در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | لبخند بدیعی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 21:06:33
 

شروع فعالیت بازیگری از سال۱۳۸۴

- بازیگر تئاتر
- دانش آموخته موسسه کارنامه
- کارشناسی ارشد کارگردانی دانشگاه هنر

 ۱۷ فروردین ۱۳۶۵
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
انزوال یک قهرمان..

درباره ی نمایش تختی در اتاق ۲۳ هتل آتلانتیک.
اول بگم که تمام عوامل این اجرا از دوستان نزدیک من هستن.(دنبال
پیدا کردن روابط نباشید? ?)
اما با این وجود  ایمان دارم که مخاطب تئاتر مخاطب آگاه وفهیمی هست. به خصوص مخاطبینی که در تیوال نظراتشون و می نویسند.تبادل نظر  میکنند و نظرات دیگران رو میخونن.قطعا برای من هم این حق رو قائل هستند که نظرمو اینجا به اشتراک بذارم.
من تمامی نظرات و خوندم و میخوام از میزان شباهت  کراکتر اصلی به تختی و کلاه گیس و تپق عبور کنم.چون به هر حال مخاطب هر چند که ممکنه به  این مسائل اشاره ای بکند اما  قطعا چندان دغدغه این مسائل رو نخواهد داشت.
نمایش تختی هم بدون اشکال نیست و حتما دارای ضعف هایی هست.
این مطلب تعریف و تمجید ... دیدن ادامه ›› نیست و صرفا تحلیل من هست.
اول بگم که به عنوان یک مخاطب ایرانی و شرقی به شخصه تمایل زیادی به شنیدن قصه دارم پس متن قصه گو برای من خیلی جذاب تر هست.همچنین وجود قهرمان در یک متن نمایشی  من و با متن همراه میکند.و همچنین با توجه به کهن الگوها... وجودمرگ زیبا مانند سوگ سیاوش یا مرگ سهراب در ادبیات فارسی فرهنگ شهادت و ستایش آن (مرگ زیبا) همواره برای من فارسی زبان ایرانی مرگ زیبا ی یک قهرمان جذاب تر است. امانمایشنامه تختی تمام اینها را کنار گذاشته روایتی خطی  از انحطاط و زوال یک ابر قهرمان را بیان میکند...بدون قصه گویی تنها بخش اندک وحتی از آن هم کمتر به شب آخر قهرمان در هتل بسنده میکند. اما می تواند تو را همراه کند .
.متن در مورد یک قهرمان هست.اما قهرمان ندار.پس نمایشنامه در نوع روایت از تختی ..برگی نو را ورق میزند.که مخاطب انتظار آن را ندارد.نویسنده در اینجا ریسک کرده که به شخصه برای من قابل احترام هست.در آن قسمت از متن که انگشت اتهام مستقیم سمت مردم هست به شخصه کمی مشکل دارم ترجیح میدادم بیشتر رسانه و خوراکی که  به مردم میدهد مورد انتقاد قرار بگیرد که البته بهش پرداخته شده.و میتونست بیشتر باشد.
در مورد کارگردانی این اثر اول از طراحی صحنه صحبت میکنم و کارکرد دکور.چون طراح و کارگردان یکی هستن.طراحی صحنه خب کامل به مخاطب شیر فهم میکند در نگاه اول که اتاق هتل هست.اما به اینجا اکتفا نمیکند طراح با یک دکور رئالیستی  فضای سوء رئال برای مخاطب ایجاد کرده که به نظرم از نقاط قوت کار هست .نور و موسیقی و دکور همگی در خدمت کار و فضایی که باید ایجاد شوند هستند.هیچ یک از دیگری پیشی نمی گیرد.و نقش دکور اینقدر پر رنگ هست که در میزانسن ها کاملا دخیل هست.که این در درجه اول نشان دهنده ی این هست که در این مورد فکر شده.و دو من بسیار این طراحی صحنه رو می پسندم...تا سازه ای که بیهوده در صحنه هست و صرفا برای زیبایی شناسی به کا ر می رود.
میزانسن ها به نظرم بسیار درست هست...هر چند که کارگردان...محیط بازیِ  بازیگران را بسته...ولی همین که بازیگر اصلی در اون سازه اسیر هست نشان دهنده ی فشاریست که به تختی وارد شده تا به مرز خودکشی رسیده است.
بازی بازیگران استاندارد هست ...کسی تلاشی برای به گریه در آوردن یا خنده گرفتن از تماشاگر نمیکند .در این نمایش از افتادن به ورطه ی رمانتیسم پرهیز شده و از نقاط قوت کار با توجه به متن هست.شخصیت تختی در این نمایش قهرمان(پروتاگونیست)نیست.و بازیگر آن هم مثل بقیه ی اجزای نمایش در خدمت کار هست.
بازیگران دیگر هم به درستی و اندازه بازی می کنن کسی از قابی که کارگردان ترسیم کرده بیرون نمی زنن.
به طور کلی تختی نمایشیست که کلیشه ها رو خط زده.و این نگاه و دیدگاه .برای من دارای جذابیت و خلاقیت هست.

و در نهایت خسته نباشید میگم به گروه اجرایی این نمایش. 

< نظر مورد پاسخ، در دسترس نیست >
خب این جمله که در واقع کانسپت کار هم هست به نظرم در اشکال دیگر هم به جز دیالوگدر نمایش وجود دارد.ولی من هم نوشتم ترجیح میدادم به رسانه هم پرداخت بیشتری می شد.
زورخانه و ضرب گیری...که واقعا صحنه ی مورو علاقه ی من هست.به نظرم کارکردش این بودکه ما بخشی از زندگی ورزشکاری تختی رو هم ببینیم.ولی حتی اگر کارکردم نداشت به قول شما...منم مثل خود شما کیف کردم.ممنون که می خونیدو نظر‌میدید
۲۱ آذر ۱۴۰۰
< نظر مورد پاسخ، در دسترس نیست >
ببخشید آقا سید
اصل تاتر چیه؟ تماتیک یا مانیفست نداره؟
کارکرد ضرب زدن زورخانه برای دیسکو ایمی لند در کشور اسپانیا نیست که.
عزیزم فکر کنم با یه کار دیگه یا یه فکرهای دیگه تاتر دیدی؟!
داره میگه دو سال نگذاشتن تختی کشتی بگیره تو هیچ ورزشگاهی نگذاشتن بره کلا بایکوت اش کردن و بعد از دو سال که خرابش کنند بدون آمادگی ... دیدن ادامه ›› و تمرین و میگن برو المپیک و تختی مجبور میشه خودش تنهایی تمرین کنه...
آیا برای فضا سازی این صحنه اشکالی داره پدرش )مجید رحمتی( ضرب زورخانه بزنه؟ انتظار شما از تاتر چیه؟ آهنگ بیتلز بزاریم راضی میشی؟
۰۴ دی ۱۴۰۰
< نظر مورد پاسخ، در دسترس نیست >
اتفاقا مرا ببوس رو در جایی دیگه باید استفاده کرد
شما شعر آخر )لی لی حوضک(رو لطفا در مورد استکبار چندین بار گوش کن
بعد نا خودآگاه میری مرا ببوس گوش میکنی
۰۴ دی ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
 

زمینه‌های فعالیت

تئاتر