در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال stanco | درباره نمایش قصه های در گوشی
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 04:49:04
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
داستان از دروغ، فساد، فقر، اعتیاد، خیانت، خودکشی و همه سیاهی‌هایی که دنیا رو گرفتن میگه. از آدما که تماشاچین میگه. آدمایی که درد میکشن. منزوی میشن. به درد بقیه اهمیتی نمیدن. و بعد منزوی‌تر میشن. دردمند‌تر میشن. همه اینا همیشه بوده، همیشه هست.
در بهترین حالت حتی اگه کسی پیدا بشه که ساعتی بشینه و بهت گوش بده، بقول نقش خانوم نمایش، باز هم فردا تو و تموم حرفاتو فراموش میکنه.
اما خب، نمایش در همین مرحله میمونه و ما شاهد پیچش داستانی یا روایت کردن این سیاهی‌ها به نحو جدیدی نیستیم. این نوع روایت سطحی ازین دست موضوعات اجتماعی در تئاتر و حتی سینمای کشور کم نداریم که خب همین کار رو کمی تکراری جلوه میکنه. و تماشاچی هم مثل اون دیالوگ، فردا ازین نمایش نکته خاصی یادش نمیمونه. هر چند که ایده شنیدن تلفن دیگران و اینگونه بازگو کردن مطالب در نوع خودش جالب بود.
به نظرم هر دو نفر از پس نقششون به خوبی براومدن و میشد باهاشون ارتباط گرفت. مخصوصا آقای دبیری که در دیالوگ‌ها و همینطور در انتقال حسشون فراز و فرود و تغییر حالت های زیادی وجود داشت.
در مورد صحنه و نور هم میشه گفت بد نبودن ولی میتونستن ازین بهتر باشن.
در کل نمایش قصه‌های‌درگوشی مخصوصا در این روزهای تئاتر، ارزش دیدن رو داره. شاید خیلی کار بزرگ یا جدیدی نبود، اما همون کاری که مدنظرشون بوده ... دیدن ادامه ›› رو تونستن از پسش بربیان.
و البته برای بنده بسیار باارزش‌تر بود چون تونستم آقای فراهانی رو ببینم و در تماشای این نمایش همراهیشون کنم.
تشکر میکنم از همه کسانی که برای این نمایش زحمت کشیدن
شاد باشید
پ‌ن: تو چنتا از کامنتا خوندم که یک سری از عکاس‌ها یا تماشاچی‌ها آداب لازمه تئاتر دیدن رو رعایت نکرده بودن ولی خب خوشبختانه دیشب خبری از هیچکدوم این مزاحمت‌ها نبود. فقط جای خالی خیلی از صندلی ها خودنمایی میکرد.
دکتر سبحان عزیز من هم از همنشینی با شما و دیدن روی ماهتان بسیار خرسندم .
۰۹ خرداد ۱۴۰۲
نمایش قصه‌های درگوشی با یک ناتورالیسم خاص ما رو در این دنیای نمایشی غرق می‌کند . دنیایی که از دل نمایش در یک دنیای واقعی تنیده شده است به چه دلیل ...
اولین عامل موفقیت و درهم‌تنیدگی این اثر، متن نمایشی و انتخاب درست متن توسط کارگردان است .
دومین عامل کارگردانی درست این متن است . فراز و فرود متن بالفعل شده و سکوت‌های سرشار از ریتم بالا و تمپوی بالا ما رو از نمایش جدا نمی‌کند . میزانسن‌هایی که هیچ نقطه‌ی تمرکزی را به هم نمی‌زند و ما رو همراه این دنیا می‌کند . هدایت درست بازیگر توسط کارگردان اثر به خوبی مشخص است .
سومین عامل بازیگری بدون اغراق و بدون اضافات این اثر است . انگار که ما این شخصیت‌ها را روزی در کنار خود داشته‌ایم و اکنون نوستالژیکی ... دیدن ادامه ›› شکل می‌گیرد .
عوامل دیگر نیز اعم از طراحی صحنه و طراحی نور و افکت و موسیقی اثر در موفقیت این اثر کاملا مشخص است .
امید است با سالنی پر از تماشاگر از این اثر موفق خبرهای خوبی شنیده شود . تئاتر با تماشاگر زنده است و تمام .
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
کیانوش احمدی
نمایش قصه‌های درگوشی با یک ناتورالیسم خاص ما رو در این دنیای نمایشی غرق می‌کند . دنیایی که از دل نمایش در یک دنیای واقعی تنیده شده است به چه دلیل ... اولین عامل موفقیت و درهم‌تنیدگی این اثر، ...
سپاس فراوان از زمانی که برای تماشا گذاشتید و ممنونم از اشتراک نظرتون با تیم اجرایی نمایش🌹🙏
۲۳ خرداد ۱۴۰۲
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید