در روز
از روز
تا روز
آغاز از ساعت
پایان تا ساعت
دارای سانس فعال
آنلاین
کمدی
کودک و نوجوان
تیوال | Akram Hashemi درباره نمایش بک تو بلک: نمایش یه جورایی با صدای آبان شروع میشود. علی زندانی سیاسی که من نمیدا
SB > com/org | (HTTPS) localhost : 22:48:38
نمایش یه جورایی با صدای آبان شروع میشود.
علی زندانی سیاسی که من نمیدانم قرار است نماینده ی همگی آنها باشد و یا همین جوری یکی است که از بد روزگار قلمش را سیاسی دیده اند و در بند سیاست اسیر گشته. (من فکر نمیکنم هیچ کدام از آنهایی که الان در بند زندانیان سیاسی هستند و تمام زندگیشان را داده اند تا تفکر درست تر را در جامعه اشاعه دهند دوست داشته باشند جامعه اینگونه ببیندشان.)
اما آقای افشاریان با سهل انگاری تمام، انسانی را به تصویر کشیده که هیچ تعهدی به هیچ کس و هیچ چیز ندارد، حتی به زندگی و نگرش خودش.
طوریکه مابین مرخصی های زندانش، کلاس موسیقی میرود، عاشق میشود و در همین چندروز خواستگاری میرود، جشن عروسی میگیرد، روزی که فردایش باید برگردد زندان و عروس بینوا بی خبر از همه جا تازه در شب عروسیش می‌فهمد که همسرش زندانی سیاسی است !!! تازه فرزندی نیز از او به جا میماند!!!!!
در آخر هم توان تحمل این همه دوری از زن و همسر را نداشته (فقط چندماه گذشته و هنوز فرزندش به دنیا نیامده ) و بهترین کار برای فرار از تمام اینها را خودکشی میداند.
حرکات ضعیف بازیگر و صدای نامفهوم (که حتی میکروفن نیز کمکی به جبران آن نمی کند) تمام این درهم و برهمی را تشدید می کند. (به خصوص صحنه شکنجه ... دیدن ادامه ›› که به همه چیز شبیه بود الا به شکنجه)
به تمام اینها اضافه کنید وضعیت و شرایط بد سالن را که بدون هیچ گونه احترامی به مخاطب، نه تنها صندلیها کاملا پر بود بلکه مازاد بر ظرفیت هم بلیط فروخته شده، تهویه سالن هم که بماند.
یه جورایی انگار بی تعهدی و بی مسئولیتی علی در تمامی این شرایط نمود پیدا میکند.
خانم هاشمی : از دید شما، از معدود کسانی که در مورد این کار نظریه مثبت نداشته، نظر شما به ' اشک ریختن ' تماشاگران که بارها در نظراتشون ذکر شده به چه دلایلی میتونسته بوده باشه ؟
متشکرم
۳۰ بهمن ۱۴۰۰
مهرداد کیا
خانم هاشمی : از دید شما، از معدود کسانی که در مورد این کار نظریه مثبت نداشته، نظر شما به ' اشک ریختن ' تماشاگران که بارها در نظراتشون ذکر شده به چه دلایلی میتونسته بوده باشه ؟ متشکرم
مساله بت سازی و اسطوره سازی داره تو این مملکت به جاهای خطرناکی میرسه. امروز به سطح بازیگران مملکت و یک نمایش هم رسیده.
واقعا من موندم اگر یکی سر یک نمایش گریه کنه دال بر خوب بودن اون کار میشه؟ شاید از اینکه پولش رو دور ریخته گریه اش گرفته
۰۱ اسفند ۱۴۰۰
امیرمسعود فدائی
محسن جان من به عنوان یه احساسی حساس با حس بی‌تربیت عرض می‌کنم با نظرت مخالفم!! قطعاً چیزی که احساس من رو درگیر کنه در وهلهٔ اول برام ارزشمنده.
فدائی جان، مرد بزرگ، معلومه که حس شما کاملاً تربیت شده است و با احساسات ناشی از سن و سال و ای‌بسا ذوق‌زدگی متفاوته.
قطع یقین هرجا که حس شما برانگیخته بشه، نه احساس شما، خالق اثر به فرم رسیده و این نقطه تعالی همه‌ی هنرهاست. این به معنی این نیست که سانتیمانتالیسم بده یا خوبه به این معنی که اشک کسی رو درآرودن نکته قابل توجهی نیست و اگر بود نوحه‌خوانی بسیار زیاد بهتر از این نمایش و به تعداد بسیار بیشتری گریه تماشاچی رو درآروده. برای روشن شدن موضوع: اگر نوحه بشینه تو شکل تعزیه و شما از طریق اجرای تعزیه حستون تعیّن پیدا بکنه و اشکی بریزین تعزیه تبدیل به فرم شده ولی اگر یکی صداش رو زجه‌دار بکنه و موضوع حزن‌انگیزی رو به قصد اشک‌درآوری حزین‌تر بکنه هیچ کار مثبتی نکرده حتا اگر افراد بسیاری با شنیدن یا دیدنش گریه کنن.
خلاضه کلام: همونطوری که متوسل شدن به هر روشی برای خنده گرفتن از مخاطب خوب نیست گریه گرفتن از تماشاچی هم نکته مثبتی نیست.
۰۱ اسفند ۱۴۰۰
برای بهره بهتر از تیوال لطفا عضو یا وارد شوید