در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال سپیده خورشید | دیوار
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 13:15:13
«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواری‌است برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفت‌وگو درباره زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک، خبررسانی برنامه‌های جالب به هم‌دیگر و پیش‌نهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال به سیستم وارد شوید
جنایات قلب، مرا به یاد سه خواهر چخوف انداخت البته با تفاوتهایی. یکی از تفاوتها، اجرای زنانه جنایات قلب بود، اجرایی درباره حس و حال سه زن سه خواهر و خیال مادرشان که سالها پیش خود را حلق آویز کرده بود. نمایشنامه از بت هنلی، که به خاطر نوشتن همین نمایشنامه، برنده جایزه پولیتزر شده. متنی با شخصیت هایی قابل قبول و دراماتیزه شده و مثل دیگر آثار هنلی درباره مسایل زنان. سه زن از سه نسل با تفاوتهای بسیار که به خاطر خواهر بودنشان ، سرانجام باهم خوشند و دل آرام. بازیها ، روان و قابل باور و پر از انعطاف است و شخصیت پردازیهای درام درخشان است.
سرزمین پدری، اجرای تازه ای از مده آ بود. اجرایی که با المانهای موسیقی بومی، ریتم و حرکت ، داستان مده آ، را این بار نه در مرزهای یونان که در مرزهای ایران و سرزمین همسایه و دشمن ، روایت می کند.. نده آ ، منادی این جنون است، جنونی از سر عصیان زنی که به خاطر عشق به مردی از کشور همسایه، سرزمین پدری اش را رها می کند و حالا پسرانش قرار است در جنگ با همسایه با پدر و برادران نده آ بجنگند. اما نده آ، عصیان میکند و به کشتن فرزندانش می نشیند نده آ، یا سرزمین پدری ، اجرایی موسیقایی و ریتمیک است که با بدنهای فروخورده سه زن، سه مده آ، سه نده آ و دعوای دو پسر او و منولوگهایشان خطاب به مادری که آنها را با اشک سر بریده، روایتی تازه و دراماتیزه شده از مده آ را حاضر کرده. لذت بردم از دیدنش
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اسکرین شات، اجرایی رئالیستی و پر از دیالوگ از موضوعی امروزی ست دریاره دروغ، خیانت و زد و بندهای روزمره. اجرایی هوشمندانه از موضوعی که می توانست به آسانی به ورطه ابتذال و شعار بلغزد اما توانسته با نمایشنامه و کارگردانی دقیق ندا قربانیان، اجرا را به اجرایی دلنشین و خلاقانه بدل کند. یکی از نکات مهم این اجرا، نگاهی دقیق و غیرکلیشه ای به زنان است. نگاهی که در آغاز اجرا، با نشان دادن کلیشه وار دو زن، یکی زن عفیفه(نرگس) و دیگری زن لکاته (مرضیه) آغاز شد ولی درادامه با واکاوی شخصیت زنها و تغییر هر دوزن به زنانی آگاه از شرایط شان، امکان های تازه ای را به جهان متن و اثر افزود و اثرگذاری این زنان را در زیست خودشان و مردان به ظاهر پرقدرت اطرافشان نشان داد.
امیر مسعود این را خواند
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اگر به اجراهای محیطی علاقه دارید، پیشنهاد میکنم موزه حیات انسانی را ببینید، موزه ای که میزبان شماست با هزارتوهای پیچ در پیچش و جهان انسانهای پیچیده اش.۱ساعت و بیش از نیم شما وارد موزه ای می شوید که در هر اتاقش اجراهای متفاوتی از منولوگ، آواز، موسیقی، ورزش و ..منتظر شماست . اجرایی محیطی که می تواند مخاطب را با خود همراه و درگیر کند و در دل اتاقهای سرگردان خانه ای قدیمی که حالا تماشاخانه شده، بگرداند و با خرده روایتهای دور و برخودمان و روایتهایی فانتزی، شما را مدام با اتراکسیون و شوک تازه ای روبرو کند، شاید تنها چیزی که در نهایت به ذهن می آید حسی ست که از کلیت این جزئها به مخاطب می دهد که قدری سرگردانی ست میان تکثر روایتها. شاید همین مازادی ست در ذهن مخاطب که این روزها همه مان درگیرش هستیم.
مهرداد کیا و Farid Hoseini این را خواندند
Reza Falcon این را دوست دارد
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید
اجرای خیانت به پینتر، اجرایی با بازی های خوب بود. شاید مهم ترین ویژگی اش بازی در سکوت های خوب دو تا از کاراکترها و بازی در قدرتِ کاراکتر عارف که مدام و مدام حرف می زد بی آنکه حرفش را بزند. اجرا، نظارت ما تماشاچی ها بر یک موقعیت نه چندان شفاف اما مشخص و معلوم بود. خیانتی رخ داده شده و در بزنگاه برادر خیانتکار که از قضا همسرش یکسوی این خیانت است، سر رسیده و به جای آنکه درباره این اتفاق حرف بزند مدام حرف می زند از همه چیز تا درباره اتفاق حرف نزند. کلمه هایی سر بریده و لهیده از بدنی در آستانه بیرون می پرد تا نگوید و هرچه همسرش ازش میخواهد بگوید زیر بار نمی رود و بیان جنون زده اس را گسیل میکند به سمت ما و تماشاچی که سوتفاهم زبان را مدام به رخ بکشد. تثلیثی با سه دست تشت و بساط شستن لباس و تثلیث رابطه سه تن که دو برادرند و همسر یکی شان در رابطه هایی که در حال فروپاشی ست.