«تیوال» به عنوان شبکه اجتماعی هنر و فرهنگ، همچون دیواریاست برای هنردوستان و هنرمندان برای نوشتن و گفتوگو درباره زمینههای علاقهمندی مشترک، خبررسانی برنامههای جالب به همدیگر و پیشنهادن دیدگاه و آثار خود. برای فعالیت در تیوال
به سیستم وارد شوید
"تلخ ترین حقیقت هستی اینه که هر چقدر هم قوی و سریع باشی،
نمی تونی از سرنوشت ات، فرار کنی"👌
نمایش «نوزده نود و نه» یادآور روزهایی بود که فکر میکردیم هیچوقت تمام نخواهدشد . یادآور تمام خداحافظ رفیقهایی که خداحافظی آخر شد . تمام روزهایی که در قرنطینه به خودمان گفتیم اگر روزی این قرنطینه تمام شود جور دیگری خواهیمزیست.
ویدئوها و خبرهایی که از کادر درمان دیدیم و شنیدیم و قهرمانهای تازهای در ذهن ساختیم. اتفاقی که شاید برای اولین بار ما و تمام دنیا باهم تجربه میکردیم. فضای اجرا بسیار نزدیک به واقعیت و بازیهایی که آنقدر روان و دلنشین هستند که در همان چند دقیقه اول غرق داستان خواهید شد . قطعا یکی از جذابیتهای این نمایش قابلپیشبینی نبودن آن است. لحظههایی در اواخر نمایش به خودتان خواهید گفت چطور ممکن است؟ اما در پایان خوب میدانید که در روزهای کرونا لحظاتی بود که هرچیزی ممکن میشد. در طول اجرا هم خواهید خندید و هم اشک در چشمانتان حلقه خواهد زد و لحظهای که نمایش تمام میشود مثل زخم کهنهای که اتفاقی دوباره سر باز کرده باشد، با مرور خاطرات روزهای کرونا و آنهایی که پایانش را ندیدند ،مسیر خانه را خواهید پیمود .
تصورم بر این بود که قرار است به تماشای یک نمایش تماما کمدی بنشینم اما جایی در میان خندهها، بغض گلویم را فشرد. یک کمدی سیاه که عجیب به دل مینشست. چیزی شبیه به یک چهرهی آشنا در میان جمعیت که ناگهان میفهمی میشناسیاش و آنوقت آن لبخند که چند لحظه قبلتر بر چهره داشتهای خشک میشود. این احساس مشترک بین تمام تماشاگران کاملا حس میشد و حتی پس از پایان اجرا نیز با صدایی آهسته، شنیده میشد . شاید همه ما ناخواسته یاد گرفتهایم زیرنویس حرفها را بخوانیم . یاد گرفتهایم که دنبال چیزی بگردیم که لزوما در حرفها مستقیم نمیشنویم یا در تصویر نمیبینیم. ما یاد گرفتهایم به جای ظاهر کاراکترها در چشمهایشان شخصیتها را دنبال کنیم.
به تماشای نمایش ژیلت بنشینید و خودتان خواهید دید چه میگویم.
ترکیبی از صحنهپردازی ساده اما کاربردی، بازیهای یکدست و پر انرژی که از ابتدا تا انتخا ذرهای از آن کاسته نمیشد و داستانی که شما را تا انتها مشتاق تماشا نگه خواهد داشت بیآنکه به ساعت خود نگاه کنید.
نمایشی با بازی دو بازیگر باسابقه و کاربلد، امیرکاوه آهنینجان و شهروز دلافکار با صدای بهاره کیانافشار. پیشنهاد میکنم ژیلت را به کارگردانی حسن جودکی، دراماتورژی خسرو نقیبی و قلم عباس عبداللهزاده تا فرصت هست و این شبهای پایانی سال در تماشاخانه ایرانشهر ، سالن استاد سمندریان ساعت ۲۰:۳۰ اجرا میشود، ببینید.