد دانشگاه و منتقد سینما و تئاتر در مورد اجرای راهبان معبد وانگ در صفحه اینستاگرامش:
تجربه اخیر و مشترک محمد رضا کوهستانی و احمد سلیمانی "راهبان معبد وانگ" تجربه دلنشین و جذابی از کار در آمده است. حکایت عشق ممنوع و بیان آن در پرفورمنسی که تنها زبان بدن حکمران صحنه است و از هیچ دیالوگی هم خبری نیست، دلیل این مدعاست. بازیهای مناسب، طراحی صحنه کاربردی و بسیار اثر گذار، موسیقی همراه، توجه به مقوله مهم ضربآهنگ در متن و اجرا، انتخاب صحیح و مناسب بازیگران، تنوع و ترکیب بندی جالب در طراحی لباس، همه و همه سبب شده تا اثری دلنشین در مقابل دیدگان تماشاچی قرار گیرد و از همین رو به جرات باید ادعا کرد "راهبان معبد وانگ" نقطه قوت کارنامه کاری محمد رضا کوهستانی و احمد سلیمانی، چه در متن و چه در حوزه اجرا بوده و اینک میتوان گفت که هر دو به پختگی خوبی در حوزه تئاتر رسیده اند.
این نمایش گویا تا 26 آذر ماه روی صحنه است و دیدنش غنیمتی است به ویژه برای هنرمندان و دانشجویانی که میخواهند تعریف صحیح و دقیقی از علم و هنر "زبان بدن" به دست آورده و آن را به خوبی درک کنند.
میم گلستان، farhad riazi و ماهرخ این را دوست دارند
کدوم عشق ممنوعه ای در این نمایش بود که ما نفهمیدیم؟
۲۰ آذر ۱۳۹۵
بله سحر عزیز میدانم شما فقط نقل قول کردید واقعا عجیبه چنین برداشتی که اصلا وجود نداشت!
۲۲ آذر ۱۳۹۵
سلام.
اولا پوزش میخوام که بعد از نزدیک به سه سال این یادداشت رو دیدم
بعد تشکر میکنم از خانم منفرد بابت باز نشر این یادداشت
و نکته بعدی خطاب به عزیز نادیده پرندیس که متوجه عشق ممنوع نشده اند. پیشنهاد میکنم در خصوص راهبان و معبد قوانیان دیر ها بیشتر مطالعه کنید تا دریابید که منظور از عشق ممنوع چیست. اگرچه نمایش در بطن خود بارها به صورت اشکارا و پنهان این مساله را به مخاطب گوشزد میکنه و اتفاقا عجیبه که شما متوجه این مساله نشدید
شاد باشید
۱۹ خرداد ۱۳۹۸
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
یادداشت بهزاد صدیقی، نویسنده و منتقد تیاتر و سینما در صفحه اینستاگرامش:
چهارشنبه هفته گذشته به دیدن نمایش راهبان معبد وانگ نوشته ی محمد رضا کوهستانی و کارگردانی احمد سلیمانی در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر رفتم. نمایشی بی کلام و بدون دیالوگ و مبتنی بر موقعیت و تصویرهای نمایشی و بازی بازیگران. در این اثر، عنصر موسیقی، بخش عمده ای از فضاسازی داستان و موضوع نمایش را بر عهده دارد و طراحی صحنه مینیمال و موجز از ویژگیهای آن محسوب می شود. در این میان موقعیت های طنز ظریفی دیده می شود که بازی های خوب بازیگران، به آن قوت بیشتری بخشیده است. نمایش راهبان معبد وانگ، به لحاظ کارگردانی تلاش می کند بدون دیالوگ، هم بازیگران و گروه و هم تماشاگران را به چالش بکشد. کوهستانی در این اثر همه توانایی خود را به کار گرفته تا یک موقعیت نمایشی را بدون گفتگوی آدمها و بر اساس رفتار آنها در درام خود پیش ببرد. نکته ای که در این بین به نمایش یاری رسانده، ریتم درست اجرای آن است که نه کند است و نه سریع، بلکه به درستی و به اندازه است و همین موجب شده که تماشاگر اصلا احساس خستگی نکند. به نظرم این اثر، نمایشی قابل اجرا برای همه (گروههای سنی) است. همچنین قابل اجرا در هر جغرافیایی هست و به ترجمه نیازی ندارد و از این روی، طیف متنوعی از تماشاگران می توانند از دیدن این نمایش لذت ببرند و رابطه خوبی با آن برقرار کنند.
البته نظر منتقد عزیز مورد احترام هست ولی بالشخصه فکر نمیکنم درست باشه بعضی گروه های سنی (کودکان و نوجوانان ) این نمایش رو ببینند.
۱۴ آذر ۱۳۹۵
نماینده گروه اجرایی
ممنون که یادداشت جناب صدیقی رو با ما به اشتراک گذاشتید.
درود و ادب
۱۴ آذر ۱۳۹۵
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید